Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2342 recenzí

bej - Cuba Liberta
24. listopad 2012 | 13:06

Bohužel musím uvést závažnou výtku. Při nedávné hromadnější akci nám byla účtována jídla, placená dříve odcházejícím, později ještě jednou. Pravděpodobně i pití, ale to se stane, a hůře se to hlídá. Nemohu trvdit, že to byl úmysl - možná mají jen zmatek v systému. Z pohledu zákazníka je to, ale vlastně jedno. Je to škoda, protože jinak bylo vše dobré (tedy řekněme odpovídající ceně). Možná by měl personál méňě hledět na styl a více trénovat odhat stavu zákazníka, aby věděl co si může dovolit.


Tolenem - Pancho´s
18. listopad 2012 | 10:21

V hodně zakouřené restauraci jsme se po jeden a půl hodině čekání na jídlo rozhodli odejít, překvapilo nás, že to obsluha přijala zcela chladně a nedošlo ani k žádné omluvě nebo vysvětlení.


rasputin - U Salzmannů
15. listopad 2012 | 13:52

Vždy když jdeme na fotbal, tak se tady zastavíme a dáme dvě pivka. Pivo mají skvělé obsluha je ochotná a ta jejich hruškovice ta je taky super. Podle mne slušnej podnik.


dzupka - Sportpenzion Pohoda
13. listopad 2012 | 13:04

Prijmny personal, dobre pivo (obcas lehounce prechlazene rekl bych) a dle poslednich nekolika zkusenosti UZ i dobre jidlo. Pred nekolika lety jsme zde ucinili strasnou zkusenost se spaghettami Aglio Olio e peperoncino. Pasta samotna byla sice dobre uvarena, ale "pekelne" vychucena susenym cesnekem/cesnekovym granulatem. Poslednich nekolik (nejen osobnich) zkusenosti, za rekneme cca "rok a neco", je vsak pouze pozitivnich. Naposledy minuly tyden jsem ochutnal, behem oslavy zde konane, peceny vepr. bok a ten byl splendidni - kuze "decanko" krupava, maso "jako dort" a chut jednoduse bajecna, dle manzelky byl super i Caesar salat. Ubytovaval jsem zde i nase firemni/obchodni partnery a ti byli naprosto nadseni nejen lokaci, ale i servisem.


albijon - Jíkalka
12. listopad 2012 | 19:05

Moc pěkná restauraci starověkého tipu.. Doporučuji navštívit. Výborné jídlo a pití a příjemné posezení..


Julia - El Cid
10. listopad 2012 | 19:52

Prostredi: docela pekne nebud spatne hudby a koure uplne vsude vc. nekurackych prostor. Obsluha: 15 min bez povsimnuti v poloprazdne restauraci i jinak nic moc. Jidlo: tapas - vsechno z konzervy, dezert z mrazaku, polivka prumer, hribkova byla citit lakem, maso dobry. Celkove - nic moc.


cinies - Pizza-doma Café Restaurant
8. listopad 2012 | 13:28

Příjemný interiér restaurace. Konečně noky se špenátem, které neplavou ve smetaně! Doporučuji pizzu s čerstvým lososem. Pizza metrovka je geniální nápad pro oslavy a posezení s přáteli. Škoda jen, že se zde vůbec nekouří, ale velká terasa to v létě kompenzuje.


Anhart - Starobolevecká hospůdka
5. listopad 2012 | 21:53

Pivo 12 prazdroj - O, 4 pravidelně pod míru, dámská obsluha zralá na ránu pěstí, jídlo námořnický řízek v trojobalu smrděl po smradlavém friťáku, byl jsem tak poprvé a naposledy.


albijon - Řemeslnická Beseda
3. listopad 2012 | 16:03

Jídlo na svoji cenu chutné a dostačující porce, příjemná a rychlá obsluha. Kladně hodnotím praxi učňů. Někde tu praxi udělat musí. Rád se do Řemendy vracím. Je to hospoda s velkým ,, H´´


Janca - Restaurant U MALICKÉ BRÁNY
31. říjen 2012 | 21:47

vyborne jidlo i pivo a obsluha ve vetsine pripadnu velmi prijemna


Janca - Řemeslnická Beseda
31. říjen 2012 | 21:45

jidlo prumerne, o pivo se clovek boji kvuli male vytoci pri poloprazdne hospode s 19 druhu piv a obsluha neprijatelna. pomala, neschopna a jeste neprijemna


voky - Potrefená Husa
28. říjen 2012 | 15:23

Nejsem člověk, který by psal hodnocení na restaurace, ale tady jsem si to neodpustil. Byli jsme zde na večeři s přítelkyní. Po upozornění kamarádem, jsme si raději udělali rezervaci. I když to bylo ve čtvrtek, ukázalo se, že to je jediná možnost, jak si zde okolo 7 večer sednout ke stolu. Restaurace byla z poloviny plná, všechny zbylé stoly byly rezervovány. Nebudu se zde zdouhavě rozepisovat, jak to vše probíhalo, nicméně celkový dojem byl na 1*. Opravdu skvělý zážitek. Perfektní atmosféra plné restaurace, výtečný servis - starali se o nás, jako by jsme tam snad byli sami, jídlo úžasné... Můžu jen doporučit, opravdu to stoji za to. Rádi se vrátíme!!!


na začátek | «předchozí | Strana 28 z 196 | následující» | na konec

19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37





Dotykačka nabízí EET pokladny a příslušenství za přijatelné ceny. V ceně řešení od Dotykačky je pokladní software, který má více než 70 funkcí

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz

Možnosti inzerce zde