Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6181 recenzí

Pajibo - U Bílého lva
30. červen 2013 | 21:17

Prostředí pěkné, ale málo osvětlené. Obsluha pomalá. Záchody nic moc.

Objednala jsem si lososa s koprovou omáčkou a brambory. Losos byl starý, koprová omáčka byla moučná s nakyslou chutí. Brambory měly našedlou barvu a pravděpodobně byly staré.

Manžel si objednal kapra s houbami a šťouchaným bramborem. Jediné, co bylo z tohoto jídla dobré byly houby.

Další spolustolovníci si objednali kuřecí kotlík s máslovým nokem.

Noky nebyly čerstvé. Udělaly takové ty, co jsou v plastové vaničce, vysypou se do vařící vody a za 2-3 minuty jsou hotové. Maso prý chutnalo hůře než v menze.

Tuto restauraci nemůžu doporučit, nic tak špatného jsem dlouho nejedla.


Pajibo - Pulcinella
30. červen 2013 | 21:00

Obsluha v pohodě. Prostředí je útulné. Záchod slušný.

Pizza i těstoviny - skvělé. Vývar z oháňky - chutný. Mascarpone s horkými malinami - blaho. Pulcinella je pro mě jedna z nejlepších restauracích v Plzni.


Elii - Vinárna Ořechovka
27. červen 2013 | 07:36

Včera jsme navštívili Ořechovku a můžu jedině doporučit! Obsluha milá, usměvavá a hlavně ochotná, jídlo výborné a porce velké. Spokojeni jsme byli všichni , určitě to nebyla naše poslední návštěva.


Raddekus - Pijezpi
19. červen 2013 | 21:59

Dobrá lokalita, obsluha OK, jídlo neurazí. Prostředí není špatné, ale není to úplně můj šálek kávy, takže 4z5. Vlastně nevím, proč to není P. Husa, když to má stejné majitele - kvůli pivu?


insurgentes - Májovka
17. červen 2013 | 00:25

Je mi jedno, že se tu dá v půl druhý objednat hnusná pizza, my tam byli v 5 odpoledne, a děs a hrůza. Zahrádka bez obsluhy, jídlo prostě typickej českej blivajz, miliony položek a všechno na jedno brdo, vrchol hnusu byly šťouchaný brambory (viz foto).


Koprtin - Hockey bar Severka
14. červen 2013 | 23:59

Návštěva 14. 6. 2013 chodíme tam s kamárady posedět a hlavně koukat na sportovní přenosy. Tentokrát jsem si i objednal něco k večeři, konkrétně Váleček z vepřové panenky. Jídlo bylo servírováno zhruba během 20 minut, čili na čekání si stěžovat nemohu. Jenže panenka byla naprosto syrová. Po upozornění mi byl od kuchaře nabídnut "panák" čehokoliv s tím, že jídlo ale zaplatím (s přílohou a omáčkou cca 200Kč). To jsem odmítl a teprve po následné další konzultaci mi bylo jídlo škrtnuto z účtu, ovšem bez jakékoliv nabídky dalšího pokrmu. Čili na posezení u piva a sportu super, ale jídlo už asi nikdy.


Sedli5 - Zulum Restaurace
14. červen 2013 | 19:14

Dnes jsem byl s rodinkou na tatarák přes voucher. Říkal jsem si, že na tataráku pokud je kvalitní maso nejde nic zkazit. Bohužel, jak to vypadá tak jde. Nestál za nic. Chuť masa žádná a navíc v něm byly nasypané nějaké umělé dochucovadla.

Takže do Zulum už nikdy a určitě to nedoporučuji ani ostatním zájemcům.

Jediné plus byla servírka moc milá a hezká.


prusa - Šenk Na Parkánu
13. červen 2013 | 00:21

Velmi vstřícní při rezervaci, musím pochválit kultivované a příjemné jednání (opakovaně). Při poslední návštěvě (celý večer jinak OK) ale při placení nastal problém zaviněný obsluhou. Provozní se za obsluhu nicméně na místě omluvil a jeho jednání (na rozdíl od jednání obsluhy) bylo velmi korektní. Pivo výborné, za celý večer "jen" jeden podmírák cca 1cm = při tom frmolu asi akceptovatelné, tj. neřešil jsem, ostatní piva během večera byla v pořádku. Jinak v restauraci jsem byl během měsíce celkem 3x a krom výše uvedeného to bylo bez problémů. Pokud nastane problém, doporučuji řešit s provozním vedoucím, jinak si pečlivě sledujte svůj účet na stole zejména při placení, předejdete tak případným nedorozuměním. Každopádně, co se týče piva, je to jednička.


Terezička - Stará sladovna
11. červen 2013 | 15:11

V této restauraci jsem byla náhodou po delší době a byla jsem velmi mile překvapena. Obsluha příjemná a milá. Atmosféra úžasná opravdu jak ze středověku. Jídlo výborné. Dlouho jsem se tak dobře nenajedla. Měla jsem maso s pikantní omáčkou a omáčka byla opravdu pikantní což mám ráda. Sem se určitě brzo vrátím :)


jitulka - Vinárna Ořechovka
10. červen 2013 | 23:59

Ve vinárně se mi velice líbilo. Působila na mě příjemná atmosféra, milé a empatické vystupování obsluhy. Nejvíc jsem byla spokojená s výbornou kuchyní. Jídlo bylo dobře ochucené a velká porce. Doporučuji všem milovníkům jídla tuto vinárnu navštívit.


sim - Vinárna Ořechovka
29. leden 2014 | 19:37

Musím reagovat na email z 12.1. Nevim kde paní byla, ale s vinárnou Ořechovka jsme byli vždy spokojeni. Slečna servírka (krátké světlé vlasy),je vždy příjemná, milá a zákazníkům vyjde vstříc. Vinárnu navštěvujeme pravidelně a můžu jen chválit a vřele doporučuji.


Mocela - Vinárna Ořechovka
5. červen 2013 | 11:29

Obsluha šílená. Jídlo bez chuti. Nikdy více.


na začátek | «předchozí | Strana 35 z 516 | následující» | na konec

26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde