Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6177 recenzí

alka - Kulička
7. prosinec 2005 | 19:14

Dávam tři hvězdičky, souhlasim že jako čekárna na Nko je tahle hospůdka opravdu v poho a to nám co neradi mrzneme venku a chodíme pozdě opravdu bodne :)


Zoidberg - Kulička
7. prosinec 2005 | 13:41

Docela slusna "cekarna" na nocni autobus smer Lochotin


Fiky - U Kostků
6. prosinec 2005 | 23:39

Skvělá hospoda, se skvělým pivem a obsluhou. Jen málo který student Opavského gymplu by si bez ní dokázal představit studium........


Daeron - Club K4
6. prosinec 2005 | 19:13

Obsluha pohodová, pivko dobré, prostředí celkem příjemné a když by byla nuda tak si člověk může něco zahrát :)


Zoidberg - Desperado
6. prosinec 2005 | 10:12

Vsiml jsem si, ze z originalniho roznaseni lahvovych piv ( stribrnaky nebo zlataky ) presli na bezne tocene pivo


ambiente - Anděl
23. duben 2009 | 00:18

Tak klubík si stále drží svoji kvalitu, avšak poslední dobou je pravda, že nejen že se nelze kam posadit, ale v pátek, sobotu či jiné exponované dny se nelze ani protlačit dovnitř natož pak k baru:)

___________________________

[5. prosinec 2005 | 19:22]

Celkem dobrý klubík, kam lze vyrazit zapařit, a to nejlépe kolem půlnoci, kdy už je pořádně rozjařená nálada. Lze tu potkat spoustu stejně naladěných mladých lidí. O taneční náladu se starají místní DJs podporovaní projekcí na velkém plátně. Jistou nevýhodou je, že zde točí Bernard, kterému člověk prostě musí přijít na chuť.


dikobraz - Inkognito
5. prosinec 2005 | 13:07

Supr čokoláda a bábovka. ale málo místa tam mají. ....pak cigárko pivečko....kořalička ...druhá..........chrrrrrrrr


dikobraz - Club K4
5. prosinec 2005 | 12:59

Obsluha je celkem oukej ,takže čím to je že tam ty lidi nelezou? Možná pivem, anebo klimatizací: v zimě otevřu okno, v létě si koupím nanuk?


dikobraz - La Fabbrica
5. prosinec 2005 | 12:50

pohodovej podnik. pohodová oslava. hezky zastrčenej

a malej a neni drahej.


ambiente - The Pub
6. únor 2006 | 22:17

Nově v Pubu zavedli rozložení až 10 možných účtů na stůl, takže máte větší přehled kolik piva ste vypili. Také je tam možnost nezobrazovat průtoč na velkém hlavním plátně. Zobrazení průtoče tak lze vypnout, předehnat tajně protivníka a pak zobrazit, když vedete:) V souvislosti s rozšířením služeb také ale bohužel došlo ke zvýšení ceny piva na 27,-


dikobraz - Balaton
9. únor 2006 | 11:26

Pivo nic moc. Někomu chutná ale podchlazená desítka z tanku není zrovna muj šálek piva. Chodím tam jenom proto, že bydlím naproti, a třeba když máte ve stínu 38 stupňů tak vás nohy už jinam nedonesou.

A co se týče nabídky jídla: párek, bramborák, a něco k chroupání se vám v žaludku taky dlouho neohřeje.

Když už se někdo rozhodne navštívit boleveckou panelákovou periferii jsou tu k posezení lepší!!!

No trošku jsem to s tou negativní kritikou přehnal.

Svým způsobem jeto hospoda stylová samozřejmě i se stylovými barmany.


CyrilČestmír - Krčma u Krokodýlího Ocasu
3. prosinec 2005 | 17:39

Ocas? Klín? Ocas? Klín? Ocas? Klín? Ocas? Klín? Ocas? Klín? Ocas? Klín? Ocas? Klín? Ocas? Klín? Ocas? Klín? Ocas? Klín? Ocas? Klín? Ocas? Klín? Ocas? Klín? Ocas? Klín? Krokodýlí? OCAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kultovní klub animálního pyje! Ať žije!!!

Ďábel zhyne...







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde