Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6179 recenzí

Nakopavac - Restaurace U Trpaslíka
3. duben 2014 | 23:33

Byla doba kdy jsem tam chodil s kolegama na jídlo. Porce velké, ale obsluha tak strašná, že chodíme jinam.


Nakopavac - U Křelovců
3. duben 2014 | 23:31

Punk není mrtvej!


Nakopavac - City Bar
3. duben 2014 | 23:23

Hnus, hnus, hnus!!!!

Smrad, zahuleno, šílená obsluha, gembleři, všichni našrot už dopoledne (ale strašně!!!), smažky, zlodějíčci (kšefty na baru s hadrama, telefonama, ....), bitky, existence na pokraji společnosti. Prakticky se jedná o borskou hospodu plzeňské galérky.


Nakopavac - Hospůdka u Parku
3. duben 2014 | 23:15

Je tam nová obsluha. Snaží se být v pohodě = pro mladé. Ale pokud vám leze na nervy nesnesitelnej hluk z reprobeden a naprosto afektované chování obsluhy, není to podnik pro vás. Dnes jsem tam byl po dlouhé době a už asi nikdy nezajdu.


Petr Masožrout - Angus Steak House
3. duben 2014 | 14:12

dříve moje oblíbená steakárna dnes bohužel už ne, asi vyměnili kuchaře či co, restaurace poloprázdná i přesto jsme čekali na steak skoro hodinu, maso bylo jak žvýkačka, to jsem to chtěl medium když mi obsluha zdělila že to tak má byt bylo dílo dokonano. nikdy více


Jaki - Monty Club
2. duben 2014 | 12:21

Tento podnik mne příjemně překvapil. Pivo dobré a obsluha rychlá a příjemná. A na to že se jedná o nonstop podnik, je zde příjemné prostředí. Určitě zase někdy zajdu.


Jaki - Camel Café
2. duben 2014 | 12:13

Jeden ze slušnějších nonstopů. Automaty jsou v oddělené místnosti, takže při návštěvě člověka tolik neobtěžuje neustálé blikání a nějaké divné zvuky. Na ranní dojezd docela ucházející.


josemo - Café Beruška
28. březen 2014 | 12:13

Kavárna, která působí chladně a především stísněně. Jinak je ve všem průměrná, ničím nevybočuje.


Jaki - Pivnice Sladovnická
27. březen 2014 | 11:21

Jedna velká místnost, kde se v rohu v odděleném prostoru krčí herní automaty. Pivko z tanku je určitě velké plus. Kvalita piva je zde velmi dobrá a ceny rozumné. Hotovky k obědu jsou taky super. Jen občas je zde velmi nepříjemná obsluha.


Jaki - Café Pecka
27. březen 2014 | 10:28

Docela ucházející místo... prostory pěkný, takže na kávu a kus řeči docela v pohodě. Pravda je, že obsluha občas zaspí, ale taky se to nechá přežít. Jen upozornění... kdo není zvědavý na pubertální výjevy omladiny, která se zde často schází, ať jde raději jinam.


Fimive - Pivnice Sladovnická
25. březen 2014 | 17:40

Super podnik! Skvělá obsluha, Skvělý kuchařové, Levná kuchyně, Velké porce, Skvělý Bowling.. Dobré pivo, ale co dělá tuhle Pivnici skvělou je projekce sportovních akcí. Lepší restauraci nenajdete...!


Fimive - Hotel Continental
25. březen 2014 | 17:33

Skvělý podnik! Bohužel musím souhlasit s příspěvkem podemnou.. Kuchař je dobrej, ale obsluha je tristní. Bohužel vím co stojí za ,, zmatečnou obsluhou, když vám někdo přehází objednávky a potom vám člověk z placu vynadá do čur.... že jste to zkazili a že hosté čekají hodinu třeba!!!


na začátek | «předchozí | Strana 21 z 515 | následující» | na konec

12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde