Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

Chocobo - Jídelna Tylovka
9. červenec 2013 | 15:55

Jednou jsem tam zabloudil náhodou a od té doby zajdu častěji. Jídlo chutné,porce za tu cenu opravdu obrovské,jen někdy delší čekání. Za návštěvu určitě stojí.


Drahy01 - La Provence el Cid
5. červenec 2013 | 09:26

Včera jsem tuto restauraci navštívila - velké zklamání :-( jídlo průměrné, obsluha průměrná a při placení v EURech mě obsluha obrala - za účet 1. 789 Kč jsem platila 80 EUR, 5 EUR jsem nechavala pro obsluhu a zpět mi vrátili 200 Kč!


Drahy01 - El Cid
5. červenec 2013 | 09:23

Úžasná restaurace, skvělé jídlo a úžasná obsluha. Absolutně nechápu, jak El Cid La Provence může mít lepší hodnocení?!?

El Cid maximálně doporučuji!!!


zabula42 - Café bar Zábělská
4. červenec 2013 | 10:46

neviete prečo ho zavrely mam zaujem dat ho do provozu bol super


Pajibo - Slunečnice
30. červen 2013 | 22:33

Obsluha zamračená a zapomínala. Burger s tempehem skvělý, nápoje dobré. Prostředí krásné. Wc čisté.


Pajibo - Restaurant U MALICKÉ BRÁNY
30. červen 2013 | 22:28

Čekali jsme dlouho, ale jídlo bylo dobré. Zase zajdu.


Pajibo - Gateway of India Plzeň
30. červen 2013 | 22:15

Přátelé vyprávěli, že se zde dobře najíme. Nestalo se. Jídlo nechutnalo. Wc hrozné. Obsluha zapomínala, že jsme.


Pajibo - Paganini
30. červen 2013 | 22:10

Pizza mi tu vždy chutnala, ale od té doby, co jsem zde dostala rok prošlou láhev toniku se sem bojím jít. zkusím ještě jednou a uvidím.


Pajibo - Cuba Liberta
30. červen 2013 | 21:58

Prostředí vkusné. Obsluha je vtíravá. Na jídlo se čeká dlouho, ale je skvělé. Losos super, tatarák z lososa taky super, fazolačka dobrá. Ostatní u stolu měli kuřecí a pochutnávali si. Je to dobrý podnik na oběd s rodinou, či přáteli. Pokud máte na jídlo celé odpoledne či večer, neváhejte a navštivte.


Pajibo - AKROPOLIS ŘECKÝ RESTAURANT
30. červen 2013 | 21:33

Prostředí dobré. Obsluha nic extra, ale ujde. Wc nic moc, což je problém celé Plzně.

Jídlo je dobré. Vývar s gyrosem chutný. Těstoviny dobré. Gyros chutný. Tortilla také dobrá.

Je to restaurace, kam se nebojím zajít na jídlo.


Pajibo - J. Gotti
30. červen 2013 | 21:26

tohle je přesně ten podnik, kam vyrazit, když máte hlad a nepotřebuje nic víc, než se příjemně nasytit. obsluha je průměr, wc nic moc. ale pokud vám stačí si dát dobrou pizzu, tortillu či lososa a adiós... běžte sem.


Pajibo - U Bílého lva
30. červen 2013 | 21:17

Prostředí pěkné, ale málo osvětlené. Obsluha pomalá. Záchody nic moc.

Objednala jsem si lososa s koprovou omáčkou a brambory. Losos byl starý, koprová omáčka byla moučná s nakyslou chutí. Brambory měly našedlou barvu a pravděpodobně byly staré.

Manžel si objednal kapra s houbami a šťouchaným bramborem. Jediné, co bylo z tohoto jídla dobré byly houby.

Další spolustolovníci si objednali kuřecí kotlík s máslovým nokem.

Noky nebyly čerstvé. Udělaly takové ty, co jsou v plastové vaničce, vysypou se do vařící vody a za 2-3 minuty jsou hotové. Maso prý chutnalo hůře než v menze.

Tuto restauraci nemůžu doporučit, nic tak špatného jsem dlouho nejedla.


na začátek | «předchozí | Strana 34 z 515 | následující» | na konec

25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde