Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

Tomáš - AKROPOLIS ŘECKÝ RESTAURANT
10. květen 2013 | 14:51

Stará Akropolis byla strašná. V "nové" jsem sice nebyl, ale to, že si provozovatel napíše sám na sebe recenzi, důvěru nevzbuzuje :( (jméno profilu uživatele CZ je stejné jako provozovatel na jejich webu...).


CZ - AKROPOLIS ŘECKÝ RESTAURANT
17. květen 2016 | 21:12

ŘECKÝ RESTAURANT AKROPOLIS Vás vítá v letní sezoně 2016. Venkovní terasa s dětským hřištěm je již otevřena. Těšíme se na Vaší návštěvu.

Podělte se s námi také o Vaše názory a ohodnoťte naší restauraci.

Sledovat Nás můžete také na fb, instagramu a nebo ohodnit na tripadvisor.cz

Samozřejmostí jsou naše internetové stránky restaurant-akropolis.cz a email info@restaurant-akropolis.cz

S přáním dobré chuti - kolektiv restaurantu Akropolis. CZ


Kapřík - Club Skleník
5. květen 2013 | 11:36

Nově vylepšená hospůdka s překvapivě dobrým pivem, navíc rozšířena o novou a pěknou zahrádku (cca 40 míst) na klidném místě.


Annette - Vinárna Hrozen
4. květen 2013 | 08:58

Jednou jsme sem zašly s kamarádkou pro sudové víno, ale bohužel obsluha asi neměla o vínech ani páru. Chtěly jsme spíše sladší červené víno, místo toho jsme si domu odnesly asi to nejkyselejší, které jsem kdy měla.

Nicméně dala jsem tomuto podniku ještě jednu šanci, tentokrát i s posezením uvnitř vinárny a nemohu si stěžovat. Víno výborné a obsluha velice příjemná.


Annette - Tartelette
4. květen 2013 | 08:54

Naprosto vynikající podnik s naprosto vynikající nabídkou slaných a sladkých koláčů, krémových polévek a sendvičů. Jen doporučuji!

Nicméně již několikrát jsem narazila na obsluhu bez úsměvu, které jakoby vadilo, že ještě nemám vybráno.


Annette - El Cid
4. květen 2013 | 08:51

Byli jsme zde na "vánočním degustačním menu". Popravdě si u těchto voucherů často nejsem jistá, zda Vás opravdu kvalitně obslouží a naservírují porce, jako byste si platili chody zvlášť. Tady si jistá být mohu! Voucher zahrnoval 4 chody, kde jsme již po výborném předkrmu byli naprosto plní (a to jsme nabídli i kamarádům). Poté přišla na řadu obrovská porce hlavního chodu a na závěr ještě variace sýrů s bagetkou a čokoládový dezert.

Vše bylo naprosto vynikající, jen pro degustační menu toho bylo až až! Vřele doporučuji!


Annette - Klub malých pivovarů
4. květen 2013 | 08:45

Prostředí mě bohužel nijak neuchvátilo. Navíc při plné hospodě, a to i uprostřed týdne, obsluhla silně nestíhá.


Annette - Dolce Vita Restaurant
4. květen 2013 | 00:03

Nevím, co si o této restauraci myslet. Při pohledu do jídelního lístku mě trochu zarazil výběr z cca 150 hlavních jídel. Dalo to opravdu zabrat, než jsme si vybrali. Nicméně, jak se říká, méně je někdy více. Řekla bych, že jídlo je zde z toho důvodu spíše průměrné...

Musím však říct, že pizza mi zde chutná, zejména pro své tenké těsto, nicméně s přísadami se nijak nepředají. Naopak těstoviny (s drcenými? = sušenými rajčaty a ricottou? - tři kávové lžičky na 300g těstovin?! mě opravdu velice zklamaly. Na druhou stranu, kamarádka si velice pochutnala na kuřecím steaku se sýrovou omáčkou. Možná, kdyby obě naše jídla nebyla studená, bylo by to o něco lepší.


Eda - Pizzerie Martinská
2. květen 2013 | 14:07

Pizza je zde jedna ze 2 nejlepších v Plzni. Osobně mám rád spíše sťavnatou pizzu a tenké těsto než sušší a Italštější :-) Jinak mě trochu zklamal nový jídelní lístek, dost ho redukovali. Ale i tak to je jeden z mála podniků v Plzni kam bych se někoho nestyděl pozvat.


monikad - Pizzeria Taverna Brigante
30. duben 2013 | 15:56

Jsem z tohoto podniku velice nadšená, nádherné prostředí zcela vyladěno k nabídce a zaměření restaurace. Velkým plus je nádherná zahrádka, která se nachází ve velmi klidném vnitrobloku. Obsluha byla velice příjemná a usměvavá - dokonale přispívá k celé atmosféře. :)


Granini - Pizzeria Taverna Brigante
30. duben 2013 | 13:27

Byl jsem zde na pizze a kdybych vedel ze se tady na ten podnik hazi spina tak jsem nepujdu... A vse bylo skvele, jak pizza tak i obsluha uzasna... Majitel rikal, ze se zde strida personal z duvodu ze byl nevyhovujici, osobne si myslim ze by jste meli tento podnik navstivit a svoje mindraky si lecit jinde a zkusit si sami vest podnik... Tento podnik dostal 85 procent v plzenskem deniku a to si myslim ze mluvi za vse :) rozhodne doporucuji


Hrubas - Pizzeria Taverna Brigante
30. duben 2013 | 13:16

dnes jsem si v Brigante dal Pizzu a byl jsem zklamany. Byla nedodělaná a divně to tam smrdělo já rozhodně nedoporučuji


na začátek | «předchozí | Strana 37 z 515 | následující» | na konec

28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde