Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V Z

Pilotní foto Šenk Na Parkánu
By: steve-o

Šenk Na Parkánu

1003.4000I. cenová kategorie (od 26kč/pivo)
Hodnocení 3.40
Adresa:Veleslavínova 4 Hostince I. cenová kategorie (od 26kč/pivo) ticket Restaurant gastroPASS platební karty Cheque Dejeuner nekuřácký prostor letní zahrada Tento podnik je doporučen uživateli! Popularity: 28
Co to je?
Plzeň - Centrum, 30114
Telefon:+420-377-324-485
WWW:http://www.prazdroj.cz
email:není uveden


Šenk Na Parkáně se nachází v domě s bohatou historií spojenou s vařením piva - právováreční měšťané zde měli svoji sladovnu. V roce 1966 zde byla otevřena proslulá pivnice, která byla později uzavřena a na počátku 21. století zrekonstruována a znovu otevřena.

Šenk nabízí nejen skvělý výčep piva a pivní kulinářské speciality, ale i výhled na zachovalé starobylé hradby, chmelnice, k vidění ukázka historického dvorku právovárečného domu i další pivní exponáty, které je možno spatřit během prohlídek Pivovarského muzea.

Hospoda je zvláštní tím, že jako v jediné si v ní můžete dát nefiltrovaný, kvasnicový ležák Pilsner Urquell. K jídlu zde nabízejí celou řadu, tradičních českých pokrmů. Je zde nekuřácký koutek.

Otevírací doba:

PO-ČT 11.00 - 23.00 hod.

PÁ-SO 11.00 - 01.00 hod.

NE 11.00 - 22.00 hod.

V podniku se čepuje - Kofola  - Kozel Černý  - Master 13° - Master Tmavý 18° - Plzeňský Prazdroj  - Plzeňský Prazdroj Nefiltrovaný .

Kategorie - Hostince





dino78
10. listopad 2013 | 17:36

Parkan je klasika. Zavitam tam nekolikrat rocne bud jen tak nebo pred a po fotbale. Musim uznat, ze stran piva je to bezkonkurecni a mistni nefiltr pu je super. Jidlo vcelku uchazejici. Personal toho ma obcas plne bryle, ale v ramci moznosti vse zvlada. Ocenuji pritomnost provozniho na place. V pripade problemu hned vse vyresi. Rekl bych ze oproti Salzmannuv nema konkurenci i kdyz oba podniky razi podobnou strategii.

Jacccobe
20. srpen 2013 | 14:07

Nejvíce legrační je, že zákulisí těchto podniků je přesně takové jako jejich projev. Z našeho povolání se vytrácí řemeslo, číšníci ztrácí vtip, jsou buzerováni mystery shoppingy, vše je orientováno na zisk, ale 99 procent zisku tvoří personál. Proto bych dal vzkaz majitelům, aby číšnické posty neblokovali rádoby odbornící a manažery se přestávali stávat ti, kteří se dobře znají s majiteli. V hospodě jako tato je třeba cítit trošku lidovosti a to nejen z jidelních a nápojových lístků... všichni si jen chrání koryto a dělají tak jako by nedělali... tak vzhůru do hospod a budou nás nadále obsluhovat kadeřnice, prodavačky a podobná prvotně špatně zaučená individua, která stejně tak jako jejich nadřízení nemají s gastronomií opravdu nic společného...

prusa
13. červen 2013 | 00:21

Velmi vstřícní při rezervaci, musím pochválit kultivované a příjemné jednání (opakovaně). Při poslední návštěvě (celý večer jinak OK) ale při placení nastal problém zaviněný obsluhou. Provozní se za obsluhu nicméně na místě omluvil a jeho jednání (na rozdíl od jednání obsluhy) bylo velmi korektní. Pivo výborné, za celý večer "jen" jeden podmírák cca 1cm = při tom frmolu asi akceptovatelné, tj. neřešil jsem, ostatní piva během večera byla v pořádku. Jinak v restauraci jsem byl během měsíce celkem 3x a krom výše uvedeného to bylo bez problémů. Pokud nastane problém, doporučuji řešit s provozním vedoucím, jinak si pečlivě sledujte svůj účet na stole zejména při placení, předejdete tak případným nedorozuměním. Každopádně, co se týče piva, je to jednička.

JanekP
4. červen 2013 | 13:20

O víkendu jsem tento podnik navštívil, protože jsem byl zvědavý na místní vyhlášené pivo. Pivo vynikající a asi nejlepší co jsem kdy měl možnost pít. Musím však konstatovat, že obsluha byla přímo tragická. Když už si teda to pivo nechají zaplatit 41,-- Kč za půllitr, proč mi neustále furt dokola nosí brutální podmírák? Po prvním jsem si říkal, že se spletli, ale když se to opakovalo, tak jsem si to vyfotila a pivo jsem reklamoval. Obsluha mi sice pivo vyměnila (spíš ho dotočila), ale potom mi donesla opakovaně podměrečné pivo. Navíc se mi nelíbí, že na hosty používají psychicky nátlakové metody ve stylu ještě jsi nedopil, už tu máš druhé pivo, tak pohni!

Cestou z Plzně jsem je ve vlaku s pánem, který zde v minulosti pracoval a ten mi tvrdil, že obsluha v restauraci není špatná, ale špatné je vedení, které toto toleruje a nikterak po obsluze nevyžaduje slušné chování. Škoda, restaurace tak trošku žehrá na to, že jsou svým pivem jediněční a že mají hostů dostatek.

Vader
28. prosinec 2012 | 18:54

Před pár lety jsem měl návštěvu z Moravy a tato restaurace mi byla doporučena. Prostředí, jídlo a pivo výborné, ovšem obsluha těžká katastrofa! Zařekl jsem se, že už jsem nevkročím. Minulý měsíc jsem na doporučení pozval po prohlídce pivovaru obchodní partnery na nefiltrované pivo. Kromě tváří obsluhy se bohužel za ty roky nic nezměnilo. Již po 15 minutách jsme byli osloveni obsluhou :-( Pivo, jídlo výborné, obsluha však bez zájmu. Naše poslední návštěva.

vojtas
11. prosinec 2012 | 16:45

Dobrý den, jako vedoucí pivnice musím reagovat na hodnocení synek 44. V sobotu 8. 12. jsem byl přítomen a od uvedeného stolu nebyla žádná stížnost, až do doby, kdy čtyřem zbývajícím hostům zůstalo při placení víc piv na účte a personál je chtěl uhradit. Personál je upozornil, že odcházející kolegové zřejmě zaplatili piv méně a pánové vše uhradili. Po celou dobu nebyla stížnost na míru piv a je mi podivem, že by si uvedení pánové bez reakce vypili 80% piv pod míru, dali personálu uvedené spropitné a tak dlouho u nás poseděli. Jen mě mrzí, že synek 44 neřešil stížnost se mnou na místě a vše uvedl, až v hodnocení. Rád se s ním u pivka sejdu a vše si vyříkáme?. Vedoucí pivnice Vojtěch Palenčár

Synek 44
11. prosinec 2012 | 07:20

V sobotu 8. 12. jsme si pro každoroční předvánoční výlet do Plzně, vybrali tuto restauraci. Pivo bylo vynikající, ale z 80% podmíráky jak z učebnice. Jídlo OK. Ale obsluha katastrofa. Na upozornění od známých, jsme si každý svá piva psali na pivní tácky, a při závěrečném vyúčtování - světe div se. Prvních šest platících dostalo účtenku, no a poslední čtyři z nás, jsme dostali lístek, který jsme nikdy předtím neviděli. Celkem jsem vypili 95 nefiltrovaných piv, ale na tom jejich lístku, jich bylo najednou 112 !!!! Hlavní pingl, nám povídá ,, včem je problém pánové, vždyť je to jedno pivo na každýho (nevím kam chodil do školy, ale nás u stolu sedělo deset). Takže nás natáhli o 17 piv. Každý jsme udělali za pět hodin průměrnou útratu kolem 700kč, a nechli dýška 30-50kč. V každý jiný hospodě by vám byli vděční, ale tady se nám na závěr ještě vysmáli. Mimochodem to byl první úsměv od obsluhy, za celé odpoledne (asi měl radost, jak s těma blbcema vychcal). Takže vážení přátelé, na Parkán už nikdy !!!!

rasputin
15. listopad 2012 | 14:03

Podnik tak pro cizince, personál protivnej pivo výborný, ale podmíráky. Jídlo předražený a nevábný. Divím se,že tam mají ještě hosty.

Innocento
13. červenec 2012 | 10:54

Pivo vynikající, obsluha opravdu zvláštní, některá vyloženě na ránu a jídlo zatím katastrofální. Možná se v jídelníčku najdou výjimky jako pečené koleno apod., ale moc jich nebude. Pokrmy mají v jídelním lístku honosné názvy, ale posléze je musíte na talíři nějakou chvíli identifikovat. Když jsem si objednal např. jejich vepřovou panenku, tak jsem chvíli vážně myslel, že jsem natáčen skrytou kamerou. Posléze mi bylo vysvětleno, že to legrace není. No, není! 3 bramboráčky silné 3-4mm, utvořené ze směsi prodávané v kýblech, každý obsahující cca decilitr oleje, prakticky neukrojitelný, na nich 4 kousky naprosto vysušené vepřové panenky a to všechno zachráněné čůrkem nějakého česnekového humusu, aby to alespoň trochu klouzalo do žaludku. Pokud něco takového může "kuchař" pustit z kuchyně a servis se nezastydí něco takového podávat, tak je jasné, co si o zákaznících myslí. Tak mi můžou taky.

iivannka
30. květen 2012 | 12:17

Souhlasím s ostatními recenzenty: OBSLUHA je na Parkáně obvykle příšerná. Světlou výjimkou bývají mladincí brigádníci (nebo jsou to praktikanti z hotelovky?), kteří se snaží. Pivo je super, takže na něj chodím, ale když si mám vybrat, jdu raději jinam. Nejednou se mi stalo, že rezervace, kterou jsem dělala dostatečně dopředu, nebyla připravená. Stůl pro dvanáct lidí se vyklízel před námi...

petulinkaa13
30. květen 2012 | 11:32

V tomto podniku mají určitě výborný pivo, jídlo mají také dobré, prostředí krásný,člověku se sedí skvěle, ALE.... ale ta OBSLUHA! KATASTROFA! tak drzý jednání, otrávený ksichty, arogantní chování... to jsme nikdy nikde ani v tom nejhoršim podniku nezažili.Škoda,že tak pěknou restauraci reprezentují takoví hulváti! škoda pro majitele....

L@D@
24. květen 2012 | 17:09

Tento podnik myslim neudrzel pocatecni kvalitu s kterou prisel. Obsluha vazne, pivo s mirou dostanete zridka kdy a kuchyne taky nic moc.. tatarak z rozmrazenyho masa je fakt sila..zebirka bez kosti taky nic moc..a taky mate ten pocit ze kdekoliv sedite, pripadate si jako nekde na chodbe? jediny klad vidim v terasce pres leto..

EDIT: 24.5.2012 - toci zde nejvetsi podmiraky v Plzni!

webplzen
20. květen 2012 | 10:42

Rádi bychom doporučili tuto restauraci, při poslední návštěvě nám bylo vyhověno s jídlem které nesedlo mé ženě. Vážíme si vstřísného přístupu.

futur95
27. prosinec 2011 | 14:22

Další z hospod, kde je problém z obsluhou. Pánové, pokud vás to nebaví, tak to prosím nedělejte, protože dokážete otrávit lidem celý večer. Pivo je TOP, to bez diskuzí, ale pán z obsluhy, ať se chytí za nos a sem tam se i usměje. Uvidí, že se mu to v dobrém vrátí.

adarhaz
12. září 2011 | 03:19

hani.skalova
28. červenec 2011 | 22:54

Tento podnik jsme měli velice rádi a chodili jsme několikrát do měsíce (přes letní měsíce na zahrádku). Poslední dobou mi ale přijde, že se stále zhoršuje. Doba na čekání piva je skutečně obrovská (o jídle nemluvě), obsluha se tváří tak, že mě ani nenapadne se na něco zeptat. Je to škoda. Už několikrát se nám stalo, že jsme odešli po jednom pivu na jídlo jinam. Souhlasím s jochy, že podnik žije pouze z tradice a zahraničních hostů.

blb
7. červen 2011 | 18:41

To same spatne jako viz. Na Spilce :-((

NOVINA
29. duben 2011 | 15:47

Pivo je super jinak nic nemohu hodnotit ale pivo je pivo

Lukke
6. březen 2011 | 12:14

Bohužel ne příliš ochotná obsluha a častokrát zakouřené prostředí. Navštěvuji prakticky jen v létě na zahrádce kvůli vynikajícímu kvasnicovému ležáku.

papanka
17. únor 2011 | 22:21

Pravidelně tam chodíme na vepř. koleno, které je naprosto famozní.. Nefiltrovaná Plznička je třešničkou na dortu.. Obsluha milá, rychlá..

jochy
30. listopad 2010 | 21:43

Škoda že Parkán žije pouze z tradice a turistů. Pivo mají určitě vynikající, ale jídlo opravdu nestálo za to, co je uvedeno v jídelních lístcích

Mr.Scully
11. červenec 2010 | 17:54

Hodnocení asi hodně závisí na tom, kdy tam host přijde. Já tam byl před týdnem o státním svátku (takže naprostý klid, lokál poloprázdný) a nemůžu vytknout vůbec nic. Fantastická nefiltrovaná dvanáctka, výborné jídlo, příjemná a rychlá obsluha.

vendis
30. leden 2010 | 10:10

musím potvrdit, parkán se dost zhoršil, jídlo divné, studené, nemastné neslané, jediný pivo je ok, ale drahý jak prase

M.
16. prosinec 2009 | 08:54

Za Michalův odchod nemůže ani jeden z jeho bývalých kolegů,tak proč se mstít zrovna jim,Báro?

Brusinka
24. listopad 2009 | 21:58

Tato hospůdka, která má působit jako něco vyjímečného díky servirovanému pivu a prostředí s bohatou historiií, působí spíše jako přehlídka náladových, neochotných, arogantních pinglů. Střídá se tu totiž obsluha asi jako ponožky. Po přečtených hodnoceních není asi divu. Pokud nevypadáte majeťně nebo nejste cizinec, banda chlapíků co udělají pořádný kšeft a nebo pěkná slečna, obsluha Vás vřele přehlíží a cítíte se naobtíž. Pan provozní, který nosí brýle vypadá často že mu ulítli včely a problémi, které často nastávají s místem nijak neřeší. Vůbec, obsluha je tak líná zjistit si volná místa, že hosty raději vyhodí, aby měla méně práce. A přitom to mohou být hosté co sem jedou skutečně zdaleka, díky vyhlášenému Plzeňskému pivu. Jediné pivo, které za něco stálo a nebylo podmíru, točil modrooký milý kluk, který už zde také nepracuje. Z jídla je zde vinikající pouze tatarák, hermelín, koleno a česnečka a to pouze na směně, kde pracoval i onen sympatický mladík, jinak je to vohřejvačka. S přáteli jsme sem chodili díky výbornému pivku, které bylo natočené s hustou pěnou a ne dotočené či slité jako je tomu dnes, ale myslím, že po posledních zkušenostech asi rači změníme lokál.

Geret
12. říjen 2009 | 17:17

Na to, aby to byl jen průměr tu mají výjimečné pivo, které jinde nenajdete. Na to, aby to bylo 5*, by musela být obsluha trošku přívětivější a ceny trošku nižší

spachtle
23. červen 2009 | 00:02

Po rekonstrukci jeden z nejlepších podniků, nyní bohužel nic moc ve všech ohledech, obsluha někdy dost šílená. Díky slušnýmu tataráku a nefiltrovanej Plzni dávam 3 hvězdy.

funtomas
15. květen 2009 | 09:21

Taky se podivuji nad přílišnou kritikou obsluhy, ale co naplat jsme v Česku a takhle si u nás lidi vyřizujou své účty. Já naopak bych chtěl pochválit obsluhu jednoho týdne, kdy tam vždycky dřepím a debužíruju ten zlatej výbornej nefiltrovanej mok. Obsluhu tvoří takoví dva plešouní, velmi milí a ochotní a za pípou bývá nějaký mladík ze slovače, kterému to čapování odsejpá od ruky. A stěžujou si tady ty sváteční návštěvníci, kteří se neumí v hospodě chovat, myslí si že vlítnou do hospody a hned řvou že chtěj pivo, místo, aby si sedli na prdel a vyčkali hbité obsluhy, tak jim ještě zaclánějí při výkonu namáhávé a záslužné práce. Obsluha má u mě jedničku s hvězdičkou, teda až po Milánkovi od Salzmannů a tomu mušketýrovi co vypadal jak D´Artagnan a taky dělal Na parkánu. S pozdravem Stálý konzument

gary
2. květen 2009 | 23:59

Docela mě překvapuje, co se zde píše. Já sám sem naštěstí nic podobného nezažil. Pravda, obsluze to trvá dlouho, za což má u mě bod dolů. Ale na jídle jsem si většinou pochutnal a na pivu rovněž. Budu muset někdy zajít, abych zjistil, jak to teď je?

Kiss
16. duben 2009 | 15:22

Šenk na parkánu se po své dlouholeté rekonstrukci dostal spíše do průměrných restaurací, výběr jídel je převážně bufetového typu, ale tatarský biftek je stále na vysoké úrovni, o Prazdroji 12 a kvasnicovém nemluvě!

zavazal
28. únor 2009 | 11:31

Nejlépe natočený a chutnající Prazdroj v Plzni. Interiér vkusný s obsluhou jsem nikdy problém neměl. Je to taková typická česká hospůdka.

Chico
14. leden 2009 | 23:56

Kvasnicová Plzeň a pivovarský muzeum - skvělý pivo, úžasný jídlo a nádherný prostředí. Moc rád se vracim!

Formanka02
14. leden 2009 | 21:43

Prostředí průměrné, zcela neodpovídá cenám. Obsluha většinou katastrofální. Pivo kvalitní, jídlo dobré.

Špit
21. říjen 2008 | 16:44

vynikající jídlo a pivo

Vladimír
13. červen 2008 | 08:12

opravdu výborné pivo, ale to je vše. prostředí nic moc a obsluha naprosto strašná. i když si parkán hraje na luxusnější pivnici, aboslutně tak na mě nepůsobí...

Pavel
13. červen 2008 | 07:40

Nepasterovaná Plzeň je jediný klad tohoto podniku. Škoda, že dojem z ní kazí naprosto neprofesionální obsluha. Dolní venkovní zahrádka je bez obsluhy, tudíž je nutno si pro pivo zajít k výčepu. To by nebyl problém. U výčepu mě číšník odbyl, ať přijdu za 15minut, protože prý nestíhá, i když tam měl roztočeny jen 3 piva s dávno spadlou pěnou. Za dalších 15 minut jsme se zase nechytli. Takže Parkán nikdy více.

Vohry
21. leden 2008 | 21:55

Sesterský podnik Spilky je povedený retro počin klasických Pilsner Urquell šenků.. Vynikající klasická česká (nezdravá) kuchyně a dobré pivko dělá z tohoto podniku můj oblíbený:)

Y
7. prosinec 2007 | 17:01

Vecne precpana pivnice. Jidlo je zde prumerne kvality. Pivo tocene uvnitr je kvalitni z tanku, ale neskutecne je tocene z venkovniho pseudovycepu skrz plastove hadice, nikdy vic. Na posezeni u 1-2 piv ideal, ovsem na vice uz nebudete mit cas. Obsluha je poddimenzovana. Na pivo klidne pockate i 15min! Kdyz prijdete k vycepu tak an vas vrhnou vrazedny pohled, ceho se to jako dozadujete, ze maji frmol. Po neskutecnem cekani vam prinesou sklenici celou mokrou a se spadlou penou, kdyz jsem se dozadoval noveho piva nebylo mi vyhoveno. Obsluha si zkratka dysko VUBEC nezaslouzi. Zkratka a dobre, Parkan se riti do pekel.

Matci
31. říjen 2007 | 21:01

Moc hezká hospůdka. Milovníci pivka si určitě přijdou na své. V pátek bývá plno, takže lepší rezervačka. V létě pěkné posezení venku. Kulinářské dobrůtku na jedničku... Doporučuji...

Vrky
30. říjen 2007 | 19:20

Pivo vynikající, obsluha je fajn... Dobrá hospůdka

Jeník
14. říjen 2007 | 10:32

Dobrá nepaster dvanáctka. Jinak příšerný interiér (jakési černé sloupy, kamna ve kterých se snad nikdy netopilo, nějaká pípa čouhající ze stěny) no děs. A obsluha? tentokrát dobrá tj. za 3

Janinininka
27. září 2007 | 17:12

Nevěřila jsem tomu co se tu píše, než jsem sama nenavštívila. pravdu otřesný přístup...

grapp
16. srpen 2007 | 18:15

14. 8. 07 Po několika dnech jsme opět navštívili tento podnik, opět jsme se setkali s malou profesionalitou obsluhy. Objednali jsme si u číšníka pití a zároveň i jídlo, bohužel to moc nechápal a tak napsal jen jídlo a pro pití jsme museli volat někoho jiného, pití jsme se dočkali po 10 minutách, s jídlem/žádné minutky /na nás prostě zapoměl-nic v kuchyni neobjednal, nakonec musel přijít opět jiný v pořadí třetí číšník a zeptal se nás co si ještě dáme!! Zopakovali jsme mu naši prosbu,že máme objednáno již 60 minut jídlo a kde nic tu nic,řekl,že to tedy objedná a opravdu po dalších 15 minutách jsme se dočkali-jídlo jako vždy bez nejmenší chybyčky. Celou tu dobu jsme mlčky sledoveli dění v podiku,číšníci obsuhovali s naprostým nezájmem, hosté čekali dlouho na nápoje, někteří raději odcházeli pryč, dlouho mávali na obsluhu s placením, nido si hostů nevšímal. Nepochopili jsme, proč číšník nese ke stolu, kam si sedají čtyři lidé 1 jídelák, poté se vrací pro zbylé tři, ovšem hosté si je mezitím berou ze stěny, kde jsou položeny , již sami. Nato přinese ke stolu 1 malé pivo a vrací se přes výčep a půl terasy s dalším malým a 1 velkým ke stejnému stolu.... Hosté čekají na pití dlouho, nadávají, restaurace není plná. Pro příště radím všem, zajděte raději k MANSFELDOVI!!!!! Tam maj pivo jako křen, obsluha je tam milá a vždy si pro Vás najde špetku úsměvu a milého slova. Na Parkán již nikdy.

m@estro
10. červenec 2007 | 19:39

Kvasnicová dvanáctka je prostě boží, doporučuju všem. Dojem kazí nepříjemná obsluha, zástupy německých důchodců a šizení hostů.

Jarda35
11. červen 2007 | 18:25

tady funguje cenzura, nebo kde je chyba? Můj příspěvek o podmírácích a zapáchajícím WC náhle zmizel....

Johnny
10. červen 2007 | 23:45

Pivo je výborné - chuťově. Škoda, že už tam, kvůli obsluze, nehodlám jít. :( Pravidelné podmíry vyústily v mojí námitku, na kterou mi obsluha odvětila, že ta pěna rychle spadne, pěna sice spadla, ale stále zůstávala 1,5cm podmíra. Člověk by čekal, že obsluha, v této -vyhlášené- Pilsner restauraci, se omluví a třeba přinese pivo nové. Ani omylem, obsluha měla plnou pusu řečí a předvedla naprosto neprofesionální přístup. Na to vám kašlu. :) Inu, jaká obsluha, taková hospoda.

Jarda35
9. červen 2007 | 13:08

už to není Parkán, co býval... pivo silně pod míru a zápach moči na WC.... hnus

orca
29. květen 2007 | 20:21

Je smutné že vyhlášená hospoda není schopná si uhlídat míru kterou ttočí - 1cm standartně pod míru (po spadnutí pěny) - pěkná vizitka pro zahraniční převažující klientelu .. inu češi=zloději ...

Vasek
16. květen 2007 | 13:30

Co dodat, vynikajicí pivíčko dnes jižž obohacené i o dvě nová tajemství z Plzně - prostě plzeňská klasika...

Haward
11. květen 2007 | 21:22

výborné pivo a jídlo ale točí pod míru , když je tam zájezd němců tak se tak 3/4 hoďky čeká na jídlo /škoda ale kvůli kvasnicím tam půjdu zas

herisu
21. březen 2007 | 14:59

Dlouho jsem neměl tak dobrej nakládanej hermoš, jako ten co jsem dostal Na Parkánu... no a nefiltrovanej Prazdroj? to je prostě lahůdka (a ani jsem to druhej den necítil)

Judith
13. březen 2007 | 20:28

Spíše pro německou klientelu, nevrlej vrchní nás nahnal k nejblbějšímu stolu, protože se blížil zájezd německých důchodců. Jídlo ujde, ale ten protivnej personál vše kazí, zvláště ten postarší pan vrchní.

jus
5. únor 2007 | 13:54

Poctivá plzeňská restaurace, kde je k dostání nejen výborné pivo - Prazdroj, kvanicový Prazdroj nebo i černé, ale i výborné masovité pokrmy od tlačenky až po pečenou kachnu. Jediné co lze vytknout, je přístup obsluhy, zvláště jeden starší číšník je velmi nervózní..

Michal
24. leden 2007 | 18:04

Tak nefiltrovanej Prazdroj byl naprosto super. Bohužel občas natočili podmíráka. Obsluha za začátku nestíhala ale pak už to bylo v pohodě.

nasa
2. leden 2007 | 13:15

taky jsem tam nemel stesti na obsluhu

pivko vyborny

steel_martin
15. září 2006 | 15:49

Vynikající pivo po kterém nebolí hlava, domácí atmosféra.. škoda jen, že je tak zastrčená..

Stinin
24. únor 2006 | 10:25

Dobrý podnik na pivko. Hlavně vynikající černý Kozlík za rozumnou cenu. Ale hodně často je narváno.



PilsnerPubs Live!

Pozvánka na benefiční koncert „Hudba pro Evičku“Pozvánka na benefiční koncert „Hudba pro Evičku“

24/11/2013 - Je to jeden z prvnich mini pivovaru v Plzni. Je to trochu zn…Pod heslem „V nepříznivý čas, hudba stmelí nás“ se 30. listopadu od 13. hodin na šídloveckém ranči v Plzni pořádá benefiční koncert, nesouc…

Pilsnerfest 2013: Bohatý hudební program na vás čeká už 5. říjnaPilsnerfest 2013: Bohatý hudební program na vás čeká už 5. října

28/9/2013 - Letošní Pilsnerfest je ve znamení několika změn. Především se termínově vrátil na začátek října, zatímco v předchozích letech jsme si zvykli na konec léta. Další změnou je fakt, že se letos koná pouze…

TZ: Je Šeříkovka stále uzavřená, nebo se v ní začne něco dít?TZ: Je Šeříkovka stále uzavřená, nebo se v ní začne něco dít?

17/9/2013 - Ano je tomu tak, již od května letošního roku je pravidelné místo konání koncertů v Šeříkové ulici uzavřeno. Po dlouhých průtazích a prodloužení stavebních prací se však kulturní dům probouzí ke svému…

Tipy na víkend 6.9.2013 - 8.9.2013Tipy na víkend 6.9.2013 - 8.9.2013

06/9/2013 - Tentokrát vás s tipy na víkend pozvu na festival do Dobřan i do Plzně a také na pohybový kurz.