Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2335 recenzí

esprit - U Bílého lva
28. leden 2015 | 20:12

Jako každý rok (výročí) jsme šli včera s manželkou na večeři do této restaurace, protože se zde nekouřilo a dobře vařilo. Bohužel restaurace se asi změnila na kuřáckou - u baru seděly dvě slečny a celou dobu co jsme tam seděli kouřily jednu cigaretu za druhou. Napravo seděli dva muži, pravděpodobně v nějakém pracovním vztahu k restauraci - také kouřili. Manželka si objednala vepřovou panenku na houbách a opečené brambory - porce nijak zvlášť veliká, maso tužší, bez chuti, brambory bez chuti. Já jsem si objednal kuřecí kapsu s teplým ovocem a opečené brambory - maso i brambory také bez chuti, ovoce ? ale dost kyselé, snad rybíz. Odcházeli jsme dost rozčarováni a s nepříjemnou pachutí v ústech. Pro příště si vybereme jinou restauraci a tuto nemůžeme v žádném případě nikomu doporučit.


oazak50 - Plachetnice
24. leden 2015 | 16:47

V Plachetnici jsme byly s přítelkyní dnes. Měli jsme voucher na tataráček, a veřte vážení že už si ho tam nikdy nedáme !!! BYL TO HUMUS ! Nebýt tak krásné, usměvavé a příjemné servírky co tam obsluhuje. Tak by si kuchař nikam nezapsal, to co bych mu od plic řekl ! POkud jste milovníci Tataráčku jako já , tak už k plachetnici nikdy nepáchnete. Nedovedu si představit jak by chutnala jiná jídla a z jakých by byly surovin. Když někdo dokáže takto skurvit tak výborné jídlo jako je tatarský biftek!


terezkaK1803 - Starobolevecká hospůdka
18. leden 2015 | 11:42

V této stylové restauraci jsme v létě s rodinou slavili promoci. V každém našem přání nám vyšla obsluha vstříc, jídlo bylo výborné, skvěle připravené... obsluha super! Už teď se těšíme na svatební hostinu, kterou zde budeme mít na jaře. Všem vřele doporučujeme!


Jeepers Creepers - U Řezníka
17. leden 2015 | 11:48

Celkem hezká restaurace, pivo v pohodě, milá a vstřícná obsluha, nabídka piv a výběr ze stálého jídelního lístku běžný standart, dle obsazenosti zřejmě i oblíbený podnik, ale co bylo pokaždé pro mne velkým zklamáním bylo polední menu a raději na oběd zajdu do jakéhokoliv okolního konkurenčního podniku.


Jeepers Creepers - Starobolevecká hospůdka
16. leden 2015 | 09:35

Moc pěkná stylová restaurace vesnického typu na okraji Starého Bolevce, do které vždy rádi zajdeme hlavně na pivko. Točený Pilsner Urquell do 0. 4 sklenice zde nemá chybu, dobře natočený a ideálně vychlazený. Jídlo slušné, rád si zde dávám tatarák, který mne v tomto podniku velmi chutná. Možnost venkovního posezení např. na velké kryté terase (v současné době nově celokryté). Při plánované návštěvě bych doporučoval "pro klid duše" si zajistit rezervačku z důvodu velké oblíbenosti a návštěvnosti tohoto svým způsobem unikátního podniku, který určitě stojí za návštěvu a vyzkoušení.


Jeepers Creepers - U Beranů
16. leden 2015 | 08:15

Pohodový podnik na to zajít večer posedět v klidu na pivko, hlavně v létě, když je i venkovní posezení. Dobré hamburgery a tatarák. Nově v nabídce točený Gambrinus 11.


Adelaida - Amorvino
14. leden 2015 | 11:52

Chodím sem na obědy, když už mám dost omáček a knedlíků a když mám trochu více času než na to dát si fast food. Na večer zase s kamarády na víno a na mezcal. Fandíme flamencu, každou první středu v měsíci. Nejlepší červené víno široko daleko, originální a zdravá kuchyně za dost nízké ceny, hřejivý prostor v zimě, zahrádka v létě, milá a hezká obsluha. Více takových hospod v Plzni! Jo, a nehraje tu rádio. Jupí!


Pájator - La Carreta
3. leden 2015 | 20:49

Vytáhl jsem manželku na romantickou večeři a určitě jsem si vybral dobře. Moc příjemná obsluha. Byl jsem vozem a tak jsem pil jen nealko pivo, ale i tak bylo neočekávaně dobré. Dali jsme si fajitas a tacos, vše z kuřecího masa a obě jídla byla výborná.


Barney Gumble - Indická restaurace Everest
16. prosinec 2014 | 19:13

Naprosto famózní nepálská restaurace. Na to velký pozor - nezaměňovat s indickou, protože toto zeměpisné upřesnění se na místní kuchyni odráží. Budete zde jíst jídla nepálská, nikoli typicky indická. Majitel je snad nejpříjemnější cizinec, kterého jsem zatím měl tu čest poznat a to píši fundovaně, jelikož jej znám i mimo tento příjemný podnik. Pochází i s rodinou z Nepálu a to je samozřejmě na chuti podávaných jídel znát. Je to stejné, jako by v Nepálu uvařil v jednom podniku moravského brabce Čech a ve druhém někdo místní. Rozdíl bude propastný. Stejně tak v ostatních plzeňských "indických" restauracích poznáte, že jídlo připravoval Čech.

Útulné prostředí ve sklepě navštěvuji se ženou či přáteli minimálně jednou za dva měsíce a zatím se mi nestalo, že bych si nepochutnal.

Velice patrná je kvalita zdejší kuchyně (a obsluhy) zejména na návštěvnosti. Míst je zde bohužel poskrovnu, nicméně plzeňané dávají osádce restaurace znát, že kvůli jejich vynikajícím pokrmům hodlají bojovat o každou volnou židli. Kvalita zkrátka táhne, neboť když se Everest rozbíhal, seděli jsem často v celé restauraci s přáteli sami u jednoho stolu. Nyní i na všední den musíte mít rezervaci, abyste se mohli navečeřet a i tak je téměř jisté, že budete chvíli čekat, než od vámi rezervovaného stolu vstanou předchozí strávníci, lační po neobvyklé chuťové nirváně.

Závěrem mi nezbývá, než popřát této restauraci i jejím majitelům vše dobré a do budoucna jen a jen plno úspěchů a nadále neutuchající zájem a přízeň spokojených hostů.


starouš - Restaurant 12°
5. prosinec 2014 | 11:52

Měli jsme žebra a tamní burger. Žebra dobrá, i když i na můj vkus dost slaná, navíc chilli a med marinádu jsem z toho moc necítil. Ale vcelku jsme si pochutnal, porce velká, zbytek jsem nesl domů. Burger - pěkná porce masa, ale nebylo dochuceno - přišlo mi úplně bez soli a koření... v tomto směru zdaleka nemá na burger v Excellent comix pubu na náměstí anebo na ten z Delishe. Pivko dobře ošetřený, poctivá míra, personál pozorný a příjemný. Byli jsme dole, i přes dost kuřáků vzduch celkem ok.


kutna - Zlatý drak
22. listopad 2014 | 12:05

Zlaté časy Draka zřejmě skončily. Před několika lety by to bylo za skoro plných počet bodů, po dvou návštěvách tento a minulý měsíc srážím na 2* a jdu hledat zase jinam. Z "Draka" se bohužel stala velmi drahá obyčejná "čína", kde přesto alespoň sushi umějí udělat velmi dobré. Ano, pozornost podniku v podobě chipsů při čekání na jídlo je velmi milé a bohužel ne v ostatních podnicích samozřejmé. Aktuálně: 1) Kuře s citrónovou trávou. Chutnalo dříve lépe, teď je to skutečně obyčejná čína a v tomto porovnání pak tedy velmi drahá. 2) Kuře s mangovou omáčkou. Doma si z jednoho jediného manga udělám takové jídlo, na které hosté nezapomínají. Zde mi naservírovali na troud vysušené smažené kuřecí plátky podlité jakýmsi ovocným "pudingem". Aby se neřeklo, okolo bylo naházeno pár kostek manga. Šetření na surovinách je bohužel vidět až příliš. A pho za 119,-?


remus - Zulum Restaurace
19. listopad 2014 | 17:56

Navštívili jsme restauraci po předchozí rezervaci místa v nekuřáckém oddělení. Obsluha byla příjemná (mladá usměvavá brunetka). Carpaccio z hovězí svíčkové bylo výtečné, rovněž filírovaná vepřová panenka i grilovaná panenka (vše na voucher). S jídlem i pitím jsme byli spokojeni. Doporučuji.

Mile nás překvapil i prostorný dětský koutek vybavený hračkami (včetně houpacího koníka) - jistě využijeme někdy při rodinné oslavě s dětmi. Nemilá byla pouze přítomnost asi pěti větších much, z nichž jedna se nám nakonec utopila ve sklenici s vínem, no a průchod na WC přes vedlejší "udírnu".


na začátek | «předchozí | Strana 8 z 195 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde