Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6181 recenzí

Pony - The Pub
22. listopad 2005 | 22:12

V tehle hospode je unikatni to, ze si muzete natocit pivo dle Vaseho gusta. To sice asi kazdy vite, ale nejvic se mi na teto hospudce libila moznost si natocit pivo zadarmo. Jiste se shodnem, ze je to nase nejoblibenejsi cena. Protoze pocitadlo pocita prutok a neni zrovna citlive, podarilo se mi nastavit to tak, ze jsem si natocil ctyri dvanactky zadarmo. Dobrou noc


ryba - Dominik
21. listopad 2005 | 22:23

prostředí je tu vcelku příjemné, už ne tak obsluha a hudební produkce...ale presso za 20 občas vytáhne trn z paty :)


Abuse - Club K4
17. listopad 2005 | 15:56

Jo to tu v pohodě. V poslední době se nějak snížila návštěvnost, tak koukejte přijít. Aspoň máte velkou šanci že si sednete.


Abuse - Kocábka
13. listopad 2005 | 18:32

... a ostatní si můžou krky vykroutit.


alka - Kocábka
13. listopad 2005 | 18:24

Do Kocábky se můžete také přijít dívat na telku. Je jich tam několik, aby bylo dobře vidět z každého koutu. Puštěný je buď sportovní přenos např. fotbal :( nebo v lepším případě nějaká reality show nebo koncert. Takže pro příznivce nerušené konverzace s přáteli nic moc.(vždycky je někdo čelem k obrazovce)


Abuse - Krčma u Krokodýlího Ocasu
13. listopad 2005 | 18:07

dobrá hudba - dobrá obsluha - nic moc pivo - fungicidy by neuškodili


Abuse - Plzeňská bašta
13. listopad 2005 | 17:55

... s typickou německou klientelou.


Abuse - Rockle
12. listopad 2005 | 19:11

Čau, byl jsem v Rockli na koncertě Jalovýho výkonu. Bylo to fajn, dokonce jsme se tam i nějak vešli. Akorát mě nasralo, že pan barman (ne ten co je na fotce, ten druhej - s čímsi vzadu ve vlasech) byl opravdu zpomalenej. Psal si sms a telefonoval místo toho aby točil. Čekal jsem na pivo dobrých 15 minut (a to jsem stál přímo u baru). Když se toho chopil ten druhej, tak to bylo OK.


ambiente - U Kostků
5. prosinec 2005 | 12:38

Parádní hospůdka, kde točí výborný pivo, super obsluha, která se s ničím nepáře a i jídlo tu ujde. Pokud budete mít cestu na Doubravku, rozhodně doporučuji tuto kultovní hospodu nevynechat.


Pablo - U Kostků
14. únor 2006 | 20:12

Hlavně když je tam Béďa. Kdo nezažil nemůže odcenit:)) a radím nepít nealko, vrchní začíná pak být krajně nervozní...


Pablo - Krčma u Krokodýlího Ocasu
9. listopad 2005 | 20:02

jenom ten vrchni je nekdy divnej


Abuse - Pod Lampou
6. leden 2006 | 07:18

Universální prostor "Divadlo pod Lampou, který slouží jako multikulturní prostor prezentující zejména nezávislou a alternativní kulturu ze všech současných uměleckých žánrů, pořádá. od listopadu 2005 pravidelné filmové projekce, které budou stálou přehlídkou audiovizuálních děl, jež z různých důvodů nejsou prezentována v běžných kinech a běžné filmové distribuci. Při výběru filmů bude kladen důraz především na jejich uměleckou kvalitu, nebo jedinečnost ve společenském a historickém kontextu i s odbornými přednáškami.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde