Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 399 recenzí

L@D@ - Music Club 21
22. červen 2006 | 08:47

Dostante do krve tri promile, pujcte si plynovou masku a muzete smele vyrazit za zabavou. Spodni cast, ktera se ma ubirat v rockovem stylu. No nevim, deset lidi na metru ctverecnim skakajici na predelany hity 80. let. O horni casti ani radsi psat nebudu. Mezi svetlejsi casti patri restaurace v prizemi a stanek s gyrosem, ktery tam byva v letnich mesicich pred vchodem.


TONY - Alfa Music Club
17. červen 2006 | 14:09

Nahoře na diskotéce sem byl jenom jednou a už tam nevkročím, rozhodně to není nic pro mě. Ale v rokáči se mi docela líbí, jen snad to pivo by mohlo být levnější. A temnota je někdy až přílišná, protože u jistých stolů není vidět skoro nic. A záchod tam je, když tam vejdete tak je jakoby naproti vchodu přes taneční parket, hned vedle plátna.


znudíno - Elektra
15. červen 2006 | 18:16

Ať je léto, nebo zima, vždycky před timdle podnikem potkáte rádoby důležitě postávat v minisukni a tílku holčičky, kterejm občanka bude říkat pane až za pár let.... důležitě pokuřujou a myslí si, že jim patří svět. Vedle nich postává týpek, co má kšilt do strany a vytahaný tričko, krvavý oči a chce se rvát. Raději dál od tohodle podniku...


znudíno - Anděl
15. červen 2006 | 17:46

tady neni co dodat... místo, který všechno jistí...


Koty - Surf a Beach Club
7. červen 2006 | 09:02

Docela příjemnej klubík hrajou slušně a chodí sem pěkný holky, možnost objednání hodně koktejlů, ale jen tak do desíti pak je moc lidí tak sklízí koktejlový lístky, jinak v klubu nemůžete minout, sem, tam kolo aspoň ze začátku večera :D Barmani většinou ochotný a taky většinou pomalí :( ale to je zatim tak mínus, fotbálky zde maj dva starý rosenguardy takže se na nich bomba hraje.


Koty - Underground Mix Club
6. červen 2006 | 09:13

Nejhorší pivo v plzni, BERNARD


TONY - Star Club
31. květen 2006 | 09:44

Hrozná diskotéka narvaná v pátek lidma, že není k pohnutí, šílený horko, samý děti a ke kvalitě piva se snad ani nemusím vyjadřovat, rozhodně na stejné "úrovni" jako elektra atd.


TONY - Runway
31. květen 2006 | 09:41

Já sem tam měl čest být dycky pouze na uzavřené akci a to se mi tam doceal líbilo. Mám na mysli srazy xchatu. Ale normálně je to hrozná diskotéka plná spoluobčanů, takže návštěvumu mimo uzavřené akce nemůžu doporučit.


TONY - Elektra
31. květen 2006 | 09:17

Tak Elektře se snažím vyhnout, není tam nic zvláštního, neustále tam člověka otravují nějáký smradí, pořád někdo chce ven na férovku, k tomu nic moc pivo a pořád narváno.


TONY - Anděl
31. květen 2006 | 09:06

Taky se mi tam docela líbilo, ale souhlasím, že ten Bernard fakt nic moc.


Willda - Anděl
25. červenec 2006 | 22:29

dobrej klubík jak na koncerty tak na posezení na pivko a na plátno..akorát ten bernard se nedá pít


L@D@ - Solidní Nejistota
14. květen 2006 | 23:09

Solidni nejistota je presne ten z podniku, pro ktery budu radeji sedet doma s lahvacem u televize. Ale urcite se najde spousta nadsenych lidi, kteri zde usporadavaji dokonce srazy :-/







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde