Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2329 recenzí

drozka - Flora Restaurant
2. únor 2015 | 15:38

Všechny fámy o Floře jsou lež! Je to jedna z těch nejlepších restaurací kde jsem byla. Udělat jídlo , které neni v jídeláku tak jak mě udělali medajlonky s rokforovou omackou je neuveritelny nic lepšího jsem nejedla. Tatarák super, Svíčková ani nemluvim prostě pecka jen jedno negativum. Je tu šíleně draho...........


drozka - Starobolevecká hospůdka
2. únor 2015 | 15:32

Musím říct, že tahle hospůdka je prostě skvělá. Jediné co mi trošku vadí, je výběr jídel. Osobně je to na mě až moc staročeské, ale pivo super obsluha a křidýlka s dipem z mordýho sýra jsou exkluzivní takže jedině doporučuji :)))


drozka - Havránek
2. únor 2015 | 15:29

Havránek patří doslova mezi špičky pokud se chcete opravdu pořádně a chutně najíst. Jejich noky se sýrovou omáčkou nemají konkurenci. Jediný problém je kvalita kuchařů. Jeden vaří senzačně u druhého se raději najím doma.... to mi trošku mrzí, že musím sledovat kdo zrovna vaří. Jinak zahrádka super pivo, taneční večery naprostá spokojenost:)


Jeepers Creepers - Saloon Roudná
1. únor 2015 | 15:27

Hezká restaurace, řekl bych že i na vyšší úrovni, která láká spíš na posezení u jídla, než jen na klasické večerní vysedávání u pivka. Pěkný interiér, velký výběr vín a ostatních nápojů, čisté toalety atd. Pivo o trochu dražší, ale to se samozřejmě v takovém podniku dá očekávat.


esprit - U Bílého lva
28. leden 2015 | 20:12

Jako každý rok (výročí) jsme šli včera s manželkou na večeři do této restaurace, protože se zde nekouřilo a dobře vařilo. Bohužel restaurace se asi změnila na kuřáckou - u baru seděly dvě slečny a celou dobu co jsme tam seděli kouřily jednu cigaretu za druhou. Napravo seděli dva muži, pravděpodobně v nějakém pracovním vztahu k restauraci - také kouřili. Manželka si objednala vepřovou panenku na houbách a opečené brambory - porce nijak zvlášť veliká, maso tužší, bez chuti, brambory bez chuti. Já jsem si objednal kuřecí kapsu s teplým ovocem a opečené brambory - maso i brambory také bez chuti, ovoce ? ale dost kyselé, snad rybíz. Odcházeli jsme dost rozčarováni a s nepříjemnou pachutí v ústech. Pro příště si vybereme jinou restauraci a tuto nemůžeme v žádném případě nikomu doporučit.


oazak50 - Plachetnice
24. leden 2015 | 16:47

V Plachetnici jsme byly s přítelkyní dnes. Měli jsme voucher na tataráček, a veřte vážení že už si ho tam nikdy nedáme !!! BYL TO HUMUS ! Nebýt tak krásné, usměvavé a příjemné servírky co tam obsluhuje. Tak by si kuchař nikam nezapsal, to co bych mu od plic řekl ! POkud jste milovníci Tataráčku jako já , tak už k plachetnici nikdy nepáchnete. Nedovedu si představit jak by chutnala jiná jídla a z jakých by byly surovin. Když někdo dokáže takto skurvit tak výborné jídlo jako je tatarský biftek!


terezkaK1803 - Starobolevecká hospůdka
18. leden 2015 | 11:42

V této stylové restauraci jsme v létě s rodinou slavili promoci. V každém našem přání nám vyšla obsluha vstříc, jídlo bylo výborné, skvěle připravené... obsluha super! Už teď se těšíme na svatební hostinu, kterou zde budeme mít na jaře. Všem vřele doporučujeme!


Jeepers Creepers - U Řezníka
17. leden 2015 | 11:48

Celkem hezká restaurace, pivo v pohodě, milá a vstřícná obsluha, nabídka piv a výběr ze stálého jídelního lístku běžný standart, dle obsazenosti zřejmě i oblíbený podnik, ale co bylo pokaždé pro mne velkým zklamáním bylo polední menu a raději na oběd zajdu do jakéhokoliv okolního konkurenčního podniku.


Jeepers Creepers - Starobolevecká hospůdka
16. leden 2015 | 09:35

Moc pěkná stylová restaurace vesnického typu na okraji Starého Bolevce, do které vždy rádi zajdeme hlavně na pivko. Točený Pilsner Urquell do 0. 4 sklenice zde nemá chybu, dobře natočený a ideálně vychlazený. Jídlo slušné, rád si zde dávám tatarák, který mne v tomto podniku velmi chutná. Možnost venkovního posezení např. na velké kryté terase (v současné době nově celokryté). Při plánované návštěvě bych doporučoval "pro klid duše" si zajistit rezervačku z důvodu velké oblíbenosti a návštěvnosti tohoto svým způsobem unikátního podniku, který určitě stojí za návštěvu a vyzkoušení.


Jeepers Creepers - U Beranů
16. leden 2015 | 08:15

Pohodový podnik na to zajít večer posedět v klidu na pivko, hlavně v létě, když je i venkovní posezení. Dobré hamburgery a tatarák. Nově v nabídce točený Gambrinus 11.


Adelaida - Amorvino
14. leden 2015 | 11:52

Chodím sem na obědy, když už mám dost omáček a knedlíků a když mám trochu více času než na to dát si fast food. Na večer zase s kamarády na víno a na mezcal. Fandíme flamencu, každou první středu v měsíci. Nejlepší červené víno široko daleko, originální a zdravá kuchyně za dost nízké ceny, hřejivý prostor v zimě, zahrádka v létě, milá a hezká obsluha. Více takových hospod v Plzni! Jo, a nehraje tu rádio. Jupí!


Pájator - La Carreta
3. leden 2015 | 20:49

Vytáhl jsem manželku na romantickou večeři a určitě jsem si vybral dobře. Moc příjemná obsluha. Byl jsem vozem a tak jsem pil jen nealko pivo, ale i tak bylo neočekávaně dobré. Dali jsme si fajitas a tacos, vše z kuřecího masa a obě jídla byla výborná.


na začátek | «předchozí | Strana 8 z 195 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde