Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

ryba - Dominik
21. listopad 2005 | 22:23

prostředí je tu vcelku příjemné, už ne tak obsluha a hudební produkce...ale presso za 20 občas vytáhne trn z paty :)


Abuse - Club K4
17. listopad 2005 | 15:56

Jo to tu v pohodě. V poslední době se nějak snížila návštěvnost, tak koukejte přijít. Aspoň máte velkou šanci že si sednete.


Abuse - Kocábka
13. listopad 2005 | 18:32

... a ostatní si můžou krky vykroutit.


alka - Kocábka
13. listopad 2005 | 18:24

Do Kocábky se můžete také přijít dívat na telku. Je jich tam několik, aby bylo dobře vidět z každého koutu. Puštěný je buď sportovní přenos např. fotbal :( nebo v lepším případě nějaká reality show nebo koncert. Takže pro příznivce nerušené konverzace s přáteli nic moc.(vždycky je někdo čelem k obrazovce)


Abuse - Krčma u Krokodýlího Ocasu
13. listopad 2005 | 18:07

dobrá hudba - dobrá obsluha - nic moc pivo - fungicidy by neuškodili


Abuse - Plzeňská bašta
13. listopad 2005 | 17:55

... s typickou německou klientelou.


Abuse - Rockle
12. listopad 2005 | 19:11

Čau, byl jsem v Rockli na koncertě Jalovýho výkonu. Bylo to fajn, dokonce jsme se tam i nějak vešli. Akorát mě nasralo, že pan barman (ne ten co je na fotce, ten druhej - s čímsi vzadu ve vlasech) byl opravdu zpomalenej. Psal si sms a telefonoval místo toho aby točil. Čekal jsem na pivo dobrých 15 minut (a to jsem stál přímo u baru). Když se toho chopil ten druhej, tak to bylo OK.


ambiente - U Kostků
5. prosinec 2005 | 12:38

Parádní hospůdka, kde točí výborný pivo, super obsluha, která se s ničím nepáře a i jídlo tu ujde. Pokud budete mít cestu na Doubravku, rozhodně doporučuji tuto kultovní hospodu nevynechat.


Pablo - U Kostků
14. únor 2006 | 20:12

Hlavně když je tam Béďa. Kdo nezažil nemůže odcenit:)) a radím nepít nealko, vrchní začíná pak být krajně nervozní...


Pablo - Krčma u Krokodýlího Ocasu
9. listopad 2005 | 20:02

jenom ten vrchni je nekdy divnej


Abuse - Pod Lampou
6. leden 2006 | 07:18

Universální prostor "Divadlo pod Lampou, který slouží jako multikulturní prostor prezentující zejména nezávislou a alternativní kulturu ze všech současných uměleckých žánrů, pořádá. od listopadu 2005 pravidelné filmové projekce, které budou stálou přehlídkou audiovizuálních děl, jež z různých důvodů nejsou prezentována v běžných kinech a běžné filmové distribuci. Při výběru filmů bude kladen důraz především na jejich uměleckou kvalitu, nebo jedinečnost ve společenském a historickém kontextu i s odbornými přednáškami.


prti - U Kostků
25. říjen 2005 | 13:01

Zdar lidi. Hospůdka U Kostků je naprostá klasa. Dobrý pivo, dobrej personál, prostě pohodička. Zajděte tam na pivo.


na začátek | «předchozí | Strana 515 z 515

506 507 508 509 510 511 512 513 514 515





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde