Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2330 recenzí

Vrabček - COMIX EXCELENT URBAN PUB
2. září 2015 | 22:33

velice pěkné prostředí, super design. Vždy mi tu chutnalo, stejně tak i mým kamarádům a rodině. Ráda se sem vracím, všem doporučuji. Jelikož je to nová restaurace otevřená začátkem tohoto roku, doufám, že si tento standard udrží, protože teprve tak se ukáže, jak kvalitní tato restaurace skutečně je ;-)


Vrabček - Saloon Roudná
2. září 2015 | 22:26

za mě 5 hvězd. Chodíme celkem často, už jsme sem vzali kde koho, návštěvy ze zahraničí, kamarády, rodinu. Nejvíc se restaurace osvědčí na firemní akce, kdy je kuchyně pod tlakem a připravuje najednou třeba 20-30 jídel. Takto jsme tu byli 2x a všichni nadšení a to už o něčem svědčí :-) Jinde si steak nedávám, protože je tu nej, a nic jiného si zde nedávám, protože steak je tu nej :-D Dobré i dezerty a předkrmy. Jen ta obsluha by se občas mohla usmát.


Vrabček - Pijezpi
2. září 2015 | 22:19

já si v této restauraci nikdy nepochutnala. A to jsem jim dala šanci hned 3x s různými jídly. Zbytečně hodně číšníků, v intervalu 5 minut jich Vás obejde pět a zeptají se, zda máte vše. Působí to, že jeden neví, co dělají ostatní. Jinak celkem hezký podnik. Velka výhoda terasa, na pivko v létě super.


Vrabček - Uctívaný Velbloud
2. září 2015 | 22:13

od znovuotevření se leccos změnilo, bohužel, k horšímu...


Pepik75 - Pivovarský dvůr Plzeň
10. srpen 2015 | 10:53

Tato restaurace mě zatím ještě nikdy nezklamala, jídlo bylo vždy velice dobré. Prostředí je velice přátelské jakožto obsluha. Rádi se sem s rodinou vracíme. Vřele doporučujeme.


Gurmancesky - Pivovarský dvůr Plzeň
10. srpen 2015 | 10:35

Pivovar Purkmistr v plzeňských Černicích je místo, ze kterého dýchá venkovská pohoda s "majstrštykem". Návštěvníci se zde prolínají různí. Od cyklistů, pěších, managerských setkání, ti, co si jdou užít wellness-pivní lázně či bowling. Je fajn ochutnat Purkmistrovské pivo na místě uvařené, či si pochutnat na specialitách jejich kuchyně. Obsluha příjemná, za slunečných dnů je možné využít venkovní terasu. A ti, co se jim zde zalíbilo natolik, že nechtějí domů, mohou využít ubytovacích služeb. Ráda se do Purkmistra vracím.


milde - Plachetnice
1. srpen 2015 | 11:15

ve čtvrtek tatarak přes slevomat.. totalni humus.. vubec nechapu jakej kuchar muze udelat takovejhle HNUS.. hneda kaše pocybne chuti... ale to nejlepsi je az dnes .. od patku na blití, o průtokači z (_! _) ani nemluvě.. pivo na prd.. na zachodech totalni bordel.. nikdy víc..!!!!!


Zbyšek - Restaurace U Trpaslíka
31. červenec 2015 | 15:02

"Inspekce uzavřela už 140 obchodů a restaurací" mimo jiné i podnik U Trpaslíka. Někteří píšete, jak nechápete kritiku zde přispívajících a jak jste si s rodinou pochutnali. Nevím, ale podle fotky kuchyně na novinkách.cz to musela být vážně lahůdka :)


TheComedian1983 - Restaurace U Trpaslíka
22. červenec 2015 | 17:09

Jídlo bída s nouzí, pivo tam nemaj (:D), obsluha nepříjemná a něco tam divně smrdí.....


TheComedian1983 - Restaurace Slovany
22. červenec 2015 | 17:06

Na to, že je to jídelna tak tam mají ceny jako v podniku s obsluhou. Kdysi se tam dalo alespoň solidně najíst, ale nyní je to peklo. Předražené blafy na úrovni školní kuchyně. A úžasně oprsklá paninka co čepuje pivo. Slovany jsou na obědy obecně tragedie, ale Chválenda je nejhorší ze všech.


albert - U Mansfelda
11. červenec 2015 | 13:17

Jedno z mála míst, kde pohostinství rozumí. Mohu jen doporučit.


albert - Měšťanská Beseda
11. červenec 2015 | 10:38

Laxní obsluha, ale pozitivem jsou velké stoly s dostatečným počtem zásuvek. Pro práci vlastně ideální, díky rychlosti obsluhy výrazně levnější, než kancelář. Kavárnou jak má být bych to ale nazýval jen s velkou dávkou fantazie :)


na začátek | «předchozí | Strana 5 z 195 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde