Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6181 recenzí

Superbaloo - Zulum Restaurace
25. září 2013 | 21:01

Dnes jsem si byl v Zulum pro dve Pizzy na voacher ze slevomatu, nepredpokladal jsem ze to za ty penize bude prava italie, ale i tak jsem byl prekvapeny bidnou kvalitou zakoupene pizzy. Jelikoz jsem predem neuvedl ze se jedna o voacher tak pocitam ze ta kvalita je tam standartni. Testo podobne listovemu, chuti i strukturou a ingrediencich a gramazi ani nemluve .. ostuda ..


chilliroach - Oko
22. září 2013 | 14:55

Na kulečník ideální podnik, spousta hracích stolů, jukebox, pivo průměr, obsluha ujde. Prostory opravdu neoslní. Pokud si chtete zahrát v Plzni kulečník nebo fotbálek za pár kaček tak rozhodně do Oka.


chilliroach - U Kostků
22. září 2013 | 14:50

Příjemná hospoda, dobré pivo, fajn obsluha... na Doubravce jasný favorit.


chilliroach - Pod Lampou
22. září 2013 | 14:46

Lampa je fajn na koncerty (ačkoliv zvukově má ten prostor k dokonalosti daleko). Pivo spíše podprůměr, obsluha ok, vzhled prostorů průměrný. V plzni takových podniků moc není, proto lehce nadhodnocuji o hvězdičku (upřímně by to bylo za 3)


chilliroach - Parlament
22. září 2013 | 14:35

Pro přiznivce tvrdší hudby je tohle v Plzni nejlepší volba. Sklepní prostředí, pohodlné sezení, překvapivě tam není moc zakouřeno a barman Mára je prostě pohodář. Pivo za 25,-Kč je lahoda. Jediná výtka se týká toho, že někdy je na výběr jen jeden druh piva (ovšem když se poštěstí tak Svijany, Gambáč a světlý Kozel).


Mončičína - Vinárna Ořechovka
16. září 2013 | 12:03

Včera jsme navštívili Ořechovku, protože na Slovanech opravdu není příliš restaurací. Měl mě varovat už interiér v kombinaci s jídelním lístkem, při jehož pročítání by na Pohlreicha šly mdloby. Nicméně jsem zkusila srnčí na hříbkách. Já pochopím hodně věcí, ale proč v září dávat k masu sušené houby místo čerstvých, když jich je v lese jako máku, to ne. Houby byly málo namočené a uvařené, takže byly totálně tuhé a nebyly vůbec dobré, všechny jsem je musela vytřídit, a že jich tam bylo oproti masu požehnaně. Maso nebylo špatné, i když bylo samozřejmě sypané nějakou univerzální směsí na steaky. Obsluha byla milá, ale bohužel už nemám chuť se vrátit, vůbec jsem si nepochutnala.


jana84 - La Provence el Cid
14. září 2013 | 17:21

Do Cida u Branky jsem vyrazila cíleně za gurmánským zážitkem a nebyla jsem zklamána. Předkrm šneci - čekala jsem pidi mističku, ale byla to rozumná porce. Maso vyloupané bez skořápek, trapasů á la Pretty Woman bát se netřeba :-) Šťáva s houstičkou mi chutnala víc než šneci. Z hlavních chodů jsem nějak nevěděla, co si vybrat, jelikož rybám ani mořským potvorám neholduju a toho tam mají většinu. Skončila jsem tedy u šafránových noků s kousky kuřecího - jako variace na halušky velmi zajímavé, chuť výrazná a nevšední, porce tak akorát.

Že je obsluha úslužná a nevtíravá, i když host nepřichází v nóbl ohozu, považuji v restauraci této úrovně za standard. Trochu mě proto zaskočilo podání dochucovadel ve formě skleněné slánky s čímsi na dně a skleněné pepřenky, takové stejné mám totiž doma a stály v Tescu 30 korun - buď má mít podnik dochucovadla v něčem stylovém, nebo má v kvalitní restauraci kuchař důvěřovat svému umění a jídlo podávat dochucené přesně tak, jak má být, aby si to host ničím přisypávat nemusel. Placení kartou také považuji za samozřejmost bez toho, aby se host musel obtěžovat k baru (že jim do lokálu nedosáhne signál) a tam se s barmanem trochu rozpačitě domlouvat, jak může zaplatit spropitné. Jestli se Cid opravdu cítí na první stovku Maurerova výběru, měl by tyto drobnosti vychytat.


jana84 - Pancho´s
14. září 2013 | 17:08

Příjemně rychlá obsluha, sama nabídla zabalení nedojedeného jídla. Potěšila též v jídelňáku inzerovaná nabídka vody z kohoutku za mírný poplatek (nevyužila jsem) a čepovaná kofola (využila jsem).

Vadí absence nekuřáckého prostoru.

Jídlo hodnotit nebudu, protože po svém druhém setkání s mexickou kuchyní jsem dospěla k závěru, že kombinace fazole-kukuřice-tortila opravdu nebude my cup of tea, ale za to kuchař nemůže. Jídlo bylo hezky naservírované, příbory a dostatek ubrousků přímo na stole.


jana84 - Stará sladovna
14. září 2013 | 17:00

Moje hodnocení poněkud shazuje tlupa uřvaných mladých mužů, která se kousek ode mě usadila v době, kdy jsem tam večeřela. Za to obsluha jistě nemůže, že jí tam takoví hosté přijdou, ale mohla se je snažit usměrnit výrazněji, než co jsem viděla.

Taky mě zaskočilo, že na webu mají neaktuální jídelní lístek. Vybrala jsem si totiž podle něho, mlsně zavítala do Sladovny, a k mému zklamání daný pokrm v papírovém menu nefiguroval. Ale náhradní volba chuťově potěšila a taktéž voda z kohoutku k džusu.

Šenkýřka mohla být rychlejší, i když byla sama na celý lokál.


jana84 - Cortina
14. září 2013 | 16:52

Byla jsem zde po dlouhé době ve všední den (v pátek a sobotu chodím mlsně kolem, ale nechytám se, neustále plno).

Plusy: milá a rychlá servírka, na požádání bez jakýchkoliv vytáček donesla vodu z kohoutku (to zkouším v každé restauraci a málokdy uspěju). Pizzu lze volit menší a větší.

Mínusy: žádný nekuřácký prostor, jídelní lístek se s barevným podtiskem stránek a zandaný ve fóliích těžko čte.

Jídlo: špenátová polévka OK, houstičky mohly být osmažené. Pizza nic moc, neměla jsem pocit, že bych si pochutnala. Zeleninový salát bych uvítala jen s olivovým olejem, tento byl zalitý "českou" zálivkou s octem a pepřem a to mým chuťovým pohárkům též nelahodilo.


LegyT - Restaurace U Trpaslíka
9. září 2013 | 14:07

Velice ale velice neochotná obsluha, čistota žádný zázrak. Příprava jídla trvá dlouho. Při zakoupeném slevovém voucheru si restaurace klade dodatečné podmínky, které při nákupu voucheru nebyly uvedeny. Nepoučil jsem se z předchozích návštěv. Nyní už naposledy.


walken - U Feřtů
7. září 2013 | 21:26

Dnes jsme zasli a pivko a neco na zub. Cekal nas zajimavy zazitek. Objednali jsme si nakladany hermelin a dostali jsme rozriznuty cerstvy hermelin polity olejem a posypany grilovacim korenim. Aby byl chutovy zazitek kompletni vrchni prinesl i teply chleba rozzmrazeny v mikrovlnce:) Pivo tradicne dobre, bohuzel nemeli cerne.


na začátek | «předchozí | Strana 30 z 516 | následující» | na konec

21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde