Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2341 recenzí

Tolenem - Pancho´s
18. listopad 2012 | 10:21

V hodně zakouřené restauraci jsme se po jeden a půl hodině čekání na jídlo rozhodli odejít, překvapilo nás, že to obsluha přijala zcela chladně a nedošlo ani k žádné omluvě nebo vysvětlení.


rasputin - U Salzmannů
15. listopad 2012 | 13:52

Vždy když jdeme na fotbal, tak se tady zastavíme a dáme dvě pivka. Pivo mají skvělé obsluha je ochotná a ta jejich hruškovice ta je taky super. Podle mne slušnej podnik.


dzupka - Sportpenzion Pohoda
13. listopad 2012 | 13:04

Prijmny personal, dobre pivo (obcas lehounce prechlazene rekl bych) a dle poslednich nekolika zkusenosti UZ i dobre jidlo. Pred nekolika lety jsme zde ucinili strasnou zkusenost se spaghettami Aglio Olio e peperoncino. Pasta samotna byla sice dobre uvarena, ale "pekelne" vychucena susenym cesnekem/cesnekovym granulatem. Poslednich nekolik (nejen osobnich) zkusenosti, za rekneme cca "rok a neco", je vsak pouze pozitivnich. Naposledy minuly tyden jsem ochutnal, behem oslavy zde konane, peceny vepr. bok a ten byl splendidni - kuze "decanko" krupava, maso "jako dort" a chut jednoduse bajecna, dle manzelky byl super i Caesar salat. Ubytovaval jsem zde i nase firemni/obchodni partnery a ti byli naprosto nadseni nejen lokaci, ale i servisem.


albijon - Jíkalka
12. listopad 2012 | 19:05

Moc pěkná restauraci starověkého tipu.. Doporučuji navštívit. Výborné jídlo a pití a příjemné posezení..


Julia - El Cid
10. listopad 2012 | 19:52

Prostredi: docela pekne nebud spatne hudby a koure uplne vsude vc. nekurackych prostor. Obsluha: 15 min bez povsimnuti v poloprazdne restauraci i jinak nic moc. Jidlo: tapas - vsechno z konzervy, dezert z mrazaku, polivka prumer, hribkova byla citit lakem, maso dobry. Celkove - nic moc.


cinies - Pizza-doma Café Restaurant
8. listopad 2012 | 13:28

Příjemný interiér restaurace. Konečně noky se špenátem, které neplavou ve smetaně! Doporučuji pizzu s čerstvým lososem. Pizza metrovka je geniální nápad pro oslavy a posezení s přáteli. Škoda jen, že se zde vůbec nekouří, ale velká terasa to v létě kompenzuje.


Anhart - Starobolevecká hospůdka
5. listopad 2012 | 21:53

Pivo 12 prazdroj - O, 4 pravidelně pod míru, dámská obsluha zralá na ránu pěstí, jídlo námořnický řízek v trojobalu smrděl po smradlavém friťáku, byl jsem tak poprvé a naposledy.


albijon - Řemeslnická Beseda
3. listopad 2012 | 16:03

Jídlo na svoji cenu chutné a dostačující porce, příjemná a rychlá obsluha. Kladně hodnotím praxi učňů. Někde tu praxi udělat musí. Rád se do Řemendy vracím. Je to hospoda s velkým ,, H´´


Janca - Restaurant U MALICKÉ BRÁNY
31. říjen 2012 | 21:47

vyborne jidlo i pivo a obsluha ve vetsine pripadnu velmi prijemna


Janca - Řemeslnická Beseda
31. říjen 2012 | 21:45

jidlo prumerne, o pivo se clovek boji kvuli male vytoci pri poloprazdne hospode s 19 druhu piv a obsluha neprijatelna. pomala, neschopna a jeste neprijemna


voky - Potrefená Husa
28. říjen 2012 | 15:23

Nejsem člověk, který by psal hodnocení na restaurace, ale tady jsem si to neodpustil. Byli jsme zde na večeři s přítelkyní. Po upozornění kamarádem, jsme si raději udělali rezervaci. I když to bylo ve čtvrtek, ukázalo se, že to je jediná možnost, jak si zde okolo 7 večer sednout ke stolu. Restaurace byla z poloviny plná, všechny zbylé stoly byly rezervovány. Nebudu se zde zdouhavě rozepisovat, jak to vše probíhalo, nicméně celkový dojem byl na 1*. Opravdu skvělý zážitek. Perfektní atmosféra plné restaurace, výtečný servis - starali se o nás, jako by jsme tam snad byli sami, jídlo úžasné... Můžu jen doporučit, opravdu to stoji za to. Rádi se vrátíme!!!


vasek1 - U Bílého lva
28. říjen 2012 | 13:18

Po předchozích návštěvách, po kterých vládla spokojenost musím trochu změnit názor.

Objednané víno bylo nevychlazené, otevřené přinesené ke stolu, žádná ochutnávka, víno průměr za nadprůměrnou cenu.

Jídlo - panenka s rozmarýnem vysušená, pepřová omáčka = normální s kuličkami pepře... Příloha, americké brambory, byly to jediné, co mohu pochválit. Rozhodně mě už v tomhle podniku neuvidí, na kávu už jsem šel jinam...škoda.


na začátek | «předchozí | Strana 28 z 196 | následující» | na konec

19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde