Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

hjkl - Restaurace U Trpaslíka
5. leden 2014 | 21:39

Nedoporučuji. Tentokrát poslední návštěva , z předchozích jsem se nepoučil. Obsluha opakovaně nepříjemná, neochotná, neváží si hostů, jednou dokonce opilá. Jídlo průměr spíš podprůměr, musím ale říct, že vždy v čas uděláno. Řekl bych,že cena jídla ani neodpovídá kvalitě, pivo málo vychlazené , nehezké toalety.


aciss - Chen Yang
5. leden 2014 | 19:38

Dnes první a také poslední návštěva. Vzali jsme to jako nouzovku, protože najít v neděli v Plzni otevřenou restauraci je skoro nemožné. V nekuřáckém salonku na lavici spalo asi 8 leté vietnamské děvče, vůbec mu nevadilo, že vedle sedí hosté (dva stoly). Neochotná mladá vietnamka, která přišla sotva jsme dosedli se slovy "už máte vybráno?". Při objednávání jídla nervózne klepala sešítkem, až měl člověk pocit, že je tam jaksi navíc. Porce velké, já kuře po sečuánsku, přítelkyně něco také kuřecího. Moje jídlo bylo divně cítit zatuchlinou, ale myslel jsem, že to je normání (po sečánsku jsem nikdy neměl). Zhruba v 1/3 jídla jsem snědl kus masa, který už bych nikdy pozřít nechtěl, takže jsem jídlo nechal. Přítelkyně měla jídlo OK, ale po ochutnání a přičichnutí k mému talíři raději také nechala i to svoje. Jídlo jsme reklamovali, ale obsluha tvrdila, že takto má kuře po sečuánsku chutnat normálně. Tak nevím, jestli v Thajsku mají rádi prošlé. Jídla jsem zaplatil a už mě tam nikdo nikdy neuvidí.


egal - U Šenku
5. leden 2014 | 11:36

byl jsem tam po dlouhé době(ale asi za předchozího majitele)a po třičtvrtě hodiny čekání na obyčejné pivo jsem odešel a více mě tam nikdo neviděl


egal - U Beranů
5. leden 2014 | 11:31

souhlas s rendou, navíc pokud chcete po odchodu smrdět jak fritéza, zajděte


Jena - U Soptíka
4. leden 2014 | 15:33

Soptík je po rekonstrukci nový, čistý a útulný. Pohodový hospodský, velký výběr piv, projekce sportovních přenosů, sál na akce. Klídek a domácká atmosféra. Chlapci se dost snaží, tak zaskočte na jedno, dvě, ať jim to šlape. Hospůdek s takovou atmosférou zas v okolí moc není. Neřve tu hudba, neblikají forbesy. A navíc mají výborný kafe. Piva v rozmezí 22 - 36 Kč.


Maarty - U Kance
1. leden 2014 | 11:30

Výborná hospoda, vstřícná obsluha, skvělé pivo i jídlo, časté hudební mejdany, nekuřácké prostředí. Jednoznačně doporučuji vyzkoušet.


vresina_je_libova - Vřesiná
28. prosinec 2013 | 22:42

Skvělá hospoda, příjemná obsluha (kromě "plešouna"). Jak vaří, to netušim, ale jídelní lístek mají velmi pestrý. Pokud sháníte trávu, stačí přijít na bar se slovy "jedničku" a předat barmanovi 200. Samozřejmě můžete říct i třeba "trojku", to ale budete potřebovat 600. Množstevní slevy ve Vřesiné nefungují. Ovšem funguje zde neprůstřelný bezpečnostní systém, pokud si jdete jenom pro model, budete si muset v zájmu vlastní bezpečnosti koupit i něco k pití (doporučuji Capri Sonne za 15kč). Je to jednoduché - pokud narazíte před Vřesinou na policii, a bude jim divné co jste v hospodě dělali 10 vteřin (mají jasno že se tam dealuje), jednoduše ukážete pitíčko, co je divného na tom že máte žízeň? Důležitá informace je, že ve Vřesiné mají desetinkovou váhu, to znamená, že zakoupený model nemusí být vždy 1 gram, většinou dostanete 0, 9 - 1, 0 gramu. V extrémních případech to může být jak méně, tak i více, podle toho jak Vás barman zná, a pokud uvidíte výše zmíněného plešouna za barem, počítejte s tím že dostanete podmírák. Ovšem i to za to stojí, pokud hulíte bong, zhulíte se z jedničky parádně až 4, pokud jointy, zhulíte se 2-3. Model je velmi kvalitní, s nádechem exotiky, a velice silně aromatický. Alespoň v 90% případů, někdy (zejména o víkendu) může být kvalita nižší, nikdy ale nedostanete špatný model, kvalita je zde nadprůměrná. Pokud se chcete zhulit extrémně a sám, 215kč vám ve vřesiné bude bohatě stačit.


moravak - U Salzmannů
27. prosinec 2013 | 19:07

V létě 2013 jsme pro naši svatební hostinu zvolili restauraci (salonek) u Salzmannů . Líbilo se nám prostředí, příjemný personál, ceny za menu a raut. Všichni jsme byli opravdu spokojeni. Novomanželé Pavel a Eva Zavřelovi


Petromila - U Dvou Ševců
26. prosinec 2013 | 00:27

Kdysi možná vyhlášená hospoda se v posledních asi 2 letech dost pohoršila. Mívali jsme tam celkem pravidelné sleziny party z fotbalu v nekuřácké části, chodívali jsme na dobré jídlo i pivko. No, ale časté změny jídelníčku i popletená nebo dokonce neochotná obsluha už nás vystrnadila.


Petromila - Restaurant U MALICKÉ BRÁNY
26. prosinec 2013 | 00:00

Tak tady jsme měli letošní sraz ze střední školy, tak mám poměrně čerstvé dojmy: nebylo nás tolik a stůl v restauraci nám nakonec stačil. Není mi jenom jasné, jak je to tam s kouřením - prý je podnik nekuřácký, ale jelikož se na baru kouřilo, tak to cítit bylo. Jinak jídlo vynikající, ceny přiměřené, obsluha taky v pohodě - takže doporučuji.


Petromila - Indigo
25. prosinec 2013 | 23:47

Pokud se chcete vytáhnout před někým, kdo upřednostňuje kvalitu před kvantitou - jednoznačně ho sem vemte! Vynikající jídlo, super obsluha a pěkné prostředí, takže suma sumárum za ty peníze se to opravdu vyplatí.


steak - Restaurace U Králů
21. prosinec 2013 | 21:35

Sobotní oběd po vánočních nákupech dopadl na výbornou - domácí vývar, kus krkovice na fazolkách s bramborem ovoněným majoránkou a k tomu správně načepovaný nefiltr prazdroj za 35,-Kč já byl spokojen žena také.

Musím ještě připčíst klid a nekuřácké prostředí....


na začátek | «předchozí | Strana 25 z 515 | následující» | na konec

16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde