Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2338 recenzí

IvanHasek1 - El Cid
26. listopad 2012 | 20:59

chodíme sem na polední nabídky s lidmi z práce a super, nej je dezert pečená "buchta" s tekoucí čokoládou uvnitř


pucmeloun - Anděl Vegetarian Restaurant
26. listopad 2012 | 20:56

Před dlouho protahovanou rekonstrukcí to byl jistou dobu nejlepší podnik svého druhu v Plzni. Pak začali nabízet ryby a zkrátili provozní dobu.

Po rekonstrukci jsem zde byl cca 5x - polévky ok, druhé jídlo celkem strašné (hodnotím vegetariánskou variantu). Nemají točené pivo, lahvové celkem drahé, na to jaký je to patok.

Jediným plusem je příjemná obsluha, která je ale bohužel celkem pomalá.

Celkově vzato neexistuje žádný důvod, proč sem chodit.


pucmeloun - Angus Steak House
26. listopad 2012 | 20:52

Byl jsem zde dvakrát a najedl jsem se i coby vegetarián, celkem dobré víno. Obsluha ochotná a milá. Kdybych jedl steaky, určitě bych tam chodil častěji:)


Deroyce84 - Starobolevecká hospůdka
26. listopad 2012 | 11:28

Tak tohle je jeden z podniků, na který si člověk musí zvyknout. Na zařízení v kategorii hospůdka má interiér odpovidající prostředí spíše luxusnějšího, slušivého charakteru. Jídlo a ceny ucházející. "Hvězda navíc za to", že nabídka piv, která by pod označením podniku jako -hospůdka- měla být dominující, je objetivně ucházející. Já si zde mohu jen vynachválit Žatec a jsem rád, že zde není člověk omezen jen na tu průměrnou klasiku v podání Pilsner a Gambrinus. Jídlo v poměru cena/kvalita je odpovídající k očekávání. Obsluha a její příjemnost je zde trochu jako na horské dráze. Od kvality až po průser - za to dvě hvězdy dolů. Jednou jsme zde setrvali již v podnapilém stavu ještě chvíli po zavíračce a dostalo se nám "vyhození" v podobě zatlučení na zvon, který je zde jako dekorace...

..trošku mi přišlo od obsluhy neurvalé zachovat se ke zbytku osazenstva jako k dobytku, který vhání na pole.. přece jen stačilo zdvořilostní a verbální upozornění obsluhy na nutnost odchodu,že..vítejme v 21. století!


Deroyce84 - Pijezpi
26. listopad 2012 | 11:06

Dobrý podnik, příjemné a moderní prostředí, pěkná atmosféra, profesionální řízení práce a komunikace obsluhy s hostem, dobré ceny za polední menu. Vynikající výběr u točených piv, což velmi chválím, že se zde "amatérsky" nerozhodli točit jen tu hnusnou plzeňskou klasiku z Prazdroje, ale nabízí příjemné poctivé speciálky a dokonce si pivo vaří sami a vůbec není nejhorší.. Rozhodně patří v Plzni ke špičce ve svém oboru.


Deroyce84 - Rozmarýn
26. listopad 2012 | 11:00

Výborná restaurace. S kvalitou jídelního lístku, alespoň s obědovým menu, se kterým mám bohaté zkušenosti, jsem dlouhodobě velmi spokojený. Dostanete zde zkrátka za dobré peníze dobré a poctivé jídlo. Pokud si mohu dovolit subjektivně hodnotit, pak mi zde chutná i o fous více jak u mé "osobní konkurence" v podání nedalekého Pijezpi. Bohužel to zde s návštěvníky není moc valné a to je celkem škoda. Pokud bych mohl panu majiteli něco říci, pak z kavárny udělejte hospůdku, naražte pár pivníh speciálů a myslím, že vám to přitáhne víc lidí. Myslím, že právě na to dneska lidi více slyší než na kavárnu/restauraci a taky bych volil trochu více propagace, protože uběhl rok od návštěvy pana Pohlreicha a jak se říká: Sejde z očí, sejde z mysli.

Dle mně dneska si člověk chce dát k jídlu pořádný pivko, hlavně speciálky a ani to nemusí být z Prazdroje..

Za mě 4 hvězdy - příjemná a rychlá obsluha, dobré jídlo za dobré ceny.


Deroyce84 - Restaurant 12°
26. listopad 2012 | 10:42

Žádná hospoda, kde točí plzeňský sra*ky nemuže mít víc, jak průměrné hodnocení, chceme li být objektivní. V dnešní době, kdy se čím dál tím více, a zcela logicky, poukazuje a vyhledává za způsob konzumace "za pevný prachy, pevná kvalita", pak zrovna "kvalita" ve spojení s velkovýrobou plzeňského piva zkrátka nemá co společného.. Naneštěstí právě takové podniky mají štěstí na širokou povahu veřejnosti, které je víceméně jedno co pije, hlavně že to je pivo/hlavně že to je přece PLZEŇ! Jen se obávám, že právě pro pivní fajnšmekry v takto vyhraněných podnicích moc prostoru nezbývá..


bej - Cuba Liberta
24. listopad 2012 | 13:06

Bohužel musím uvést závažnou výtku. Při nedávné hromadnější akci nám byla účtována jídla, placená dříve odcházejícím, později ještě jednou. Pravděpodobně i pití, ale to se stane, a hůře se to hlídá. Nemohu trvdit, že to byl úmysl - možná mají jen zmatek v systému. Z pohledu zákazníka je to, ale vlastně jedno. Je to škoda, protože jinak bylo vše dobré (tedy řekněme odpovídající ceně). Možná by měl personál méňě hledět na styl a více trénovat odhat stavu zákazníka, aby věděl co si může dovolit.


Tolenem - Pancho´s
18. listopad 2012 | 10:21

V hodně zakouřené restauraci jsme se po jeden a půl hodině čekání na jídlo rozhodli odejít, překvapilo nás, že to obsluha přijala zcela chladně a nedošlo ani k žádné omluvě nebo vysvětlení.


rasputin - U Salzmannů
15. listopad 2012 | 13:52

Vždy když jdeme na fotbal, tak se tady zastavíme a dáme dvě pivka. Pivo mají skvělé obsluha je ochotná a ta jejich hruškovice ta je taky super. Podle mne slušnej podnik.


dzupka - Sportpenzion Pohoda
13. listopad 2012 | 13:04

Prijmny personal, dobre pivo (obcas lehounce prechlazene rekl bych) a dle poslednich nekolika zkusenosti UZ i dobre jidlo. Pred nekolika lety jsme zde ucinili strasnou zkusenost se spaghettami Aglio Olio e peperoncino. Pasta samotna byla sice dobre uvarena, ale "pekelne" vychucena susenym cesnekem/cesnekovym granulatem. Poslednich nekolik (nejen osobnich) zkusenosti, za rekneme cca "rok a neco", je vsak pouze pozitivnich. Naposledy minuly tyden jsem ochutnal, behem oslavy zde konane, peceny vepr. bok a ten byl splendidni - kuze "decanko" krupava, maso "jako dort" a chut jednoduse bajecna, dle manzelky byl super i Caesar salat. Ubytovaval jsem zde i nase firemni/obchodni partnery a ti byli naprosto nadseni nejen lokaci, ale i servisem.


albijon - Jíkalka
12. listopad 2012 | 19:05

Moc pěkná restauraci starověkého tipu.. Doporučuji navštívit. Výborné jídlo a pití a příjemné posezení..


na začátek | «předchozí | Strana 27 z 195 | následující» | na konec

18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde