Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6179 recenzí

insurgentes - Pekařství Malinová
22. březen 2014 | 18:44

Pokud vás postihne čekání na plzeňském hlaváku, doporučuji zajít do kavárny Malinová přímo ve vestibulu nádražní budovy. V pohodě posezení se zásuvkou a wifinou, k jídlu si můžete dát velmi ucházející chlebíček, bagetu nebo dort, který stál (nejdražší) 30 korun a přísahám v sobotu chutnal úplně čerstvě, se spoustou ovoce, no v Praze by si za něj řekli nejmíň 7 pětek. Příjemné překvapení a příjemně strávená hodinka.


sgf - House of Blues
14. březen 2014 | 10:29

Byl jsem tam včera na koncertu Kena Hensleyho. Dobrá akustika a skvělý koncerty, ale tím to tak končí. Příšerný vzduch a nahuleno, není kam sednout nebo ani odložit sklenici. V jednu chvíli jsem musel vyjít ven bílej jak stěna, abych neomdlel, a zbytek koncertu jsem strávil u dveří, kde proudil relativně čerstvý vzduch z venku smíchaný opět s cigaretovým kouřem od lidí, kteří si chodili zapálit na chodbu, ale zase tam není vůbec vidět na pódium. Má první návštěva byla zřejmě i poslední.


Ingrid - Ristorante San Marino
10. březen 2014 | 18:36

Nejlepsí vepřová panenka na hříbkách jakou jsem kdy jedla, obrovská porce naprosto libového masa !!! Pizzu se necháváme také vozit domu a je vždy výborná :D


lily - Pivnice Sladovnická
7. březen 2014 | 16:41

Velice solidní hospoda! Příjemná obsluha, výborné pivo a pokud si v jídelníčku nevyberete nějakou experimentální hovadinu, tak i velice chutné a cenově přijatelné jídlo. Pokud si chcete posedět nebo shlédnout nějaký ten sportovní přenos, tak rozhodně doporučuji!


lily - Pancho´s
7. březen 2014 | 16:33

Skvělá obsluha, dobré jídlo a super zahrádka. Doporučuji :)


ELIT - Starobolevecká hospůdka
7. březen 2014 | 15:51

Vyzkoušela jsem to tu několikrát a vždy sem byla spokojená. Jsem ráda, že je v Bolevci hospoda, kde se ráda zastavím v zimě(mají skvělý krb i v létě (mají na velkou terasu). Přijdu na skvělé jídlo a nebo jen tak posedět. Pivo je tu totiž vynikající. Dám si tu ráda i víno a zatím vždycky mi chutnalo! Snad jen škoda, že tam nemůžete se psem.


lily - Cuba Liberta
7. březen 2014 | 13:41

Rozhodně nedoporučuji! Dříve příjemná restaurace s výborným jídlem, nyní restaurace s nepříjemným a nesympatickým personálem (zkušenost s pivem pod míru, mám bohužel také), jídlo si doufám zachovalo svůj standart! Vyměnit obsluhu, poté se možná přemluvím k další návštěvě.


lily - Cortina
7. březen 2014 | 13:35

Tato pizzerie může odpuzovat svým zašlým vzhledem, ale pokud tento bod překonáte, dočkáte se velmi dobrého jídla, za dobrou cenu a velmi klidného prostředí, které tato restaurace nabídne. V létě je ve dvoře velice příjemná zahrádka.


lily - Vinárna Ořechovka
7. březen 2014 | 13:22

Vinárna Ořechovka je příjemná restaurace, spíše k posezení, než-li ke gurmánskému zážitku. V jídelním lístku se rozhodně nevyplatí dávat si experimenty, ale vsadit na klasiku. Chodíme sem poměrně často, jelikož na Slovanech je vcelku málo míst, kam zajít. A obrovské plus této restaurace je milá a usměvavá obsluha, zvláště pan vysoký číšník a slečna číšnice ostříhaná na krátko. Takže pokud si chcete večer v klidu popovídat, dát si sklenku vína nebo pivo, Ořechovka je jasná volba(najezení přijďtě raději už z domova;))


bigmaser - Angus Steak House
28. únor 2014 | 20:02

Tak zde naopak od Saloonu Roudná(prý také steakhouse) mohu návštěvu a hlavně konzumaci steaku velice doporučit. Pravdou je, že pokud natrefíte směnu obsluhy ve verzi dvě dámy (někdy kapacita mozku nepojme objednávku), ale s druhou směnou je to dokonalé.


bigmaser - Saloon Roudná
28. únor 2014 | 19:43

Jelikož bydlím na Roudné, hodnotím z více návštěv. Pokud jde o denní kuchyni, ta je většinou v pohodě, ale pokud si chcete pochutnat na kvalitním steaku zde ne. Avizovaný argentinský kuchař tam není již dva roky (dokud tam byl bylo to super). Z dvaceti návštěv, 2x dobré, 5x standart jako kdekoliv, 7x nic moc a zbytek sotva k dojedení.


vacik - Ristorante San Marino
24. únor 2014 | 17:38

pred rokem a pul jsem se zarekl ze uz tady nikdy jist nebudu, bohuzel jsem to porusil a objednal pizzu uplne zverstvo mi pristalo na taliri se zampiony z PLECHOVKY!!!! Totalni upadek teto restaurece zavrsil svoji cestu. Ted uz opravdu nikdy....


na začátek | «předchozí | Strana 22 z 515 | následující» | na konec

13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde