Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6186 recenzí

ambiente - Wallis
28. leden 2006 | 12:28

Ač je to velký podnik, nebo možná právě proto, je to tam na můj vkus dosti neakční, takřka unylé. Společnost všeho druhu, většinou dost nuda. Co je nepochopitelný je obsluha - tedy dva lidi personálu na zhruba 50 zákazníků. Jaká doba vás dělí od dalšího drinku si jistě domyslíte.


Beny - U Kohoutů
26. leden 2006 | 13:08

Klasická dobrá knajpa to bývala před pár lety, než se z toho stal nonstopáč (což mi samo o sobě nevadí) a přidali tam bedny (zlatý starý časy s fotbálkem).


ambiente - U Kohoutů
26. leden 2006 | 13:09

Fakt je, že hospoda u Kohoutů je "typická hospa" už řadu let. Kalbička tam někdy sedne, prostě přijde vhod, když se sejde dostatek lidí a všichi se zlejou jak zvěř, je se pak na co dívat:)

Na druhou stranu se může stát, že to nevychytáte a skončíte tam úplně sami - to je pak přirozeně vopruz a číst si tady třeba knížku u kafe, na to Kohouti opravdu nejsou:)

Pach cigaretového kouře, pánských záchodků a přesmaženého oleje k takovédle hospě neodmyslitelně patří. A pro rejpaly - mají tam nyní parádní nové dveře, takže aspoň jednou za čas nějaká ta změna!


Zunic - Zachs Pub
23. leden 2006 | 19:36

+ ozdoba interiéru

+ dobré pivko


Zunic - U Kohoutů
23. leden 2006 | 19:34

U Kohoutů, je jedna z hospod ve kterej se nikdy nic nezmnění. Až se bude U Kohoutů renovovat, tak na plzeňské věži už budou digitalní hodiny.


Zunic - U Hadí vrány
23. leden 2006 | 19:28

+ výborné pivo

+ výborná jídla

+ příjemná atmosféra

- neustále plno


Zunic - U Beranů
23. leden 2006 | 19:25

+ výborné víno

+ výborné pivo

+ pohodová obsluha

- venkovní posezení občas zavání smradem z koček


Zunic - Podlesí
23. leden 2006 | 19:17

Hodně dobrá hospůdka ke klidnému posezení s přáteli. příjemná obsluha.


Zunic - Jestrdej
23. leden 2006 | 15:11

Hezky zařízená hospoda. Škoda že jí převážně využívají hráči automatů.


Zunic - Club K4
23. leden 2006 | 15:00

+ dobré pivo Gambrinus 12°

- cigaretovej kouř


Zunic - Balaton
23. leden 2006 | 14:55

Hospoda to je ve stylu 50. let. Zaslouží si pochvalu za unikátní originalitu interiéru. Jedna pozitivní věc této hospody je že mají šipky oddělený od placu pro sezení.


Zunic - Amaretto Club
23. leden 2006 | 14:43

Tento podnik je dobrej akorát tak na pivní dojezd a jako prodloužená tramvajová zastávka na ranní tramvaj.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde