Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2329 recenzí

a0b9 - Restaurant U MALICKÉ BRÁNY
28. prosinec 2012 | 22:06

Skvělý podnik - výborné jídlo, fajn obsluha, pivko bez chyby... Dobrá volba pro klidnou večeři i posezení s partou přátel... doporučuji.


a0b9 - Měšťanská Beseda
28. prosinec 2012 | 21:59

Naprosto neuvěřitelná obsluha, kterou prostě hosté obtěžují, což hlasitě komentuje... neuvěřitelné.... škoda - interiéry nádherné, ale úroveň obsluhy (konkrétně mladá dvojice - slečna a mladý pán) mě znechutila na hodně dlouho...


Vader - U Mansfelda
28. prosinec 2012 | 19:09

Opravdu příjemné posezení, výborné prostředí, pivko a jídlo. Obsluha je velmi slušná, vstřícná a starostlivá. Vždycky se rádi vrátíme a všem vřele doporučuji.


italianahani - Indigo
26. prosinec 2012 | 12:53

Tak, jak je to v Indigu, si představuji výbornou restauraci. Milá obsluha, co Vás uvítá hned po vstupu, příjemné prostředí, výborné jídlo. Za mě pět hvězdiček a kdyby jich bylo deset, Indigo si je zaslouží.


Endy - Nad Ledem
26. prosinec 2012 | 11:42

Zkusím tuto hrůznou návštěvu nějak sesmolit do pár vět. Měli jsme zakoupený kupón na 1+1 pizzu. Šli jsme tam ve 4 lidech. Po příchodu jsme se hlásili u jedné slečny, která nás navedla na jinou slečnu za barem. Když jsme ji řekli, že máme rezervaci na sedmou hodinu, řekla ať si teda sedneme, kam chceme, takže kdo ví, jestli to měli vůbec napsané. To je maličkost. Sedli jsme si ke stolu a čekali na obsluhu, po chvíli přišla slečna, na dveřích nálepka, že čepují nefiltrovanou dvanáctku Gambrinus. Dobrá, objednal jsem si tedy, ale tu už bohužel neměli. Přítelkyně chtěla Coca-Colu, tu už taky neměli, jedině light. Tak to byl první pohárek. Ale pořád ještě maličkost. Vzala si od nás kupóny a že nám přinese lístek s pizzami, které je možné si objednat. Přinesla užmoulaný, s obrovským mastným flekem uprostřed a kousky těsta na horních krajích, papírek, s kterým obcházela později další zákazníky. Pohárek začal lehce přetýkat a po zjištění, že za všechny pizzy, bez ohledu na to, jestli je jenom se salámem nebo s lososem nebo se špenátem, stojí jednotnou cenu 99,- Kč, mi to začalo připadat nějaké divné. Objednali jsme si a čekali kolem hodiny, poté přišla servírka s dvěma pizzami, které si objednali dva lidé, kteří šli s námi. "Za chvíli přinesu pizzu i Vám," uklidňovala nás, takže jsme si mysleli maximálně pět minut. Bohužel jsme se mýlili. Když můj kamarád měl v sobě půlku pizzy, slečna servírka donesla zbylé dvě pizzy i nám. Normálním zvykem je, že se přinese všem lidem jídlo najednou nebo se pletu? Tak to už pohárek tekl proudem přes okraj. Přítelkyně pizza s názvem americká, ve které byli samé italské suroviny, bylo součástí i jedno volské oko. Spíše nám to přišlo jako gumová hračka pro psi. Rajčatové sugo nebo jak to tam měli napsané nám přišlo jako prach-obyčejný kečup. Celkové shrnutí: už sem nikdy nepůjdeme a to nemluvě o tom, že je to pro nás z ruky (což jsme si mysleli, že kvůli místu by se měli alespoň snažit nějak nalákat lidi na něco dobrého). Možná špatný den, možná špatná směna...


mooser - U Pramenů
25. prosinec 2012 | 19:19

tragikomické představení na téma restaurace; všechny důrazně varuji, před návštěvou tohoto odpadu


skhy - U Mansfelda
21. prosinec 2012 | 10:15

Včera sem přemýšlel kam půjdu na oběd a rozhodl jsem se, že zkusím Mansfelda. Dal sem si Kančí plec se šípkovou omáčkou a špekovými knedlíky. Dost sem se na to těšil. Bohužel mě to velmi zklamalo. Omáčky byla spousta, ale byla velmi přeslazená. Maso bylo suché, ale jíst se dalo. Knedlíky oschlé a bez chuti. Kamarád si dal Medailonky z jeleního hřbetu s jalovcovou omáčkou, hřiby a žampiony za 259 Kč. Jídlo dostal vlažné a maso měl tuhé, že se nedalo ani ukrojit normálním nožem, natož pak rozžvýkat. K vzhledu jalovcové omáčky se radši nebudu vyjadřovat. Po jídle se ho číšník zeptal, jestli se "to dalo". Pak sem dostal chuť na dezert, tak sem zkusil Lívance s borůvkami a tvarohem. Opět sem se těšil a opět zklamání. Lívance už byly divné napohled... nějaké moc vysoké. Když sem je ochutnal, tak hrůza. Byly suché a bez chuti. Tak takhle já lívance od své babičky neznám. Navíc se mi zdálo, že ani nebyly čerstvě udělané. Musel sem na ně dát spoustu borůvek a tvarohu, aby se to dalo jíst. Obsluze sem to pak řekl, z kuchyně vzkázali, že sou prý dobré. Tak mi číšník odečetl alespoň půlku ceny. Závěr: Už nikdy!


petrmasek - El Cid
10. prosinec 2012 | 14:39

Naše oblíbená restaurace, i když ne nejlevnější. Hlavní jídla z jídelního lístku od 200,- :-(. Takže sem zajdeme jen občas. Ale mohu jen doporučit. Já jsem si dal krevety na česneku a entreccotee (steak) a žena tapasu a lososa. Vše super. Obsluha byla příjemná a když jsme odcházeli dokonce nám otevřeli i dveře. To se dnes moc nevidí. Kdyby to tam bylo levnější rozhodně bychom chodili častěji. Petr M.


petrmasek - Na Spilce
10. prosinec 2012 | 14:33

Pivo super - obsluha a jídlo průměr. Jinak sem zajdeme občas na pivko a je jak má být.


pucmeloun - ŠACHMAT
26. listopad 2012 | 21:20

Celkem dobrá jídla a sympatická obsluha, nekuřácké prostory a v létě navíc pěkná zahrádka - celkem vzato super podnik:)


pucmeloun - Slunečnice
26. listopad 2012 | 21:19

Mohu hodnotit jen bezmasé saláty a z nich jsem moc nadšený nebyl. Velmi zvláštní "zahrádka", obsluha ale dobrá.

Raritní a velmi dobré lahvové pivo, jinak nic, co by zaujalo.


pucmeloun - Žumbera
26. listopad 2012 | 21:15

V době oběda bývá často problém sehnat volný stůl. Jídlo ale výborné a obsluha také.

V létě příjemná zahrádka.


na začátek | «předchozí | Strana 26 z 195 | následující» | na konec

17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde