Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6179 recenzí

dino78 - U Rytíře Lochoty
10. listopad 2013 | 18:12

Je to jeden z prvnich mini pivovaru v Plzni. Je to trochu znat na dynamice podniku, ale ve sve podstate vse funguje a bezi jak ma. Obsluha je specificka :-), ale nemohu si stezovat. Posuzovat jejich pivo je subjektivni nazor, protoze kazdy ma jiny apetit. Mne osobne moc chutna Lochota 11 a kdyz se chci motat tak 14 :-) celkova spokojenost s podnikem. V lete posezeni v kamenne zahradce nema chybu. Obcas vyuziji i mistni squash, ktery je taky ok. Pro mne je tento podnik wellness a relax zaroven :-)


dino78 - U Řezníka
10. listopad 2013 | 18:05

Zde to mam rad. Pan majitel jiz par let drzi latku hezky vysoko a je to znat. Stran piva nemam vyhrad. Vzdy jsem dostal perfektni kvalitu. Obsluha v podobe slecen vzdy v dobre nalade k hostovi i kdyz nekdy za barem obcas nervozita. Sem tam vyuziju denni menu k obedu. Nikdy jsem nemel vyhrad a jidla z klasickeho jidelaku bez chyby. Snad jen vyssi cena na Lochotin, kterou ovsem dozene kvalita a gramaz pokrmu. Drzim palce jen tak dal.


dino78 - U Kance
10. listopad 2013 | 17:55

Restaurace jak jsem ji znal ve stare podobe, tedy vstup z ulice jiz neni. Pan majitel posunul vchod o kus dal a vchazi se po schodech dolu do sklepeni. Prostor je to originalni a hezky upraveny. Dekorace sten se nese v duchu tradice teto hospody a vybaveni interieru stran lavic a stolu doplni celkovy dojem z utulneho prostredi. Jidelni listek prakticky neni. Nahrazuje ho tabule na stene na ktere je kridou napsana aktualni nabidka. V case me navstevy to byl jeleni gulasek, ktery byl exklusivni. Obsluha super !!! A nyni zlaty hreb : totiz z minulosti vytecne osetreny pu12 vystridal pokus v Plzni prorazit s pivem z mini pivovaru Stara skola z Chudenic u Klatov. Myslim, ze volba vyborna. Pivo dobre osetrene a natocene. Nemam vyhrad k podniku jen doufam, ze vydrzi, protoze konkurence kolem je velika, ale tento koncept lepsi pivnice mne pripadne jako dobry napad.


dino78 - Na Spilce
10. listopad 2013 | 17:44

Pominuli fakt, ze primarne je urceno pro trachtaci turistu, obycejny plzenan si tu sve najde... jidlo neurazi ani nenadchne. Specialitu podniku spalky na cernem pive mohu jen doporucit. Stran piva nemam vyhrad, ale stran miry peniveho moku v pullitru to uz je jina kapitola. Je smutne ze v repre hospode pu je bezne dostat pivo podmiraka a to opakovane. Pri upozorneni na tento fakt bylo obsluhou sdeleno : no jo pane ale podobnou smetanu jinde nedostanete. Prislusny vrchni pote nedostal spropitne ac mi to bylo trapne, ale dam ho radeji jinde kde si plzenana vazi vice ...


dino78 - Šenk Na Parkánu
10. listopad 2013 | 17:36

Parkan je klasika. Zavitam tam nekolikrat rocne bud jen tak nebo pred a po fotbale. Musim uznat, ze stran piva je to bezkonkurecni a mistni nefiltr pu je super. Jidlo vcelku uchazejici. Personal toho ma obcas plne bryle, ale v ramci moznosti vse zvlada. Ocenuji pritomnost provozniho na place. V pripade problemu hned vse vyresi. Rekl bych ze oproti Salzmannuv nema konkurenci i kdyz oba podniky razi podobnou strategii.


ketosha - Restaurant 12°
10. listopad 2013 | 16:35

Pro me velké zklamani! Restaurace šla za poslední dobu velice dolu, zejména s kvalitou nabízeného jídla! Občas přemýšlím nad tím, co vede kuchaře k tomu, aby v takové restauraci, jako je tato, tím mám na mysli jeji potenciál potenciál ve skvělé poloze v centru města, vybaveni, velikosti, vkusnému interiéru atd, že vydá jídlo, které vypadá jako z nádražní vývařovny, je nedochucené a rozhodně nedosahuje uvedené gramáže ... Na jeho místě bych se musel opravdu stydět a trhnout, zda si host nebude stěžovat a jídlo nevrátí. Já jsem to neudělal a lituji toho . Do teto restaurace již znovu nepůjdu a nedoporučoval ji ani svým přátelům. Majiteli bych doporučil, aby se více držel vize a hesel, pod kterými svou restauraci prezentuje.


karlos350 - Bowling Plaza
8. listopad 2013 | 16:18

Kdyz jsem tu byl poprve tak hrozna obsluha!! Neochotna a cokoliv se ji reklo bylo spatne, ale nedavno majitel promenil obsluhu a uplna bomba! Vubec jsme necekali a kdyz uz tak se slecna slusne omluvila. Obsluha proste bomba usmevava, nejaky ten vtipek prohodi a pta se jestli mame vsechno. No proste jsme koukali a byli hrozne prijemne prekvapeny :)) Az se nam nechtelo ani domu :D Dokonce jsem se povšiml, ze uz muzske pohlaví zacina byt za barem, take prijemna zmena :). Piti samozrejme porad stejne dobre, ale obsluha bomba!! Doporucuji navštívit v tydnu :) Budeme se uz zase radi vracet :) Dekujeme :)


Haward - Vinárna Loreta
6. listopad 2013 | 20:00

Velmi příjemná a ochotná obsluha, jídlu není co vytknlout, velké plus je nekuřácké prostředí a dětský koutek, doporučuji


Rusalkao - U Matasů
2. listopad 2013 | 21:25

Kvůli připravované akci byly sražené stoly do tvaru U. Takže se museli všichni ostatní hosté zvednout, když někdo procházel. Akce přitom byla až za několik hodin.

Polévka vývar - DOBRÁ

Svíčková - DOBRÁ

Stehno s nádivkou - DOBRÉ

Šťouchaný brambor - NIC MOC - spíš podprůměr


Rusalkao - U Mansfelda
2. listopad 2013 | 21:20

Prostředí i obsluha ok.

Šťouchané brambory ze včera.

Jinak dobré


Rusalkao - Rango
2. listopad 2013 | 21:18

Předem rezervovaný stůl pro více osob a nebyl připraven. Neoznačené nízké klenby.

Příjemné prostředí.

Jídlo velmi dobré.


Rusalkao - U Švejka
2. listopad 2013 | 21:13

Dřevěná podlaha politá od nošení piva velmi klouže. Nevětráno- zakouřeno zatuchlo.

Polévka- vývar - DOBRÁ

Kuřecí nudličky v Argentinské marinádě - DOBRÉ, ale celé to bylo na Kari, které patří spíš do Indie :D

Panenka na pepři - NIC MOC - spíše bez chuti, vodová omáčka

Obsluha velmi pomalá, nepřinesla ani pití. Na jídlo jsme čekali třištvrtě hodiny.


na začátek | «předchozí | Strana 28 z 515 | následující» | na konec

19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde