Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2337 recenzí

marwin - Starobolevecká hospůdka
3. leden 2013 | 13:45

Asi pět návštěv a vždycky naprosto bez problémů. Nejvíc mě okouzlil salát s modrým sýrem (který nejím) politý medem (nemusím) a vlašskými ořechy (ee), který kupodivu chutná báječně. Oceňuji výběr piv, rovněž velikost porcí je dostatečná i pro dřevorubce. Obsluha toho má občas plný zuby, ale to mi v hospodě narvaný pod střechu nikdy nevadilo. Letní zahrádka je boží.


marwin - Zulum Restaurace
3. leden 2013 | 13:36

Mimořádně ospalá obsluha by se dala vzhledem k zimnímu odpoledni pochopit. Dvě panenky, jedna upečená do bezvědomí (v podstatě na kapačkách), druhá krvácející, houbová omáčka vzhledem, konzistencí a bohužel i chutí silně připomínající čokoládový pudink z prášku, to už se pochopit ani odpustit nedá. Mimořádně mizerná kuchyně. Ovšem ceny jsou na úrovni.


klarinkaj - Budino Ristorante
1. leden 2013 | 19:20

Restaurant Budino jsem navštívila několikrát, vždy velmi příjemná obsluha, jednoduchý a přehledný jídelní lístek, jídlo i pití výborné. Velké plus příjemnému, klidnému a hlavně nekuřáckému prostředí. Mohu všem vřele doporučit.


klarinkaj - Pivovar Groll
1. leden 2013 | 19:09

Pivovar Groll jsem navštívala poprvé včera. Obsluha ze začátku rychlá, ještě nebylo ani dopito a už další pivo na stole, později rychlost obsluhy vázla. Jídlo dobré, nemohu si stěžovat. Vadilo mi neustalé větrání a nezavírání vchodových dveří. V zimních měsících to není zrovna příjemné, když obsluha jde ven do skladu a nechá otevřeny dveře. Další výtku bych měla ohledně placení. Účet napsán za celý stůl na A4 archu. Po zaplacení a žádosti účtenky tištěné z kasy, byl problém na světe. Nutno opět znovu nahlásit veškerou konzumaci a při nesrovnalosti v ceně neprofesionální jednání. Domnívám se, že účtenka by měla být vydávána v tištěné podobě automaticky při placení a né se jí domáhat. Není možná pozdější kontrola a případná reklamace. Osobně již tento podnik nehodlám navštívit.


pavel pavel - Jing Du
30. prosinec 2012 | 16:42

Vynikající jídlo , super ceny až na toalety . Na WC doporučuji jít na veřejné WC na náměstí.


a0b9 - Pivnice Belvedére
28. prosinec 2012 | 22:08

Fajn podnik - super pivo, obsluha dobrá, kuchyně nadprůměrná a tataráček jedinečnej... snad jen záchodky a zakouřený interiér mě trochu odrazuje. ale na posezení s kamarádama jedinečný.


a0b9 - Restaurant U MALICKÉ BRÁNY
28. prosinec 2012 | 22:06

Skvělý podnik - výborné jídlo, fajn obsluha, pivko bez chyby... Dobrá volba pro klidnou večeři i posezení s partou přátel... doporučuji.


a0b9 - Měšťanská Beseda
28. prosinec 2012 | 21:59

Naprosto neuvěřitelná obsluha, kterou prostě hosté obtěžují, což hlasitě komentuje... neuvěřitelné.... škoda - interiéry nádherné, ale úroveň obsluhy (konkrétně mladá dvojice - slečna a mladý pán) mě znechutila na hodně dlouho...


Vader - U Mansfelda
28. prosinec 2012 | 19:09

Opravdu příjemné posezení, výborné prostředí, pivko a jídlo. Obsluha je velmi slušná, vstřícná a starostlivá. Vždycky se rádi vrátíme a všem vřele doporučuji.


italianahani - Indigo
26. prosinec 2012 | 12:53

Tak, jak je to v Indigu, si představuji výbornou restauraci. Milá obsluha, co Vás uvítá hned po vstupu, příjemné prostředí, výborné jídlo. Za mě pět hvězdiček a kdyby jich bylo deset, Indigo si je zaslouží.


Endy - Nad Ledem
26. prosinec 2012 | 11:42

Zkusím tuto hrůznou návštěvu nějak sesmolit do pár vět. Měli jsme zakoupený kupón na 1+1 pizzu. Šli jsme tam ve 4 lidech. Po příchodu jsme se hlásili u jedné slečny, která nás navedla na jinou slečnu za barem. Když jsme ji řekli, že máme rezervaci na sedmou hodinu, řekla ať si teda sedneme, kam chceme, takže kdo ví, jestli to měli vůbec napsané. To je maličkost. Sedli jsme si ke stolu a čekali na obsluhu, po chvíli přišla slečna, na dveřích nálepka, že čepují nefiltrovanou dvanáctku Gambrinus. Dobrá, objednal jsem si tedy, ale tu už bohužel neměli. Přítelkyně chtěla Coca-Colu, tu už taky neměli, jedině light. Tak to byl první pohárek. Ale pořád ještě maličkost. Vzala si od nás kupóny a že nám přinese lístek s pizzami, které je možné si objednat. Přinesla užmoulaný, s obrovským mastným flekem uprostřed a kousky těsta na horních krajích, papírek, s kterým obcházela později další zákazníky. Pohárek začal lehce přetýkat a po zjištění, že za všechny pizzy, bez ohledu na to, jestli je jenom se salámem nebo s lososem nebo se špenátem, stojí jednotnou cenu 99,- Kč, mi to začalo připadat nějaké divné. Objednali jsme si a čekali kolem hodiny, poté přišla servírka s dvěma pizzami, které si objednali dva lidé, kteří šli s námi. "Za chvíli přinesu pizzu i Vám," uklidňovala nás, takže jsme si mysleli maximálně pět minut. Bohužel jsme se mýlili. Když můj kamarád měl v sobě půlku pizzy, slečna servírka donesla zbylé dvě pizzy i nám. Normálním zvykem je, že se přinese všem lidem jídlo najednou nebo se pletu? Tak to už pohárek tekl proudem přes okraj. Přítelkyně pizza s názvem americká, ve které byli samé italské suroviny, bylo součástí i jedno volské oko. Spíše nám to přišlo jako gumová hračka pro psi. Rajčatové sugo nebo jak to tam měli napsané nám přišlo jako prach-obyčejný kečup. Celkové shrnutí: už sem nikdy nepůjdeme a to nemluvě o tom, že je to pro nás z ruky (což jsme si mysleli, že kvůli místu by se měli alespoň snažit nějak nalákat lidi na něco dobrého). Možná špatný den, možná špatná směna...


mooser - U Pramenů
25. prosinec 2012 | 19:19

tragikomické představení na téma restaurace; všechny důrazně varuji, před návštěvou tohoto odpadu


na začátek | «předchozí | Strana 25 z 195 | následující» | na konec

16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde