Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2330 recenzí

Morico - Restaurant U MALICKÉ BRÁNY
30. září 2012 | 12:45

Vždy odcházím velmi spokojen, jednak díky milé obsluze a jednak díky nadprůměrně dobrému jídlu.


Dorian - Slunečnice
26. září 2012 | 12:02

Při první návštěvě jsem si objednal burger s tempehem. Servírka mi neodkázala vysvětlit co tempeh je. Ale nebyl špatný. Při druhé návštěvě boloňské lasagne natřískané neskutečným množstvím mrkve takže těstoviny i maso dost zanikaly. Od Slunečnice bych čekal víc.


Anand - Indická restaurace Everest
23. září 2012 | 09:32

Byl jsem zde nedávno a velmi jsem si pochutnal. Obsluha Nepálská a jak to u asiatů bývá, moc příjemná a pokorná. Servírují indickým způsobem, čili velké porce. Jedno jídlo pro dva lidi. Jedná se o typickou nepálskou restauraci, které se po republice v posledních letech velmi rozmohly. Jen pár drobností. Škoda, že jídla jsou zaměřená pouze na severní region Indie a velmi stereotypní. Cokoliv si objednáte, dostanete vždy jednu ze tří druhů omáček. Čapátí rovněž nedělají, byť je to netypičtější příloha v Indii (to, co servírují jako čapátí nemá s čapátí nic společného) Schází mnoho typických jídel pro Indii jako klasický dal, jídla s lilkem, choley bhatture, pav bhaji.. všechna jídla jsou se smetanou. Další co bych jim vyčetl je používání umělých barviv (hlavně oranžová, červená) v indii velmi populární (nyní se od toho opouští) a která jsou pro zdraví člověka velmi velmi nebezpečná.


Formánek Jiří - U Švejka
21. září 2012 | 14:22

Dne 20.9. Plná spokojenost. obsluha v pořádku usměvavá a vtipkující přesto serevis v časových limitech pro plnou spokojenost. Kuchyně poctivá, rychlá a velmi dobrá. mohu vřele doporučit. dávám 5 hvězd a je to málo. ps doporučuji kuřecí podle Lady.


jarda842 - Hockey bar Severka
16. září 2012 | 20:34

Obsluha obira zakazniky, nedavno nas jedna mlada, drobna, hnedovlasa holka obrala o cca 300 kc, ale kdo by si toho vsim, kdyz je napity. Pivo dobre, ale obsluha - zlodeji! Na drobnou hnedovlasou holku co obsluhuje si dejte pozor, mohla by vas obrat! Do tohoto podniku jiz nikdy nevkrocim.


radussshka - U Majáku
12. září 2012 | 11:16

Restaurace u Majaku nas maximalne prekvapila, obsluha na jednicku, jidlo neskutecne dobry, prostredi super.. radi se tam vracime. Ceny mozna jsou vyssi, ale za kvalitu se plati, jednou za cas to jde! Jedine, co by jsme vytkli, a to: sklenicky na vino, mozna se to uz ted zmenilo (doufame), ale jsou tam takove ty obyc. hospodske a i kdyz je vino lepsi, tak nam nechutna:( a kdyz nekdo nemusi jako dezert zmrzlinu mrazenou, tak nam dali na vyber domace ceske buchty! Mnam! Jen tak dal!


abrax - Pivovar Groll
10. září 2012 | 15:01

Bohužel tomuto podniku kazí pověst obsluha, která nevykazuje ani ty nejzákladnější známky slušného chování. Takovou aroganci nepotřebuji mít opakovaně a ještě za to platit ... V Plzni jsou jiné podniky, kde si zákazníků váží a vědí jak se chovat, aby byl zákazník spokojen a měl v úmyslu se vrátit.


Papouch - U Rytíře Lochoty
2. září 2012 | 11:53

Děkuji všem za kladné hodnocení zahrádky a doufám že se ještě letos několikrát uvidíme. :-)) Váš číšník Papouch Radek :-))


Eda - Slunečnice
20. duben 2013 | 20:32

Chybná adresa webu, funkční je tento (http://www.slunecniceplzen.cz/zdravy-restaurant/uvod/). Chodím sem poslední rok asi tak jednou týdně a zatím jsem nejedl nikde lepší tagliatelle s kuřecím masem a sušenými rajčaty. Dlouhodobě stabilní kvalitní kuchyně, což se v plzni bohužel moc nevidí. Zajímavé bio produkty, všechno co je jejich vlastní výroby stojí za ochutnání. Obsluha vynikající. Pokud si tu někdo vybere a já myslím že v jídelníčku, kde mají od tiramisu a mojita až po bio hovězí a italské těstoviny, si vybere každý, tak Slunečnici hodnotím jako jeden z 3, možná vůbec ten stabilně nejkvalitnější restaurační zařízení v Plzni.


jukky - U Rytíře Lochoty
31. srpen 2012 | 18:04

jukky

Restaurace velká, neútulná. Obsluha pomalá a znuděná. Ještě,že máte zahrádku!! Pizza je zde super, obsluha rychlá a samý vtípek... horkááááá kááááva:))Příjemné posezení v parném létě. Doporučuji vyzkoušet, ale rychle než zavřou!! Do resraurace vstup jen na vlastí nebezpečí:))


Ela - Hockey bar Severka
28. srpen 2012 | 16:26

Tento podnik mám moc ráda a ráda tam chodím posedět, jak na zahrádku nebo dovnitř :) jak přes den, tak v noci :) Je tam velmi příjemné prostředí a příjemná obsluha. Také tam velmi dobře vaří, pizza Miláno nemá chybu. Mám tam též ráda páteční večery, hraje se tam, takže si zatancuji, ale moc to neřve, takže si i popovídám a ještě k tomu se i skvěle najím! :)


Pivnas - Indická restaurace Everest
26. srpen 2012 | 09:52

Naprosto uzasne jidlo, velmi mila obsluha, veliky vyber z indicke kuchyne, pro milovniky paliveho uplny raj, velky vyber pro vegetariany, a naprosto uzasne indicke placky s prave tandoori pece. Nejlepsi indicka restaurace v Plzni, Skoda snad jen takoveho trochu zastrceneho umisteni, jinak opravdo uzasne.


na začátek | «předchozí | Strana 31 z 195 | následující» | na konec

22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde