Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2337 recenzí

skhy - U Mansfelda
21. prosinec 2012 | 10:15

Včera sem přemýšlel kam půjdu na oběd a rozhodl jsem se, že zkusím Mansfelda. Dal sem si Kančí plec se šípkovou omáčkou a špekovými knedlíky. Dost sem se na to těšil. Bohužel mě to velmi zklamalo. Omáčky byla spousta, ale byla velmi přeslazená. Maso bylo suché, ale jíst se dalo. Knedlíky oschlé a bez chuti. Kamarád si dal Medailonky z jeleního hřbetu s jalovcovou omáčkou, hřiby a žampiony za 259 Kč. Jídlo dostal vlažné a maso měl tuhé, že se nedalo ani ukrojit normálním nožem, natož pak rozžvýkat. K vzhledu jalovcové omáčky se radši nebudu vyjadřovat. Po jídle se ho číšník zeptal, jestli se "to dalo". Pak sem dostal chuť na dezert, tak sem zkusil Lívance s borůvkami a tvarohem. Opět sem se těšil a opět zklamání. Lívance už byly divné napohled... nějaké moc vysoké. Když sem je ochutnal, tak hrůza. Byly suché a bez chuti. Tak takhle já lívance od své babičky neznám. Navíc se mi zdálo, že ani nebyly čerstvě udělané. Musel sem na ně dát spoustu borůvek a tvarohu, aby se to dalo jíst. Obsluze sem to pak řekl, z kuchyně vzkázali, že sou prý dobré. Tak mi číšník odečetl alespoň půlku ceny. Závěr: Už nikdy!


petrmasek - El Cid
10. prosinec 2012 | 14:39

Naše oblíbená restaurace, i když ne nejlevnější. Hlavní jídla z jídelního lístku od 200,- :-(. Takže sem zajdeme jen občas. Ale mohu jen doporučit. Já jsem si dal krevety na česneku a entreccotee (steak) a žena tapasu a lososa. Vše super. Obsluha byla příjemná a když jsme odcházeli dokonce nám otevřeli i dveře. To se dnes moc nevidí. Kdyby to tam bylo levnější rozhodně bychom chodili častěji. Petr M.


petrmasek - Na Spilce
10. prosinec 2012 | 14:33

Pivo super - obsluha a jídlo průměr. Jinak sem zajdeme občas na pivko a je jak má být.


pucmeloun - ŠACHMAT
26. listopad 2012 | 21:20

Celkem dobrá jídla a sympatická obsluha, nekuřácké prostory a v létě navíc pěkná zahrádka - celkem vzato super podnik:)


pucmeloun - Slunečnice
26. listopad 2012 | 21:19

Mohu hodnotit jen bezmasé saláty a z nich jsem moc nadšený nebyl. Velmi zvláštní "zahrádka", obsluha ale dobrá.

Raritní a velmi dobré lahvové pivo, jinak nic, co by zaujalo.


pucmeloun - Žumbera
26. listopad 2012 | 21:15

V době oběda bývá často problém sehnat volný stůl. Jídlo ale výborné a obsluha také.

V létě příjemná zahrádka.


pucmeloun - Řemeslnická Beseda
26. listopad 2012 | 21:13

Dobrá nabídka piv, kvalita jídla má ovšem sestupnou tendenci. Obsluha veskrze příjemná.


IvanHasek1 - El Cid
26. listopad 2012 | 20:59

chodíme sem na polední nabídky s lidmi z práce a super, nej je dezert pečená "buchta" s tekoucí čokoládou uvnitř


pucmeloun - Anděl Vegetarian Restaurant
26. listopad 2012 | 20:56

Před dlouho protahovanou rekonstrukcí to byl jistou dobu nejlepší podnik svého druhu v Plzni. Pak začali nabízet ryby a zkrátili provozní dobu.

Po rekonstrukci jsem zde byl cca 5x - polévky ok, druhé jídlo celkem strašné (hodnotím vegetariánskou variantu). Nemají točené pivo, lahvové celkem drahé, na to jaký je to patok.

Jediným plusem je příjemná obsluha, která je ale bohužel celkem pomalá.

Celkově vzato neexistuje žádný důvod, proč sem chodit.


pucmeloun - Angus Steak House
26. listopad 2012 | 20:52

Byl jsem zde dvakrát a najedl jsem se i coby vegetarián, celkem dobré víno. Obsluha ochotná a milá. Kdybych jedl steaky, určitě bych tam chodil častěji:)


Deroyce84 - Starobolevecká hospůdka
26. listopad 2012 | 11:28

Tak tohle je jeden z podniků, na který si člověk musí zvyknout. Na zařízení v kategorii hospůdka má interiér odpovidající prostředí spíše luxusnějšího, slušivého charakteru. Jídlo a ceny ucházející. "Hvězda navíc za to", že nabídka piv, která by pod označením podniku jako -hospůdka- měla být dominující, je objetivně ucházející. Já si zde mohu jen vynachválit Žatec a jsem rád, že zde není člověk omezen jen na tu průměrnou klasiku v podání Pilsner a Gambrinus. Jídlo v poměru cena/kvalita je odpovídající k očekávání. Obsluha a její příjemnost je zde trochu jako na horské dráze. Od kvality až po průser - za to dvě hvězdy dolů. Jednou jsme zde setrvali již v podnapilém stavu ještě chvíli po zavíračce a dostalo se nám "vyhození" v podobě zatlučení na zvon, který je zde jako dekorace...

..trošku mi přišlo od obsluhy neurvalé zachovat se ke zbytku osazenstva jako k dobytku, který vhání na pole.. přece jen stačilo zdvořilostní a verbální upozornění obsluhy na nutnost odchodu,že..vítejme v 21. století!


Deroyce84 - Pijezpi
26. listopad 2012 | 11:06

Dobrý podnik, příjemné a moderní prostředí, pěkná atmosféra, profesionální řízení práce a komunikace obsluhy s hostem, dobré ceny za polední menu. Vynikající výběr u točených piv, což velmi chválím, že se zde "amatérsky" nerozhodli točit jen tu hnusnou plzeňskou klasiku z Prazdroje, ale nabízí příjemné poctivé speciálky a dokonce si pivo vaří sami a vůbec není nejhorší.. Rozhodně patří v Plzni ke špičce ve svém oboru.


na začátek | «předchozí | Strana 26 z 195 | následující» | na konec

17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde