Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 403 recenzí

tuner-xxx - Solidní Nejistota
25. březen 2007 | 21:42

Pivu se ani pivo rikat neda-humus, dj, ten tam ani bejt nemusi, to rovnou muzou pustit cedecko a odejit.. barmani na nic. podnik, kterej nestoji za nic.. skoda slov


djPitriS - Star Club
25. březen 2007 | 14:50

V patek pro me nesnesitelne, muj osobni nazor, nikomu nenutim, ale az moc lidi na malo mista, dojit si pro pivko je nadliskej ukol a ty vyhazovaci taky stoji za to. Jak uz tu nekdo psal, kdyz vypnou vsecka svetla a nahodi stroboskop, tak je to "vo hubu" :).


djPitriS - Runway
25. březen 2007 | 14:45

Tenhle klubik jsem zacal mit moc rad, mam to par kroku, pivko dobry, obsluha se kterou si krasne pokecate a zastupy romu, ktere tu zminujete podemnou uz jsou davnou minulosti. Neni nad to zajit si vecer na to jedno a fotbalek :).


djPitriS - pLezír
25. březen 2007 | 14:39

Maxim neni nejhorsi, byl to muj prvni klub kde sem kdy hral; obsluha v pohode, jen ten vzduch by se mohl zlepsit.


djPitriS - Elektra
25. březen 2007 | 14:31

Tenhle podnik to je des, obsluha se meni temer pravidelne a zbytek je tu zminenej nekolikrat...

Proste takhle by to vypadat nemelo :).


djPitriS - Solidní Nejistota
6. červen 2008 | 09:22

Člověk to tam musí poznat, aby se mu tam líbilo :)... Já už poznal :).


Nozsimeister - Elektra
20. březen 2007 | 14:34

ELEKTRA FOREVER!!!


Vohry - Disco Aréna
14. březen 2007 | 13:30

Aréna už prostě dneska nefrčí no..:( Když jsem tam naposled byl tak tu skoro nikdo nebyl a to vypovídá za vše..


Vohry - PH+
14. březen 2007 | 13:05

Řekl že v současný době jeden z nejlepších klubů v Plzni - nedávno slavil první vyročí od založení. A hlavně tu maj moji oblíbenou Stellu Artois:) Hoegaarden taky jen tak někde nemají..


matka - pLezír
25. únor 2007 | 20:44

i kdyz klukum obcas dojde uprostred vecera pivo a mozna tam chodi kravataci ale je to tam superrr. prijemny lidi, skoro perfektni obsluha a motyka hraje skvele


Ew - Runway
18. únor 2007 | 12:23

porad sem slysela, zhe je to tam strasny a hafo romskejch obyvatel.... kdyzh sem tam jednou zkusila zajit, tag me to docela prijemne prekvapilo, potkala jsem tam par znamejch, siroko daleko zadnej rom... tagze ja s timhle podnikem zadnej problem nemam


papyr - Surf a Beach Club
7. únor 2007 | 19:00

no klubík spíš pro :skejťáky: jinak pěkný prostorný!







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde