Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

Zoidberg - Klub U Práce
10. leden 2006 | 10:20

Barmani s trikem " NENI PRACE JAKO PRACE" jsou prisni po 22:00 se zaplati ucty na stole a chodite si pro pivko na bar. Casto pri diskotekach ( velmi podobne tem "U komina" ) je hudba zbytecne nahlas i mimo parket.


Zoidberg - Na Blbým Místě
10. leden 2006 | 10:13

Fajn obsluha, asi jedina restaurace v Plzni, kde mi automaticky dali na pouzity sacek od caje talirek.Ze zahradky je prijemny vyhled do kraje.


ivcula23 - Bernard-In
2. leden 2006 | 20:29

tak teď tam byl muj táta a řikal,že to víno,co mu tam nalili,byl patok a pivo Bernard je prý hnusné,on je na jídlo a pití docela háklivý,mně to tam ale nevadí..


ambiente - U Dvou Chroustů
21. prosinec 2005 | 13:48

Opravdu příjemná vinárnička, kdybych se rozhodoval kam jít na víno, pak určitě sem! Víno tu mají dobré a k tomu navíc pohodouvou atmosféru. Myslím, že hra na kytaru či housle zde není ničím zvláštní...


ambiente - Gastro Willi
21. prosinec 2005 | 13:49

Celkem stylově zařízená hospůdka (rybáři by byli jistě potěšeni) v Domě hrůzy u Radbůzy. Nic velkého se tam nicméně asi nedá očekávat - je to tam obvykle mrtvé. Vzhledem k "vysoké" návštěvnosti je obsluha dosti všímavá, na rozdíl od let minulých se to dost vylepšilo.


Pony - Amaretto Club
20. prosinec 2005 | 15:18

Tenhle podnik bych navštívil pouze ve stavu nouze, totální žízně a nemohoucnosti doplazit se někam jinam. Toť vše.


Pony - Hi-Fi klub
20. prosinec 2005 | 15:04

Hlavně pozor na hlavu při vstupu a výstupu z hospody. Je to dimenzované na člověka asi tak 1,5 metru.


Pony - U Šenku
20. prosinec 2005 | 15:01

Mají zde dobré pivko a předevšim je to G-dvanáctka, kterou málokde najdete (snad jen U Žumbery). Občas jsem chvíli čekal než jsem byl obsloužený, ale nebylo to nijak tragický


Enrique Ondo - Žumberská Stodola
19. prosinec 2005 | 18:21

Jestli si chcete zatancovat s přiblblou blondýnou a dostat přes hubu od nagelovanýho štramáka, tak adresu máte nahoře.


Enrique Ondo - Formanka
19. prosinec 2005 | 18:17

Byla by to poměrně pohodová hospoda, která je vhodná i na veselí o více lidech, ale...ale nebejt tý casto opravdu neepříjemný obsluhy. Taky sem z nekolika na sobě nezávislejch zdrojů slyšel a na vlastní kapsu zažil, že vás tady občas natááááhnou, obzvláště když jde o větší skupinu a pije se hodně.


Enrique Ondo - Subway
17. prosinec 2005 | 21:27

Moje oblibeny misto - obzvlaste v lete potesi posezeni na zahrade, hraje tu dobra hudba, obsluha je opravdu prijemna a na zahrade se i griluje. Proste pohodovej klubik jak na pokecani, tak na

(p)opiti a na vetsi a divocejsi akce.


Enrique Ondo - Stará sladovna
17. prosinec 2005 | 21:23

Hospoda naprosto jedinecne atmosfery, kterou by cestovatel po plzenskych hospodach urcite nemel vynechat. Tradicni staroceska jidla jsou zapijena tradicnim plzenskym pivem, hraje zde prevazne tradicni stredoveka hudba, v rohu praska tradicni stredoveky ohen a obsluha byva tradicne pocesku neochotna. Kazdopadne Sladovna je pojem mezi plzenskymi hospodami.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde