Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

Zunic - U Beranů
23. leden 2006 | 19:25

+ výborné víno

+ výborné pivo

+ pohodová obsluha

- venkovní posezení občas zavání smradem z koček


Zunic - Podlesí
23. leden 2006 | 19:17

Hodně dobrá hospůdka ke klidnému posezení s přáteli. příjemná obsluha.


Zunic - Jestrdej
23. leden 2006 | 15:11

Hezky zařízená hospoda. Škoda že jí převážně využívají hráči automatů.


Zunic - Club K4
23. leden 2006 | 15:00

+ dobré pivo Gambrinus 12°

- cigaretovej kouř


Zunic - Balaton
23. leden 2006 | 14:55

Hospoda to je ve stylu 50. let. Zaslouží si pochvalu za unikátní originalitu interiéru. Jedna pozitivní věc této hospody je že mají šipky oddělený od placu pro sezení.


Zunic - Amaretto Club
23. leden 2006 | 14:43

Tento podnik je dobrej akorát tak na pivní dojezd a jako prodloužená tramvajová zastávka na ranní tramvaj.


Beny - U Kostků
18. leden 2006 | 10:59

Hospůdka U Kostků byla, je a snad i bude ráj na zemi pro všechny pivaře.


Beny - Amaretto Club
18. leden 2006 | 10:55

Není-li nic lepšího, i tady se dá popít. (pravda je, že lepší nonstop podniky se vždy najdou...)


ambiente - Sklípek
15. únor 2007 | 13:15

Vcelku příjemné posezení u dobrého vína. Nabídka je opravdu široká, ale nabídka vín rozlévaných je vcelku omezená, výběr tvoří především lahvová vína, bude tedy muset spořádat celou lahev. Nicméně ve dvou, myslím, ji lze zvládnout hravě. Také zaujmou vcelku originální míchané nápoje (+*). Prostředí i obsluha velmi příjmená (+**).

A že by tu bylo nějak extra drahý pivo jsem si teda nevšiml.


ambiente - Budvar Bar U Nováků
14. prosinec 2006 | 13:57

V přední části přes den celkem výborná kuchyně (****), pivo jsem neměl, tak nemůžu hodnotit. Ale slušný porce za dobrý peníz a výhodou je velký výběr hotovek. Bouhužel bez omezení kouření v době obědů (-*), takže zatímco Vám někdo vyfujuje oblaka dýmu od vedlejšího stolu pod nos, kuchyni si moc nevychutnáte. Přitom by pro kuřáky stačila vymezit spodní část - tam nikdo, co jsem si všiml neobědval.

_____________

edit 17. leden 2006:

Tak Nováci (zadní část a v noci) očekávání nezklamali. Po zhruba 4 letech se žánrová skladba ani trochu nezměnila (výzdoba interiéru se ani trochu nezměnila už asi 6 let) - stále se tu hrajou ty nejmodernější disco-hity toho nejdrsnějšího ražení, po půlnoci rozmělňované ne vždy dobrými profláklými evergreeny. Věkové složení okolo 15 let není zrovna přínosem.

Jako neomluvitelné beru to, že v jednu dojde pivo a podávají jakési pochybné plechovky. Jediné pozitivum (*) je přítomnost fotbálku, i když marně přemýšlím nad tím, proč si ho jít zahrát zrovna sem. Pokud se sem rozhodnete vypravit, obrňte se shovívavostí a notnou dávkou trpělivosti.


Enrique Ondo - Club K4
16. leden 2006 | 11:54

Celkem klidek u piva, obsluha dobrá, fotbal dobrej, občas divný lidi, v zimě zima jako kráva a v létě horko, že by jeden pad a hlavně cigaretovej smrad. Doporučuji tedy k návštěvě hlavně na jaře a na podzim a to s plynovou maskou :o)


Zoidberg - U Zlaté Koule
10. leden 2006 | 19:02

Obsluha pozorna. Trochu rusive pusobi pod zarivkami zaveseny vetrak.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde