Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

Supportik - Indigo
3. září 2013 | 21:11

Právě jsem se s přítelem vrátila z Indiga již podruhé a opět nás nezklamalo. Jídlo i obsluha výborná. Nemůžu uvěřit, že v Plzni se dá takhle uvařit a za takové ceny. Vřele doporučuji a budem se tam rádi vracet.


mariedosek - Indická restaurace Everest
31. srpen 2013 | 19:29

Docela dobrá indická restaurace v Plzni, moc jsme si pochutnali. Ale interier nic moc.


masekpetr1 - Zlatý drak
31. srpen 2013 | 19:24

Stálá kvalita, dobré ceny. Ale chybí tam trochu lepší chutě. Ale asi nej asijská restaurace v Plzni.


masekpetr1 - Na Spilce
31. srpen 2013 | 19:23

Výborná hospoda né jen pro turisty. S kamarády tam chodíme pravidelně. Super!!!


masekpetr1 - Zeke Sushi bar
31. srpen 2013 | 19:21

Kam jinam na sushi v Plzni než do Zeke baru. Doporučuji, hlavně sushi s lososem.


masekpetr1 - El Cid
31. srpen 2013 | 19:17

V této restauraci jsme se cítili jako na dovolené u moře, Příjemná obsluha a výborné jídlo. Moc nám chutnali borůvkové dezerty. Hlavně zapečené borůvky z pece s nějakou pěnou. Doporučujeme!!!


jaromirjanak - La Provence el Cid
31. srpen 2013 | 19:03

Dobrá restaurace, doporučuji!!


Jirka72 - U Komína
30. srpen 2013 | 18:52

Tak od té doby co je Komín pod novým vedením je to tam opět super. Výborná zábava dobré pivko a super lidičky co víc si přát ;-)


TheComedian1983 - Starobolevecká hospůdka
28. srpen 2013 | 21:32

Tenhle podnik mě donutil zaregistrovat se na tomto praktickém webu.

Pracuju po celé Plzni a znam téměř každej podnik. Tohle zařízení mi bylo doporučeno a já se docela těšil.

Prostředí parádní.

Pivo v naprostém pořádku.

Jídlo na úrovni školní jídelny a dětská porce (svíčková za 84,- jeden kousíček masa o něco větší než zippák a čtyři knedle)

Při placení se opravdu nepříjemná pinglice divila mým namitkám ohledně velikosti mé hladové porce a zarytě oponovala. Zaplatil jsem. Naposledy. Rád dám peníze jiným.

Edit - věřim, že na večeři to tam bude asi o něčem jiném, ale maj peška.


TheComedian1983 - Na Hvězdě
28. srpen 2013 | 21:21

Na denní hotovky číslo jedna v Plzni. Je to pajzl, ale jídlo super.

Perfektní obsluha i pivo.

Nevýhoda - Ve dvanáct je vyjedeno. Už jsem stál i frontu před vchodem :D


burnfly - Pizzeria La Piazzetta
28. srpen 2013 | 10:46

Nejotřesnější pizzerie v Plzni, během půlhodiny nám nebyli schopni donést ani polévku nebo salát (byť to slíbili že je to v pohodě), stihli jen pití a to ještě popletli... Never more.


have - Vinárna Jorika
25. srpen 2013 | 09:04

+ útulné originální prostředí

+ výborná kuchyně

- obsluha jak kdy


na začátek | «předchozí | Strana 31 z 515 | následující» | na konec

22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde