Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 399 recenzí

nasa - Music Club 21
2. leden 2007 | 14:43

jeden z nejhorsich klubu v plzni, nechapu proc spousta zenskejch, kdyz se opije, chce jit prave sem.

parkrat ukecaly i me a vzdy jsem litoval - spatna obsluha, neprijemni vyhazovaci, hudba priserna

na druhou stranu jsem rad, ze takovy podnik je, nerad bych lidi, co tam chodi pravidelne potkaval ve svych oblibenych podnicich

jo a mam celkem dojem, ze rvacky jsou tam na dennim poradku


nasa - d
2. leden 2007 | 14:17

Peklo!

Silena diskoteka - nikdy jsem nevydrzel dele nez pul hodiny.

naspeedovany deti + dementni vyhazovaci


nasa - Anděl
2. leden 2007 | 14:15

u me maji male minus za bernarda, ale nejen tocenym pivem je clovek ziv (lahvova dvanactka to jisti)

casto zde byvaji koncerty zajimavych kapel, ale i djs + nedelni filmovy klub (teda doufam, ze jeste probiha)

asi nejlepsi misto na zatancovani

vybornej zvuk, dobry vyber muziky


Kačka88 - Žumberská Stodola
31. prosinec 2006 | 16:29

Hrozně moc moc moc moc moc lidí, bez nich by to tam ale nebylo ono! Je to tam naprosto skvělíé a úžasné! Vždycky to tam žije a potkáte tam spoustu hezkých kluků a známých!!!


Kačka88 - Nekonečný Šum
25. leden 2007 | 18:16

Ten kdo má něco proti Nekonečnýmu šumu, tak s tim bych nikdy nepromluvila! Je to tam úplně skvělíý. Chodí tam spousta známých lidí, dobrej DJ atd.


Reality!!! - Star Club
22. prosinec 2006 | 21:50

, STOP STAR! zastavte Star! Nikomu zásadně nedoporučuji a nepřeji aby měl kdy co společného s tímto místem! Takzvaní vyhazovači naprosto vylučují účel své přítomnosti - a nevynechají příležitost se opít a oplizle obtěžovat většinu návštevnic a na slabších návštěvníkách si napravovat všemožné mindráky z neúspěchu!! Proč proboha?? Provozovatel musí zakročit! "VYHAZOVAČI(ze Staru)" = nulová ochrana pořádku + každovečerní demonstrace tupé síly! NIKDY STAR!


nasa - Solidní Nejistota
18. prosinec 2006 | 15:05

byl jsem jen parkrat, ale musel jsem odejit, ty disko tucky se nedaly vydrzet (a to vydrzim lecos, dr albana, snap, klf a pod si rad pustim i dnes)


nasa - Elektra
18. prosinec 2006 | 15:02

peklo!

spatny vetrani, spatny deti, spatny pivo, spatny zachody, spatna muzika...


nasa - Alfa Music Club
18. prosinec 2006 | 14:41

Jako diskoteka je to celkem zlo, rockac take nezaujal (hlavne vyber hudby je spatny)

ale obcas se tam deji koncerty a parties a pak se to da


Spidu - Nekonečný Šum
9. prosinec 2006 | 20:45

Je to supr diskobar, zřejmě proto že zde nepotkáte lidi pod 18... Dj hraje fakt supr písničky, klasika, když řeknete dá písničku jakou chcete která se tam ovšem hodí, je tam klid pohoda, v poho na posezení, pokecání a tancování.... dávam 5*


švestík - Alfa Music Club
1. prosinec 2006 | 12:14

Tak jsem se tam podíval a víckrát už tam asi nepáchnu. V restauraci je dost pomalá obsluha, pivo točí takovým stylem, že bych jim dal po hubě... Včera jsem tam zašel na koncert a naivně jsem si myslel, že se pobavím a odreaguji. Místo toho mě nalitej nácek polil pivem, během koncertu tam se stejně vypatlanejma kamarádama začal heilovat, což tam, jak se zdálo, vadilo jen mně a lidem, co se přišli jen pobavit - obsluhu to nechalo v klidu a aby toho nebylo málo, v půli koncertu tam přímo před pódiem zmlátili a nakopali kluka, kterej jim nic nedělal. Lidi na to čuměli, nikoho ani nenapadlo něco dělat, hlavně že měli svoje pivo a koncert si natáčeli na videokamery. Opravdu skvělý....


ambiente - La Salsa Café
1. prosinec 2006 | 11:07

Velicé příjemný music a coctail bar v Kulturním domě. Vybavení je menší parket, k poslechu hraje salsa či bachata, obsluha vsřícná a vzorná a velký výběr různých druhů míchaných nápojů.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde