Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6179 recenzí

turtle - Amfora
11. srpen 2013 | 12:15

Hledali jsme s přítelem restauraci , kde bychom si mohli dát dobrou večeři a narazili na tento podnik Amfora. Při vstupu do restaurace je značně cítit kouř z cigaret, ale budmě tolerantní i já byla kdysi kuřák. Prostředí jinak celkem útulné, jen židle se trošku rozpadají. Ovšem šok přišel při ochutnání objednaného jídla. Měla jsem kuřecí steak s broskví a sýrem . Na stole mi přistál kus 100% grilovaného kuřete s kůží , na něm broskev a plátek eidamu. Uvnitř bylo maso nedodělané , no prostě hrůza . Bohužel jsem kus toho masa snědla a následujíci den strávila na WC . Přítel měl steak bez kůže přelitý smetanovou omáčkou a k tomu poházeno pár vařených brambor . Vizuelně tedy nic moc , ovšem střevní potíže měl také.Číšník byl ochotný a milý, ale v kuchyni má asi všchno jenom ne kuchaře . Rozhodně tuto restauraci již podruhé nenavštívím a nikomu nedoporučuji. Hezký den všem.


kuřátko - Pivovar Groll
6. srpen 2013 | 13:44

Předešlý majitel věděl jak se vede restaurace, bohužel dnešní majitelka to je KATASTROFA, takový lidé nemaj vubec mit hospodu, neváží si zaměstnanců atd.


kuřátko - Budino Ristorante
6. srpen 2013 | 13:34

Nejlepší Italie v Plzni bez pochyb, kvalitní jidla z kvalitních surovin, kéž by bylo v Plzni více takových, bohužel nejsou


Sedli5 - Pizzeria Antica
29. červenec 2013 | 22:17

Dnes jsme si dali 2 pizzy. Musím říct, že byly obrovské a ani jsme je nezvládli sníst. Bohužel chuťově nic moc. Já jsem si dal pizzu s hříbky, nevím co jsem to na ní dostal. Chutnalo to asi jako kyselé bahno. Interiér hezký. Čekání na jídlo minimální.

Bohužel velké zklamaní.


corsic - Starobolevecká hospůdka
27. červenec 2013 | 19:53

Několikráte jsem udělal test na připisování piv na lístek a vždy mi OKRADLI!!! Reakce na to aby zavolali vedoucího byla že přišel zástupce" pingl" který tvrdošijně tvrdil že to neni pravda a že jsme to určitě vypili a co žeby z toho měl...... majitele sháním !!!


Jana89 - U Salzmannů
23. červenec 2013 | 13:59

Restaurace se dosti zlepšila, avšak pozor - obsluha okrádá, nevydává pokladní blok a v případě upozornění na připisování věcí je agresivní. Působilo na nás, že na okrádání jsou domluveni všichni mezi sebou. Tak bacha na účty!


futur95 - Pivovar Groll
23. červenec 2013 | 10:42

Včera jsem navštívil tento podnik a bohužel si dal "šťavnatou" krkovičku. Jednalo se o tenký plátek, zasypaný levným slaným kořením, což absolutně degradovalo chuť. Kuchař absolutně nemá ponětí, jak se griluje maso a jaké koření se má použít. Po reklamaci se kuchař chtěl hádat. Arogance nejvyššího stupně, místo uznání chyby. Pivo jedenáctka Groll v pořádku. Dlouhá doba čekání, byť jen na jedno pivo. Pokud se obsluha venku vybavuje s kuchařem, těžko bude stíhat obsluhovat.

Do Grollu, co se týká jídla, již nikdy více!


POiSON07 - Pivovar Groll
23. červenec 2013 | 04:27

Podruhé a stále stejná bída. Obsluha opilá dříve než zákazníci.

Na jídlo jsem čekal přes hodinu a za to čekání to nestálo. Budu se snažit sem už nejít.


Sedli5 - Paganini
22. červenec 2013 | 21:09

Dnes jsem byl v tomto podniku na pizze přes voucher a musím říct, že byla výborná. Přítelkyně si taky pochutnala. Určitě zase přijedem... doporučuji

Jo a obsluha milá a pozorná


MartinaSed - U Salzmannů
22. červenec 2013 | 19:38

Dne 13. 07. 2013 jsme měli v restauraci U Salzmannů svatební hostinu. Organizace výborná, obsluha na úrovni. Dobrá domluva. Jídlo chutné, vše připraveno tak, jak mělo být. Účty korektní. Doporučujeme pro podobné akce, salónek v patře vhodný i pro firemní posezení nebo konferenční turistiku v tradiční plzeňské restauraci.


cinies - U Majáku
20. červenec 2013 | 08:52

Opravdu úžasné jídlo, které kvalitou odpovídá vyšší ceně.. Zajímavé chuťové kombinace, které hned tak někde nenajdete.. Nádherné prostředí a klid.


cinies - ŠACHMAT
22. srpen 2013 | 19:37

Skvělá hospůdka v dosahu centra, výborné jídlo i pivko. Jednou sice menší problém s obsluhou, ale konflikt zažehnán a tak je to stále oblíbené místo, kam se rádi vracíme!


na začátek | «předchozí | Strana 33 z 515 | následující» | na konec

24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde