Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 403 recenzí

TONY - Elektra
31. květen 2006 | 09:17

Tak Elektře se snažím vyhnout, není tam nic zvláštního, neustále tam člověka otravují nějáký smradí, pořád někdo chce ven na férovku, k tomu nic moc pivo a pořád narváno.


TONY - Anděl
31. květen 2006 | 09:06

Taky se mi tam docela líbilo, ale souhlasím, že ten Bernard fakt nic moc.


Willda - Anděl
25. červenec 2006 | 22:29

dobrej klubík jak na koncerty tak na posezení na pivko a na plátno..akorát ten bernard se nedá pít


L@D@ - Solidní Nejistota
14. květen 2006 | 23:09

Solidni nejistota je presne ten z podniku, pro ktery budu radeji sedet doma s lahvacem u televize. Ale urcite se najde spousta nadsenych lidi, kteri zde usporadavaji dokonce srazy :-/


jesetter - Elektra
7. květen 2006 | 08:48

I když bych docela chtěl, tak o Elektře nemůžu říct nic dobrýho. Pokud možno se snažim vyhnout.


Pablo - Ford Music Club
24. duben 2006 | 21:06

jejej kde jsou ty časy, když jsem tu trávil páteční rána:) no teď bych si tam připadal jak tatík mezi tou omladinou:))


Pablo - Anděl
24. duben 2006 | 20:59

Dobrý klubík, akorát jak již bylo řečeno tak Bernard stojí za prd. Ale naštěstí tu mají plzeňskou dvandu:)


Pablo - PH+
24. duben 2006 | 20:57

Až na ty piva je to celkem dobré místo pro vyřadění se:) ale po víc jak 3 stellách je to druhej den peklo


Votep - Elektra
24. duben 2006 | 17:05

Nikdy jsem tady nezkoušel jídlo, takže to hodnotit nemůžu, ale pivo nicmoc. Teda taky co čekat od budvaru. No a o diskotéce radši ani nemluvit...


Cesar82 - Anděl
16. duben 2006 | 09:34

Klubík je to opravdu v pohodě, řekl bych, že je ho další výhodou je projekce filmů každou neděli v 20. 30. Jinak nespornou nevýhodou by ani tak ten Bernard nebyl, ale ta cena za, kterou se točí se mi zdá tedy dost přemrštěná.


Shotice - Music Club 21
13. duben 2006 | 12:26

vyhlášený číslový klub 21:Horní patro:Vyfintěný paničky co jim koukají kozy z plavek ve kterých chodí běžně za zábavou, tancující naleštěný prachatý plešatý maníci v obepnutých džínách, který si vás klidně koupí. Zástupy pochybných Arabů, němců, Indů a podivnejch černoušků from Germany. Velký černý muži s malýma blondýnkami, tancující na GigiD"Aghostina, vysokej hubenej Dýdžej kterej vám klidně předělá Janis Joplin, nebo Nirvanu na dokonalou house nebo techno verzi. LIDI:nenosí na zádech batohy se svými oblíbenými idoly rockové hudby, Dobře slyší na slovo hygiena, mýdlo a vůně. Jsou čistý. Pivo: pro jistotu raději colu.. Terasa:dobrej výhled dobrý posezení relativní klid. WC: dá se tam dobře pobavit a zasmát.. ať žijí číslové Kluby města Plzeňského. Hurá, hurá:-(


Fiky - Anděl
12. duben 2006 | 17:19

Asi nejlepší místo v Plzni, co znám, kde si člověk může zatancovat. Ale dám pravdu Ambientovi, že ten Bernard je hrozný.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde