Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

lantash - Rango
27. listopad 2013 | 11:40

Jídlo spíše průměrné - nenadchlo. Obsluha se snažila, ale přesto jsme na jídlo čekali neúnosně dlouho, přestože nebylo úplně plno.


lantash - Restaurant U MALICKÉ BRÁNY
27. listopad 2013 | 11:33

Vynikající jídlo, skvělá obsluha. Parádní podnik na večeři.


lantash - U Kance
27. listopad 2013 | 11:29

Chudenické pivo tradičně vynikajicí, obzvláště IPA Hopkirk:) Z jídla jsme zatím ochutnali jen kanční guláš, byl naprosto vynikající. Zatím při každé naší návštěvě byla obsluha skvělá, pozorná a milá, vše doplňovala úžasná atmosféra podniku a nekuřácké prostředí. Jednoznačně nejlepší pivní restaurace v Plzni v současné době.


Haward - Ixcatlan
25. listopad 2013 | 14:49

22. 11 jsme tam byli s přáteli velmi mne zklamali jídlo bylo úplně bez chuti, neosolené a kuchař si až po chvíli vzpoměl že do jídla zapoměl dát fazole a to dělal od stejného druhu 3 jídla.

Prostředí i obsluha byla příjemná ale jídlo vě pokazilo, nevím zda tam ještě zajdu.


Tryzna - Ristorante San Marino
16. listopad 2013 | 12:32

Drive jsem do tohodle podniku i prez vyhrady chodil pravidelne a rad. Po zhruba pul rocni pauze jsem vcera zavital znovu. To ze byla obsluha oblecena v teplacich bych prekousnul, to ze se ani neusmeje taktez. Nicmene to co nam bylo doneseno z kuchyne, ze ktere se neustale ozyval detsky krik, to se jen tak nevidi. Paklize patrite mezi zaludecni kaskadery, tak je tendle podnik tou pravou vyzvou. Bohuzel nepatrim mezi eskamotera, ktery by prijal vyzvu a poprve v zivote jsem v restauraci jidlo nedojedl, neslo to. Veprova panenka gumova jak zvykacka, brambory rozvarene, neosolene, balkanska omacka bylo leco z plechovky s kouskem syra. Moc me mrzi kam se podnik v prubehu par let propadl.


dino78 - U Krokodýla
13. listopad 2013 | 08:36

již neexistuje. V současné době nahrazeno Kebabem, který vyrábějí asi rodilí pánové a tudíž znalí svého řemesla. Za pár korun dobré jídlo ...


Chody - U Kance
13. listopad 2013 | 08:04

Moje hodnocení naleznete zde - http://pivni. info/restaurace/1313-pojdme-na-kance. html


Jerrina - Caffé Fellini
12. listopad 2013 | 07:51

To, co jsem viděla včera, jsem už dlouho neviděla! Kafe hnus, zákusek no comment a toasty... opět škoda mluvit a škoda, že sem nemohu dát foto. Asi největší šok- objednala jsem si 2ks toastů se šunkou a sýrem- člověk by nečekal zázrak, ale že mi přinesou 2 plátky studeného opečeného toastového chleba, na to mrsknou plátek euro hranaté šunky a doprostřed cca na cm2 dají eidam a to prosím za bezmála 50,- Kč. Tuto "kavárnu" již nikdy více a rozhodně nebudu šetřit recenzemi na tento skvělý podnik!!!


dino78 - U Rytíře Lochoty
10. listopad 2013 | 18:12

Je to jeden z prvnich mini pivovaru v Plzni. Je to trochu znat na dynamice podniku, ale ve sve podstate vse funguje a bezi jak ma. Obsluha je specificka :-), ale nemohu si stezovat. Posuzovat jejich pivo je subjektivni nazor, protoze kazdy ma jiny apetit. Mne osobne moc chutna Lochota 11 a kdyz se chci motat tak 14 :-) celkova spokojenost s podnikem. V lete posezeni v kamenne zahradce nema chybu. Obcas vyuziji i mistni squash, ktery je taky ok. Pro mne je tento podnik wellness a relax zaroven :-)


dino78 - U Řezníka
10. listopad 2013 | 18:05

Zde to mam rad. Pan majitel jiz par let drzi latku hezky vysoko a je to znat. Stran piva nemam vyhrad. Vzdy jsem dostal perfektni kvalitu. Obsluha v podobe slecen vzdy v dobre nalade k hostovi i kdyz nekdy za barem obcas nervozita. Sem tam vyuziju denni menu k obedu. Nikdy jsem nemel vyhrad a jidla z klasickeho jidelaku bez chyby. Snad jen vyssi cena na Lochotin, kterou ovsem dozene kvalita a gramaz pokrmu. Drzim palce jen tak dal.


dino78 - U Kance
10. listopad 2013 | 17:55

Restaurace jak jsem ji znal ve stare podobe, tedy vstup z ulice jiz neni. Pan majitel posunul vchod o kus dal a vchazi se po schodech dolu do sklepeni. Prostor je to originalni a hezky upraveny. Dekorace sten se nese v duchu tradice teto hospody a vybaveni interieru stran lavic a stolu doplni celkovy dojem z utulneho prostredi. Jidelni listek prakticky neni. Nahrazuje ho tabule na stene na ktere je kridou napsana aktualni nabidka. V case me navstevy to byl jeleni gulasek, ktery byl exklusivni. Obsluha super !!! A nyni zlaty hreb : totiz z minulosti vytecne osetreny pu12 vystridal pokus v Plzni prorazit s pivem z mini pivovaru Stara skola z Chudenic u Klatov. Myslim, ze volba vyborna. Pivo dobre osetrene a natocene. Nemam vyhrad k podniku jen doufam, ze vydrzi, protoze konkurence kolem je velika, ale tento koncept lepsi pivnice mne pripadne jako dobry napad.


dino78 - Na Spilce
10. listopad 2013 | 17:44

Pominuli fakt, ze primarne je urceno pro trachtaci turistu, obycejny plzenan si tu sve najde... jidlo neurazi ani nenadchne. Specialitu podniku spalky na cernem pive mohu jen doporucit. Stran piva nemam vyhrad, ale stran miry peniveho moku v pullitru to uz je jina kapitola. Je smutne ze v repre hospode pu je bezne dostat pivo podmiraka a to opakovane. Pri upozorneni na tento fakt bylo obsluhou sdeleno : no jo pane ale podobnou smetanu jinde nedostanete. Prislusny vrchni pote nedostal spropitne ac mi to bylo trapne, ale dam ho radeji jinde kde si plzenana vazi vice ...


na začátek | «předchozí | Strana 27 z 515 | následující» | na konec

18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde