Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6181 recenzí

Dagii - Paganini
20. únor 2014 | 15:23

Pro mě příjemné posezení, příjemná obsluha, dobrá pizza. Jsem spokojená :)


Dagii - J. Gotti
20. únor 2014 | 15:21

Není to tu špatné, posezení vepředu u prosklené plochy je příjemné, ve zbytku podniku je to spíše trochu stísněné.

Kvalita pizzy průměrná bych řekla.


Tomáš - The Pub
18. únor 2014 | 22:19

Zavítal jsem po dlouhé době a jsem zděšen. Ze samoobslužných píp tu nyní teče Gambrinus. To je tedy degradace z nepasterizovaného Prazdroje. Inu, už sem nepřijdu:( Btw. plátno a projektor mají nejlepší léta za sebou (zato obsluha je v těch nejlepších :))


petr.vyleta - Francis - Pivní retro kavárna
17. únor 2014 | 18:07

Příjemné prostředí a nejlépe točená Plzeň v PLzni. :) A navíc velký výběr Belgických piv.


Dorka - Starobolevecká hospůdka
16. únor 2014 | 21:59

Chtěla bych Vám tuhle restauraci doporučit. Nemusíte se sem totiž bát vzít své přátele nebo rodinu. Umí výborně vařit, takže na všem, co najdete v jídelníčku si zaručeně pochutnáte. Vyzkoušela jsem hovězí líčka i pupek a musím říct, že si to určitě v budoucnu dám ještě alespoň jednou! Každý, koho jsem do hospůdky vzala tam pak šel znovu se svými známými! Co k tomu dodat:).... Dobrou chuť:)!


sidlyip - Restaurace U Trpaslíka
16. únor 2014 | 12:02

Podnik je po vzhledové stránce hezký. Obsluha ochotná, usměvavá. Nechápu další recenze hlavně ze strany žen. Asi by si přáli pánskou obsluhu. Mě i mým přátelům se podnik zamlouval, večer jsme si užili, na jídle pochutnali. Co víc od večerního posezení očekávat? Už jen to dobré pivo, na které zde také natrefíte. Takže dobrá práce. Přeji hodně úspěchů v dalším podnikání.


Ondra - Jekyll & Hyde
15. únor 2014 | 12:53

Na metru čtverečním deset lidí, preventivně zakouřeno, nepochopitelně hlasitá hudba, každý pátek rvačka, dostat se na bar hrůza. Díky poloze by to po pořádné změně byl bezpochyby dobrý podnik.


Ondra - Jameson Rock Club
15. únor 2014 | 12:44

Blonďatá obsluha, která začala být po upozornění zákazníka, že naúčtovala méně, než jaká byla skutečná útrata, naprosto nepříjemná, by si zasloužila být na hodinu vyhozena. Tento podnik je svým výběrem určitě o jeden level výše od ostatních obvyklých, ale tohle se stávat nesmí. Jinak ve špičce stále nechutně zakouřeno, něco jako odvětrávání sem ještě nedorazilo.


Majkl - U Soptíka
11. únor 2014 | 20:54

Byl jsem tam a je přesně nový, čistý a útulný. Obsluha skvělá. Cítil jsme se tam jako doma. Tak skvělé pivečko jsem dlouho neměl. Mají tam Nefiltr 12 Gambáč, dení tisk. Můžou tam i pejsci, takže už vym kan na procházku se svim raťafákem. Vřele doporučuju pivovarský gulášek a tlačenku.


xMartin - Restaurace U Trpaslíka
10. únor 2014 | 11:35

Po doporučení našich přátel jsme se o víkendu vydali do této restaurace na večeři. Byli jsme překvapeni velkou porcí jídla a velmi milou a ochotnou obsluhou. Po této zkušenosti jsem si jist, že restauraci budeme navštěvovat častěji.


Ondra - U Dejva
10. únor 2014 | 08:32

Všudypřítomný otrávený pohled majitele odpuzující své chlebodárce nás donutil po první návštěvě již tento podnik více nenavštěvovat. Škoda toho, je zde široký sortiment alkoholu a i jiná než obvyklá piva. Nezapomenutelně arogantní výraz ve tváři při požadavku nápoje, který nemá, protože mu nechutná, nás doslova odrovnal. Zřejmě je to dnes trend všech podnikatelů - nechej tu svý prachy a vypadni.


icim - Restaurace U Trpaslíka
7. únor 2014 | 23:47

Naprostý vrchol neslušnosti obsluhy. Dvakrát jsem rezervovala stůl pro me a manžela v nekuřáckém oddělení. Vybrali jsme si hospodu pro krásný večer, sehnali hlídání, trmáceli 30 km, aby nám dvě slepice s drzostí nabídly stůl u baru v nechutným kouři, protože jim přišlo osm lidí, takže pro vidinu větších prachů jsme se stali zbytečnými zákazníkami. Ještě mi do očí tvrdí,že ten kouř nám za chvili tak vadit nebude. Na to,že jsme tam chtěli vyrazit s rodinami, jsme znechuceni arogantním chováním obsluhy. V životě mě nenapadne se zde ukázat a s radostí budu dál předávat svou zkušenost, jelikož si umíte představit, jak nemožné je sehnat v plzni místo v pátek večer na slušné jídlo.


na začátek | «předchozí | Strana 23 z 516 | následující» | na konec

14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde