Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V Z

Pilotní foto Café Pizzeria Roma
By: ambiente

Café Pizzeria Roma

303.2000II. cenová kategorie (do 20-26kč/pivo)
Hodnocení 3.20
Adresa:Americká 8 Pizzerie II. cenová kategorie (do 20-26kč/pivo) ticket Restaurant gastroPASS Cheque Dejeuner internet/Wi-Fi rozvoz jídel regionální piva Popularity: 16
Co to je?
Plzeň - Centrum, 30100
Telefon:+420-377-331-138
WWW:http://www.pizzaroma.cz
email:není uveden


Tradiční italská pizzerie, kavárna a restaurace poblíž centra města, nabízí široký výběr italských jídel a nápojů. Dále se specializuje na rozvoz a noční prodej okénka do ulice. Pizzerie na Americké třídě v blízkosti pomníku. Objednat lze on-line, pro restauraci je k dispozici jídelní lístek.

Otevírací doba :

Po-Čt: 09.00 - 23.00

Pá-So: 09.00 - 01.00

Ne: 12.00 - 23.00

V podniku se čepuje - Budějovický Budvar 12° - Budějovický Budvar 10° - Samson 13°.

Kuchyně - italská a řecká - vegetariánská - zvěřina a ryby.

Kategorie - Pizzerie





kulisek27
13. srpen 2011 | 07:01

Výborná restaurace, objednám si pizzu přes internet, 2 hodiny se nic neděje a když volám na obě čísla tak mi to pro jistotu nikdo nebere. A podotýkám, že to bylo v pracovní době. Určitě zas někdy budu s nimi ztrácet čas.

micky21
21. leden 2011 | 21:48

Pizza je zde celkem dobrá, těstoviny, jaké si je uděláte doma, stačí je uvařit, vzít smetanu a doházet do ní to, co tam má být, lasagne nebyly dobré bolognská měla konzistenci velkých hrudek mletého masa a červené vody, kdysi jsem si tam dala také salát, což nebyl salát, ale nakrájená zelenina, která vypadala jak obloženej talíř se šunkou a eidamem, neochucená, balsamico, které mi přinesli asi po 20ti minutách to nespravilo.

robert99
12. říjen 2010 | 13:57

Chtěl jsem zajít do této pizzerie, restaurace nebo co to vlastně má být, každopádně po prohlednutí onoho úchvatného menu ve mě začalo kumulovat tolik frustrace jako snad nikdy. Začneme u pizzy. Pokud si nějaká restaurace troufne do svého menu zařadit pizzy , které jsou naprosto charakteristické surovinami, z kterých se připravují, měla by ona restaurace tyto suroviny používat. Jedna z prvních, do očí bijících je pizza Margherita. Tato pizza vznikla v Neapoli koncem 19. století na počest královny Margherity, jednalo se o pizzu kde ingredience symbolizovaly národní barvy Itálie. Při pohled na fotku, kterou nám nabízí tato restaurace na svém webu, nevidíme barvy Italské trikolory ( červená, bílá, zelená) dokonce ani suroviny v popisku neodpovidaji uplně přesně receptu. Na tuto klasickou pizzu patří : Rajčatová omáčka, mozzarella a lístky čerstvé bazalky. Musíte uznat , že pokud se tato pizza udělá správně bude vypadat o hodně lépe než na onom obrázku. Další a mnohem zarážející fakt, který hraničí s klamáním spotřebitele, tedy zákazníka, je skutečnost,že na pizze s názvem Prosciutto je vyfocena , tipuji, nějaká česká vařená , věpřová šunka. Už jen název nám o pizze říká, že by tam mělo být Prosciutto... ale to tam není. Někdo by si mohl říct že na tom nezáleží, přeci je to šunka jako šunka , bohužel právě toto je onen kámen úrazu. Zameříme-li se na fakt, že klasická šunka by měla být uzená, což je i u českých výrobku téměř vzácný jev, a prosciutto crudo je šunka která se osolená , opepřená, či jinak kořeněná suší na horkém vzduchu někdy i vice než rok, dostáváme , chuťově , strukturně.... absolutně jiný produkt, takže je nepřípustné používat název pizzy s charakteristickou surovinou, která se na ní nenchází. Jaké by vám to bylo dostat pod Názvem Svíčkové řezy kuřecí prsíčka? Asi byste se hodně rozčílily. Další kapitolou samu pro sebe je oddíl Těstovin. Nejenže v celé nabídce se při pokusu o italskou originalitu objevuje spagetti místo spagHetti ale jsou zde věci , které nemůžou člověka se zájmem o italskou kuchyni nechat chladným. Např, těstoviny pesto al siciliano , které už jenom svým názvem geniální pesto pocházející z Janova degradují někam do propadliště dějin italské kuchyně, k tomu stačí napsat do ingrediencí lískové oříšky a největší delikatesa je na světe. To samé fettucine al pesto, kde chybí polovina ingrediecný. Dále tu máme např. Gnocchi Quattro formaggi kde se nám záhadně objevuje smetana, eidam a mozzarella, což jsou suroviny, které v tomto jídle nemaj absolutně co pohlédavat a podobně jako u pizzy prosciutto zde máme Tagliatelle s gorgonzolou a v surovinách napsáno niva a zase tu proklatou smetanu, pak věčný problem s pasta carbonara, chybí zde sýry které se do tohoto jídla používají ( parmigiano-reggiano , pecorino,)a oregáno , které je zde úplně navíc. Takhle bych mohl pokračovat a myslím, že bych popsal ještě spousty řádků, protože přehmatů je celá řada, ať jsou to názvy jídel z hlediska italské gramatiky, či správnost surovin, po každé se dostanu zpět k tomu, že lidé, kteří takto provozují restauraci ve které chtějí nabízet jídla jedné z nejuznávanějších kuchyní na světě, by restauraci tohoto typu raději provozovat neměli.

hate84
14. květen 2010 | 15:53

Velmi příjemná pizzerie s příjemnu a usměvavou obsluhou. Jídla zde mají relativně veliký výběr a pokrmy jsou chutné a cenově odpovídající kvalitě. Polední meny jsou jsou cenově výhodné.

Marti
20. listopad 2009 | 14:06

Dobrá pizza, obsluha v pohodě, i když je pravda, že někdy má člověk jídlo hned, někdy musí chvíli počkat. Ale chodím sem docela ráda, navíc mají i polední menu za přijatelný peníz.

gary
4. září 2009 | 13:16

Naprostá spokojenost, pizza byla přesně tak, jak ji mám rád. Velká tak akorát, ingrediencí nešetřili. Obsluha v poho. Někdy delší čekání, ale prostředí pěkné.

Kiss
21. srpen 2009 | 14:28

Příjemné posezení, s velmi kvalitní pizzou i dalšími italskými pokrmy, ceny jsou vyšší, ale odpovídají kvalitě. Výdejní okénko také vždy potěší, zvláště při nočních flámech, uvnitř převážně útulný interiér a velmi příjemný personál.

taranee
14. listopad 2008 | 16:55

Také jse musím pochváli za výbornou pizzu. Je pravda že obsluha není na jedničku ale celkový dojem mi to nezkazilo.

burnfly
13. listopad 2008 | 14:21

pizza dobra, prostredi bohuzel trosku zaspalo dobu, obsluha neutralni-zalezi na situaci... cca na poledne jidlo celkem ujde

fairysek
18. září 2008 | 21:30

pizza bez chybičky, obsluha katastrofa.

Tonda512
14. září 2008 | 17:21

Tady mě hodně chutná. Hezká a milá obsluha, jen jednou nevěděla heslo na přístup k wifi a ani nikde nebylo napsané, ale to j tak jediné co mě tam poslední dobou zarazilo, jinak nemám výtky :-)

Drno
3. červen 2008 | 18:29

Super pizza, jedna z nejchutnějších v Plzni, obsluha, kuchař i rozvoz na jedničku.

Johnny
1. květen 2008 | 20:01

K čemu je výborné tenké těsto, když přísad je poskrovnu a jsou situovány doprostřed slaného koláče. Zbytek pizzi pak tvoří těsto namazané rajčatovým pyré. Obsluha je v pořádku, ale většinou nestíhá obcházet hosty tak rychle, aby vám nestála vypitá sklenice na stole nepříjemně dlouho. Roma bývala kdysi někde jinde....

Alligator
31. březen 2008 | 18:33

Jedna z nejlepších pizz v Plzni, škoda jen, že i nekuřácký koutek je plný kouře.

Michal
2. únor 2008 | 11:51

Pěkná pizzerie, pizza byla dobrá, jak byla drahá nevim, páč sem jí neplatil:), no a vynikající 13° Samson.

Vladimír
13. prosinec 2007 | 20:03

zašel jsem sem opět po delší době. dal jsem si svoji milovanou sýrovou pizzu. bohužel to nejde říct jinak- byla vyloženě hnusná a ještě o dvacet korun dražší než jinde. k tomu předražené pití a extrémně nepříjemná a zamračená servírka, která není schopná odpovědět na pozdrav, poděkování nebo cokoliv. navíc, když si u stolu objednáme 10 nápojů a oni nejsou schopni vzít tác a přinést to najednou a radši to nosí po jedné nebo po dvou sklenicích, nevypadá to moc dobře. je to škoda, když jsem se chodil na jaře, přišlo mi to tady výrazně lepší.

Matci
24. říjen 2007 | 20:54

Pěkné prostředí, milá obsluha a výborné jídlo. Hlěävně noky:-), vynikající. Doporučuji;-)...

viliam
9. červenec 2007 | 00:24

výborná "picérka" kde skvěle ovládají tajnosti přípravy pizzi a hlavně, když si jí necháte přivézt, tak je stejně kvalitní jako na place.. a za solidní peníze.





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde