Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 403 recenzí

jesterka - Elektra
4. září 2006 | 15:42

Nevím koho napadlo si prostory pronajmout a pořádat firemní večírek. Hrůza. Obsluha pomalá a znuděná. WC má už své nejlepší roky za sebou. Všude špína a smrad. Fuj0


Petricek - Elektra
3. září 2006 | 21:30

Nasrat elektra, nasrat alfa!!! FUCK OFF!!!


pavliCZECH - Elektra
7. říjen 2006 | 15:39

elektra je jedna z trojuhelníku diskoték (ještě alfa a nováci), které se mi hnusí.


pavliCZECH - Alfa Music Club
7. říjen 2006 | 15:38

humus všech humusů, o ten barák bych si neopřel ani kolo, neni to snad ani tak kvůli architektůře, která je poměrně hezká, ale kvůli lidem, kteří se tam scházejí. Jsou oškliví jak pondělní cesta do práce!!!


Petricek - Alfa Music Club
28. srpen 2006 | 15:37

Díkybohu jsem tam ješe nebyl, takže nemoho objektivně hodnotit, nicméně odrazuje mě už jenom ta ambiciozní mládež, která postává venku..


Erumaxille - Underground Mix Club
19. srpen 2006 | 20:43

jednou sem tám byla, a stačilo...


Erumaxille - Elektra
19. srpen 2006 | 20:41

od tohodle radši dál!!! to je pravda :o)


Erumaxille - Alfa Music Club
19. srpen 2006 | 20:40

nikdy sem tám nebyla, a doufám že tám nikdy nebudu muset bejt!!! ať žije lampa a chcípne alfa ...


Pan ze severu - Underground Mix Club
7. srpen 2006 | 01:25

Klub kinder-huličů, podle toho to tam taky vypadá...


Johnny - Anděl
5. srpen 2006 | 14:38

Já si nemůžu pomoct, ale Bernard 10° mi tady docela chutná. Jinak místo, kde se občas pořádají dobré koncerty či projekce. I celkový interiér není k zahození.


Johnny - PH+
15. červenec 2006 | 21:29

Luxusní klub si představuji trochu jinak, než obyčejný sklep s cihlovými stěnami. Nově nainstalovaná klimatizace by mohla zpříjemnit občas neúnosné klima.


Spidu - Anděl
8. červenec 2006 | 22:42

Jo v pohodě bar. fajn obsluha, i když sem jednou řek že chci vodu a dali mi pivo ale to je jedno =), občas i pěkně hrajou







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde