Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

Zoidberg - The Pub
8. prosinec 2005 | 13:30

Pri vetsi spotrebe piva zacina byt otrava se naklanet k pipe a natacet si.


Zoidberg - Saloon A.C.W.
17. únor 2006 | 13:33

Chovani barmanu-kovboju je otresne.

Zato dole v military clubu pro fanousky vojenske historie je to o moc lepsi.


Zoidberg - Dominik
8. prosinec 2005 | 13:24

V teplejsich mesicich je vynikajici zahradka.


alka - Kulička
7. prosinec 2005 | 19:14

Dávam tři hvězdičky, souhlasim že jako čekárna na Nko je tahle hospůdka opravdu v poho a to nám co neradi mrzneme venku a chodíme pozdě opravdu bodne :)


Zoidberg - Kulička
7. prosinec 2005 | 13:41

Docela slusna "cekarna" na nocni autobus smer Lochotin


Fiky - U Kostků
6. prosinec 2005 | 23:39

Skvělá hospoda, se skvělým pivem a obsluhou. Jen málo který student Opavského gymplu by si bez ní dokázal představit studium........


Daeron - Club K4
6. prosinec 2005 | 19:13

Obsluha pohodová, pivko dobré, prostředí celkem příjemné a když by byla nuda tak si člověk může něco zahrát :)


Zoidberg - Desperado
6. prosinec 2005 | 10:12

Vsiml jsem si, ze z originalniho roznaseni lahvovych piv ( stribrnaky nebo zlataky ) presli na bezne tocene pivo


ambiente - Anděl
23. duben 2009 | 00:18

Tak klubík si stále drží svoji kvalitu, avšak poslední dobou je pravda, že nejen že se nelze kam posadit, ale v pátek, sobotu či jiné exponované dny se nelze ani protlačit dovnitř natož pak k baru:)

___________________________

[5. prosinec 2005 | 19:22]

Celkem dobrý klubík, kam lze vyrazit zapařit, a to nejlépe kolem půlnoci, kdy už je pořádně rozjařená nálada. Lze tu potkat spoustu stejně naladěných mladých lidí. O taneční náladu se starají místní DJs podporovaní projekcí na velkém plátně. Jistou nevýhodou je, že zde točí Bernard, kterému člověk prostě musí přijít na chuť.


dikobraz - Inkognito
5. prosinec 2005 | 13:07

Supr čokoláda a bábovka. ale málo místa tam mají. ....pak cigárko pivečko....kořalička ...druhá..........chrrrrrrrr


dikobraz - Club K4
5. prosinec 2005 | 12:59

Obsluha je celkem oukej ,takže čím to je že tam ty lidi nelezou? Možná pivem, anebo klimatizací: v zimě otevřu okno, v létě si koupím nanuk?


dikobraz - La Fabbrica
5. prosinec 2005 | 12:50

pohodovej podnik. pohodová oslava. hezky zastrčenej

a malej a neni drahej.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde