Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6181 recenzí

Lea - Hospůdka v Sadech
28. říjen 2013 | 18:37

Neprostá nespokojenost. Obsluha arogantní a neorganizovaná, připisování čárek za piva na společné účty je zde běžné. Pak z Vás navíc ještě dělají idiota. Sem už nikdy.


Lea - U Řezníka
28. říjen 2013 | 18:35

Výborná jídla, bohat nápojový lístek, milá obsluha.

Ceny vyšší, ale stojí to za to.


doctore - Zeke Sushi bar
27. říjen 2013 | 10:27

Výměna obsluhy hodně pomohla, naprostá spokojenost! Sushi bylo parádní, jídelní lístek je konečně plný fotek sushi, sashimi a dalších jídel. Skvělá skladba vinného lístku, nová vína za lepší ceny než tomu bylo dřív. Rozhodně lze doporučit, jídlo má úroveň na kterou jsem zvyklý nejen z Prahy, ale i ze světa.


wlado - U Salzmannů
27. říjen 2013 | 09:22

Byli jsme zde na nefiltrovaném prazdroji, obsluha nám přinesla piva s větší podmírou než je zdrávo - tj víc jak 1 centimetr, když jsme požádali o další pivo s upozorněním ať mi přinesou míru, jsem dostal opět takový podmírák. Myslím si, že u piva za 40 Kč by se toto dít nemělo. Přijde mi, že to tam takto točí úmyslně. Sem na pivo už rozhodně ne.


janinka.1990 - Home Café
15. říjen 2013 | 21:36

Pokud jste si dosud mysleli, že není v Plzni horší obsluha než v protějším El Café, najdete ji zde. Home Café už bohužel není, co bývalo. Při naší návštěvě zde odnikud nikam pobíhala jakási zoufalá studentka, na kávu jsme čekali 40 minut, na zaplacení hodinu. Pak se ukázalo, že vrátit z pětistovky na 220Kč je zcela nad síly obsluhy i její peněženky. Něco tak tristního by nikde v Evropě neobstálo!! Tohle musí být jen pračka peněz, jinak si to nedovedu vysvětlit (byli jsme zde samozřejmě jedinými hosty...). Pokud můžete, minimálně se tomuto podniku vyhněte.


Ahumadus - Gateway of India Plzeň
11. říjen 2013 | 21:54

Nechali jsme si jídlo pouze dovézt. Hlavní jídlo byl vcelku standard, ale v porovnání např. s Everestem hůře ochucené. Kapitola sama pro sebe byl cibulový salát, který tvořily syrové (sic!) kroužky cibule zasypané zřejmě chilli, toť vše. WTF?????


endorph - Restaurace U Trpaslíka
8. říjen 2013 | 17:35

Bohužel tristní zkušenosti. Opakovaně nepřítomen kuchař(ka), dále často chybí hovězí či vepřové maso. Takové věci se nesmí stát nikdy :(


terezinka77 - Stará sladovna
8. říjen 2013 | 00:31

Pecka


Remus2004 - Stetson City
16. listopad 2016 | 12:24

Od poslední recenze 8. 11. 2010 se dost změnilo: majitel, kuchyně večer zrušena. Výběr piv je větší, jsou tu 2 obrazovky pro sledování sportovních přenosů.

Ale blíbené čtvrteční country zpívané jsou po 12 letech už minulostí. Zdejší zakouřené prostředí jim vůbec nesvědčilo.


Reza - Pizzerie San Marino
5. říjen 2013 | 16:27

Po dlouhé době jsme si zas objednali pizzu, klasika, obyčejná se šunkou, na které snad nelze nic zkazit. Lze... KATASTROFA a nikdy více. Sůl a zase sůl... Nezkoušejte to!


shinobi - SmallBalls Café
4. říjen 2013 | 11:06

Pro všechny milovníky kvalitního fotbálku v Plzni jasná volba!! :)


Sheepie - Restaurant 12°
1. říjen 2013 | 18:13

Po dnešní návštěvě palec dolů, gramáž uvedená na jídelním lístku absolutně neměla co dočinení s realitou. Po objednání smaženého sýra ( 130g) jsem čekal něco víc, než dva obalené plátkové sýry, nemluvě o přesmažených hranolcích. Když jsem si objednal pití ( Romerquelle perlivou ) měl jsem krásnžý výhled na bar, kde mistr barman s úsměvem na rtech protřepával onu PERLIVOU ZAVŘENOU vodu a podával jí servírce k odnešení na plac... katastrofa. Žoviální obsluha, která se snaží být vtipnou za každou cenu. Nikdy víc...


na začátek | «předchozí | Strana 29 z 516 | následující» | na konec

20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde