Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2342 recenzí

wyllou - Masala Ghar
4. březen 2012 | 17:55

Doporučuji navštívit!! Hezké prostředí, příjemná obsluha, moc dobré jídlo. Ceny průměrné. Určitě tuto restauraci navštívím zas. Opravdu velmi jsem byla překvapena.


LaReina - Parkhotel
3. březen 2012 | 20:55

Velmi hezké prostředí pro kulturní akce. Ale to je asi tak všechno. Pití je předražené.. Ale co... V tomto případě jde hlavně o to prostředí.


LaReina - Na Spilce
3. březen 2012 | 20:47

Spilka... opěvovaná Spilka..

Bohužel se mi dostalo příležitosti navštívit tento podnik. Pro mě velmi nepříjemné posezení - obrovský neútulný prostor... hlučno. Obsluha, která má tolik práce, že si plete Colu s džusem, chová se velmi arogantně a zmateně. Neskutečně dlouhé čekání na jídlo. Jídlo, které chutí nedosahovalo ani hodnot nejzapadlejší vesnické hospody. Otravní a hluční /často německy mluvící/ návštěvníci restaurace.. kteří podivnou náhodou získávají přednost v obsloužení před těmi česky mluvícími. Hrůza. A ani to dobré pivo tomu nepomůže. Takže Spilka už nikdy.


diablo.mafio - Zlatá koruna
2. březen 2012 | 13:16

Naše hospůdka kde rádi ochutnáváme jak stávající pivka tak i pivka z Cesty pivních znalců :-)v prostředí kde je nám příjemně a kde obsluha poradí a to nejen ze znalosti z teoretické přípravy, ale i z praxe :-)a kde narazíte na kvalitní pivka, které si oblíbíte a zapomenete tak na starosti všedních dnů :-) gratuluji za nápad a odvahu udělat takovou hospůdku zrovna v Plzni městě piva a držím palce s tím, že se sem budeme stále rádi vracet. Děkujeme :-)


Barca - Uctívaný Velbloud
2. březen 2012 | 10:57

Byla jsem s jídlem, pivem a milou obsluhou velice spokojena. Někdy zase navštívím.


Pupinka - U Lízala
1. březen 2012 | 22:00

Super jidlo a obsluha. Jen tak dál


AndyAndy - Uctívaný Velbloud
1. březen 2012 | 07:31

Jak říká JulianJulian, je to srdcovka! :) gastronomický zážitek jíst zde + pochvala za vynikající nefiltr. Obsluha víc než milá, doufám že narazíte na číšníka jménem DAN. To je člověk který plně pochopil svoje životní poslání! Restaurace má téma, přátelskou atmosféru, skvělou obsluhu, vynikající jídlo i pivo, zkrátka po všech směrech splňuje vše, co má dobrá restaurace mít. Tak a teď jsem dostal chuť... ;)


JulianJulian - Uctívaný Velbloud
25. únor 2012 | 21:53

srdeční záležitost :) výborná kuchyně - od česnečky, která bodne po náročnější noci, po skvělé steaky. O kvalitě piva se nemá smysl zmiňovat. Hlavním esem v rukávu a skrytou zbraní této restaurace je ovšem číšník DAN. Rozhodně se nebudete nudit, stejně jako my, když jsme s kamarádem tuhle v sobotu skočili v 11 ráno na jedno vyprošťovací a podnik se nám podařilo opustit v 6 hodin večer s dvaceti zářezy na účtě. Mohu jen a pouze doporučit


Majitel/kuchar byl opravdu mily a prijemny, bohuzel se zbytkem nadsenych komentaru nemohu souhlasit. Asi zalezi co ocekavate, kdyz sem jdete. My jsme ocekavali restauraci, bohuzel jak nekdo uz psal, je to spis takove to lepsi rychle obcerstveni z americkych filmu kam se chodi na kafe a snidani nebo hamburgery. Co se tyce jidla, meli jsme tortilu (obr. cislo 10), byla takova spis prumerna a nic originalniho na ni nebylo. Co me nastvalo mnohem vice nez jidlo, byla naprosto nefungujici ventilace - v restauraci byl silne citit olejnaty pach smazeni a to se tam moc nevarilo - krome nas dvou byl obsazen pouze jeden dalsi stul. Veskere obleceni timto pachem priserne nacichlo - coz neni nic co si predstavuji ze se mi stane v restauraci a podporuje to spis dojem jako z fast foodu.


ceske ponozky - Amfora
22. únor 2012 | 22:47

Takže už tam zůstal jen ten tlustý , spocený a značně použitý číšník, kterého kuchaři oslovují "Máro" ????


Milka - Zeke Sushi bar
21. únor 2012 | 18:14

Opravdu výborné sushi, příjemná a znalá obsluha, krásné prostředí.


patpos - Amfora
21. únor 2012 | 09:57

for Anorektikk : myslím, že číšník i kuchař jsou rádi, že z Amfory odešli... prostředí pěkné, ale zbytek je na nic... mimochodem přesunuli se píše s měkké I , ale to je detail :-)


na začátek | «předchozí | Strana 40 z 196 | následující» | na konec

31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49





Dotykačka nabízí EET pokladny a příslušenství za přijatelné ceny. V ceně řešení od Dotykačky je pokladní software, který má více než 70 funkcí

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz

Možnosti inzerce zde