Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2338 recenzí

Vrabček - Pijezpi
2. září 2015 | 22:19

já si v této restauraci nikdy nepochutnala. A to jsem jim dala šanci hned 3x s různými jídly. Zbytečně hodně číšníků, v intervalu 5 minut jich Vás obejde pět a zeptají se, zda máte vše. Působí to, že jeden neví, co dělají ostatní. Jinak celkem hezký podnik. Velka výhoda terasa, na pivko v létě super.


Vrabček - Uctívaný Velbloud
2. září 2015 | 22:13

od znovuotevření se leccos změnilo, bohužel, k horšímu...


Pepik75 - Pivovarský dvůr Plzeň
10. srpen 2015 | 10:53

Tato restaurace mě zatím ještě nikdy nezklamala, jídlo bylo vždy velice dobré. Prostředí je velice přátelské jakožto obsluha. Rádi se sem s rodinou vracíme. Vřele doporučujeme.


Gurmancesky - Pivovarský dvůr Plzeň
10. srpen 2015 | 10:35

Pivovar Purkmistr v plzeňských Černicích je místo, ze kterého dýchá venkovská pohoda s "majstrštykem". Návštěvníci se zde prolínají různí. Od cyklistů, pěších, managerských setkání, ti, co si jdou užít wellness-pivní lázně či bowling. Je fajn ochutnat Purkmistrovské pivo na místě uvařené, či si pochutnat na specialitách jejich kuchyně. Obsluha příjemná, za slunečných dnů je možné využít venkovní terasu. A ti, co se jim zde zalíbilo natolik, že nechtějí domů, mohou využít ubytovacích služeb. Ráda se do Purkmistra vracím.


milde - Plachetnice
1. srpen 2015 | 11:15

ve čtvrtek tatarak přes slevomat.. totalni humus.. vubec nechapu jakej kuchar muze udelat takovejhle HNUS.. hneda kaše pocybne chuti... ale to nejlepsi je az dnes .. od patku na blití, o průtokači z (_! _) ani nemluvě.. pivo na prd.. na zachodech totalni bordel.. nikdy víc..!!!!!


Zbyšek - Restaurace U Trpaslíka
31. červenec 2015 | 15:02

"Inspekce uzavřela už 140 obchodů a restaurací" mimo jiné i podnik U Trpaslíka. Někteří píšete, jak nechápete kritiku zde přispívajících a jak jste si s rodinou pochutnali. Nevím, ale podle fotky kuchyně na novinkách.cz to musela být vážně lahůdka :)


TheComedian1983 - Restaurace U Trpaslíka
22. červenec 2015 | 17:09

Jídlo bída s nouzí, pivo tam nemaj (:D), obsluha nepříjemná a něco tam divně smrdí.....


TheComedian1983 - Restaurace Slovany
22. červenec 2015 | 17:06

Na to, že je to jídelna tak tam mají ceny jako v podniku s obsluhou. Kdysi se tam dalo alespoň solidně najíst, ale nyní je to peklo. Předražené blafy na úrovni školní kuchyně. A úžasně oprsklá paninka co čepuje pivo. Slovany jsou na obědy obecně tragedie, ale Chválenda je nejhorší ze všech.


albert - U Mansfelda
11. červenec 2015 | 13:17

Jedno z mála míst, kde pohostinství rozumí. Mohu jen doporučit.


albert - Měšťanská Beseda
11. červenec 2015 | 10:38

Laxní obsluha, ale pozitivem jsou velké stoly s dostatečným počtem zásuvek. Pro práci vlastně ideální, díky rychlosti obsluhy výrazně levnější, než kancelář. Kavárnou jak má být bych to ale nazýval jen s velkou dávkou fantazie :)


Hoši - Flora Restaurant
30. červen 2015 | 10:51

Strašně jsme si pochutnali! Opravdu zde vaří dobře! Doporučuji navštívit!

Interiér strašně krásnej! :)


Ziggy - Restaurant 12°
20. červen 2015 | 13:57

Běžně recenze na restaurace nepíši, ale tentokrát si to nenechám ujít. 18. 6. 2015 jsme s partou vyrazili do Restaurace 12 v Plzni v Kopeckého sadech 8. Objednali jsme si pivo a požádali o jídelní lístek. Já jsem si objednal z předkrmů Smažené řízečky z vepřové panenky, BBQ salsa za 109.-Kč, plus Fazolové lusky se slaninou za 30.-Kč. Poté, co mi bylo přineseno jídlo jsem při pohledu na tyto řízečky poněkud znejistěl jejich podobou a gramáží. Byly to 4 drobné kousky, z nichž ten nejsilnější měl do 5 mm na výšku a to včetně strouhanky, tři zbylé měly po 3 mm, tedy 1mm strouhanky, 1mm masa a opět 1mm strouhanky. To mě fakt dopálilo, byla to víceméně pouze strouhanka za 109.-Kč. Zašel jsem tedy za provozním restaurace, abych mu to ukázal. Ten přišel ke stolu a divil se, co bych vlastně za ty peníze nechtěl, myslel jsem, že jsem ve snu. Když jsem se ohrazoval, že to má být 100gr masa a že maso rozklepané na padrť obalenou do strouhanky mě jako řízečky moc nepřipadá, tak mi řekl, že jsem si měl objednat normální řízek, tam prý maso je. Já na to odpověděl, že maso má být i tady, ale nějak mi to nepřipadá, načež jsem dostal odpověď "a co to podle Vás jako je, když ne maso?..je to snad sejra?!". Řekl jsem mu, ať to tedy nenabízí, když tam maso není téměř žádné. Jeho odpověď byla, že se jedná o zobání k pivu, tudíž je to v pořádku. Vůbec jeho chování bylo na to, že pracuje s lidmi dost odměřené a arogantní. Zeptal jsem se ho, zda by to snědl, kdyby mu to přinesli tak jako mě. On mi na to řekl, že by si to nikdy neobjednal a že lidi chtějí za málo peněz hodně muziky, tak prý musí občas dělat takovéto hrůzy (úžasná prezentace jídla v podniku, který má tento provozní reprezentovat). V tu chvíli jsem pochyboval zda jsme ještě vůbec ve slušné restauraci, nebo zda nejde o skrytou kameru. Řekl jsem mu, že jsem do nedávna pracoval v Praze 11 let v hotelu, kde kdyby tohle obdržel host, tak to hodně rázně vrátí a nebude ani diskutovat proč (navíc takto chovající provozní by tam okamžitě skončil, to jsem si jistý). Moje drzost oprávněné reklamace ho ještě více nastartovala. Byl neodbytný a vypadalo to, že čeká, že nakonec ustoupím. To se do toho už musel vložit jeden z mých kamarádů a řekl mu, že i on si myslí, že jídlo není vůbec v pořádku. Provozní se mě ještě jednou zeptal jestli to budu jíst a když jsem již po několikáté řekl, že ne, tak to odnesl. Odnesl to tak, že odložení talíře, příboru a misky od fazolek bylo tak razantní, že to vše nejspíše prolétlo odkládacím okénkem do kuchyně, ne-li přímo na její podlahu. Po celé restauraci se rozprostřelo řinčení porcelánu a příborů. Tento hluk přilákal pohledy všech lidí v místnosti, kteří upřeli pohled na rozníceného provozního, prostě neskutečná ostuda. My jsme požádali o účet, který nám přinesla servírka, která měla mnohem větší ponětí o slušném chování, než sám pan provozní. Se slovy "Sem už ne" jsme odešli do nedaleké restaurace na jídlo, kde jsme strávili příjemný večer do pozdních hodin. Je s podivem, že restaurace s krásným prostředím a lokalitou dokáže zašlapat svůj potenciál jedincem, který by vzhledem k jeho chování měl spíše pracovat někde ve skladu, kde ho nikdo neuvidí.


na začátek | «předchozí | Strana 5 z 195 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde