Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6155 recenzí

Enrique Ondo - U Beranů
17. prosinec 2005 | 21:06

Celkem prijemna rodinna hospudka, kde ale narazite na prevazne postarsi generaci a pan Velkovinarnik je na muj vkus nekdy az prilis zovialni. Taky cena piva je pro nas studentiky ponekud nevyhovujici, nicmene nebudete odchazet nespokojeni.


ambiente - Žumbera
1. červenec 2007 | 00:03

Obsluha občas nestíhá, nicméně není se čemu divit, je zde obvykle plno - zejména přes obědy. Slečna servírka je velice fajn a když se k tomu přičte pár G12° tak je podnik v pohodě:)


Pony - Parlament
16. prosinec 2005 | 21:58

Někdy se stane že se setkáte s lidmi s odlišnými názory a holými hlavami, ale v celku mě nikdy neotravovali. Pokud máte rádi rockovou muziku, pivo a fotbálek, nenechte se tím odradit a zajděte sem s partou známých.


Pony - U Krátkých
16. prosinec 2005 | 21:54

Máte-li žízeň a nemáte zrovna dostatek financí a taky víte co znamená pojem HOSPODA, neopomíjejte tento podnik. Pivo dobrý obsluha mě taky nezklamala a navíc je to v centru, takže se můžete kdykoliv odkutálet na MHD.


Pony - Azyl
16. prosinec 2005 | 21:44

Určitě jeden z mála podniků v Plzni s jedinečnou atmosférou. Záleží jen na tom, zda vám padne do oka. Hodně se mi líbí možnost posezení nad úrovní baru. Doporučuju především na pokec s přáteli v menším počtu.


Pony - Cardinal Club
15. prosinec 2005 | 21:48

Jediné co je na Cardinalu bobrého je pivo a již zmiňovaná zahrádka. Možná i ta obsluha by se dala brát jako výhoda, protože se tam zaručeně rychle neopijete. Jako další výhodu bych bral i slušnou kuchyni, ale jak je v Cardinalu zvykem, trochu jim to trvá...


Fiky - Báječný život ďáblova klína
14. prosinec 2005 | 17:09

Celkem pěkný klubík, kde lze pořádat i vetší akce. Velkou nevýhodou jsou na můj poměr vysoké ceny...


Fiky - Hospůdka v Bendovce
14. prosinec 2005 | 17:09

Hospůdka se zajímavým interiérem a příjemnou obsluhou, kde je vše za lidové ceny. A když se začnete nudit, tak můžete zahnat nudu na kulečníku, fotbálku či šipkách.....Bohaté "sportovní" vyžití!


Fiky - U Kohoutů
14. prosinec 2005 | 17:09

Klasická hospoda ideální pro pitky (nebudete nikdy sedět dlouho bez piva). Výhodou je, že zde i dobře vaří a je otevřeno nonstop. Akorát místo automatů by mohly být šipky nebo fotbálek..


LordPetule - Bernard-In
12. prosinec 2005 | 12:12

Jako hospudka je to prijemna, ale riskovat desitku Bernarda uz radeji nebudu, ctrnactka je fajn :o)


LordPetule - U Kostků
12. prosinec 2005 | 12:02

V tehle hospode jsem prosedel sve stredoskolske mladi a i ted se tam rad vracim. Je to skvela hospudka se spravnymi stamgasty :O} Doporucuju vsem


Abuse - Stará sladovna
9. prosinec 2005 | 03:09

Fakt pohodová stylová krčma. Akorát to má jednu chybku. Cenově je hospůdka vhodná spíše pro dederony než pro České lidičky. Krom toho jsem slyšel ze dvou nezávislých zdrojů cosi o nebezpečnosti zdejší stravy. Dle mých zkušoností vypadala lákavě.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde