Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2329 recenzí

3ve - Indická restaurace Everest
9. listopad 2015 | 22:07

Toto je skvělá restaurace a chodím sem velmi ráda. Mají vynikající placičky, omáčky, jen bych raději trochu výraznější čaj, ale to je jen můj osobní pohled, i tak mi chutná. Skvělé omáčky, skvělé jogurtové nápoje.

Už jen při vyslovení "Jdem do Indický" si mé oči vybaví vchod do této restaurace, nos vůně, které se linou kolem něj a obalují i moje prsty, když odcházím domů, že se mi je ani nechce mýt. Moje prsty a ústa strukturu placek, jazyk jogurtové chutney a lassi, chladící roztékající se útroby po nějaké pořádné omáčce.. Zkrátka pro tuto restauraci mám slabost, ozkoušeno několik konkurencí, ovšem nikam jinam se mé pohárky nechtějí vracet pro indicko-nepálské potěšení.


3ve - Masala Ghar
9. listopad 2015 | 21:54

Byli jsme v pobočce na náměstí, abychom vyzkoušeli i jinou indickou restauraci v Plzni. Zde je krásné prostředí, obrazy, interiér.

Obsluha nevyvolala příliš vřelý pocit a jídlo dle našeho názoru bylo s ohledem na kvalitu finančně nadsazeno.

Placky a chléb neodpovídaly našim představám. Popravdě jsem se na placky moc těšila a zklamaly mě.

Velmi mi chyběly i vůně, které mají milovníci kořeněné kuchyně vryté hluboko v čichových buňkách. V této restauraci jsme při příchodu necítili vůbec nic.

Necítili jsme ani čaj, který byl spíše mdlý a dle mého kolegy jak ze školní jídelny.

Svou omáčku nemohu porovnat, zkoušela jsem něco nového, ale vindaloo jsme už jedli lepší.

Jediným kladem je zde interiér, který ovšem potěší jen povrchní oko, atmosféra celkově je zde mdlá a bez ducha, který by vás ovinul a nechal Vás nedočkavě čekat na lahodné omáčky, placky, čaj, lassi..

Osobně budeme raději dále navštěvovat konkurenci (která je i nepálskou restaurací), kde jsem si pochutnala vždy. Hlavně na placičkách a jogurtovém chutney, které mi zde velmi chybělo :) Hned zítra se na ně těšíme, spravit si radost :) Hluboce doporučujeme vyzkoušet :)


stepanovskyp - Restaurace Lüftnerka
5. listopad 2015 | 22:21

Tuto reatauraci rozhodne nedoporucuji. Jidlo primo odporne, horsi nez nemocnicni jidlo. Objednal jsem si holadsky rizek s bramborovou kasi a to co mi prinesli nemelo s jidlem nic spolecneho. Rizek byl mrazeny polotovar pochybneho puvodu, nasakly olejem, a bramborova kase z prasku - bleda, ridka, odporna. Kdyz jsem jidlo vratil, servirka mela jeste tu drzost zeptat se me co se mi na tom nelibi... Pritelkyne si dala knedliky plnene uzenym (taky jasny polotovar) a jeste vecer ji z toho bylo spatne. Za 80kc je to urazka slusneho cloveka. Sekana v housce je oproti tomu nesrovnatelne lepsi produkt.


karassidlo - Wok and Sushi
28. říjen 2015 | 09:33

Chodím do Plzy na Sushi již hodně dlouho nejméně 1xtýdně, ale poslední 3-4 týdny se rapidně pohoršili!!! Ale EXTREMNĚ, Sushi mrňavé, zmrzlé, oschlé, wasabi málo, soj. omáčka ředěná, přímo jen voda..., růž. zázvor oschlý! Smutné!!!


S4PPH1R0N - Pivovarský dvůr Plzeň
26. říjen 2015 | 16:59

Tak v této "restauraci" jsem byl dnes poprvé a naposled. Pivo hodnotit nebudu, protože mi nikdy pivo Purkmistr nechutnalo, ale kvůli tomu jsem tam nebyl. Jejich obědové menu bylo opravdu katastrofální!!! Játra s dušenou rýží si dovolili označit jako nudličky z vepřové panenky, přičemž maso ani chuť tomu rozhodně nenasvědčovali (jako člověk, který játra k smrti nesnáší, je opravdu poznám na 100 metrů). Kolega risknul druhé menu a už když ho přinášeli, věděl jsem, že jde do tuhého... Místo bramborové kaše byl na talíři vykydnut nějaký blivajz, který trochu připomínal lepidlo na dlaždice (jak barvou, tak vůní, ochutnat jsem si nedovolil). Strouhanka na pštrosím vejci opravdu hodne do krupava, ne-li do cerna... O 30 Kč dražší jídlo než za rohem u konkurence a je to v porovnání s tou baladou opravdu humus... doporucuji pouze lidem, kterym vyhovuje strava typu ,,skolni jidelna'' a jsou ochotni za to zaplatit vic, nez za normalni dobre jidlo, ktere neni z 80% z pytliku


tnmrtnv - Restaurace U Trpaslíka
21. říjen 2015 | 17:33

Tatarák v této "restauraci" je životu nebezpečný! Byli jsme tam 4 a všichni 4 jsme se otrávili! NECHOĎTE TAM!!! Když zpětně koukáme na recenze tak zjišťujeme, že to byla naše blbost, němeli jsme tam vůbec lézt. Jen nás nenapadlo, že abychom přežili návštěvu restaurace, musíme si jí předtím pečlivě proklepnout. Aspoň víme pro příště.


Adela-08 - Saloon Roudná
20. září 2015 | 06:50

Byli jsme zde o vikendu na obede, i kdyz zde bylo celkem prazdno, servirka si nas nevsimala a obslouzila nas za dlouho. Stoly byli olepene a sklenicky nebyli take zrovna vylestene. Druhy cisnik, ktery nam nesl jidlo byl ok, prijemne vystupovani a velmi pozorny. Jidlo na taliri pekne naservirovane, medium steak nebyl medium ale propeceny, chut a tuhost masa - meli jsme uz lepsi, pecena zelenina jako priloha velmi chutna. Ocekavali jsme vic


Forklok - Flora Restaurant
19. září 2015 | 17:14

Dnes jsme si tam dali 4 hovězí steak z vysoké rostene a musím říci že to jídlo bylo moc dobre. Sice můj steak byl rear, ačkoliv jsme si všichni objednali médium, ale mě to moc nevadilo. Porce byli opravdu obrovské. A nebyla šance je ani sníst. Obsluha moc fajn. Za mě doporučuji a dávám 5 hvězdiček hlavně za ty porce.


varikon - Na Jízdárně
15. září 2015 | 18:30

Na jakékoli větší oslavy zcela nevhoné. O kvalitách personálu a restaurace raději pomlčím, kdo nezažil neuvěří.


smajlik - Pivnice Belvedére
18. říjen 2016 | 18:31

Taková to byla suprová hospůdka. Bohužel už je zase vše jinak. Majitelka vyházela kuchařky i číšníky a nabírá asi bezdomovce.

EDIT: No tak to netrvalo ani rok a už je zavřená.

EDIT:Teď noví majitelé a je z toho předražená úplně obyčejná hospoda.


knedlicek - Masala Ghar
15. září 2015 | 11:18

Chodím sem opakovaně. Restaurace má velkou nabídku jídel od méně pálivých po pořádně prohřívající. Velký výběr zeleninových jídel, vybrat si může i skalní vegetarián. Vždy si k jídlu objednávám mango lassi a čapáty. Co bych vytkla je používání mikrovlnky, (jak si všimnul i uživatel Onestarzz. Z kuchyně se její zvuk bohužel často ozývá a stalo se mi vícekrát, že jídlo chutnalo "ohřátě". Na chuti mu to neubralo, ale stejně... tohle do restaurace nepatří. Proto dávám i jinak chuťově výjimečné restauraci 3 hvězdy. Interiér přijatelný, spíše útulný, intimní atmosféra.


Vrabček - COMIX EXCELENT URBAN PUB
2. září 2015 | 22:33

velice pěkné prostředí, super design. Vždy mi tu chutnalo, stejně tak i mým kamarádům a rodině. Ráda se sem vracím, všem doporučuji. Jelikož je to nová restaurace otevřená začátkem tohoto roku, doufám, že si tento standard udrží, protože teprve tak se ukáže, jak kvalitní tato restaurace skutečně je ;-)


na začátek | «předchozí | Strana 4 z 195 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde