Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 149 recenzí

L@D@ - Blinkal a syn
22. říjen 2006 | 13:31

Drive jsme cas od casu k blinkalovi zavitali pro nejaky ten proviant, ktery zprijemnil cestu do hradiste. Posledni dva roky nevim, jak to tam funguje, ale verim ze porad stejne.


pavliCZECH - U Kaštanu
7. říjen 2006 | 15:54

Kaštan... parádní podnik, na podzim se zde rozlévá výborný vinný burčák.


jesterka - Vinárna Jorika
4. září 2006 | 16:43

Určitě jeden z mála pěkných podniků v Doubravce. Místo si nezapomeňte zamluvit, Výborně vaří , je tu milé až domácí prostředí. Nevím jak letos , ale dost mi vadilo , že si v létě dělali prázdniny a bylo zavřeno.


Johnny - Bzenecká Vinárna
3. červenec 2007 | 19:56

Příjemná obsluha, dobré jídlo a vynikající víno. Aktualizace: Něco se stalo, snad výměna majitele? Ale už to není, co to bývalo... :(


Zoidberg - U Kaštanu
29. červen 2006 | 12:23

Kastan ma v lete opravdu neco do sebe, obzvlast v tehle ulici je vyjimecny.


znudíno - Moravská Vinárna
15. červen 2006 | 18:45

možná je to jen můj pocit, ale již několikrát mi přišlo, že jakmile vám není přes 30, kouká na vás obsluha s despektem...


Snap - Sklípek
8. květen 2006 | 23:00

Skvělé posezení, příjemná obsluha ... co více si přát :o)


Pablo - Kajetánka
24. duben 2006 | 21:10

Výborné pivo, ještě lepší jídla a obsluha nádherná...

Doporučuji:)

Nevýhodou je málo míst, takže to chce přijít včas..


Fiky - Vinárna Jorika
2. duben 2006 | 19:59

Skvělá a příjemná obsluha. A doporučuji si zamluvit dopředu stůl a objednat si husičku se zelím a knedlíky. Je to lahoda.


Shotice - Sklípek
1. duben 2006 | 11:07

skvělý koktejlky(moje oblibená zelená louka) výborná obsluha... dobrá hudba, dobré víno, drahé pivo, pohoda jazz.. Do sklípku kdykoliv!!!!!


Fiky - Vinárna Ořechovka
24. březen 2006 | 10:14

Ideální pro Ty, co se chtějí výborně najíst v pěkném prostředí a nepočítají každou korunu.


L@D@ - Vinárna Ořechovka
5. březen 2006 | 11:41

Vari zde vyborne, ale k posezeni u piva to opravdu neni, protoze je zde pekelne drahy.


na začátek | «předchozí | Strana 12 z 13 | následující» | na konec

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde