Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

Enrique Ondo - U Hadí vrány
17. prosinec 2005 | 21:16

hospudka vhodna predevsim ke stravovani, ktere je pojato opravdu ''pocesku'', takze nevedoucim se pred navstevou doporucuje celodenni pust. Jidla je nejenom hodne, ale ma take nezpochybnitelne chutove kvality. Na piti piva je ale hospoda ponekud nevhodna a to z financnich duvodu. Mate-li tedy chut na tradicni ceskou kuchyni a mate-li opravdu hlad, pak je Hadi Vrana vasi cilovou stanici.


Enrique Ondo - U Beranů
17. prosinec 2005 | 21:06

Celkem prijemna rodinna hospudka, kde ale narazite na prevazne postarsi generaci a pan Velkovinarnik je na muj vkus nekdy az prilis zovialni. Taky cena piva je pro nas studentiky ponekud nevyhovujici, nicmene nebudete odchazet nespokojeni.


ambiente - Žumbera
1. červenec 2007 | 00:03

Obsluha občas nestíhá, nicméně není se čemu divit, je zde obvykle plno - zejména přes obědy. Slečna servírka je velice fajn a když se k tomu přičte pár G12° tak je podnik v pohodě:)


Pony - Parlament
16. prosinec 2005 | 21:58

Někdy se stane že se setkáte s lidmi s odlišnými názory a holými hlavami, ale v celku mě nikdy neotravovali. Pokud máte rádi rockovou muziku, pivo a fotbálek, nenechte se tím odradit a zajděte sem s partou známých.


Pony - U Krátkých
16. prosinec 2005 | 21:54

Máte-li žízeň a nemáte zrovna dostatek financí a taky víte co znamená pojem HOSPODA, neopomíjejte tento podnik. Pivo dobrý obsluha mě taky nezklamala a navíc je to v centru, takže se můžete kdykoliv odkutálet na MHD.


Pony - Azyl
16. prosinec 2005 | 21:44

Určitě jeden z mála podniků v Plzni s jedinečnou atmosférou. Záleží jen na tom, zda vám padne do oka. Hodně se mi líbí možnost posezení nad úrovní baru. Doporučuju především na pokec s přáteli v menším počtu.


Pony - Cardinal Club
15. prosinec 2005 | 21:48

Jediné co je na Cardinalu bobrého je pivo a již zmiňovaná zahrádka. Možná i ta obsluha by se dala brát jako výhoda, protože se tam zaručeně rychle neopijete. Jako další výhodu bych bral i slušnou kuchyni, ale jak je v Cardinalu zvykem, trochu jim to trvá...


Fiky - Báječný život ďáblova klína
14. prosinec 2005 | 17:09

Celkem pěkný klubík, kde lze pořádat i vetší akce. Velkou nevýhodou jsou na můj poměr vysoké ceny...


Fiky - Hospůdka v Bendovce
14. prosinec 2005 | 17:09

Hospůdka se zajímavým interiérem a příjemnou obsluhou, kde je vše za lidové ceny. A když se začnete nudit, tak můžete zahnat nudu na kulečníku, fotbálku či šipkách.....Bohaté "sportovní" vyžití!


Fiky - U Kohoutů
14. prosinec 2005 | 17:09

Klasická hospoda ideální pro pitky (nebudete nikdy sedět dlouho bez piva). Výhodou je, že zde i dobře vaří a je otevřeno nonstop. Akorát místo automatů by mohly být šipky nebo fotbálek..


LordPetule - Bernard-In
12. prosinec 2005 | 12:12

Jako hospudka je to prijemna, ale riskovat desitku Bernarda uz radeji nebudu, ctrnactka je fajn :o)


LordPetule - U Kostků
12. prosinec 2005 | 12:02

V tehle hospode jsem prosedel sve stredoskolske mladi a i ted se tam rad vracim. Je to skvela hospudka se spravnymi stamgasty :O} Doporucuju vsem







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde