Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

dino78 - Šenk Na Parkánu
10. listopad 2013 | 17:36

Parkan je klasika. Zavitam tam nekolikrat rocne bud jen tak nebo pred a po fotbale. Musim uznat, ze stran piva je to bezkonkurecni a mistni nefiltr pu je super. Jidlo vcelku uchazejici. Personal toho ma obcas plne bryle, ale v ramci moznosti vse zvlada. Ocenuji pritomnost provozniho na place. V pripade problemu hned vse vyresi. Rekl bych ze oproti Salzmannuv nema konkurenci i kdyz oba podniky razi podobnou strategii.


ketosha - Restaurant 12°
10. listopad 2013 | 16:35

Pro me velké zklamani! Restaurace šla za poslední dobu velice dolu, zejména s kvalitou nabízeného jídla! Občas přemýšlím nad tím, co vede kuchaře k tomu, aby v takové restauraci, jako je tato, tím mám na mysli jeji potenciál potenciál ve skvělé poloze v centru města, vybaveni, velikosti, vkusnému interiéru atd, že vydá jídlo, které vypadá jako z nádražní vývařovny, je nedochucené a rozhodně nedosahuje uvedené gramáže ... Na jeho místě bych se musel opravdu stydět a trhnout, zda si host nebude stěžovat a jídlo nevrátí. Já jsem to neudělal a lituji toho . Do teto restaurace již znovu nepůjdu a nedoporučoval ji ani svým přátelům. Majiteli bych doporučil, aby se více držel vize a hesel, pod kterými svou restauraci prezentuje.


kmiluse - U Rybaříka
9. listopad 2013 | 20:51

Zkusila jsem také 2x, ale už nikdy. Po snězení rybího boršče, jsem měla takovou srač...,že mi bylo až na omdlení. Nikdy, nikdy!!! Nebudu lenivá a udělám si doma sama. Nehodnotím, není co.


karlos350 - Bowling Plaza
8. listopad 2013 | 16:18

Kdyz jsem tu byl poprve tak hrozna obsluha!! Neochotna a cokoliv se ji reklo bylo spatne, ale nedavno majitel promenil obsluhu a uplna bomba! Vubec jsme necekali a kdyz uz tak se slecna slusne omluvila. Obsluha proste bomba usmevava, nejaky ten vtipek prohodi a pta se jestli mame vsechno. No proste jsme koukali a byli hrozne prijemne prekvapeny :)) Az se nam nechtelo ani domu :D Dokonce jsem se povšiml, ze uz muzske pohlaví zacina byt za barem, take prijemna zmena :). Piti samozrejme porad stejne dobre, ale obsluha bomba!! Doporucuji navštívit v tydnu :) Budeme se uz zase radi vracet :) Dekujeme :)


Haward - Vinárna Loreta
6. listopad 2013 | 20:00

Velmi příjemná a ochotná obsluha, jídlu není co vytknlout, velké plus je nekuřácké prostředí a dětský koutek, doporučuji


Rusalkao - U Matasů
2. listopad 2013 | 21:25

Kvůli připravované akci byly sražené stoly do tvaru U. Takže se museli všichni ostatní hosté zvednout, když někdo procházel. Akce přitom byla až za několik hodin.

Polévka vývar - DOBRÁ

Svíčková - DOBRÁ

Stehno s nádivkou - DOBRÉ

Šťouchaný brambor - NIC MOC - spíš podprůměr


Rusalkao - U Mansfelda
2. listopad 2013 | 21:20

Prostředí i obsluha ok.

Šťouchané brambory ze včera.

Jinak dobré


Rusalkao - Rango
2. listopad 2013 | 21:18

Předem rezervovaný stůl pro více osob a nebyl připraven. Neoznačené nízké klenby.

Příjemné prostředí.

Jídlo velmi dobré.


Rusalkao - U Švejka
2. listopad 2013 | 21:13

Dřevěná podlaha politá od nošení piva velmi klouže. Nevětráno- zakouřeno zatuchlo.

Polévka- vývar - DOBRÁ

Kuřecí nudličky v Argentinské marinádě - DOBRÉ, ale celé to bylo na Kari, které patří spíš do Indie :D

Panenka na pepři - NIC MOC - spíše bez chuti, vodová omáčka

Obsluha velmi pomalá, nepřinesla ani pití. Na jídlo jsme čekali třištvrtě hodiny.


mydlice - Starobolevecká hospůdka
1. listopad 2013 | 09:17

Prostředí je opravdu moc pěkné. Dlouho jsem měla za to, že i jídlo je super. Vždy jsem byla spokojená. Až do té doby, než jsem v rámci svíčkové k večeři obdržela maso, které mi připadalo chuťově jiné než jindy. Důkazem pak bylo časné probuzení druhý den a úprk na WC. Průjem signalizoval, že asi opravdu nebylo vše v pořádku, ale horší byl přetrvávající tlak v oblasti žaludku - a to bych řekla, že ho mám tzv. "kachní". Je asi dost krátkozraké vystavovat hosty testu typu "Co všechno snesou", protože jestliže nemám v daném oboru monopol, logicky to bude znamenat, že zákazníka nejspíš ztratím a odejde ke konkurenci. Pokud se zaměřím na negativa, která na mě působila od začátku, ale snažila jsem se je příliš nevnímat, protože mi nejdůležitější připadala atmosféra restaurace a kvalita jídla, byly to tyto věci: chladný, sterilní přístup personálu bez špetky lidskosti a vřelosti, pivo sice chuťově naprosto v pořádku, ale často "podmírák". Vrcholem neprofesionality mi ale připadalo umístění jednoho stolu přímo pod schody do patra. Schody jsou totiž tvořeny jen nášlapnými prkny, takže když po nich někdo jde, je celkem slušná pravděpodobnost, že sem tam něco upadne, zvlášť když má dotyčný ten správný typ podrážky, ve které jsou mezery na akumulaci různých venkovních materiálů :-(. Takových, které bychom ani v pivu, ani v jídle zaručeně rádi neviděli. Tento stůl bývá obsazován jako poslední - někým, kdo si (zvlášť v pátek večer) nezajistí rezervaci a už se mu nechce trmácet jinam. A také nebývá ani rezervován personálem v případě, že si někdo stůl dopředu zarezervuje. Asi ví proč. Myslím, že z hlediska hygieny je to naprostý průser. No, začnu se ohlížet po jiné provozovně v Bolevci. Škoda, místo je to moc pěkné.


Spiritkad - U Rytíře Lochoty
28. říjen 2013 | 19:47

Dobrý den, milý pane Sapper. Možná by jste si tyhle Vaše přechytralé úvahy mohl nechat příště pro sebe. Za 1. tady neni Itálie tam je tepleji kdy by jste zapnul mozek. Nemůžete srovnávat ČR a Italii. Mimochodem pravé pizza pochází z Francie a né z Itálie. Mě osobně trvala 7minut a to na podzim ta pizza a jak můžete vědět že byla vysušená když jste jí ani neměl. Takže si ty moudra strčte do p..... Když jste jí neměl tak o tom nemluvte. Já jsem na zahrádce byla spokojená a jak už tu říkali musíte vychytat tu dobrou a rychlou obsluhu jinak nemám námitek. Děkuji


Lea - Hospůdka v Sadech
28. říjen 2013 | 18:37

Neprostá nespokojenost. Obsluha arogantní a neorganizovaná, připisování čárek za piva na společné účty je zde běžné. Pak z Vás navíc ještě dělají idiota. Sem už nikdy.


na začátek | «předchozí | Strana 28 z 515 | následující» | na konec

19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde