Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2342 recenzí

majjdulka - Restaurace Artemis
5. duben 2012 | 15:29

pizza dobrá, akorát trochu pomalejší obsluha, bez úsměvu, ale jídlem se to alespoň trochu vyrovná, i když jsou cenu trochu vyšší...


PS - Restaurace U Trpaslíka
4. duben 2012 | 12:00

Dobrý den, nechápu, že jak obsluha, tak nový majitel si nevzali ponaučení z předešlé restaurace, ul. Hálkova. Když čtu níže recenze, tak to jsou problémy, jaké měli již v Hálkovce. Naštěstí v Hálkovce u Trpaslíka je nový majitel a je to tam o 150 procent lepší.

Známý teď nedávno byl také v Klášterní U Trpaslíka a říkal, že hrůza. Byl tam chvíli a totálně smrad na celém oblečení. Drzá obsluha.


PS - Plzeňský Trpaslík
4. duben 2012 | 11:51

POTVRZUJI, ŽE JE TO TAM ÚPLNĚ NOVÉ A HLAVNĚ ČISTÉ!!!!! JÍDLA JSOU VÝBORNÁ, VELKÉ PORCE A NÍZKÉ CENY. OPRAVDU DOPORUČUJI. JÍDLO, OBSLUHA NA JEDNIČKU.


minivali - U Bílého lva
3. duben 2012 | 11:58

Byl jsem zde přibližně před rokem a v podstatě u mě převládala spokojenost, avšak po nedávné návštěvě a ochutnávce obědového menu se mé hodnocení tohoto podniku otočilo... k horšímu:

obsluha hodně pomalá a při obsazenosti 3stolů si ani nepamatovala objednávku, pivo točený na pětkrát má s plzeňskou 12° jen málo co společnýho, v polívce se topí kusy zeleniny konzervového typu, jenž se nevejdou ani na lžíci, čočka k uzené krkovici rozvařená a dokonce také sladká, veškerý dojem z restaurace ještě dorazí ubrus neměněný snad týden


Ani31 - Stará sladovna
29. březen 2012 | 11:19

Me se zda, ze sladovna si nejak tak porad drzi uroven.. jidlo super, pivo taky. Za sebe urcite doporucuju.


kokomil - Wallis
27. březen 2012 | 20:43

Buď jsem měl v posledních týdnech štěstí na tu lepší směnu, nebo se ve wallisu vyměnil kuchař, tak jako tak poslední dvě návštěvy zanechaly dobrý dojem. Zatímco ještě na podzim se hojně využívalo umělých dochucovadel a omáček(dokonce i kachna byla podlitá nějakou růžovou chemií), tak v tomto měsíci jsem si pochutnal na výborně udělané kachně se zelím, a naposled výtečnou svíčkovou. A i polévky se razantně zlepšily. Přetrvávajícím problémem je teplota jídel, která by měla být podstatně vyšší.


taby - U Majáku
24. březen 2012 | 11:50

Dobrý den, často navštevuji tento web, ale poprvé musím napsat recenzi. po včerejší návštěvě teto restaurace si zaslouží velikou pochvalu jak obsluha i ,, PAN KUCHAŘ,, Myslel jsem, že budem děje čekat na jídlo, ale opak je pravdou. I přesto že bylo poměrně plno. Jsem typ hosta, který rád počká i delší dobu. Ale zde mě mile překvapili. Opravdu klobouk dolů.


jitkaaa - Wallis
22. březen 2012 | 11:06

s kamarádkou jsme si objednaly steak. Slečna se vůbec nezeptala jak ho chceme což nám po chvilce došlo tak jsme za ní šly k baru dokončit objednávku a objednaly jsme si ho medium-rare. To, co nám po půl hodině přinesla bylo upečené k smrti a proto jsme se ozvaly že takhle jsme to nechtěly. Slečna servírka se zmohla jen na to aby mi oznámila, že kuchaři ale říkala že to má být medium (taky špatně, mělo to být medium-rare). Naštěstí šel okolo nějaký nadřízený a slečně okamžitě nařídil jídlo odnést a přinést znovu, pokud máme čas čekat. Čas jsme měly, ovšem to co nám bylo přineseno podruhé bylo taky víc než well done. Měly jsme hlad tak jsme to snědly, ale žádná výhra. Kromě toho ani jedna porce nebyl klawsický steak ale maso krájené podivně napůl po vlákně a na něm ještě jakési přídavky (kuchař asi netrefil gramáž). Takže obrovské zklamání, myslím, že jídlo za téměř tři stovky by mělo být tak jak se patří.


KAB - Restaurant U MALICKÉ BRÁNY
21. březen 2012 | 18:42

V neděli jsem se konečně dostal k návštěvě a i přes info na webu v kontaktech, že jde o "TEPELNÁ ČERPADLA TEPLICE" jsem to našel - asi nějaký kreativec dělal web pomocí CTRL+C/CTRL+V :)

Prostředí fajn, toalety luxusní, nakouřeno tam nebylo (ani jsem se vlastně nepodíval, zda se tam kouří nebo ne, mě to je osobně jedno).

K pití dobrý nefiltrovaný G za 31 (na dnešní poměry cena tak akorát), jídlo vynikající (kuřecí steak se švestkovou omáčkou).

Takže se určitě zase zastavím...


jamboox - Restaurace U Trpaslíka
20. březen 2012 | 20:45

Jídlo klasická česká "fritovanina", která je ovšem stále relativně lidem českým žádaná. Takže kde je poptávka, je i nabídka. Kvalitou určitě lepší průměr. Plus/minus podobný styl jako u Lízalky a Lízala. Včetně tenkých hranolek :-) Pro toho, kdo tento typ gastronomie vyhledává, určitě dobrá volba.

Obsluha vlídná a rychlá. Pozitivní je i něco, co lze zjednodušeně nazvat zhruba jako salátový bar.

Velmi sráží úroveň dolů ovšem špatná klimatizace. Pokud se v podniku zdržíte déle jak půl hodiny, můžete si být jistí, že vaše oblečení bude muset putovat rovnou do pračky. Ani dvoudenní vyvěšení na balkoně totiž nepomáhá. Nejedná se totiž jen o cigaretový kouř ale o mastné směsi vůní a zápachů z kuchyně.

Další mínus je pivní sortiment. Anoncovaný výběr několika druhů se při dotazu směrem k obsluze smrskne ani ne na polovinu.

Nezvyklé zpřístupnění toalet tím, že se vysadí dveře, je již komentováno níže.


Ladyhawke - Anděl Vegetarian Restaurant
20. březen 2012 | 15:22

Toto bývala ještě donedávna moje nejoblíbenější restaurace. Říkala jsem si, že konečně někdo pochopil, že vegetariánská jídla jsou skutečně jídla bez masa. Bohužel ale nedávno začali nabízet ryby, což vážně nechápu. Mohli by alespoň změnit název, když už to takhle degradovali.. Opravdu mě to hodně zklamalo a už nemám chutˇ tam chodit - kdo ví, do čeho všeho se dostanou rybí zbytky. Škoda, protože jinak tam vaří opravdu výborně.


richardik - Řemeslnická Beseda
20. březen 2012 | 09:35

Ve 14 hodin už nebylo denní menu, což je normální, ale jídla z týdenní nabídky, která měla být dle slečny hned, trvala 40 minut. Gulášovka byla nakyslá, když ji téměř celou slečna odnášela, ani ji nenapadlo se omluvit. V hospodě byl stejný počet hostů jako servírek, které se vesele bavily na baru, o placení jsme si museli říct třikrát a nakonec jsme platili na baru. Škoda, hlavní chod byl chutný, ale neochota a nezájem obsluhy nás pro příště odradí.


na začátek | «předchozí | Strana 38 z 196 | následující» | na konec

29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47





Dotykačka nabízí EET pokladny a příslušenství za přijatelné ceny. V ceně řešení od Dotykačky je pokladní software, který má více než 70 funkcí

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz

Možnosti inzerce zde