Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2338 recenzí

Jah - Pivovar Groll
15. červen 2015 | 08:56

Hezké venkovní posezení v příjemném klidném prostředí, ale tím pozitiva bohužel končí. Obsluha je otřesná a na arogantní chování číšníka s kterým jsem se setkal minulý týden opravdu nejsem zvědavý. O tom, že kvalita zdaleka neodpovídá ceně nemluvě. Pro mne velké zklamání! NEDOPORUČUJI!


Hort7 - Flora Restaurant
10. červen 2015 | 18:59

Výborná restaurace, parádní oslava a hlavně VÝBORNÉ jídlo!! Doporučuji navštívit!!


Lubumba007 - Mr. Thai
21. květen 2015 | 16:30

Do tohoto podniku stojí za to zavítat na polévku TOM KHA KAI. Ta je famózní a pro mě nej polévka ze všech a všude... Zbytek nestojí za nic... bohužel. Držel jsem podniku palce, protože nic takového v Plzni zatím nebylo. Je mi líto, ale kromě polévek jídla nestojí za nic moc. Kari nevýrazné, přestože je označeno jako velmi pálivé, nepálí téměř vůbec. Smažené nudle jako číňanů z Hypermarketu, zbytek bohužel taky nic moc. Dávám 3 hvězdy za tu polévku, ale bez ní je to na jednu...


pm - COMIX EXCELENT URBAN PUB
17. květen 2015 | 10:19

Další nekuřácká hospoda v Plzni, bohužel s dosti protivnou a amaterskou obsluhou.

Nedotáčejí piva, po upozornění jsme byli poučeni,že to dojde... nedošlo. U dalšího podmíráku jsme požádali o dotočení... pivo nám dolili citronovou limonádou!!! Místo omluvy velmi neprofesionální jednání zpruzené blonďaté servírky ... škoda, mohl to být dobrý podnik.


Swain - U Lízala
9. květen 2015 | 20:16

Nedat na rok staré recenze a dát druhou šanci se oplatilo. Příjemná obsluha a kuchyně přiměřená cenám. Upravený interiér působí příjemně a světle ikdyž jde o sklepení. Dal jsem si růžovou paneku na cibulce, vypadalo a chutnalo to báječně. Škoda že češi a slováci dávají přednostně negativní reference.


miluskakr - Zlatá koruna
9. květen 2015 | 15:29

Pěkná čistá nekuřácká restaurace, výborná kuchyně, báječná obsluha- doporučujeme a děkujeme za příjemně ztrávený podvečer.


MalaPa - TABULE
19. duben 2015 | 09:18

Před týdnem jsme na Borech zašli do Tabule na oběd. Losos na grilu s limetkovou omáčkou byl vynikající. Kolega měl steak na špenátovém salátu a také si to nemohl vynachválit. Polévka vynikající a k tomu zákusek na konec. Celé jídlo měli jako menu a myslím že jsme se vešli do stovky. Zkusili jsme tam zajít minulý týden na nějakou specialitu a kachní prso s višňovou omáčkou bylo tak vynikající! Ochutnal jsem u stolu ještě panenku s kozím sýrem a super! Obsluha v pohodě, příjemná a rychlá. Začne to být moje oblíbená restaurace.


Pepíno - V Háji
16. duben 2015 | 14:11

Nevrlá obsluha (především plnovous, brýle). Nedej bože, když si někdo objedná třeba čaj, nebo něco, co není na tabuli. Dokáže z člověka udělat oporavdu blbce. Jestli to je majitel - jeho blbost, pokud zaměstnanec, tak chudák majitel (ostatně zaměstnance si každý vybírá sám...). Osobně si myslím, že se tato restaurace řítí do háje. Poslední dobou špína na terase, odpadky všude kolem - opravdu příjemné prostředí pro děti. NEDOPORUČUJI k návštěvě.


abu - Restaurace U Trpaslíka
31. březen 2015 | 07:01

do teto restaurace chodime s pritelkyni pomerne pravidelne a pokazde jsme byli spokojeni. jak s jidlem, tak i obsluhou. doporucuji, pokud se chcete na slovanech velmi dobre najist, posedet a popit.


Petrus - Restaurace U Trpaslíka
6. duben 2015 | 18:23

Dobrý den, do této restaurace chodíme denně jelikož máme firmu hned za rohem, mohu jen vřele doporučit velmi chutné obědy servis také v pořádku je vidět že jim na zákazníkovi záleží a musím říci že vdolečky jsou super jen by je zase mohli dělat každý den a ne jen ve středu, jen tak dále děkujeme. Petra K.


Mrázek - Restaurace U Trpaslíka
30. březen 2015 | 15:03

Do této restaurace chodíme pravidelně a to vždy na tatarák, který nás nikdy nezklamal. Nechápu sprosté urážky od PH, jelikož s personálem jsme nikdy problém neměli. Celkově poměr kvalita a cena = dobrá hospoda. Mínus určitě za toalety, ty by chtělo vylepšit.


01Lauris - Zlatá koruna
25. březen 2015 | 13:22

Tuto restauraci jsme si vyhledali pred 14 dni a byli jsme velmi prekvapeni. Krasna restaurace s moznosti rezervace velmi pekneho salonku- na ktery jsme se hned informovali. Uvitali jsme i nekuracke prostredi. Na jidle jsme si velmi pochutnali. Menu je velmi zajimave a dle sledovani ostatnich navstevniku i velmi chutne. Obsluha velmi prijemna, ochotna a usmevava. Zcela nechapu predesle recenze, zrejme za tu dobu doslo ke kompletni zmene od kuchyne az po obsluhu. Velmi radi opet prijdeme a tuto restauraci doporucime nasim znamym.

Petra K., Stary Plzenec


na začátek | «předchozí | Strana 6 z 195 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde