Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2328 recenzí

sefrda - La Provence el Cid
2. srpen 2012 | 09:44

Výborné jídlo i pití, kvalitní a milá obsluha, vše naprosto v pořádku.


sefrda - El Cid
17. srpen 2012 | 21:30


Lucie - Golden Fish
29. červenec 2012 | 14:14

Jedna z nejlepších restaurací v Plzni vůbec. Kuchyně nepřekonatelná, obsluha na skvělé rovni. Mám gastronomické vzdělání takže chyby v obsluze či servírování vnímám - tady bylo vše v pořádku.

Prostředí je luxusní. Personál vstřícný a profesionální - když mě tam přítel žádal o ruku, vše zařídili (sami se prý nabídli), připravili speciální stůl s krásnou romantickou výzdobou, sehnali překrásnou kytici....

Vždy když chceme gastronomický zážitek, jdeme do Golden Fish.


Lucie - Cuba Liberta
29. červenec 2012 | 14:03

Šli jsme na doporučení kamarádky, která tam byla před týdnem a byla spokojená.

Naše zkušenost: Skvělá obsluha (rychlá, vstřícná, veselá, ochotná). Jídlo připravili rychle, bylo to moc dobré - měla jsem tataráček z lososa a salát s grilovaným hermelínem. Potěšil by mě však větší výběr vegetariánských jídel - nejlépe něco kubánského.


Biermann - Jalta
27. červenec 2012 | 23:06

Bohužel současný majitel z restaurace udělal nonstop hernu, kde se většinou scházejí pochybné vyfetlé existence a slušný člověk se takovému podniku obloukem vyhne, Gambrinus 12° z tanku je téměř nepitelný hnus, 12°Prazdroj nehodnotím, protože ji nepiji. Z původního Bistra byla nejdříve pizzerie, kde se sice velice dobře vařilo za přijatelné ceny a prostředí bylo velice pěkné, dnes ale pizzerie zeje prázdnotou - je zrušena. Tento majitel skvěle předvedl, jak dokonale se dá zabít fungující podnik.


JonasNovotny - Restaurant 12°
27. červenec 2012 | 17:33

POZOR ! ! ! Hospoda má nového majitele, změnilo se toho dost a momentálně si myslím, že je to jedna z nejlepších v Plzni. Pivo SAMOZŘEJMĚ výborný, jídla zajímavý (syreček se slaninou pečený v list. těstě) a v celku nejsou předražený. Škoda, že tu není nekuřácká sekce....


willik256 - Pivovarský dvůr Plzeň
20. červenec 2012 | 12:14

výborná hospoda - výborný pivka z vlastního pivovaru, úžasnej pan číšník, kterej je vždycky milej i když občas pokládáme hloupý dotazy :) Výborný jídlo - kozičky paní výčepní a nakládanej hermelín, kterej vám přinesou v samostatné uzavřené sklenici, ňam :D a suprový posezení v létě, ale i na podzim venku na terase. Ceny sice trochu vyšší, ale za tu kvalitu rádi zaplatíte. Doporučuju!!!


willik256 - Řemeslnická Beseda
20. červenec 2012 | 11:56

do "řemendy" chodíme kvůli různým druhům piv, prostory jsou fajn, obsluha příjemná, jídlo jsem nikdy neměla, tak nemůžu posoudit... je dobrý vědět kam člověk může v Plzni zajít na jiný pivo než je gambáč, naposledy jsme tu propadli Fénixovi, kterého (až z plz. pivovaru) všude nemají...


Verůn4 - Restaurace U Trpaslíka
18. červenec 2012 | 00:32

Docela dost mě překvapuje, co tady u většiny z vás čtu. Když byl Trpaslík ještě v Hálkovce, byla to moje nejoblíbenější restaurace. Velké porce za dobrou cenu a jídlo opravdu vynikající. Neznala jsem v Plzni lepší. Chodili jsme tam cekem často a proto mě mrzelo, když se odstěhovali na Slovany. Měla jsem v plánu se tam konečně vypravit, ale tohle mě trochu zarazilo. Opravdu se to tolik změnilo?


Scarabeus - U Salzmannů
12. červenec 2012 | 09:53

11. 7. 2012 jsem zde pořádal slavnostní oběd po promoci pro moji rodinu. Termín jsem si rezervoval dostatečně dopředu a konkrétní podobu jsem domlouval tři dny předem. Musím říci, že jsem byl se službami nadmíru spokojen. Personál byl velmi ochotný a snažil se vyplnit mé představy, které dokonce násobně předčil prostřením nádherné slavnostní tabule. Jídlo, pivo i ostatní nápoje byly opravdu delikátní. Takhle to vypadá, když mají lidé o svoji práci zájem a dělají jí s chutí. Nebyli jsme velká společnost (7 lidí) ale i přes to se zaměstnanci opravdu snažili a vzorně se o nás starali. V minulosti jsem zde pořádal podobný oběd a nelituji toho, že jsem se sem vrátil.


Innocento - Kalikovský Mlýn
9. červenec 2012 | 13:31

Jak bych to jen popsal... "Hlava napomádovaná, ale nohy smrděj."

Míváme tam vánoční sezení s firmou. Popravdě nechápu proč, ale jsem malý pán. Na dopředu objednaném vánočním sezení došel Prazdroj (zajistili jsme si sami), o rok dříve došlo zase hovězí (napravili, bohužel už ne takové kvality)... Když jsem vyjádřil nespokojenost za kolektiv s tím, že někteří čekají již dvě a půl hodiny na jídlo, tak jsem se dočkal argumentu kuchaře : "Když si tam vybíráte nesmysly? To se nedá stíhat!" a ještě něco o tom, že se na to vys*re :-) Osobně považuji za problém restaurace, že má jídelní lístek plný nesmyslů. Hlavně, že jsou světoví :-) Obsluha má pár schopných jedinců, ale převážně jsem vysledoval chaos a neschopnost. Téměř neřešitelná věc bylo například požádání o božkovský tuzemák pokojové teploty. Byl prostě problém otevřít jinou lahev ze skladu, která se stejně vypila, protože jsme neměli zájem o "přeraženou" lahev z mrazáku. Naopak whisky dostanete do témeř vařící skleničky z myčky. Argumentem opět je, "že je to teplý z myčky". Řešení obsluze musíte poradit. Takovýhle průběh návštěvy bych prostě od podobného podniku určitě nečekal.


sikus - Restaurace Lüftnerka
4. červenec 2012 | 15:40

Na restauraci jsme se těšili, jelikož minulý rok jsme se tam dobře najedli. Letos ale velké zklamání a hodně bych se rozhodoval, jestli jít znova. Polévka měla být kuřecí vývar, ale nemělo to s kuřecím vývarem nic společného. Nakyslá voda a v tom zelenina.

Jídla dělaná z polotovarů, oschlá ztvrdlá rýže. Plněné bramborové knedlíky jen s minimem masa. Jediné zelí bylo dobré. Pivo dobré, "chlazené" pití bylo teplé. Bohužel moc jiných možností kde se v zoo najíst není. Pouze rychlé občerstvení v jiných částech zoo, kde jsme byli o mnoho spokojenější.


na začátek | «předchozí | Strana 33 z 194 | následující» | na konec

24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde