Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 398 recenzí

Erumaxille - Underground Mix Club
19. srpen 2006 | 20:43

jednou sem tám byla, a stačilo...


Erumaxille - Elektra
19. srpen 2006 | 20:41

od tohodle radši dál!!! to je pravda :o)


Erumaxille - Alfa Music Club
19. srpen 2006 | 20:40

nikdy sem tám nebyla, a doufám že tám nikdy nebudu muset bejt!!! ať žije lampa a chcípne alfa ...


Pan ze severu - Underground Mix Club
7. srpen 2006 | 01:25

Klub kinder-huličů, podle toho to tam taky vypadá...


Johnny - Anděl
5. srpen 2006 | 14:38

Já si nemůžu pomoct, ale Bernard 10° mi tady docela chutná. Jinak místo, kde se občas pořádají dobré koncerty či projekce. I celkový interiér není k zahození.


Johnny - PH+
15. červenec 2006 | 21:29

Luxusní klub si představuji trochu jinak, než obyčejný sklep s cihlovými stěnami. Nově nainstalovaná klimatizace by mohla zpříjemnit občas neúnosné klima.


Spidu - Anděl
8. červenec 2006 | 22:42

Jo v pohodě bar. fajn obsluha, i když sem jednou řek že chci vodu a dali mi pivo ale to je jedno =), občas i pěkně hrajou


Spidu - Underground Mix Club
8. červenec 2006 | 22:39

Kdo si chce dát marihuanu at tam jde určitě jí seženete.... ale radim vám, nechodte tam, je to strašnej podnik


Spidu - Runway
8. červenec 2006 | 22:38

Nikdy tam nechodte je to hruza a děs, nic horšího, no možná elektra ale je to tak nastejno, dal bych -5 hvězdiček... nejsem žádnej rasista ale to co tam chodí... hlídejte si peníze a vaše věci


Spidu - Solidní Nejistota
8. červenec 2006 | 22:35

Jo celkem v poho diskobar, na posezení, poslechu slušný hudby a tak... neni to nejlepší ale ani nejhorší


Spidu - Elektra
8. červenec 2006 | 22:33

No tak sice sem zde "vyrůstal" ale to byla ještě elektra solidní klub, ale s přibývajícími pátky to šlo rapidně dolů... pokaždé skupinka srabů kerá šla na jednoho a toho zbili a mysleli se jací nejsou, poté začli chodit skinhedi a taková sebranka nácků... a poté co sem uvnitř dostal pullitrem po hlavě, kamarád několikrat do obličeje všemi částmi těla utočníka sme přestali chodit... nedoporučuji a vyhýbat se celé americké!!! Alfa Elektra- xxx!!!


L@D@ - Music Club 21
22. červen 2006 | 08:47

Dostante do krve tri promile, pujcte si plynovou masku a muzete smele vyrazit za zabavou. Spodni cast, ktera se ma ubirat v rockovem stylu. No nevim, deset lidi na metru ctverecnim skakajici na predelany hity 80. let. O horni casti ani radsi psat nebudu. Mezi svetlejsi casti patri restaurace v prizemi a stanek s gyrosem, ktery tam byva v letnich mesicich pred vchodem.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde