Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6153 recenzí

Vála - Rozmarýn
7. březen 2013 | 22:41

Dobrý den, dnes jsem navšťívil tento podnik a byl jsem moc mile překvapen, dříve jsem chodil dlouhá léta do Velblouda a nedokázal bych si představit, že bych do Rozmarýnu někdy zabloudil, jenže po zkušenosti z Velblouda, který teď již není Plzeňský nebo je plzeňský, ale pod Pražským vedením a je vidět že na této klasické plzeňské hospodě novým majitelúm moc nezáleží tak jsem prostě raději zavítal hned vedle do Rozmarýnu. A jak jsem již zdůraznil byl jsem mile překvapen, jídlo naprosto v pořádku jak obědové menu tak na večeři vřele doporučuji pivo mají Prazdroj 12 a G 10 což je naprosto v pořádku navíc je výborné. Byl jsem velice spokojen, a co je neuvěřitelné snad v jakékoliv restauraci aspoň tady v Plzni měl jsem tu čest poznat se s majitelem, který mě dokázal jak uvítat tak se se mnou mile rozloučit což je dnes dá se říct naprosto neuvěřitelné a já mu za to skládám velikou poklonu a moc bych mu přál aby jeho podnik šlapal lépe než minulým majitelům. Všem vřele doporučuji a pokud se Vám všem co chodily do Velblouda , který je hned vedle a již nejsou spokojeni zajděte pár kroků do Rozmarýnu a nechte se mile překvapit novým majitelem, který přistupuje k tomuto podniku velice profesionálně a je vidět že si ho váží. Tohle je jen můj dojem. Restauraci Rozmarýn vřele doporučuji!!!


vserubak - Indická restaurace Everest
2. březen 2013 | 19:06

Výborný podnik. Byly jsme tam ve třech, každý samozřejmě jiné jídlo, abychom ochutnali co možná nejvíce. Vše, co jsme měli, bylo chuťově perfektní. Obsluha milá, dá se s ní bez větších problémů domluvit česky (o leckterých čínských restauracích se to říct nedá), porce velké, ceny dobré. Dopučuji polévky - všechny.

Každopádně se sem vrátím ochutnat něco dalšího.


khack - Home Café
28. únor 2013 | 10:37

Propadák. Před rokem 2012 to možná byla dobrá kavárna, leč už bohužel není. Obsluha je extrémně pomalá a většinu času dokonce zcela absentní. Kvalita nabízené kávy je tristní: moccacino bylo vyrobené snad z neskvíka, vídeňská káva obsahovala tolik vody, že skrz ni skoro bylo vidět - i doma z rozpusťnáku bych vyrobil lepší kávu - a vrcholem byla šlehačka z bakelitu mizerné kvality. Vypadalo to, že jsme v podniku jediní zákazníci za celý týden, což patrně není příliš daleko od pravdy. Navíc podnik téměř zcela postrádá reklamu, i když jsem si ho našel na internetu a šel najisto, tak jsem ho nemohl najít. Abych jenom nehanil, napíšu i pozitiva: interiér kavárny je zajímavě řešený a - až na "retro" židle - se mi líbí, venku před vchodem je dětský koutek. Káva, ač odporná, byla hezky naservírovaná. Poloha a otvírací doba nejsou špatné, kdyby o nich někdo věděl. Možná to kdysi skutečně byla příjemná kavárna, ale kvalita obsluhy a nabízené kávy ji totálně zabíjí. Majitel by se měl vážně zamyslet.


kmiluse - U Hejtmana
27. únor 2013 | 12:11

Musím reagovat na článek psaný 16. 12. 2012

Hrošíku, raději se stravujte doma, nic tím nezkazíte a nikoho ani neurazíte. Lživé jsou doby čekání na jídlo. My máme pouze vyhraženou 30ti. minutovou přestávku a vždy se včas naobědváme. Dále, pokud Vám vadil kouř v kuřácké mistnosti, mohl jste se posadit do nekuřácké která je v prvém poschodí. Bohužel podle přezdívky usuzuji,že po těch schodech ani nevylezete a proto si tady vyléváte zlost i na velice příjemné a ochotné obsluze.


Skvělá káva a vynikající snídaně, vajíčka, toast, palačinky, vše čerstvé, opravdu dobrota, nikde jsem lepší snídani neměla a to myslim vážně :)


lubi.482 - Zlatá koruna
19. únor 2013 | 02:32

Příjemná hospůdka na jižním předměstí, s příjemným a čistým interiérem. Obsluha je velice příjemná a vstřícná, jídelníček sice méně obsáhlý, ale zato jsou zde vynikající pokrmy vhodné k pivu, např. utopenec, nebo nakládaný hermelín. Je zde opravdu pestrý výběr piv, většinou zde vládne veselá atmosféra. Výhodou je rozdělení kuřácké a nekuřácké místnosti. Hospodu bych určitě doporučil, chodíme sem cca rok a půl.


jaromirjanak - El Cid
18. únor 2013 | 20:32

Super restaurace s vynikajícím jídlem. Podle nás nejlepší restaurace v Plzni. Byli jsme tam naposledy včera a zase jsme byli spokojeni. Obsluha je příjemná a pozorná. To se moc dnes nevidí. Vína mají za hodně rozumné ceny a dá se tam pořídit i levné víno co stojí za to. Doporučujeme špíz z mořských plodů, krevety na česneku :-) mňam. Je dobře, že jsou i v Plzni restaurace kam se dá chodit a dobře se najíst. Jára


12356 - ŠACHMAT
18. únor 2013 | 12:49

výborná kuchyně a obsluha a v létě super terasa a koncerty


sisa - Sedmý nebe Morávka
17. únor 2013 | 19:19

Příjemné prostředí, hezká a čistá toaleta. Víno je zde dobré, jídlo nám také vždy chutnalo. Jen nám pokaždé nějak nesouhlasí účet...


Superbaloo - Dolce Vita Restaurant
17. únor 2013 | 13:06

Po pár letech jsem opět zavítal do této restaurace a byl jsem bohužel dost nemile překvapen..! Večerem nás provázela chaotická a neprofesionální obsluha, jídlo nikomu nechutnalo a většina z nás ani nedojedla.. Ja osobně měl nedopečenou pizzu, absolutně bez chuti, vytvořenou z nejlevnějších surovin.. Po zaplacení jsme nikdo z nás nedostal účtenku, to už jen tak pro dokreslení situace.. Oproti tomu všemu se v restauraci dobře sedělo a ani tam nebylo zakouřeno....


libuska - Rooseveltova 16 (Lamborghini caffe)
17. únor 2013 | 10:49

francouzská hudba dělá fajn atmosféru :-), moc mi chutnala čokoláda


xox - Rooseveltova 16 (Lamborghini caffe)
17. únor 2013 | 08:47

fakt dobrá káva


na začátek | «předchozí | Strana 42 z 513 | následující» | na konec

33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde