Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2329 recenzí

kutna - Pivovar Groll
12. leden 2013 | 00:16

Obsluhující pán by měl být vzorem pro všechny obsluhy v Plzni, už podruhé nezklamal, profík každým coulem. Pivo si drží chuť, cenu má přesto snad jen polotmavé. Irituje mě puštěná obrazovka buď se sportem nebo s hudebními klipy, tam to prostě nepatří. Větrání z venkovního mrazu příjemné dvakrát není.


kutna - U Lízala
9. leden 2013 | 00:07

Skvělá obsluha. Jídlo těžký průměr a ještě zřejmě podle toho, kdo zrovna vaří. Tu třetí hvězdičku dávám za obsluhu, za jídlo maximálně dvě a to s přivřeným okem.


kutna - Zulum Restaurace
8. leden 2013 | 23:53

Pizza s sebou, 2 druhy. Objednávka po telefonu v pořádku, obsluha (majitel?) na druhé straně milá a vstřícná. Jejich "pizza" je ale tak špatná, že tuhle restauraci nezachrání ani slevové servery. Na pizze Frutti di mare zapečené plátky citronu, výsledkem je kyselá a hořká chuť, která přebije chuť čehokoliv jiného. Na pizze Prosciutto čerstvá kolečka rajčat přebijí pro změnu chuť parmské šunky. Interiér vypadal dobře a čistě, ale díky téhle zkušenosti už nikdy a nic.


amy - Rozmarýn
5. leden 2013 | 16:46

Jídlo je slabý průměr, šokovalo mě, co jsme dostali na talíře, nebylo to ani pro psa: několik dní sušená "žebírka", částečně už zuhelnatělá, téměř se na nich nedalo najít kousek jedlého masa, připálené a rovněž sušené kuřecí nožky, obé naprosto bez chuti, a prakticky nepoživatelné, příloha doslova ubohá, všechno suché jak troud. Pár dalších jídel z těch, co jsme měli u našeho stolu prý ušlo. Už tam na teplé jídlo nepůjdu. Obložený talíř byl dobrý, obsluha ušla. Měli by se vzpamatovat, z jednoho pořadu se těžko dá žít léta. Čekala jsem jedlé jídlo a zase nic...


amy - Golden Fish
5. leden 2013 | 16:34

Souhlasím s WineEnthusiast. Jídlo je dobré, ale mohlo by být lepší, na to jak chutná, by mělo tedy být levnější. Srdečně souhlasím, že si na hogo fogo hrají o trochu víc, než co se dá ladně snésti. Prostředí je pěkné, ale jídlo pokulhává, není často čerstvé, leccos je evidentně ohřáté a nejspíš i z mrazáku, např. knedlík v polévce je kvůli zmražení zblemcovatělý. V téhle kategorii musí být jídlo 100% čerstvé, zmrzlouny si můžu koupit v sámošce.


dita - Pivovar Groll
5. leden 2013 | 11:01

Na tatarák tam rozhodně nechoďte..


marwin - Starobolevecká hospůdka
3. leden 2013 | 13:45

Asi pět návštěv a vždycky naprosto bez problémů. Nejvíc mě okouzlil salát s modrým sýrem (který nejím) politý medem (nemusím) a vlašskými ořechy (ee), který kupodivu chutná báječně. Oceňuji výběr piv, rovněž velikost porcí je dostatečná i pro dřevorubce. Obsluha toho má občas plný zuby, ale to mi v hospodě narvaný pod střechu nikdy nevadilo. Letní zahrádka je boží.


marwin - Zulum Restaurace
3. leden 2013 | 13:36

Mimořádně ospalá obsluha by se dala vzhledem k zimnímu odpoledni pochopit. Dvě panenky, jedna upečená do bezvědomí (v podstatě na kapačkách), druhá krvácející, houbová omáčka vzhledem, konzistencí a bohužel i chutí silně připomínající čokoládový pudink z prášku, to už se pochopit ani odpustit nedá. Mimořádně mizerná kuchyně. Ovšem ceny jsou na úrovni.


klarinkaj - Budino Ristorante
1. leden 2013 | 19:20

Restaurant Budino jsem navštívila několikrát, vždy velmi příjemná obsluha, jednoduchý a přehledný jídelní lístek, jídlo i pití výborné. Velké plus příjemnému, klidnému a hlavně nekuřáckému prostředí. Mohu všem vřele doporučit.


klarinkaj - Pivovar Groll
1. leden 2013 | 19:09

Pivovar Groll jsem navštívala poprvé včera. Obsluha ze začátku rychlá, ještě nebylo ani dopito a už další pivo na stole, později rychlost obsluhy vázla. Jídlo dobré, nemohu si stěžovat. Vadilo mi neustalé větrání a nezavírání vchodových dveří. V zimních měsících to není zrovna příjemné, když obsluha jde ven do skladu a nechá otevřeny dveře. Další výtku bych měla ohledně placení. Účet napsán za celý stůl na A4 archu. Po zaplacení a žádosti účtenky tištěné z kasy, byl problém na světe. Nutno opět znovu nahlásit veškerou konzumaci a při nesrovnalosti v ceně neprofesionální jednání. Domnívám se, že účtenka by měla být vydávána v tištěné podobě automaticky při placení a né se jí domáhat. Není možná pozdější kontrola a případná reklamace. Osobně již tento podnik nehodlám navštívit.


pavel pavel - Jing Du
30. prosinec 2012 | 16:42

Vynikající jídlo , super ceny až na toalety . Na WC doporučuji jít na veřejné WC na náměstí.


a0b9 - Pivnice Belvedére
28. prosinec 2012 | 22:08

Fajn podnik - super pivo, obsluha dobrá, kuchyně nadprůměrná a tataráček jedinečnej... snad jen záchodky a zakouřený interiér mě trochu odrazuje. ale na posezení s kamarádama jedinečný.


na začátek | «předchozí | Strana 25 z 195 | následující» | na konec

16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde