Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2337 recenzí

Janes007 - COMIX EXCELENT URBAN PUB
30. říjen 2014 | 14:04

Tuto novodobou restauraci jsem měla příležitost navštívit 3x. Jídlo připravují nejspíše učni z gastro školy, kde grilovaná zelenina plave v oleji (převážně cibule) a v ní se koupe polosyrvá ryba! Krkovice prorostlá tak, že by se masa nedořezal atd... Po těchto zkušenostech mohu říci, že na jídlo mě sem již nikdo nedostane, ačkoli jídelní lístek vypadá zajímavě. Obsluha je neprofesionální - zřejmě též učnice, kterým chybí základní pravidla slušného chování... Jediné, co se nedá vytknout jsou polévky, snaha zřejmě díky vedlejší konkurenční polévkárně. Krásný interiér, pohodlná zahrádka a dobré pivo.


Janes007 - U Lízala
30. říjen 2014 | 13:46

Jedním slovem HNUS!!! Za letošní rok jsem zde byla párkrát, pravda, na smažených pokrmech typu řízek atd. se nedá téměř nic zkazit, ale hotovky stojí za vyliž..... Těstoviny a rýži podávají rozvařené, vypadající, jako by někdo předtím vyvrhl na talíř, omáčky s nezapomenutelnou pachutí chemie, odporné! Polévky - jeden mastný vývar + obsah, no comment.


kubakubikula - Restaurant U MALICKÉ BRÁNY
19. říjen 2014 | 22:31

Interier hezky, prijemne prostredi. Tatarsky biftek si urcite nedavejte, takovej blivajs jsem v zivote nejedl. Maso bylo svetle a dalo by se rict, ze bylo ridke, nevim jestli to bylo diky zpusobu pripravy nebo skladovanim ale bylo odporne. Obsluha prijemna ale neschopna, v podstate si nas nikdo nevsimal a bohuzel jsme museli na obsluhu mavat pokazde, kdyz jsme neco chteli, nacez to zavrsila pani provozni ktera se s nami vylozene hadala diky stiznosti na jiz zminovany tatarak + jsme pri placeni dostali uplne jiny ucet.


ulfgoran - Pivovarský dvůr Plzeň
11. říjen 2014 | 18:28

Pivo skvele. Jedno z nejlepsich nebo mozna nejlepsi v Plzni a okoli. Na jidlo jsem si sem zajel nekolikrat, ale pokazde to bylo zklamani. Nenajedl jsem se, ikdyz jsem si za to zaplatil. Co moc nechapu jsou zdejsi zamestnanci. Rezervace tu vubec nema smysl. Bud ji ztrati, nebo neprovedou a nebo treba presunou z nekuracke casti do kuracke. Taky se mi tu stalo, ze mi cisnik sebral jidelni listek pod rukou, kdyz jsem si z neho u stolu vybiral. Se slovy, ze mi za chvili prinese jiny (neprinesl, tak jsem si uz nic nedal). A takovych prihod je vice. Mam pocit, ze pri kazde navsteve, kdy chci neco vic nez pivo, pribyde dalsi:-D Ale na pivko bez jidla si sem stejne rad zajedu. Jo a lazne jsou take fajn, pokud projde rezervace.


StayC - Artamo
10. říjen 2014 | 19:06

Nikde jinde v Plzni se nenajite lépe. Skvělé prostředí a obsluha. Nic víc není třeba dodat.


Anezka - Potrefená Husa
30. září 2014 | 00:10

S přítelem jsme byli na steaku z mladého býčka na pivě s kořenovou zeleninou a bramborovým knedlíkem (nějaký akční týden) a nic lepšího jsme v životě snad nejedli! Dokonalost. Restaurace plná, servírku jsme měli příjemnou, pro nás je mínus akorát ten Staropramen.. :)


zarran - Wallis
15. září 2014 | 20:44

Restauraci jsme navštívili v poklidnou neděli kolem oběda, celkem nás v lokále bylo asi 10, takže žádný fofr - a přesto jsme obsluze dali zabrat.

Slánky se na stolech objevily až když část z nás dojedla (číšník je všechny doplňoval na baru, ale kdybychom si o ně řekli, tak by je přeci přinesl - jeho slova). Na polévky jsme čekali skoro stejně tak dlouho, jako na jídlo, takže nám je donesli téměř naráz, na 4 hlavních jídlech pak byly 4 větší či menší chyby (popletená objednávka). Polévky byly dobré, jídlo pak spíš průměr. Ceny masa zdaleka neodpovídaly porcím. Na závěr jsme pak dostali účet z pokladny, na kterém ale spousta položek chyběla a číšník je dopisoval a dopočítával ručně. Na pustou hospodu teda opravdu chabý výkon...


kutna - Plzeňský Trpaslík
1. září 2014 | 18:52

Obsluha příjemná a rychlá, toalety čisté. Na stole jsme měli tři jídla, jedno bylo vynikající, jedno dobré a jedno těžký průšvih. Všechno byly grilované panenky, ale grilované to bylo jen na jídeláku. Vynikající (pomíjím "grilovaná") byla panenka s hříbkovou omáčkou, průšvih ale panenka s brusinkovo-pepřovou omáčkou - ochucené řídké UHO ze školní jídelny.

Špatné zavírání vchodových dveří, večer celkem dovnitř táhne.

Byl jsem poprvé. Vypadá to, že si člověk musí najít "svoje" jídlo a nedávat si to průšvihové. Celkově: Průměr, který zvedá rychlá a milá obsluha.


Venca80 - Pivovarský dvůr Plzeň
1. září 2014 | 12:11

Purkmistr - jedno z mých nejoblíbenějších piv! A restaurace? Byl jsem tam už více než 10x a ani jednou mě nezklamali! Jídlo opravdu vynikající, ceny sice vyšší, ale znám dražší restaurace, kde rozhodně nevaří tak dobře. Mé oblíbené jídlo - hovězí steak - zvládají lépe, než v kdejakém "steak house". Škoda, že je celkem z ruky, jinak bych tam jezdil i na polední menu. Obsluha příjemná a opravdu snaživá.

____pod čarou___

Bohužel mám zprostředkované info o přístupu majitele/provozního k zaměstnancům, což můj pohled na restauraci trochu kalí... Nám zákazníkům to sice může být jedno, ale majitel by si měl jaksi uvědomit, že dříve nebo později by se mu to mohlo vymstít. A pokud si chce zachovat vysoký standard, měl by si zaměstnanců, kteří tam dřou a jsou nositeli slušného zisku, vážit. Fluktuace zaměstnanců v tomto oboru není nic dobrého.


Venca80 - Pijezpi
1. září 2014 | 11:58

Nevím jestli jsem měl smůlu na kuchaře, ale steaky tu prostě neumí. Upražená podrážka přesto, že člověk chce medium rare... Ověřeno 2x za sebou a ve více lidech. Ostatní jídla prý celkem OK, ale vzhledem k tomu na co si tento podnik hraje (i cenami), opět spíše podprůměr... (Hodnotím opožděně, podnik jsme navštívili v březnu a dubnu 2014.)


jana84 - Artamo
29. srpen 2014 | 21:54

Do Artama jsem zavítala trochu náhodou, ale byla to trefa do černého. Tato restaurace míří do kategorie "lepší" (na webu se hlásí k zařazení do Maurerova hodnocení Grand restaurant). Jednoduchý stylový interiér a jednoduché menu se středomořskými a středoevropskými inspiracemi, kde se nebudete půl hodiny pročítat seznamem smažek, ale prostě si vyberete jeden z necelé desítky aktuálních hlavních chodů a každá volba bude předem dobrá. Co jsem si vybrala já: gazpacho s křupavou teplou houstičkou (příjemný začátek), grilovanou vepřovou panenku s cuketou, hříbky, bramborovými nočky a smetanovou omáčkou (maso bylo šťavnaté, výrazněji slané, což mi zalahodilo, a roztomilé hříbečky chutnaly lesem), a protože porce byly tak akorát a ještě jsem měla místo na něco sladkého, zakončila jsem to grilovaným ananasem s kopečkem vanilkové zmrzliny a ořechy v karamelu s medem (taky výborné, škoda, že se nesluší vylizovat talíř, protože nejlepší byla ta roztátá sladká šťáva :-). K džusu jsem na požádání bez problému dostala vodu z kohoutku, což vyzdvihuju, protože to se mi v Plzni často nestává. Shrnuto, opravdu jsem si pochutnala, cenová relace pro mě přijatelná, ráda zajdu zase a budu se těšit na nové zajímavosti v pravidelně inovovaném jídelníčku.

Co mi úplně nesedlo, to byl pan vrchní. Na jednu stranu úslužný, snaživý a schopný detailně vysvětlit obsah jídelníčku, ale buď přitom chvilku v klidu nepostál, nebo na mě halekal přes půl lokálu, než došel ke stolu. Hvězdičku kvůli tomu ubírat nebudu, a až se personál ještě trochu pocvičí v kultivovaném vystupování, může bez obav přivítat i pana Maurera.


petalex - Starobolevecká hospůdka
26. srpen 2014 | 08:28

Dvě návštěvy a již nikdy více. Důvody?

Pro mě osobně nepříjemná obsluha bez zájmu. Když dám spropitné 20,- z ceny 99,- (obědové menu) a neslyším ani děkuji, natož úsměv, proč bych více chodil?

A v roce 2014 se v civilizované Evropě chovat tak, že restaurace nemá oddělený prostor pro kuřáky a nekuřáky a popelníky nezmizí ani v době oběda?


na začátek | «předchozí | Strana 9 z 195 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde