Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 403 recenzí

viliam - Nekonečný Šum
9. červenec 2007 | 01:52

je to zde doopravdy dost malé, na bar má člověk co dělat se protlačit přes jeho osazenstvo.


viliam - Music Club 21
9. červenec 2007 | 01:49

když se chce člověk někde vyblbnout jinak než rozbíjením hlav, vyskákat se, tak twenty-one je to pravé(dole v rokáči, nahoru ani párem volů)!!! ale v restauraci nejezte.. solí, solí a přesolí. nechápu, jak může kuchař přesolit smaženej sýr.. to doopravdy nešlo.


viliam - Anděl
9. červenec 2007 | 00:06

kavárna je prakticky po zrušení eurocafe jedinou, kterou navštěvuji, příjemná obsluha, přijatelné ceny.. anděl máme s partou každou neděli jako rozjezd.. chodíme tam pravidelně na filmy, na pár vyjímek se s projekcí trefí. P.S. když vám nejede bernard, tak mej stelu.


viliam - Alfa Music Club
8. červenec 2007 | 23:59

alfa byla modla, když nám bylo patnáct, jsme tam pařili jak šílený.. teď by mě tam nikdo nedostal, už jen kvůli lidem co se tam vyskytují. dvě pozitiva bych však na tomto "multizábavním místě" našel.. a to - bowling a vynikající restauračku.. avšak když chce jít člověk na večeři, tak nevyhledávám místo, kde se dělím o toaletu s bandou zfetovanejch "alfáků"..


BuFu - Žumberská Stodola
8. červenec 2007 | 11:07

hrozna disco díra jestli se chcete porvat tak tam. obsluha nestiha. lidu hrozne moc


BuFu - Solidní Nejistota
8. červenec 2007 | 11:05

pivo ujde ale bez toho balkonu by tam nikdo nechodil


Shotice - Neutral Club
7. červenec 2007 | 09:08

naprosto katastrofální podnik ... jak interierem tak lidmi a cenami.. už nikdy více


lee - Disco Aréna
3. červenec 2007 | 23:24

je to fakt, každou sobotu po půlnoci s tak litránkem lehčího v krvi paráda, hlavní roli hrajou starý dobrý časy, najdeš i některý dávný personál:-)


Kostěj - Star Club
3. červenec 2007 | 16:26

Ani za nic. Byl jsem tam jednou a to, že mi tam ukradli bundu je ještě ta nejmenší újma co jsem si z toho odnesl. Nikdy víckrát.


Alf - Star Club
26. červen 2007 | 21:16

Kdyby tam vlezly benga na prohlídku tak radši utečou... tohle už je dobrý akorád tak vyhodit do povětří


Alf - Solidní Nejistota
26. červen 2007 | 21:14

Kdybych se měl rozepsat o tomhle klubu tak by to bylo na hooodně dlouho... prostě je to další omyl plzně... a ještě jsem nezažil tupější vyhazovače než jsou tady


jus - Surf a Beach Club
26. červen 2007 | 14:19

bývalou práci jsem měl v oblibě, tohle moc nemusím.. poslední zkušenost mi dost odradila - na panském wc chyběly dveře, v kabince nebylo ani prkýnko. a 29,- za dvandu mi příjde vzhledem k úrovni podniku opravdu přehnaných







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde