Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2337 recenzí

Janca - Řemeslnická Beseda
31. říjen 2012 | 21:45

jidlo prumerne, o pivo se clovek boji kvuli male vytoci pri poloprazdne hospode s 19 druhu piv a obsluha neprijatelna. pomala, neschopna a jeste neprijemna


voky - Potrefená Husa
28. říjen 2012 | 15:23

Nejsem člověk, který by psal hodnocení na restaurace, ale tady jsem si to neodpustil. Byli jsme zde na večeři s přítelkyní. Po upozornění kamarádem, jsme si raději udělali rezervaci. I když to bylo ve čtvrtek, ukázalo se, že to je jediná možnost, jak si zde okolo 7 večer sednout ke stolu. Restaurace byla z poloviny plná, všechny zbylé stoly byly rezervovány. Nebudu se zde zdouhavě rozepisovat, jak to vše probíhalo, nicméně celkový dojem byl na 1*. Opravdu skvělý zážitek. Perfektní atmosféra plné restaurace, výtečný servis - starali se o nás, jako by jsme tam snad byli sami, jídlo úžasné... Můžu jen doporučit, opravdu to stoji za to. Rádi se vrátíme!!!


vasek1 - U Bílého lva
28. říjen 2012 | 13:18

Po předchozích návštěvách, po kterých vládla spokojenost musím trochu změnit názor.

Objednané víno bylo nevychlazené, otevřené přinesené ke stolu, žádná ochutnávka, víno průměr za nadprůměrnou cenu.

Jídlo - panenka s rozmarýnem vysušená, pepřová omáčka = normální s kuličkami pepře... Příloha, americké brambory, byly to jediné, co mohu pochválit. Rozhodně mě už v tomhle podniku neuvidí, na kávu už jsem šel jinam...škoda.


TMC - Wallis
23. říjen 2012 | 10:12

V minulém týdnu jsme navštívili Wallis 2x ve větším počtu. Netuším, zda to bylo zmateností obsluhy nebo úmyslem, ale pokaždé se nám snažili naúčtovat něco "málo" navíc. Jídlo a pití průměrné. Z tohoto důvodu Wallis ano, pokud hledám průměr a musím si hlídat útratu ve společnosti 6 a více lidí...


ihonzisek - Jíkalka
23. říjen 2012 | 09:06

Funguje to vůbec? Včera jsem tam chtěl jít (okolo šesté večer) a narazil jsem na zamčený dveře...


kapoo - Wallis
22. říjen 2012 | 11:24

Zpocatku jsem nechapal co pan Zak s restauraci dela, jelikoz uz od prichodu a privitani toho arogantniho chlapa, ktery mi pripadal jako cisnik, pozdravil s cigarem v hube a tocil pri tom. pivo, tak uprava jidelniho listku ve kterem je spousta nesmyslu, kvalita jidla a ceny sileny a o pomerancich a spine na zachodech i v lokale. Zjistil jsem ze s wallisem nema nic spolecnyho coz je jen spolecnyho a ze nyni vede restauraci ta obezni pani co vysedava s nejakymi albanci u stolu. Kdyz jsem to videl, radeji jsem si neztezoval a sel pryc. Kazdopadne velka skoda pane Zak, jestli mate nekde jinde napiste ... Kazdopadne Wallis od ted uz nikdy !!!


aranek - Budino Ristorante
18. říjen 2012 | 21:21

Jedna ze dvou nejlepších restaurací v Plzni. Vynikající italská kuchyně, čerstvé a kvalitní potraviny, jídla jednoduchá (ale v tom je jejich kouzlo), výborná vína.


aranek - Ve Vilách
18. říjen 2012 | 21:19

Jedna ze dvou nejlepších restaurací v Plzni. Dokonalé prostředí, obsluha, jídlo i vinný lístek. Ceny odpovídají kvalitě.


chvojki - U Švejka
16. říjen 2012 | 22:50

jsem moc spokojený dávám 5 hvězd chodím na denní nabídky skoro každý den. vynikající pěkné porce nelze s ničím podobným v Plzni srovnat.


Hrosik - Pivovar Groll
16. říjen 2012 | 10:38

Chodíme sem tak 3x-4x ročně. Venkovní terasa je perfektní. Ve vnitř v pivnici mi vadí občas dost zakouřený vzduch a hlučnost ostatních hostů. Obsluha je perfektní (pokaždé je tu ten samej číšník, jak to jen dělá, nebo dělá furt? :D), pivo je perfektní, kvůli němu sem chodíme. Jídlo taky dobré, v létě tu grilujou moc dobrou krkovičku.


Hrosik - Nový Peking 3
16. říjen 2012 | 10:31

Dlouho jsem chodil okolo a docela mě to lákalo. Křupavá kachna byla udělaná perfektně, ale zklamala mě rýže. Dostal jsem tu nejobyčejnější. Jsem zvyklý, že k tomu jinde dávají nějakou lepší. Jako dezert smažená zmrzlina a jahody smažené v medu. To byl teda hnus. Med to asi nevidělo, bylo to nějaký divný těsto nasáklé olejem, až se nám z toho zvedal žaludek a nechali jsme to. Obsluha taková obyčejná. Čekání na jídlo hodně dlouhé a to nás tam bylo 6. Cenově je to tu drahé. Sem už spíš nepujdem.


Hrosik - Starobolevecká hospůdka
16. říjen 2012 | 10:26

Nějak mi tu nesedl výběr jídel, nakonec jsem si vybral krkovičku s br. salátem. Salát obyčejný, krkovička vyklepaná, že jsem skrz ní skoro viděl. Kachna mi taky nechutnala. Pivo bylo vynikající stejně tak jako obsluha. Prostředí je fakt pecka, moc se mi to líbí. Ale to jídlo je podle mě tragédie. Spíš už sem nepůjdu.


na začátek | «předchozí | Strana 28 z 195 | následující» | na konec

19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde