Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6186 recenzí

Beny - U Kostků
18. leden 2006 | 10:59

Hospůdka U Kostků byla, je a snad i bude ráj na zemi pro všechny pivaře.


Beny - Amaretto Club
18. leden 2006 | 10:55

Není-li nic lepšího, i tady se dá popít. (pravda je, že lepší nonstop podniky se vždy najdou...)


ambiente - Sklípek
15. únor 2007 | 13:15

Vcelku příjemné posezení u dobrého vína. Nabídka je opravdu široká, ale nabídka vín rozlévaných je vcelku omezená, výběr tvoří především lahvová vína, bude tedy muset spořádat celou lahev. Nicméně ve dvou, myslím, ji lze zvládnout hravě. Také zaujmou vcelku originální míchané nápoje (+*). Prostředí i obsluha velmi příjmená (+**).

A že by tu bylo nějak extra drahý pivo jsem si teda nevšiml.


ambiente - Budvar Bar U Nováků
14. prosinec 2006 | 13:57

V přední části přes den celkem výborná kuchyně (****), pivo jsem neměl, tak nemůžu hodnotit. Ale slušný porce za dobrý peníz a výhodou je velký výběr hotovek. Bouhužel bez omezení kouření v době obědů (-*), takže zatímco Vám někdo vyfujuje oblaka dýmu od vedlejšího stolu pod nos, kuchyni si moc nevychutnáte. Přitom by pro kuřáky stačila vymezit spodní část - tam nikdo, co jsem si všiml neobědval.

_____________

edit 17. leden 2006:

Tak Nováci (zadní část a v noci) očekávání nezklamali. Po zhruba 4 letech se žánrová skladba ani trochu nezměnila (výzdoba interiéru se ani trochu nezměnila už asi 6 let) - stále se tu hrajou ty nejmodernější disco-hity toho nejdrsnějšího ražení, po půlnoci rozmělňované ne vždy dobrými profláklými evergreeny. Věkové složení okolo 15 let není zrovna přínosem.

Jako neomluvitelné beru to, že v jednu dojde pivo a podávají jakési pochybné plechovky. Jediné pozitivum (*) je přítomnost fotbálku, i když marně přemýšlím nad tím, proč si ho jít zahrát zrovna sem. Pokud se sem rozhodnete vypravit, obrňte se shovívavostí a notnou dávkou trpělivosti.


Enrique Ondo - Club K4
16. leden 2006 | 11:54

Celkem klidek u piva, obsluha dobrá, fotbal dobrej, občas divný lidi, v zimě zima jako kráva a v létě horko, že by jeden pad a hlavně cigaretovej smrad. Doporučuji tedy k návštěvě hlavně na jaře a na podzim a to s plynovou maskou :o)


Zoidberg - U Zlaté Koule
10. leden 2006 | 19:02

Obsluha pozorna. Trochu rusive pusobi pod zarivkami zaveseny vetrak.


Zoidberg - Klub U Práce
10. leden 2006 | 10:20

Barmani s trikem " NENI PRACE JAKO PRACE" jsou prisni po 22:00 se zaplati ucty na stole a chodite si pro pivko na bar. Casto pri diskotekach ( velmi podobne tem "U komina" ) je hudba zbytecne nahlas i mimo parket.


Zoidberg - Na Blbým Místě
10. leden 2006 | 10:13

Fajn obsluha, asi jedina restaurace v Plzni, kde mi automaticky dali na pouzity sacek od caje talirek.Ze zahradky je prijemny vyhled do kraje.


ivcula23 - Bernard-In
2. leden 2006 | 20:29

tak teď tam byl muj táta a řikal,že to víno,co mu tam nalili,byl patok a pivo Bernard je prý hnusné,on je na jídlo a pití docela háklivý,mně to tam ale nevadí..


ambiente - U Dvou Chroustů
21. prosinec 2005 | 13:48

Opravdu příjemná vinárnička, kdybych se rozhodoval kam jít na víno, pak určitě sem! Víno tu mají dobré a k tomu navíc pohodouvou atmosféru. Myslím, že hra na kytaru či housle zde není ničím zvláštní...


ambiente - Gastro Willi
21. prosinec 2005 | 13:49

Celkem stylově zařízená hospůdka (rybáři by byli jistě potěšeni) v Domě hrůzy u Radbůzy. Nic velkého se tam nicméně asi nedá očekávat - je to tam obvykle mrtvé. Vzhledem k "vysoké" návštěvnosti je obsluha dosti všímavá, na rozdíl od let minulých se to dost vylepšilo.


Pony - Amaretto Club
20. prosinec 2005 | 15:18

Tenhle podnik bych navštívil pouze ve stavu nouze, totální žízně a nemohoucnosti doplazit se někam jinam. Toť vše.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde