Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 399 recenzí

Stinin - Klub U Práce
24. únor 2006 | 11:22

Byl to super podnik, na konání velkejch akcí úplně špičkovej - bohužel už není. Od minulého čtvrtka skončil svůj provoz a že by tam točili lochotu jsem si nikdy nevšim.


Beny - Alfa Music Club
20. únor 2006 | 10:35

Netřeba z mého pohledu komentovat diskošku. Rock klub je příjemné místo s drahým pivem a dokola se opakující hudbou. Kdo zde během hodiny neuslyší pětkrát Kabát, ať mi dá vědět. Rock club si rocker představuje přeci jen jinak:(


ambiente - Alfa Music Club
19. únor 2006 | 14:15

Co se týče Alfy jako takové, tedy diska, to je kapitola sama pro sebe. Když sem zajdu, tak to jen z nouze a ještě musí být tak čtyři ráno a není opravdu kam jinam jít, či mě tam zatahávají čtyři tancechtivé a vnadné děvy.

Na druhou stranu rockový klub ve sklepě je dosti diskutabilní. Fakt celkem příjemné prostředí i plac, kde se lze vyblnout a vyskákat. Jenže parket je obvykle prázdný (bývá tu dost mrtvo) a cena piva, je poněkud vyšší.


dikobraz - Alfa Music Club
3. říjen 2006 | 15:35

Na diskotéky tohodle typu nechodím. Restaurace není špatná a jestli chcete můžete si zahrát bowling, u kterého bývá často plno.


L@D@ - Runway
12. únor 2006 | 00:33

Snad nejhorsi music club v Plzni... takhle by to rozhodne vypadat nemelo


L@D@ - Elektra
11. únor 2006 | 18:01

Vetsi peklo sem v plzni nezazil.. nedoporucuji...


L@D@ - Anděl
11. únor 2006 | 17:51

Paradni klub, jak na koncert, tak na posezeni.. projekce na platne... Bernardu sem na chut neprisel a to sem se pokousel hodnekrat.


dikobraz - pLezír
9. únor 2006 | 16:00

Na zapaření dobrý, vzduch na blití stejně jako všude, pivo mizerný, ale sposta holek k seznámení.


gambrmen - Runway
14. prosinec 2008 | 00:27

edit listopad 2008: Detsky diskoteky se uz asi nekonaj ale je to tam stale desny. Netoci uz ani cernej ani svetlej budvar, netoci uz ani Kelta, ani Prazdroj, ani Mastera tak jen Gambrinus kterej je zde obzvlast hnusnej +Plzen v lahvi. Je zde priserne nakoureno a je to proste pajzl. Live koncerty jiz jen vyjimecne.

____

Kdyz uz se tam konecne kona nakej dobrej koncert tak tam na hosty bez vahani a hlavne bez duvodu klidne vytahnou bejzbolovou palku, udajne se ji neboji ani pouzit! Dost se to tam zkazilo....


CyrilČestmír - Elektra
29. leden 2006 | 21:30

Ajajajajaj! Americký trojúhelník! Tam už byl ztracen nejeden slušný člověk! Nevím, který z těch několika zhůvěřilých podniků v této lokalitě je nejhorší, ale tento je rozhodně jedním z horkých adeptů. Jestliže chcete potkat partičku agresivních přiopilých skinheadů nebo pár náctiletých slečinek zpitých pod obraz či pološílené DJś, otravující život návštěvníkům něčím, co se už dávno nedá nazvat hudbou, jděte do Elektry a nezapomeňte si dát zvětralý Budvar-tamtéž! Ale jinak je to celkem fajn podnik:-)


CyrilČestmír - Nekonečný Šum
29. leden 2006 | 21:24

Šílený název, leč překvapivě(na poměry ostatních dance clabů) zdařilá diskotéka, umístěná na periferii pařomilných místopisných zájmů. Kdo si ale najde cestu páteční nocí na Doudleveckou třídu nebude litovat!!!!


CyrilČestmír - pLezír
29. leden 2006 | 21:20

Podnik, ve kterém se poměrně často vyskytuje celý ánsámbl zlaté právnické sebranky, tzn. většina mých a Honzových spolužáků. Dá se tu sice celkem dobře zapařit(i když při vysoké horkosti a dýmu hustoty bramborové kaše), občas se ale obsluze vloudí nějaká ta chybička(tzn. že dojde uprostřed páteční noci v PLZNI pivo.....!!!!?!!). Jinak jeden z mnoha podzemních klubíků.....







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde