Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

Sedli5 - Pizzeria Antica
29. červenec 2013 | 22:17

Dnes jsme si dali 2 pizzy. Musím říct, že byly obrovské a ani jsme je nezvládli sníst. Bohužel chuťově nic moc. Já jsem si dal pizzu s hříbky, nevím co jsem to na ní dostal. Chutnalo to asi jako kyselé bahno. Interiér hezký. Čekání na jídlo minimální.

Bohužel velké zklamaní.


corsic - Starobolevecká hospůdka
27. červenec 2013 | 19:53

Několikráte jsem udělal test na připisování piv na lístek a vždy mi OKRADLI!!! Reakce na to aby zavolali vedoucího byla že přišel zástupce" pingl" který tvrdošijně tvrdil že to neni pravda a že jsme to určitě vypili a co žeby z toho měl...... majitele sháním !!!


Jana89 - U Salzmannů
23. červenec 2013 | 13:59

Restaurace se dosti zlepšila, avšak pozor - obsluha okrádá, nevydává pokladní blok a v případě upozornění na připisování věcí je agresivní. Působilo na nás, že na okrádání jsou domluveni všichni mezi sebou. Tak bacha na účty!


futur95 - Pivovar Groll
23. červenec 2013 | 10:42

Včera jsem navštívil tento podnik a bohužel si dal "šťavnatou" krkovičku. Jednalo se o tenký plátek, zasypaný levným slaným kořením, což absolutně degradovalo chuť. Kuchař absolutně nemá ponětí, jak se griluje maso a jaké koření se má použít. Po reklamaci se kuchař chtěl hádat. Arogance nejvyššího stupně, místo uznání chyby. Pivo jedenáctka Groll v pořádku. Dlouhá doba čekání, byť jen na jedno pivo. Pokud se obsluha venku vybavuje s kuchařem, těžko bude stíhat obsluhovat.

Do Grollu, co se týká jídla, již nikdy více!


POiSON07 - Pivovar Groll
23. červenec 2013 | 04:27

Podruhé a stále stejná bída. Obsluha opilá dříve než zákazníci.

Na jídlo jsem čekal přes hodinu a za to čekání to nestálo. Budu se snažit sem už nejít.


Sedli5 - Paganini
22. červenec 2013 | 21:09

Dnes jsem byl v tomto podniku na pizze přes voucher a musím říct, že byla výborná. Přítelkyně si taky pochutnala. Určitě zase přijedem... doporučuji

Jo a obsluha milá a pozorná


MartinaSed - U Salzmannů
22. červenec 2013 | 19:38

Dne 13. 07. 2013 jsme měli v restauraci U Salzmannů svatební hostinu. Organizace výborná, obsluha na úrovni. Dobrá domluva. Jídlo chutné, vše připraveno tak, jak mělo být. Účty korektní. Doporučujeme pro podobné akce, salónek v patře vhodný i pro firemní posezení nebo konferenční turistiku v tradiční plzeňské restauraci.


cinies - U Majáku
20. červenec 2013 | 08:52

Opravdu úžasné jídlo, které kvalitou odpovídá vyšší ceně.. Zajímavé chuťové kombinace, které hned tak někde nenajdete.. Nádherné prostředí a klid.


cinies - ŠACHMAT
22. srpen 2013 | 19:37

Skvělá hospůdka v dosahu centra, výborné jídlo i pivko. Jednou sice menší problém s obsluhou, ale konflikt zažehnán a tak je to stále oblíbené místo, kam se rádi vracíme!


Sapper - U Rytíře Lochoty
13. červenec 2013 | 18:01

Dobrý den,

před rokem (prázniny 2012), jistě nemalým nákladem, "Rytíř Lochota" zbudoval ve své "zahrádce" pec na pizzu vytápěnou dřevem, podle slov obsluhy, na cca 350 st. C. Tato teplota se blíží teplotám v italských "slušných" pizzeriích. Pizza v těchto pecích se peče asi 3, 5 - 4 min. Na Plzeˇvýporná kvalita i skvělá chuť.

Dnes (13. 7. 2013) jsem si chtěl pochutnat na pizze v kvalitě nastavené loňského roku. Jaké bylo moje překvapení, když se pizza pekla již asi jedenáctou minutu. Dotazem u obsluhy jsem zjistil, že letos není možné vytopit pec na teplotu vyšší, než asi 200 st. C. Takovouto "sušenku" si mohu připravit doma, kde jakákoliv běžná trouba "umí 250 st. C. Zaplatil jsem skvělé pivo a bez ochutnání pizzy v podání letošního Lochoty jsem i s přítelkyní odešel domů, kde jsme si připravili skvělý smažený Hermelín s novým bramborem a domácí tatarkou.

Škoda investice, kterou lidé proto, aby ušetřili trochu práce a dřeva, pohřbí.

Omlouvám se za přímost a upřímnost.

Evžen.


HelKo - La Provence el Cid
11. červenec 2013 | 17:55

Včera jsem v této restauraci slavila s rodinou svou promoci a byla jsem příjemně překvapena. Poslední 4 roky jsem dost často v Praze a netušila jsem, že v Plzni může být podnik, jež předčí s přehledem i ty pražské.

Jídlo bylo výtečné a obsluha vynikající (sympatický a velmi vstřícný pán a stále usměvavá brunetka tvořili naprosto dokonalou atmosféru). Rozhodně doporučuji a těším se, že brzy opět zavítáme.


sklenda - Na Spilce
9. červenec 2013 | 19:39

Toto hodnoceni se tyka venkovniho stanku. Dorazili jsme na pivo do Prazdroje a doufali, ze bude kvalitne podane. Avsak zazil jsem nemile prekvapeni. Pivo prelevali ze slenice do sklenice a pena spadla cca po minute. Je to hnus a divim se, ze Prazdroj neco takoveho toleruje. Navic slecna vypadala, ze je tezce pod vlivem omamnych latek.


na začátek | «předchozí | Strana 33 z 515 | následující» | na konec

24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde