Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2338 recenzí

Tomáš - U Pramenů
11. květen 2016 | 00:13

Hrůzostrašný zážitek. Už dlouho jsem nedal jednu hvězdu, ale U Pramenů si snad nezaslouží ani tu. Na kamarádovo svatbě... začalo to drobnostmi jako chybějící objednané přehozy apod. Oběd ještě OK. Ale pak. Podle webu byste tipovali skoro vinařské centrum, ale skutek? Několik odrůd po pár lahvích; na dotaz po červeném, byla odpověď: Frankovka. Dál nic. Po dvou lahvích došla. Dolévání skleniček po okraj, teplé, no spíš od nějakého zařízení ohřáté lahve...

Když došlo na grilování s hodinovým zpožděním, trvalo 10 minut, než došlo vše.

Vrchol nás ale ještě čekal, když se personál komplet opil, rozbíjel skleničky, poléval hosty. Třešničkou bylo, že půlnoční guláš prostě zapomněli udělat.

Dnes jsem se dozvěděl, že druhý den se ke kamarádově zkažené svatební oslavě postavil arogancí a osočením, že si vše vymyslel, aby ušetřil!? Holt čtyřhvězdičkoví profíci.


mrvopice - U Lízalky
4. duben 2016 | 10:53

Včera jsem byl s přítelkyní na večeři, dali jsme si specialitu podniku "Lízalčin hovězí burger". To, co jsme dostali, nemělo s burgrem nic společného, studená houska, vlažné maso s kousky čehosi křupavého... Plátek cibule měl 1cm na výšku, místo plátku okurky 2 celé překrojené napůl, místo křupavého plátku slaniny asi 1cm vysoký smradlavý plátek super levné slaniny, kvalita by odpovídala všemu, jen né věci hodné k jídlu. Hranolky nasáklé olejem, lehce smradlavé z friťáku a 12ka pivo teplé, neodtočené, pěna spadla do půl minuty. Myslel sem, že první pivo je smradlavé, při druhém mi vyměnili sklenku a už nesmrdělo, jen chutnalo jako z pajzlu z vlakáče :-( Pětistovka vyhozená oknem. Na burger příště jedině do Delish, tam je bezkonkurenční. A obsluha? :-))) Vyhněte se obloukem této restauraci!


kutna - Zeke Sushi bar
3. duben 2016 | 12:26

Obsluha více než v pořádku, chválím. Slečny milé, usměvavé, komunikativní. Standard si v tomhle ohledu drží celou dobu existence. Občas se mi zdá, že nigiri s lososem je trochu lepší ve Zlatém drakovi, ale naložený tuňák, rolka s uzeným lososem a sýrem Philadelphia ad. jsou u nich bezkonkurenční. Cenově jsou trochu výše, ale na řízek sem člověk nejde, že ano. Za mě rozhodně Zeke ano.


sgt.Mike - Kiboko
28. březen 2016 | 13:19

"Vaří" ze zmražených hotovek, děs. Na langoše za 50 nastrouhají napodobeninu sýru, česnek vůbec, ten je moc drahý. Lidé vedle nás měli v ohřátém zelí ještě igelity. Doporučuji pouze balené věci, možná tak ještě hranolky


Airadim - Starobolevecká hospůdka
22. březen 2016 | 21:33

Milé překvapení..

Po delší době jsme s manželkou a přáteli navštívili tuto restauraci v Plzni a mile nás překvapilo, že se uvnitř přestalo kouřit. U jídelníčku by to jen možná chtělo častěji než jednou za rok obměnit nabídku, jinak kuchař odvádí svou práci jak má. Předkrm, polévka i hlavní jídlo byli výborné. Tatarák nemá chybu. K obsluze nemáme jedinou výtku. Celý večer se o nás starala sehraná parta dvou servírek. Když ta starší odskočila k jinému stolu, okamžitě jak sme něco potřebovali se nás ujala druhá a servis fungoval jak má. Rádi sme pochopitelně nechali spropitné. Myslím, že v jiných restauracích by si měli vzít příklad. Až příště pojedeme kolem, rádi se stavíme alespoň na oběd. Určitě všem návštěvu doporučujeme. Jen si ale zavolejte o rezervaci, měli tam hodně stolů obsazených celý večer.


luciecin - Starobolevecká hospůdka
31. leden 2016 | 15:42

Velice špatný zážitek. Tuto restauraci již nenavštívíme. Obsluha byla velice nepříjemná, znuděná a arogantní. Servírku velice obtěžovalo i nám sděli, jaká piva nabízí, o dalším chování raději nemluvím. Barman zřejmě ani nevěděl, že je v práci... Již při příchodu jsme měli dojem, že dost naší návštěvou obtěžujeme, když jsme chtěli najít stůl. Zkazili celkový dojem z restaurace. Prostory jsou zde hezké, ale v celkovém hodnocení - obsluha katastrofální, jídlo průměrné. Rozhodně nedoporučuji.


kutna - Starobolevecká hospůdka
18. leden 2016 | 17:51

Z kdysi vyhlášené restaurace a několika dobrých zkušenostech došlo přesně ke scénáři "jsme dobří, lidi nám chodí, jedeme, začínáme spát na vavřínech, usnuli jsme, no a co, lidi budou stejně chodit". Po zážitku z víkendu dávám téhle restauraci sbohem. Jestliže jsou u hlavních jídel cenově od 149,-, tak to má podle toho vypadat. Chuťově průměr (po stížnostech spolustolovníků jsem ochutnal i jejich jídla). Bramboráčky vytáhnout z pytle coby polotovar a hodit do oleje, no to zvládne s prominutím i opice. Obsluha jak nahoře, tak potom mladík, který přišel kasírovat, arogantní a bez zájmu. Spletené dvě objednávky a na moji prosbu, aby si to paní odnesla a přinesla to co bylo objednané, následovalo: "copa já v tom kraválu mám něco slyšet?!" Neskutečné. Následovalo pár drobností, takže ve finále bohužel rozhodnutí nedát ani korunu dýška. Jak jinak je to má člověk naučit. Tomu kasírujícímu mladíkovi jsem říkal, ať se nezlobí, ale vzhledem k nespokojenosti nemohu dát spropitné. Reakce: "No a co, mně je to úplně jedno". Nooo, tak takhle tedy ne. Plus za pivo, které zůstalo dobré.


Lalunka - Plzeňský Trpaslík
25. prosinec 2015 | 15:03

Jidlo dobry.Ale servirka(blondyna) katastrofa!!!!!Vrchol vseho bylo kdyz prisla ve 22:00hod.kasirovat se slovy:ze konci a jinak vola policii.Prosim?? Bylo zvykem ze kdyz parta lidi pije tak se servirka o neco zdrzela a nebyl problem U teto slecny asi ano.


Pájator - Restaurant U MALICKÉ BRÁNY
20. prosinec 2015 | 21:14

Hezké prostředí, dobré jídlo a výborné pivo. Ceny dost vysoké, ale co by člověk v centru mohl chtít. Obsluha slušná a vcelku i stíhala, přestože v čase vánočních večírků byl celkem fofr. Jediný problém nastal při placení. naše parta seděla v odděleném salónku a přestože jsme každý měl svůj lístek, tak na konci bylo manko dvou nezaplacených jídel. A ti kdo platili poslední byli nuceni vše uhradit, přestože svůj účet uhradili. A k tomu podotýkám, že v salónku jsme nebyli sami, byla zde i jiná společnost a tak bůhví, za koho jsme to dopláceli. A už jsem od známé slyšel, že obdobné problémy zde měli opakovaně....


kutna - Indická restaurace Everest
20. prosinec 2015 | 04:36

Vzhledem k tomu, že tam chodím často, zaslouží si moji pozornost i tady. Na rozdíl od jiných restaurací a ehm... restaurací si Everest dlouhodobě drží kvalitu jídla a to je v našem rybníku co říct. Kolem poledne je někdy pro velký zájem obtížnější sehnat místo k sezení.


klarinkaj - SP memory
27. listopad 2015 | 16:57

Podnik jsem navštívila několikrát a včera mne zklamal. Asi je znát výměna kuchaře. Vepřová panenka nebyla, co bývala. Kafe Latté studené, horké maliny s přemrzlou zmrzlinou :( Všechny nápoje kromě lahvových pouze studené z lednice nic pokojové teploty. Horké maliny objednané kamarádkou bez zmrzliny byly účtovány za plnou cenu jako se zmrzlinou :(


3ve - Indická restaurace Everest
9. listopad 2015 | 22:07

Toto je skvělá restaurace a chodím sem velmi ráda. Mají vynikající placičky, omáčky, jen bych raději trochu výraznější čaj, ale to je jen můj osobní pohled, i tak mi chutná. Skvělé omáčky, skvělé jogurtové nápoje.

Už jen při vyslovení "Jdem do Indický" si mé oči vybaví vchod do této restaurace, nos vůně, které se linou kolem něj a obalují i moje prsty, když odcházím domů, že se mi je ani nechce mýt. Moje prsty a ústa strukturu placek, jazyk jogurtové chutney a lassi, chladící roztékající se útroby po nějaké pořádné omáčce.. Zkrátka pro tuto restauraci mám slabost, ozkoušeno několik konkurencí, ovšem nikam jinam se mé pohárky nechtějí vracet pro indicko-nepálské potěšení.


na začátek | «předchozí | Strana 3 z 195 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde