Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

taklberry - Klub malých pivovarů
3. únor 2014 | 22:24

Poslední návštěva opět nezklamala. Výborní utopenci a hermelín. Pivo výborné, bohužel když vám nějaké začne chutnat, za hodinu už třeba není. Ale narazí zas jiné... Na rande bych sem holku nepozval, ale s lidmi z práce posedět na pár piv chodíme pravidelně. Obsluha výborná, i když bylo plno, čekací doby byly rozumné. Trochu jsme potrápili obsluhu na názvu německého piva (měli to na ceduli špatně opsané, ach ten internet v mobilu :-)


majjdulka - Pizzerie Pronto
3. únor 2014 | 14:33

Pizza přijatelné kvality za rozumnou cenu :-) obsluha příjemná, akorát občas prostě zapomíná donést pití a to i po třech upozorněních.. tak snad se to brzo vylepší a bude líp..


majjdulka - Restaurace U Trpaslíka
3. únor 2014 | 14:28

Jídlo takový průměr, velké porce za slušné prachy, kdo není náročný, nají se :-) ovšem obsluha... při reklamaci piva, které nebylo přesně na míru nic neřekla a okamžitě přinesla dočepované. Ovšem pak jsme se dozvěděli, že nás již odmítá obsluhovat a bude k nám chodit její kolegyně... kdo si něco takového může dovolit? Takže pokud dojde k výměně personálu, nebo se personál naučí lépe chovat k zákazníkům, jsem ochotna tuto restauraci navštěvovat častěji, jinak bohužel ne-e


majjdulka - Cuba Liberta
3. únor 2014 | 14:23

Dříve skvělá restaurace, ale po poslední návštěvě nemohu říci jinak než, vícekrát už ne! Obsluha tragická, při reklamaci piva, které bylo načepováno pod míru mi bylo doneseno jiné, které stále bylo pod míru a musela jsem se spokojit se slovy obsluhy: "to dojde". Dopili jsme s přáteli teda to "došlé pivo" a odcházeli jinam, kde při placení neúčtují více věcí, než jste zkonzumovali a nehádají se o tom s vámi...


šoumen - Restaurace U Trpaslíka
1. únor 2014 | 15:09

Mohu doporučit bylo tam příjemně a všichni z naší party byli se vším spokojeni, budu chodit do této restaurace i nadále s mými přáteli.


Havlin - Nový Peking
29. leden 2014 | 19:35

Rozhodl jsem se vyzkouset tuto cinskou restauraci, protoze ani v Plzni jsem o zadne kvalitni asijske neslysel. Jako vzdy jsem se rozhodl otestovat mistni uroven pomoci tri chodu, na kterych lze podle me trosku poznat kvalita a uroven: Polevka won ton (zde chun ton??), plnene tasticky a kachna osmi pokladu. A resume? Polevka standardni, plna glutamanu. Knedlicky rozvarene. Kdyby bylo pokracovani excelentni, asi bych nad ni mavl rukou. Plnene tasticky nebyly. To se stava malokdy, ze by je v cinskych restauracich nemeli... A kachna osmi pokladu?Kachna vubec nebyla spatna. Ovsem podklad tvorila cerna brecka, klasicka chemicka smakulada, navic presolena tak, ze jsem se vzdal asi po 4 soustech.

Po obsluze jsem nic nezadal, servirka me vsak hned zacala mucit presvedcovanim, ze jsem se ozval pozde, ze uz jsem ujedl a neni moz a reklamace... a ze priste mam rict driv.

S usmevem jsem zaplatil a zadne priste uz nebude.

Ach jo.


amuk - Malesický dvůr
25. leden 2014 | 23:36

Navštívil jsem s rodinou a pojedl. Náš dojem: obsluha, 2 ženy, snaživá, rychlá, vcelku příjemná, nějaký ten úsměv by nezaškodil. Prostory nijak neurazí, ale ani příliš nenadchnou (každý má jiné měřítko), na posezení, pokecaní a najezení to bohatě stačí a docela čisto, toalety jsem ale neviděl. A teď k jídlu: první věc, kterou musím vytknout jsou studené talíře. Jídlo velmi rychle chladne a omáčka k rybě byla v podstatě už při servírování na stůl téměř studená. Druhá věc, asi to je záležitost technologie, ale vařené brambory jsou pravděpodobně společně s vodou (?) uchovávány v nějaké ohřívané nádobě a na chuti brambor to je sakra znát. Stejně to mají i v Ikee, kde si raději vařené brambory nedávám, tu chuť vážně nemusím. Restauraci určitě ještě navštívíme a zkusíme něco jiného. Držíme palce.


cezak - Pivovar Groll
24. leden 2014 | 09:19

Restauraci nedoporučujeme.

Pani provozní není schopná ani zapsat správně rezervaci.

Na poledne neměli připravený jídelní lístek. Obsluha jídla i ceny vymýšlela spatra.

Podprůměrná jídla za nadprůměrné ceny.

Také se neobtěžují zatopit. Při plecení nevydali automaticky účet z pokladny.


rasputin - Zlatý drak
18. leden 2014 | 11:19

Včera jsme tam byli s manželkou poprvé a moc jsme si pochutnali na výborné kachně. Obsluha ochotná a mnohé luxusnější podniky by si mohli vzít odtud příklad , jak se chovat k hostům. Sem se rádi vrátíme.


janinka.1990 - Anděl
12. leden 2014 | 08:47

Plzeňská klasika, jedinou nevýhodou je, že v kavárně bývá zima...


janinka.1990 - Café Salé
12. leden 2014 | 08:25

Kavárna, která už se tři roky rekonstruuje... :(


janinka.1990 - Café la Rose
12. leden 2014 | 08:21

Chtělo by to už obměnit nábytek, ale obsluha se v poslední době výrazně zlepšila, většinou všechno běží jak má. Přijemná je otevírací doba, většina použitelných kaváren v Plzni zavírá v devět večer :(


na začátek | «předchozí | Strana 24 z 515 | následující» | na konec

15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde