Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2329 recenzí

Barney Gumble - Indická restaurace Everest
16. prosinec 2014 | 19:13

Naprosto famózní nepálská restaurace. Na to velký pozor - nezaměňovat s indickou, protože toto zeměpisné upřesnění se na místní kuchyni odráží. Budete zde jíst jídla nepálská, nikoli typicky indická. Majitel je snad nejpříjemnější cizinec, kterého jsem zatím měl tu čest poznat a to píši fundovaně, jelikož jej znám i mimo tento příjemný podnik. Pochází i s rodinou z Nepálu a to je samozřejmě na chuti podávaných jídel znát. Je to stejné, jako by v Nepálu uvařil v jednom podniku moravského brabce Čech a ve druhém někdo místní. Rozdíl bude propastný. Stejně tak v ostatních plzeňských "indických" restauracích poznáte, že jídlo připravoval Čech.

Útulné prostředí ve sklepě navštěvuji se ženou či přáteli minimálně jednou za dva měsíce a zatím se mi nestalo, že bych si nepochutnal.

Velice patrná je kvalita zdejší kuchyně (a obsluhy) zejména na návštěvnosti. Míst je zde bohužel poskrovnu, nicméně plzeňané dávají osádce restaurace znát, že kvůli jejich vynikajícím pokrmům hodlají bojovat o každou volnou židli. Kvalita zkrátka táhne, neboť když se Everest rozbíhal, seděli jsem často v celé restauraci s přáteli sami u jednoho stolu. Nyní i na všední den musíte mít rezervaci, abyste se mohli navečeřet a i tak je téměř jisté, že budete chvíli čekat, než od vámi rezervovaného stolu vstanou předchozí strávníci, lační po neobvyklé chuťové nirváně.

Závěrem mi nezbývá, než popřát této restauraci i jejím majitelům vše dobré a do budoucna jen a jen plno úspěchů a nadále neutuchající zájem a přízeň spokojených hostů.


starouš - Restaurant 12°
5. prosinec 2014 | 11:52

Měli jsme žebra a tamní burger. Žebra dobrá, i když i na můj vkus dost slaná, navíc chilli a med marinádu jsem z toho moc necítil. Ale vcelku jsme si pochutnal, porce velká, zbytek jsem nesl domů. Burger - pěkná porce masa, ale nebylo dochuceno - přišlo mi úplně bez soli a koření... v tomto směru zdaleka nemá na burger v Excellent comix pubu na náměstí anebo na ten z Delishe. Pivko dobře ošetřený, poctivá míra, personál pozorný a příjemný. Byli jsme dole, i přes dost kuřáků vzduch celkem ok.


kutna - Zlatý drak
22. listopad 2014 | 12:05

Zlaté časy Draka zřejmě skončily. Před několika lety by to bylo za skoro plných počet bodů, po dvou návštěvách tento a minulý měsíc srážím na 2* a jdu hledat zase jinam. Z "Draka" se bohužel stala velmi drahá obyčejná "čína", kde přesto alespoň sushi umějí udělat velmi dobré. Ano, pozornost podniku v podobě chipsů při čekání na jídlo je velmi milé a bohužel ne v ostatních podnicích samozřejmé. Aktuálně: 1) Kuře s citrónovou trávou. Chutnalo dříve lépe, teď je to skutečně obyčejná čína a v tomto porovnání pak tedy velmi drahá. 2) Kuře s mangovou omáčkou. Doma si z jednoho jediného manga udělám takové jídlo, na které hosté nezapomínají. Zde mi naservírovali na troud vysušené smažené kuřecí plátky podlité jakýmsi ovocným "pudingem". Aby se neřeklo, okolo bylo naházeno pár kostek manga. Šetření na surovinách je bohužel vidět až příliš. A pho za 119,-?


remus - Zulum Restaurace
19. listopad 2014 | 17:56

Navštívili jsme restauraci po předchozí rezervaci místa v nekuřáckém oddělení. Obsluha byla příjemná (mladá usměvavá brunetka). Carpaccio z hovězí svíčkové bylo výtečné, rovněž filírovaná vepřová panenka i grilovaná panenka (vše na voucher). S jídlem i pitím jsme byli spokojeni. Doporučuji.

Mile nás překvapil i prostorný dětský koutek vybavený hračkami (včetně houpacího koníka) - jistě využijeme někdy při rodinné oslavě s dětmi. Nemilá byla pouze přítomnost asi pěti větších much, z nichž jedna se nám nakonec utopila ve sklenici s vínem, no a průchod na WC přes vedlejší "udírnu".


babca Jana - Angus Grill Restaurant Kajetánka
30. březen 2015 | 09:45

Kajetánka konečně dostala nový kabát ! Vstala jako bájný Fénix z popela a dostala se na úroveň, nebývalou v Plzni. Všechny minulé recenze nebyly pravdivé - Kajetánka byla na úrovni cenové čtyřky. Zato dnes si zaslouží pět hvězd !!! Vkus, luxus, čistota a milý mladý personál.

Takové podniky jsem znávala kdysi jen v Praze. Důležité je, že hlavní surovinou je maso z býčků plemene angus. Každý den se dá najít jídlo cenově dostupné - dala jsem si Beef Stroganoff, mimochodem připravené na michelinskou hvězdu, a zvládla to "stovka". Už se těším, že každý měsíc při nákupu vstupenek do divadla (předprodejna nad restaurací) okusím některý z výtečných pokrmů. Držím palce, aby tato restaurace vydržela !!!! ♥ ♥ ♥


Sunnyx - Žumbera
4. listopad 2014 | 16:47

Popravdě nevím co si mám myslet. Když sem zajdu sama nebo s kamarádkou, jídlo výborné. Ale už se mi x krát stalo, že jsem sem vzala po dobrých zkušenostech přítele, či přátele co přijeli z daleka a jídlo se nedalo pomalu jíst. Vysušené, spálené, nedovařené,...

Nejspíš mám "štěstí" na kuchaře. A nebo neměli svůj den.

Obsluha také, jednou by jste tam nechali celou peněženku, a jindy by jste po nich hodili korunou. Chtělo by to profesionálnější přístup.


Janes007 - U Pramenů
30. říjen 2014 | 14:14

Skvělé menu, skvělá obsluha, moderní interiér, zřejmě zapracoval nový majitel. Výborný kulinářský zážitek


Janes007 - COMIX EXCELENT URBAN PUB
30. říjen 2014 | 14:04

Tuto novodobou restauraci jsem měla příležitost navštívit 3x. Jídlo připravují nejspíše učni z gastro školy, kde grilovaná zelenina plave v oleji (převážně cibule) a v ní se koupe polosyrvá ryba! Krkovice prorostlá tak, že by se masa nedořezal atd... Po těchto zkušenostech mohu říci, že na jídlo mě sem již nikdo nedostane, ačkoli jídelní lístek vypadá zajímavě. Obsluha je neprofesionální - zřejmě též učnice, kterým chybí základní pravidla slušného chování... Jediné, co se nedá vytknout jsou polévky, snaha zřejmě díky vedlejší konkurenční polévkárně. Krásný interiér, pohodlná zahrádka a dobré pivo.


Janes007 - U Lízala
30. říjen 2014 | 13:46

Jedním slovem HNUS!!! Za letošní rok jsem zde byla párkrát, pravda, na smažených pokrmech typu řízek atd. se nedá téměř nic zkazit, ale hotovky stojí za vyliž..... Těstoviny a rýži podávají rozvařené, vypadající, jako by někdo předtím vyvrhl na talíř, omáčky s nezapomenutelnou pachutí chemie, odporné! Polévky - jeden mastný vývar + obsah, no comment.


kubakubikula - Restaurant U MALICKÉ BRÁNY
19. říjen 2014 | 22:31

Interier hezky, prijemne prostredi. Tatarsky biftek si urcite nedavejte, takovej blivajs jsem v zivote nejedl. Maso bylo svetle a dalo by se rict, ze bylo ridke, nevim jestli to bylo diky zpusobu pripravy nebo skladovanim ale bylo odporne. Obsluha prijemna ale neschopna, v podstate si nas nikdo nevsimal a bohuzel jsme museli na obsluhu mavat pokazde, kdyz jsme neco chteli, nacez to zavrsila pani provozni ktera se s nami vylozene hadala diky stiznosti na jiz zminovany tatarak + jsme pri placeni dostali uplne jiny ucet.


ulfgoran - Pivovarský dvůr Plzeň
11. říjen 2014 | 18:28

Pivo skvele. Jedno z nejlepsich nebo mozna nejlepsi v Plzni a okoli. Na jidlo jsem si sem zajel nekolikrat, ale pokazde to bylo zklamani. Nenajedl jsem se, ikdyz jsem si za to zaplatil. Co moc nechapu jsou zdejsi zamestnanci. Rezervace tu vubec nema smysl. Bud ji ztrati, nebo neprovedou a nebo treba presunou z nekuracke casti do kuracke. Taky se mi tu stalo, ze mi cisnik sebral jidelni listek pod rukou, kdyz jsem si z neho u stolu vybiral. Se slovy, ze mi za chvili prinese jiny (neprinesl, tak jsem si uz nic nedal). A takovych prihod je vice. Mam pocit, ze pri kazde navsteve, kdy chci neco vic nez pivo, pribyde dalsi:-D Ale na pivko bez jidla si sem stejne rad zajedu. Jo a lazne jsou take fajn, pokud projde rezervace.


StayC - Artamo
10. říjen 2014 | 19:06

Nikde jinde v Plzni se nenajite lépe. Skvělé prostředí a obsluha. Nic víc není třeba dodat.


na začátek | «předchozí | Strana 9 z 195 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde