Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 403 recenzí

adarhaz - Elektra
12. září 2011 | 03:11


adarhaz - Anděl
12. září 2011 | 03:11


adarhaz - Alfa Music Club
12. září 2011 | 03:09


Kačka88 - U Slunce
4. leden 2007 | 18:10

To bejvávalií časy, když jsme ještě chodili ke Slunci! :-) Pamatujete ty pařby loni po fotbalech a tak :-)


nasa - Music Club 21
2. leden 2007 | 14:43

jeden z nejhorsich klubu v plzni, nechapu proc spousta zenskejch, kdyz se opije, chce jit prave sem.

parkrat ukecaly i me a vzdy jsem litoval - spatna obsluha, neprijemni vyhazovaci, hudba priserna

na druhou stranu jsem rad, ze takovy podnik je, nerad bych lidi, co tam chodi pravidelne potkaval ve svych oblibenych podnicich

jo a mam celkem dojem, ze rvacky jsou tam na dennim poradku


nasa - Disco Aréna
2. leden 2007 | 14:17

Peklo!

Silena diskoteka - nikdy jsem nevydrzel dele nez pul hodiny.

naspeedovany deti + dementni vyhazovaci


nasa - Anděl
2. leden 2007 | 14:15

u me maji male minus za bernarda, ale nejen tocenym pivem je clovek ziv (lahvova dvanactka to jisti)

casto zde byvaji koncerty zajimavych kapel, ale i djs + nedelni filmovy klub (teda doufam, ze jeste probiha)

asi nejlepsi misto na zatancovani

vybornej zvuk, dobry vyber muziky


Kačka88 - Žumberská Stodola
31. prosinec 2006 | 16:29

Hrozně moc moc moc moc moc lidí, bez nich by to tam ale nebylo ono! Je to tam naprosto skvělíé a úžasné! Vždycky to tam žije a potkáte tam spoustu hezkých kluků a známých!!!


Kačka88 - Nekonečný Šum
25. leden 2007 | 18:16

Ten kdo má něco proti Nekonečnýmu šumu, tak s tim bych nikdy nepromluvila! Je to tam úplně skvělíý. Chodí tam spousta známých lidí, dobrej DJ atd.


Reality!!! - Star Club
22. prosinec 2006 | 21:50

, STOP STAR! zastavte Star! Nikomu zásadně nedoporučuji a nepřeji aby měl kdy co společného s tímto místem! Takzvaní vyhazovači naprosto vylučují účel své přítomnosti - a nevynechají příležitost se opít a oplizle obtěžovat většinu návštevnic a na slabších návštěvníkách si napravovat všemožné mindráky z neúspěchu!! Proč proboha?? Provozovatel musí zakročit! "VYHAZOVAČI(ze Staru)" = nulová ochrana pořádku + každovečerní demonstrace tupé síly! NIKDY STAR!


nasa - Solidní Nejistota
18. prosinec 2006 | 15:05

byl jsem jen parkrat, ale musel jsem odejit, ty disko tucky se nedaly vydrzet (a to vydrzim lecos, dr albana, snap, klf a pod si rad pustim i dnes)


nasa - Elektra
18. prosinec 2006 | 15:02

peklo!

spatny vetrani, spatny deti, spatny pivo, spatny zachody, spatna muzika...







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde