Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2329 recenzí

Vrabček - Saloon Roudná
2. září 2015 | 22:26

za mě 5 hvězd. Chodíme celkem často, už jsme sem vzali kde koho, návštěvy ze zahraničí, kamarády, rodinu. Nejvíc se restaurace osvědčí na firemní akce, kdy je kuchyně pod tlakem a připravuje najednou třeba 20-30 jídel. Takto jsme tu byli 2x a všichni nadšení a to už o něčem svědčí :-) Jinde si steak nedávám, protože je tu nej, a nic jiného si zde nedávám, protože steak je tu nej :-D Dobré i dezerty a předkrmy. Jen ta obsluha by se občas mohla usmát.


Vrabček - Pijezpi
2. září 2015 | 22:19

já si v této restauraci nikdy nepochutnala. A to jsem jim dala šanci hned 3x s různými jídly. Zbytečně hodně číšníků, v intervalu 5 minut jich Vás obejde pět a zeptají se, zda máte vše. Působí to, že jeden neví, co dělají ostatní. Jinak celkem hezký podnik. Velka výhoda terasa, na pivko v létě super.


Vrabček - Uctívaný Velbloud
2. září 2015 | 22:13

od znovuotevření se leccos změnilo, bohužel, k horšímu...


Pepik75 - Pivovarský dvůr Plzeň
10. srpen 2015 | 10:53

Tato restaurace mě zatím ještě nikdy nezklamala, jídlo bylo vždy velice dobré. Prostředí je velice přátelské jakožto obsluha. Rádi se sem s rodinou vracíme. Vřele doporučujeme.


Gurmancesky - Pivovarský dvůr Plzeň
10. srpen 2015 | 10:35

Pivovar Purkmistr v plzeňských Černicích je místo, ze kterého dýchá venkovská pohoda s "majstrštykem". Návštěvníci se zde prolínají různí. Od cyklistů, pěších, managerských setkání, ti, co si jdou užít wellness-pivní lázně či bowling. Je fajn ochutnat Purkmistrovské pivo na místě uvařené, či si pochutnat na specialitách jejich kuchyně. Obsluha příjemná, za slunečných dnů je možné využít venkovní terasu. A ti, co se jim zde zalíbilo natolik, že nechtějí domů, mohou využít ubytovacích služeb. Ráda se do Purkmistra vracím.


milde - Plachetnice
1. srpen 2015 | 11:15

ve čtvrtek tatarak přes slevomat.. totalni humus.. vubec nechapu jakej kuchar muze udelat takovejhle HNUS.. hneda kaše pocybne chuti... ale to nejlepsi je az dnes .. od patku na blití, o průtokači z (_! _) ani nemluvě.. pivo na prd.. na zachodech totalni bordel.. nikdy víc..!!!!!


Zbyšek - Restaurace U Trpaslíka
31. červenec 2015 | 15:02

"Inspekce uzavřela už 140 obchodů a restaurací" mimo jiné i podnik U Trpaslíka. Někteří píšete, jak nechápete kritiku zde přispívajících a jak jste si s rodinou pochutnali. Nevím, ale podle fotky kuchyně na novinkách.cz to musela být vážně lahůdka :)


TheComedian1983 - Restaurace U Trpaslíka
22. červenec 2015 | 17:09

Jídlo bída s nouzí, pivo tam nemaj (:D), obsluha nepříjemná a něco tam divně smrdí.....


TheComedian1983 - Restaurace Slovany
22. červenec 2015 | 17:06

Na to, že je to jídelna tak tam mají ceny jako v podniku s obsluhou. Kdysi se tam dalo alespoň solidně najíst, ale nyní je to peklo. Předražené blafy na úrovni školní kuchyně. A úžasně oprsklá paninka co čepuje pivo. Slovany jsou na obědy obecně tragedie, ale Chválenda je nejhorší ze všech.


albert - U Mansfelda
11. červenec 2015 | 13:17

Jedno z mála míst, kde pohostinství rozumí. Mohu jen doporučit.


albert - Měšťanská Beseda
11. červenec 2015 | 10:38

Laxní obsluha, ale pozitivem jsou velké stoly s dostatečným počtem zásuvek. Pro práci vlastně ideální, díky rychlosti obsluhy výrazně levnější, než kancelář. Kavárnou jak má být bych to ale nazýval jen s velkou dávkou fantazie :)


Hoši - Flora Restaurant
30. červen 2015 | 10:51

Strašně jsme si pochutnali! Opravdu zde vaří dobře! Doporučuji navštívit!

Interiér strašně krásnej! :)


na začátek | «předchozí | Strana 5 z 195 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde