Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 403 recenzí

Spidu - Underground Mix Club
8. červenec 2006 | 22:39

Kdo si chce dát marihuanu at tam jde určitě jí seženete.... ale radim vám, nechodte tam, je to strašnej podnik


Spidu - Runway
8. červenec 2006 | 22:38

Nikdy tam nechodte je to hruza a děs, nic horšího, no možná elektra ale je to tak nastejno, dal bych -5 hvězdiček... nejsem žádnej rasista ale to co tam chodí... hlídejte si peníze a vaše věci


Spidu - Solidní Nejistota
8. červenec 2006 | 22:35

Jo celkem v poho diskobar, na posezení, poslechu slušný hudby a tak... neni to nejlepší ale ani nejhorší


Spidu - Elektra
8. červenec 2006 | 22:33

No tak sice sem zde "vyrůstal" ale to byla ještě elektra solidní klub, ale s přibývajícími pátky to šlo rapidně dolů... pokaždé skupinka srabů kerá šla na jednoho a toho zbili a mysleli se jací nejsou, poté začli chodit skinhedi a taková sebranka nácků... a poté co sem uvnitř dostal pullitrem po hlavě, kamarád několikrat do obličeje všemi částmi těla utočníka sme přestali chodit... nedoporučuji a vyhýbat se celé americké!!! Alfa Elektra- xxx!!!


L@D@ - Music Club 21
22. červen 2006 | 08:47

Dostante do krve tri promile, pujcte si plynovou masku a muzete smele vyrazit za zabavou. Spodni cast, ktera se ma ubirat v rockovem stylu. No nevim, deset lidi na metru ctverecnim skakajici na predelany hity 80. let. O horni casti ani radsi psat nebudu. Mezi svetlejsi casti patri restaurace v prizemi a stanek s gyrosem, ktery tam byva v letnich mesicich pred vchodem.


TONY - Alfa Music Club
17. červen 2006 | 14:09

Nahoře na diskotéce sem byl jenom jednou a už tam nevkročím, rozhodně to není nic pro mě. Ale v rokáči se mi docela líbí, jen snad to pivo by mohlo být levnější. A temnota je někdy až přílišná, protože u jistých stolů není vidět skoro nic. A záchod tam je, když tam vejdete tak je jakoby naproti vchodu přes taneční parket, hned vedle plátna.


znudíno - Elektra
15. červen 2006 | 18:16

Ať je léto, nebo zima, vždycky před timdle podnikem potkáte rádoby důležitě postávat v minisukni a tílku holčičky, kterejm občanka bude říkat pane až za pár let.... důležitě pokuřujou a myslí si, že jim patří svět. Vedle nich postává týpek, co má kšilt do strany a vytahaný tričko, krvavý oči a chce se rvát. Raději dál od tohodle podniku...


znudíno - Anděl
15. červen 2006 | 17:46

tady neni co dodat... místo, který všechno jistí...


Koty - Surf a Beach Club
7. červen 2006 | 09:02

Docela příjemnej klubík hrajou slušně a chodí sem pěkný holky, možnost objednání hodně koktejlů, ale jen tak do desíti pak je moc lidí tak sklízí koktejlový lístky, jinak v klubu nemůžete minout, sem, tam kolo aspoň ze začátku večera :D Barmani většinou ochotný a taky většinou pomalí :( ale to je zatim tak mínus, fotbálky zde maj dva starý rosenguardy takže se na nich bomba hraje.


Koty - Underground Mix Club
6. červen 2006 | 09:13

Nejhorší pivo v plzni, BERNARD


TONY - Star Club
31. květen 2006 | 09:44

Hrozná diskotéka narvaná v pátek lidma, že není k pohnutí, šílený horko, samý děti a ke kvalitě piva se snad ani nemusím vyjadřovat, rozhodně na stejné "úrovni" jako elektra atd.


TONY - Runway
31. květen 2006 | 09:41

Já sem tam měl čest být dycky pouze na uzavřené akci a to se mi tam doceal líbilo. Mám na mysli srazy xchatu. Ale normálně je to hrozná diskotéka plná spoluobčanů, takže návštěvumu mimo uzavřené akce nemůžu doporučit.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde