Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 403 recenzí

Shotice - Alfa Music Club
13. duben 2006 | 11:50

rokový klub Alfa není zase tak špatnej ale podstata každého rokového klubu je hudba. A na hudbě časem klub nejspíš zkrachuje, tedy spíš na celkovém ozvučení, které je absolutně k pláči. Temné prostředí. Široké velké lavice osvícené temnou rudou barvou klenutý strop s vykukujícími cihlami. Uprostřed si můžeme všimnou prostorového tanečního parketu. Místnost zdobí cosi jako gotická studna s mřížemi. Na stropě ačkoliv přes veškerou tmu jsem rozeznala historické plakáty s kapelami Black Sabath,Kiss,Door,Janis Joplin,AC/DC,apod. Wc sem v klubu nenašla,až o poschodí výš takže jisté nedostatky to má. Myslím že nejen wc,ale taky ceny piva jsou velkým mínusem. Alfáci mají co vždycky chtěli ..když je znudí díza zběhnou do sklepa a zatančí si třeba na Nirvanu. Já osobně bych tam trávila večer třeba po 3 vínech nebo 4 pivkách:-)


ambiente - PH+
28. březen 2006 | 17:21

Vcelku únosná diskoška, plusem je velký výběr piv, ovšem v poněkud vyšší cenové kategorii. Je tady narváno až do rána a je to zde celkem rozjeté, takže když nebudute vědět kam vyrazit a budete chtít mít okolo sebe hafo lidí, pak určitě sem


Zoidberg - Solidní Nejistota
14. březen 2006 | 09:36

Bes a hruza, podmiraky, kvalita strasna, barmani si davaji automaticka dyska, pochybne existence na baru


Víťa - Alfa Music Club
9. březen 2006 | 00:09

Tak nějak souhlasim s Benym... Byl jsem tam párkrát a doufam, že se do takovýhle krize dlouho nedostanu... A je to vůbec rokáč či díza!!??


Stinin - Klub U Práce
24. únor 2006 | 11:22

Byl to super podnik, na konání velkejch akcí úplně špičkovej - bohužel už není. Od minulého čtvrtka skončil svůj provoz a že by tam točili lochotu jsem si nikdy nevšim.


Beny - Alfa Music Club
20. únor 2006 | 10:35

Netřeba z mého pohledu komentovat diskošku. Rock klub je příjemné místo s drahým pivem a dokola se opakující hudbou. Kdo zde během hodiny neuslyší pětkrát Kabát, ať mi dá vědět. Rock club si rocker představuje přeci jen jinak:(


ambiente - Alfa Music Club
19. únor 2006 | 14:15

Co se týče Alfy jako takové, tedy diska, to je kapitola sama pro sebe. Když sem zajdu, tak to jen z nouze a ještě musí být tak čtyři ráno a není opravdu kam jinam jít, či mě tam zatahávají čtyři tancechtivé a vnadné děvy.

Na druhou stranu rockový klub ve sklepě je dosti diskutabilní. Fakt celkem příjemné prostředí i plac, kde se lze vyblnout a vyskákat. Jenže parket je obvykle prázdný (bývá tu dost mrtvo) a cena piva, je poněkud vyšší.


dikobraz - Alfa Music Club
3. říjen 2006 | 15:35

Na diskotéky tohodle typu nechodím. Restaurace není špatná a jestli chcete můžete si zahrát bowling, u kterého bývá často plno.


L@D@ - Runway
12. únor 2006 | 00:33

Snad nejhorsi music club v Plzni... takhle by to rozhodne vypadat nemelo


L@D@ - Elektra
11. únor 2006 | 18:01

Vetsi peklo sem v plzni nezazil.. nedoporucuji...


L@D@ - Anděl
11. únor 2006 | 17:51

Paradni klub, jak na koncert, tak na posezeni.. projekce na platne... Bernardu sem na chut neprisel a to sem se pokousel hodnekrat.


dikobraz - pLezír
9. únor 2006 | 16:00

Na zapaření dobrý, vzduch na blití stejně jako všude, pivo mizerný, ale sposta holek k seznámení.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde