Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2337 recenzí

MalaPa - TABULE
19. duben 2015 | 09:18

Před týdnem jsme na Borech zašli do Tabule na oběd. Losos na grilu s limetkovou omáčkou byl vynikající. Kolega měl steak na špenátovém salátu a také si to nemohl vynachválit. Polévka vynikající a k tomu zákusek na konec. Celé jídlo měli jako menu a myslím že jsme se vešli do stovky. Zkusili jsme tam zajít minulý týden na nějakou specialitu a kachní prso s višňovou omáčkou bylo tak vynikající! Ochutnal jsem u stolu ještě panenku s kozím sýrem a super! Obsluha v pohodě, příjemná a rychlá. Začne to být moje oblíbená restaurace.


Pepíno - V Háji
16. duben 2015 | 14:11

Nevrlá obsluha (především plnovous, brýle). Nedej bože, když si někdo objedná třeba čaj, nebo něco, co není na tabuli. Dokáže z člověka udělat oporavdu blbce. Jestli to je majitel - jeho blbost, pokud zaměstnanec, tak chudák majitel (ostatně zaměstnance si každý vybírá sám...). Osobně si myslím, že se tato restaurace řítí do háje. Poslední dobou špína na terase, odpadky všude kolem - opravdu příjemné prostředí pro děti. NEDOPORUČUJI k návštěvě.


abu - Restaurace U Trpaslíka
31. březen 2015 | 07:01

do teto restaurace chodime s pritelkyni pomerne pravidelne a pokazde jsme byli spokojeni. jak s jidlem, tak i obsluhou. doporucuji, pokud se chcete na slovanech velmi dobre najist, posedet a popit.


Petrus - Restaurace U Trpaslíka
6. duben 2015 | 18:23

Dobrý den, do této restaurace chodíme denně jelikož máme firmu hned za rohem, mohu jen vřele doporučit velmi chutné obědy servis také v pořádku je vidět že jim na zákazníkovi záleží a musím říci že vdolečky jsou super jen by je zase mohli dělat každý den a ne jen ve středu, jen tak dále děkujeme. Petra K.


Mrázek - Restaurace U Trpaslíka
30. březen 2015 | 15:03

Do této restaurace chodíme pravidelně a to vždy na tatarák, který nás nikdy nezklamal. Nechápu sprosté urážky od PH, jelikož s personálem jsme nikdy problém neměli. Celkově poměr kvalita a cena = dobrá hospoda. Mínus určitě za toalety, ty by chtělo vylepšit.


01Lauris - Zlatá koruna
25. březen 2015 | 13:22

Tuto restauraci jsme si vyhledali pred 14 dni a byli jsme velmi prekvapeni. Krasna restaurace s moznosti rezervace velmi pekneho salonku- na ktery jsme se hned informovali. Uvitali jsme i nekuracke prostredi. Na jidle jsme si velmi pochutnali. Menu je velmi zajimave a dle sledovani ostatnich navstevniku i velmi chutne. Obsluha velmi prijemna, ochotna a usmevava. Zcela nechapu predesle recenze, zrejme za tu dobu doslo ke kompletni zmene od kuchyne az po obsluhu. Velmi radi opet prijdeme a tuto restauraci doporucime nasim znamym.

Petra K., Stary Plzenec


vopi - U Pětatřicátníků
22. březen 2015 | 16:32

Moc pěkná restaurace, perfektní jidlo, suprové pivko, milá a rychlá obsluha, zkrátka paráda. Naprostá spokojenost. Vřele doporučuji.


Jana T. - Restaurace U Trpaslíka
18. březen 2015 | 17:00

Dobrý den ,

Restauraci "U Trpaslíka", bych nenazývala * RESTAURACÍ *, ale obyčejnou knajpou. Divím se, že už dávno Hygiena nezakázala v těchto prostorách vařit. Hrůza.

Celkový dojem na tuhle hospodu je strašný, od obsluhy po kuchyň.

Při příchodu nám slečna obsluhující řekla, že má obsazeno, místo puze na voucher. Neměla zájem nás s manželem usadit. Je toho víc, co bych napsala, ale nebudu se rozčilovat a posílám tam hygienu.

Mám toho dost,že takovýhle samoukove můžou dělat u jídla a cpou se do hospody. Kdoví, jestli mají zdravotní průkaz. Hodinu jsme čekali na smažený sýr a na dotaz jestli nezapoměli, nám bylo řečeno, že jdou první vouchery a kuchař,že má v malé kuchyňce jen tři vařiče. Odešli jsme bez sýra a už nikdy víc. NEDOPORUČUJI!!! ŠKODA PENĚZ, KTERÝ TAM NECHAT!!!

Jana T. Plzeň


huff - U Pětatřicátníků
10. březen 2015 | 13:08

restaurace se skvělou atmosférou, doporučuji rezervaci poslední dobou mají plno, což hovoří za vše...


ememus - U Rytíře Lochoty
5. březen 2015 | 17:12

Místní pivo je težko stravitelné a jedno z nejhorších z malých pivovarů.

Tatarák přinesen s dírou na vajíčko, ale bez něj. Topinky bez česneku. Zajímavé. Příloha slovenské placky. Tak tvrdé,že bych to viděl na kousek Gerlachu

Hluk a případné reklamace - palačinka musí stačit...


ememus - Saloon Roudná
5. březen 2015 | 17:03

Pití - Gambrinus - pěna zmizela rychlostí blesku, teplé. Prazdroj - už docela šel. Kofola 8 Kč za decku, jakožecože? Voda z kohoutku za 15 jak ze záchoda.

Argentinský guláš vzhledem i chutí jak z pivnice. Společně s vodou ze záchodu se mě snažil navštívit v 1 v noci.

U steaku se obsluha hadá jak jen to jde, že to přinesli správně. Logicky ale 2 objednané steaky různě propečené a přinesou stejné... Neměl jsem, ale prý nic moc.

Zakouřeno a ob člověka neslyšíš


blahjan69 - Restaurace U Trpaslíka
24. únor 2015 | 22:51

Tuto restauraci jsme již v minulosti navštívili. Občas nějaké výtky jsme měli, ale odcházeli jsme v celku spokojeně. Ke konci minulého roku se nám naskytl nechtěný pohled do otevřené kuchyně, který nás velmi zarazil, ale vzhledem k následné atmosféře jsme na něj zapomněli. Po přečtení včerejšího vyjádření o této restauraci dle hygieniků se mi opět tato podívaná na prostor, kde se vše vaří vybavila- a dovolím si konstatovat, že jsem na tuto skutečnost měla reagovat již tenkrát a možná by již bylo provedeno zadostiučinění e ne jen pokuta v podobě směšné sumy.


na začátek | «předchozí | Strana 6 z 195 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde