Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

Petr Masožrout - Angus Steak House
3. duben 2014 | 14:12

dříve moje oblíbená steakárna dnes bohužel už ne, asi vyměnili kuchaře či co, restaurace poloprázdná i přesto jsme čekali na steak skoro hodinu, maso bylo jak žvýkačka, to jsem to chtěl medium když mi obsluha zdělila že to tak má byt bylo dílo dokonano. nikdy více


Jaki - Monty Club
2. duben 2014 | 12:21

Tento podnik mne příjemně překvapil. Pivo dobré a obsluha rychlá a příjemná. A na to že se jedná o nonstop podnik, je zde příjemné prostředí. Určitě zase někdy zajdu.


Jaki - Camel Café
2. duben 2014 | 12:13

Jeden ze slušnějších nonstopů. Automaty jsou v oddělené místnosti, takže při návštěvě člověka tolik neobtěžuje neustálé blikání a nějaké divné zvuky. Na ranní dojezd docela ucházející.


josemo - Café Beruška
28. březen 2014 | 12:13

Kavárna, která působí chladně a především stísněně. Jinak je ve všem průměrná, ničím nevybočuje.


Jaki - Pivnice Sladovnická
27. březen 2014 | 11:21

Jedna velká místnost, kde se v rohu v odděleném prostoru krčí herní automaty. Pivko z tanku je určitě velké plus. Kvalita piva je zde velmi dobrá a ceny rozumné. Hotovky k obědu jsou taky super. Jen občas je zde velmi nepříjemná obsluha.


Jaki - Café Pecka
27. březen 2014 | 10:28

Docela ucházející místo... prostory pěkný, takže na kávu a kus řeči docela v pohodě. Pravda je, že obsluha občas zaspí, ale taky se to nechá přežít. Jen upozornění... kdo není zvědavý na pubertální výjevy omladiny, která se zde často schází, ať jde raději jinam.


Fimive - Pivnice Sladovnická
25. březen 2014 | 17:40

Super podnik! Skvělá obsluha, Skvělý kuchařové, Levná kuchyně, Velké porce, Skvělý Bowling.. Dobré pivo, ale co dělá tuhle Pivnici skvělou je projekce sportovních akcí. Lepší restauraci nenajdete...!


Fimive - Hotel Continental
25. březen 2014 | 17:33

Skvělý podnik! Bohužel musím souhlasit s příspěvkem podemnou.. Kuchař je dobrej, ale obsluha je tristní. Bohužel vím co stojí za ,, zmatečnou obsluhou, když vám někdo přehází objednávky a potom vám člověk z placu vynadá do čur.... že jste to zkazili a že hosté čekají hodinu třeba!!!


insurgentes - Pekařství Malinová
22. březen 2014 | 18:44

Pokud vás postihne čekání na plzeňském hlaváku, doporučuji zajít do kavárny Malinová přímo ve vestibulu nádražní budovy. V pohodě posezení se zásuvkou a wifinou, k jídlu si můžete dát velmi ucházející chlebíček, bagetu nebo dort, který stál (nejdražší) 30 korun a přísahám v sobotu chutnal úplně čerstvě, se spoustou ovoce, no v Praze by si za něj řekli nejmíň 7 pětek. Příjemné překvapení a příjemně strávená hodinka.


sgf - House of Blues
14. březen 2014 | 10:29

Byl jsem tam včera na koncertu Kena Hensleyho. Dobrá akustika a skvělý koncerty, ale tím to tak končí. Příšerný vzduch a nahuleno, není kam sednout nebo ani odložit sklenici. V jednu chvíli jsem musel vyjít ven bílej jak stěna, abych neomdlel, a zbytek koncertu jsem strávil u dveří, kde proudil relativně čerstvý vzduch z venku smíchaný opět s cigaretovým kouřem od lidí, kteří si chodili zapálit na chodbu, ale zase tam není vůbec vidět na pódium. Má první návštěva byla zřejmě i poslední.


Ingrid - Ristorante San Marino
10. březen 2014 | 18:36

Nejlepsí vepřová panenka na hříbkách jakou jsem kdy jedla, obrovská porce naprosto libového masa !!! Pizzu se necháváme také vozit domu a je vždy výborná :D


lily - Pivnice Sladovnická
7. březen 2014 | 16:41

Velice solidní hospoda! Příjemná obsluha, výborné pivo a pokud si v jídelníčku nevyberete nějakou experimentální hovadinu, tak i velice chutné a cenově přijatelné jídlo. Pokud si chcete posedět nebo shlédnout nějaký ten sportovní přenos, tak rozhodně doporučuji!


na začátek | «předchozí | Strana 21 z 515 | následující» | na konec

12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde