Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 403 recenzí

Startinka - Solidní Nejistota
4. únor 2007 | 17:42

No co napsat, je to celkem slušný klub, pozitivně hodnotim blízkost pizzerie, ale horší už je obsluha baru(místo coly houbu= no problem) a hudba, mám ráda taneční hudbu, ale ne přeřvanou a samé remixy stylu tuc tuc.


Startinka - Music Club 21
4. únor 2007 | 17:26

Dobrej klubík, nechodí sem moc mladež, což podle mě plus,ale za to je tu milion lidí. A dost jetý mi přijde v klubu na patře to jejich disko světlo, kvůli kterýmu tam nosí hodně lidí bílé alfa oblečení. PS: Jediné velké plus jsou super kašny před klubem :o)


Startinka - U Slunce
1. únor 2007 | 22:57

ÁÁÁ Slunce, dost dobrej bar, nejlepší to tam bylo na otvírání, z tý doby mam hodně zážitků, vřele doporučuji, pokud nejste líní dojít kousek od náměstí. :o) A pozor,mají rozpadající se stoly...tak bacha na úrazy.


Startinka - Žumberská Stodola
11. únor 2007 | 21:38

Chodí sem hodně moc lidí....... a dřív jsme sem chodili celkem často, teď už ani tolik ne.... vyšší ceny. Ale na tanec(dobrá muzika) a pokec je to tu fajn. A ty dva týpci u dveří.... jsou taky dost good-jde z nich strach :o)


Startinka - Nekonečný Šum
21. říjen 2007 | 20:55

Jo Nekonečný Šum.... dost dobrej klub, je to tam moc fajn,ale až tak po půlnoci nebo po protančených maturácích..... a moc příjemná obsluha. Škoda jen, není větší taneční parket, hodně lidí by to určitě ocenilo.


večerníček - Runway
23. leden 2007 | 19:37

Tady to šlo opravdu hodně dolů. Pamatuju si když znovu otvírali to jsem to tam měl moc rád, ale teď. To co se tam děje, opavdu, taková malá Elektra.

Jediný co ještě tak nějak jde jsou koncerty, na který se platí vstup a to působí jako filtr na ty "slabší" co to tam navštěvujou normálně.


gedžitka - Alfa Music Club
18. leden 2007 | 18:48

strašnej pajzl... sex na jednu noc = alfa


wee - Anděl
13. leden 2007 | 16:48

tady je to tak na víno, protože Beranard není nic moc. Jinak fajn projekce, dobrý konzíky. Kavárna je příjemná, věřím, že pro mnoho lidí velmi oblíbená. Pro mě stále představuje šantánový klub, dívky s kávou a cigaretou, což není moje parketa. Ale velice kvalitní podnik.


wee - Elektra
13. leden 2007 | 16:42

Nejvíc rvaček, nejvíc zvratek, nejvíc nezletilejch dětí pohromadě. Ostuda Plzně a součást šíleného Amerického trojúhelníku. Nikdy. Nabroušení, agresivní, mladí hoši, kteří praští kohokoli, kdo jim přijde pod ruku. Mladý holky s holejma zádama sedící na zábradlí před klubem jsou noční můrou všech maminek. Kouří to, fetuje to, Amerika je pro ně nejlepší stát a hlavně sežrali všechnu moudrost a navzdory svému věku jsou už dávno dospělí.. Fuj!!!!


wee - Runway
13. leden 2007 | 16:26

Naprosto šílené.. Své děti bych tam nikdy nepustila, radši elektra, než tohle. Je to zapadlé, pofidérní a vůbec se mi to nelíbí. Diskotéka pro děti, jejichž rodiče asi za moc nestojí, bez urážky.. Příšerné!!


wee - Solidní Nejistota
13. leden 2007 | 16:09

Diskotéka, kde nikdy nezklamou a zahrajou nějakou starší vypalovačku. Tenhle bar je asi opravdu jen pro jistý druh lidí, konkrétně pro obyvatele Lochotína, kteří nechtějí jezdit tancovat do města..


wee - Music Club 21
13. leden 2007 | 16:02

Diskotéka pro starší.. Je tam dusno, narváno, krade se (ale to asi všude).. Na druhou stranu venku na zahrádce je velmi příjemně.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde