Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2337 recenzí

Deroyce84 - Rozmarýn
26. listopad 2012 | 11:00

Výborná restaurace. S kvalitou jídelního lístku, alespoň s obědovým menu, se kterým mám bohaté zkušenosti, jsem dlouhodobě velmi spokojený. Dostanete zde zkrátka za dobré peníze dobré a poctivé jídlo. Pokud si mohu dovolit subjektivně hodnotit, pak mi zde chutná i o fous více jak u mé "osobní konkurence" v podání nedalekého Pijezpi. Bohužel to zde s návštěvníky není moc valné a to je celkem škoda. Pokud bych mohl panu majiteli něco říci, pak z kavárny udělejte hospůdku, naražte pár pivníh speciálů a myslím, že vám to přitáhne víc lidí. Myslím, že právě na to dneska lidi více slyší než na kavárnu/restauraci a taky bych volil trochu více propagace, protože uběhl rok od návštěvy pana Pohlreicha a jak se říká: Sejde z očí, sejde z mysli.

Dle mně dneska si člověk chce dát k jídlu pořádný pivko, hlavně speciálky a ani to nemusí být z Prazdroje..

Za mě 4 hvězdy - příjemná a rychlá obsluha, dobré jídlo za dobré ceny.


Deroyce84 - Restaurant 12°
26. listopad 2012 | 10:42

Žádná hospoda, kde točí plzeňský sra*ky nemuže mít víc, jak průměrné hodnocení, chceme li být objektivní. V dnešní době, kdy se čím dál tím více, a zcela logicky, poukazuje a vyhledává za způsob konzumace "za pevný prachy, pevná kvalita", pak zrovna "kvalita" ve spojení s velkovýrobou plzeňského piva zkrátka nemá co společného.. Naneštěstí právě takové podniky mají štěstí na širokou povahu veřejnosti, které je víceméně jedno co pije, hlavně že to je pivo/hlavně že to je přece PLZEŇ! Jen se obávám, že právě pro pivní fajnšmekry v takto vyhraněných podnicích moc prostoru nezbývá..


bej - Cuba Liberta
24. listopad 2012 | 13:06

Bohužel musím uvést závažnou výtku. Při nedávné hromadnější akci nám byla účtována jídla, placená dříve odcházejícím, později ještě jednou. Pravděpodobně i pití, ale to se stane, a hůře se to hlídá. Nemohu trvdit, že to byl úmysl - možná mají jen zmatek v systému. Z pohledu zákazníka je to, ale vlastně jedno. Je to škoda, protože jinak bylo vše dobré (tedy řekněme odpovídající ceně). Možná by měl personál méňě hledět na styl a více trénovat odhat stavu zákazníka, aby věděl co si může dovolit.


Tolenem - Pancho´s
18. listopad 2012 | 10:21

V hodně zakouřené restauraci jsme se po jeden a půl hodině čekání na jídlo rozhodli odejít, překvapilo nás, že to obsluha přijala zcela chladně a nedošlo ani k žádné omluvě nebo vysvětlení.


rasputin - U Salzmannů
15. listopad 2012 | 13:52

Vždy když jdeme na fotbal, tak se tady zastavíme a dáme dvě pivka. Pivo mají skvělé obsluha je ochotná a ta jejich hruškovice ta je taky super. Podle mne slušnej podnik.


dzupka - Sportpenzion Pohoda
13. listopad 2012 | 13:04

Prijmny personal, dobre pivo (obcas lehounce prechlazene rekl bych) a dle poslednich nekolika zkusenosti UZ i dobre jidlo. Pred nekolika lety jsme zde ucinili strasnou zkusenost se spaghettami Aglio Olio e peperoncino. Pasta samotna byla sice dobre uvarena, ale "pekelne" vychucena susenym cesnekem/cesnekovym granulatem. Poslednich nekolik (nejen osobnich) zkusenosti, za rekneme cca "rok a neco", je vsak pouze pozitivnich. Naposledy minuly tyden jsem ochutnal, behem oslavy zde konane, peceny vepr. bok a ten byl splendidni - kuze "decanko" krupava, maso "jako dort" a chut jednoduse bajecna, dle manzelky byl super i Caesar salat. Ubytovaval jsem zde i nase firemni/obchodni partnery a ti byli naprosto nadseni nejen lokaci, ale i servisem.


albijon - Jíkalka
12. listopad 2012 | 19:05

Moc pěkná restauraci starověkého tipu.. Doporučuji navštívit. Výborné jídlo a pití a příjemné posezení..


Julia - El Cid
10. listopad 2012 | 19:52

Prostredi: docela pekne nebud spatne hudby a koure uplne vsude vc. nekurackych prostor. Obsluha: 15 min bez povsimnuti v poloprazdne restauraci i jinak nic moc. Jidlo: tapas - vsechno z konzervy, dezert z mrazaku, polivka prumer, hribkova byla citit lakem, maso dobry. Celkove - nic moc.


cinies - Pizza-doma Café Restaurant
8. listopad 2012 | 13:28

Příjemný interiér restaurace. Konečně noky se špenátem, které neplavou ve smetaně! Doporučuji pizzu s čerstvým lososem. Pizza metrovka je geniální nápad pro oslavy a posezení s přáteli. Škoda jen, že se zde vůbec nekouří, ale velká terasa to v létě kompenzuje.


Anhart - Starobolevecká hospůdka
5. listopad 2012 | 21:53

Pivo 12 prazdroj - O, 4 pravidelně pod míru, dámská obsluha zralá na ránu pěstí, jídlo námořnický řízek v trojobalu smrděl po smradlavém friťáku, byl jsem tak poprvé a naposledy.


albijon - Řemeslnická Beseda
3. listopad 2012 | 16:03

Jídlo na svoji cenu chutné a dostačující porce, příjemná a rychlá obsluha. Kladně hodnotím praxi učňů. Někde tu praxi udělat musí. Rád se do Řemendy vracím. Je to hospoda s velkým ,, H´´


Janca - Restaurant U MALICKÉ BRÁNY
31. říjen 2012 | 21:47

vyborne jidlo i pivo a obsluha ve vetsine pripadnu velmi prijemna


na začátek | «předchozí | Strana 27 z 195 | následující» | na konec

18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde