Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

MaFa - La Carreta
2. červen 2013 | 13:59

Restauraci jsme ze zvědavosti navštívili v pátek ve 22:00 h (tj. hodinu před oficiální zavíračkou) a překvapila nás velmi milá a komunikativní obsluha. Původně jsme šli pouze na drink, ale nechali jsme se přemluvit na ochutnávku mexické kuchyně. Papričky Jalapeňos byly velmi chutné a extrémně ostré (servírka předložila jídlo se slovy:,, Zítra si na nás určitě vzpomenete.´´ - a měla pravdu :-)). Dále jsme vyzkoušeli Frioles Charros, na předkrm obrovská porce.

Celkově atraktivní prostředí a ceny velmi rozumné.


MaFa - AKROPOLIS ŘECKÝ RESTAURANT
2. červen 2013 | 13:39

Restauraci jsme navštívili v pátek večer a zvolili posezení na kryté terase.

Prostředí čisté a příjemné

Obsluha milá a profesionální

Jídlo - čerstvé krevety na grilu byly velmi chutné, ale papričky Jalapeňos jako předkrm příliš nepálily.

PLNĚNÉ JEHNĚČÍ ROLKY S UZENOU PANCHETOU - velmi dobré a porce dostatečná.


nusowitz - Na Spilce
2. červen 2013 | 11:31

Měl jsem možnost navštívit podnik na finále Gambrinus ligy. Uznávám, že přeci jen to byly trošku více polní podmínky, než za běžného chodu restaurace, přesto některé věci jsou neakceptovatelné.

1) 1/2 Spilky byla rezervována pro projekci. Obsluha pouze na baru (dá se pochopit), nicméně v sestavě dvou silně protivných pinglů za pípou(když tě to Kamile nebaví, nedělej to) a obsluhy stolů (jídlo, odnos sklenic), která také ochotou nepřekypovala.

2) Jídlo je lepší průměr, avšak i ten dostanete jinde za podstatně méně a větší porci. Jediné, co se vyloženě nepovedlo, byla tlačenka.

3) Technické vybavení podniku. Hospoda nabízí wifi, ke které se prostě nepřipojíte, signál MT uvnitř není (aspoň Vodafone), což již dnes při vůli a ochotě řešit lze. Kvalita projekce byla jednoduše strašná, trhaný rozplizlý obraz, který by trumfla i stará TESLA Rubín.

Uznávám, že hodnotit vybavení podniku, které drtivá většina ostatních nemá, je trochu nefér. Na druhou stranu, pokud něco inzeruju, že fungovat bude, že jsem jedna z TOP plzeňských hospod, tak by se nemělo stávat, že něco standardně nefunguje (od minulé návštěvy před cca 2 roky se nezměnilo nic) a už vůbec by se nemělo stát to, že na zákazníka bude protivnej a drzej personál.


bc.plzen - Zulum Restaurace
2. červen 2013 | 05:35

Katastrofa - navanulé maso, obsluha si nevšímá, že nemáte co pít. Když už chcete platit, musíte si pro obsluhu dojít... Poloprázdná hospoda ale servírka je někde zalezlá...

Ceny ovšem astronomické


LucieBlaž - El Cid
1. červen 2013 | 20:29

Naprosto dokonalá restaurace, báječná obsluha a podnik, kde mi nevadí dát za kvalitní jídlo větší peníz. Stojí to za to. :)


LucieBlaž - Rango
1. červen 2013 | 20:22

Chodila jsem několikrát za rok, ale poslední tři návštěvy mě zklamaly a už nepřijdu. Přes obědy zde pobíhá od baru do výtahu nějaká "sekretářka, úřednice?" - prostě širší slečna v civilu, která očividně nikdy nedržela více jak jeden talíř na dvě ruce. Působí poněkud arogantně a nešikovně - nemá tam prostě co dělat. Zdravit také neumí. Natož nás usadit, nebo říci, že se nevejdeme. A jídlo si myslím, že je co půlroku menší a menší, horší a horší a dražší a dražší..

Plus stále padající wifi, příšerná hudba.

Škoda - prostory jsou nádherné a obsluha (Ti opravdoví číšníci) příjemní a očividně z oboru.


mrkva - U Salzmannů
20. květen 2013 | 17:14

m psát, ale tentokrát mi to nadalo a chci se s vámi podělit o můj zážitek.

V úterý 14. 5. 2013 jsem na doporučení navštívil s kamarády restauraci U Salzmannů.

Rezervaci jsme neměli a tak jsem se trochu bál, aby tam bylo místo. Znáte to, úroveň služeb v restauracích obecně a během vypjatého času oběda zvlášť, bývá někdy ne podle našich představ. Někdy máte dokonce pocit, že svojí přítomností obsluhující personál otravujete. A po celkem nedobrých zkušenostech z některých restaurací v centru jsem se v duchu připravoval ?na všechno?.

Tentokrát jsem byl ale velice mile překvapen. Hned po příchodu se nám ochotně věnoval provozní, který nás usadil v zadní, nové části restaurace.

Ještě v zimě tam bylo jen wc, teď tu sedíte v hezkém, čistém a nezakouřeném prostředí.

Tento prostor je totiž kompletně nekuřácký (snad to bude brzy všude?kuřáci prominou):-)

Číšník Petr nám přinesl objednaná piva (mimochodem vynikající chuti a správné teploty i míry).

S jeho příjemným vystupováním ?starého mazáka? převzal naši objednávku a za pár minut mi servírka, jejíž jméno si už nepamatuji, přinesla tu neúžasnější svíčkovou na smetaně. Vřele doporučuji všem, kteří ji zde ještě neochutnali. Ostatní kamarádi taktéž s jídlem spokojeni. Kdybych se nemusel vracet do práce, jistě bych se k dalšímu ?tekutému zlatu? nadal přemlouvat. Pivečko mají opravdu skvělé. Jejich ?motto? na jídeláku nelže!

Je vidět, že když dělá hospodu někdo, který ví co a jak, je to hned vidět.

Návštěvu mohu vřele doporučit. Jen tak dál!


terezinka77 - Zulum Restaurace
16. květen 2013 | 10:11

Já Vám něco poradím vy chytráci co sem píšete ty žvásty o tom, že jste nedostali jídlo, jděte si tu práci zkusit sami, nevydrželi by jste ani půl hodiny, natož celé dny, jako třeba my, kteří v gastronomii také pracujeme, na tuto restauraci nemám jediný špatný názor, chodíme tam s partou kamarádů dost často, vždycky jsme se zde dobře najedli i napili a schodou okolností jsme vždy jedni z těch hostů, kteří dokážou pochopit, když má obsluha plnou hospodu a pití dostaneme o pár minut dýl, je to jen čistě o schovývavosti o ničem jiném :) a věřte že nepříjemnou obsluhu si děláte jen vy sami, zkuste se někdy místo těch Vašich kyselých xichtů na obsluhu usmát, výsledek bude zaručený!


ihonzisek - U Salzmannů
14. květen 2013 | 09:34

Včera jsem navštívili tuto restauraci s kolegy z práce a rozhodně musím říct, že už to není, co bývalo.

Obsluha byla docela rychlá a příjemná. Jídlo také celkem ušlo. Nicméně jsem nabyl dojmu, že za ty peníze to není nic moc.

Nejhorší překvapení nás čekalo druhý den v práci, kdy jsme zjistili, že poslední zůstavší "účastníci zájezdu" byli dost nevybíravým způsobem nataženi na účtu za jídla, která si obsluha evidentně nechala zaplatit dvakrát. Absenci elektronického účtu raději ani nezmiňuji.

Shrnutí je tedy takové, že tato restaurace víceméně ze setrvačnosti těží ze svého jména a také určitého "genia loci", který bezesporu pořád má.

Takže příště bacha při placení!

A nebo jít jinam...


Andýsek - Cortina
12. květen 2013 | 10:20

Interiér této pizzerie asi dvacet let úplně stejný. Obsluha dobrá a příjemná. Pizzu už jsem u nich dlouho neochutnala, ale dali jsme si žebírka ( teda asi to spíš byl bůček) ale masa pro tři ne -li pro čtyři osoby ( ve dvou jsme to nedali) ale strašně jsme si pochutnali.


Andýsek - Rozmarýn
12. květen 2013 | 10:15

Jídlo velmi dobré. Obsluha příjemná a prostředí taktéž. Dali jsme si pečená žebírka a byla vynikající.


Andýsek - Starobolevecká hospůdka
12. květen 2013 | 10:07

Včera jsem tam prvně vyrazila s kamarádkama. Obsluha v poho ( byla jsem upozorněna že někdy jsou tam slečny nepříjemné, ale byly normální). pivko velmi dobré, velký výběr. Jídlo úžasné ( jen škoda že grilují jen ve středu a v sobotu) přílohy taky velmi dobré ( mandlové krokety, opečený brambor, šťouchaný brambor s cibulkou atd. .. ne jako všude hranolky, ty si můžu dát u mekáče) a moc pěkné prostředí a krásná velká teráska. Můžu jen vřele doporučit :)


na začátek | «předchozí | Strana 36 z 515 | následující» | na konec

27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde