Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2329 recenzí

Drice - Indigo
13. únor 2013 | 09:09

Do této restaurace se vracím pokaždé s jistotou, že za své peníze dostanu dokonalé jídlo. 99% ostatních " restaurací " by si mělo vzít příklad. Dle mého názoru jedna z nejlepších restaurací v Plzni.


bambal - Restaurace U Trpaslíka
11. únor 2013 | 21:06

K Trpaslikovi uz nikdy. pri objednavce dvou steaku nam po deseti minutach bylo zdeleno ze neni maso. dali sme si "steak" z veverky(nesel uriznout) k tomu grilovanou zeleninu(spise dusena cibulova smes), hnus. na zachodech smrad, plisen ani kapka mydla. nechtel bych videt kuchyni. velke zklamani


zolly - Zulum Restaurace
10. únor 2013 | 11:43

Tuto restauraci rozhodně nedoporučuji! Obsluha pomalá, jídlo průměrné, ale ceny jsou nadprůměrné. Objednat si tatarák byl velký omyl. Maso rozhodně nebylo čerstvé a po jeho vrácení zpět do kuchyně se rozpoutalo hotové peklo. Servírka očividně nezvládla situaci a stropila velkou scénu, navíc zavolala majitele, který ve vzniklé komedii pokračoval dál. Velice nepříjemný večer, který již nebudu nikdy opakovat a této restauraci se budu velkým obloukem vyhýbat.


stacy - Rozmarýn
9. únor 2013 | 15:10

Kvalitní restaurace, příjemná obsluha, chutné jídlo, opravdu hezky naservírované.. Z mé strany spokojenost ;-)


stacy - Restaurace U Trpaslíka
9. únor 2013 | 15:05

Tento podnik nedoporučuji.

1.) nepříjemná obsluha

2.) steak byl polosyrový - pokud zákazník neobjedná jinak, vždy se servíruje steak well done!) a nebyl očištěný - s tlustým masem..

3.) na toaletách to páchlo hůř jak v zaplivaném pajzlu


crazy-girl - Pancho´s
8. únor 2013 | 18:17

Výborný jídlo, příjemná obsluha, určitě doporučuju ;-) Je fakt, že když to byl Ixcatlan, vařili tam o trošku líp, ale v Pancho's mi taky moc chutná. Hlavně zkuste smažené papričky se sýrem jako předkrm, mňam.


blue.cherry - U Rytíře Lochoty
7. únor 2013 | 22:12

Pizza výborná, vlastní pivo taky skvělé, kuchyně v restauraci průměrná, pojedla jsem již mnohokrát a většinou chutnalo.... co se obsluhy týká, je třeba si vyčíhnout tu rychlou a spolehlivou směnu...


blue.cherry - Starobolevecká hospůdka
7. únor 2013 | 22:02

My tam byli s přítelem zatím třikrát za poslední rok a nenapadá mě, na co bych si postěžovala. Obsluha se tvářila neutrálně a na suchu nás sedět nenechávala, na otázky ohledně meníčka byla schopna odpovědět. Jídlo nám chutnalo MOC :-) Úžasná byla kachna na pomerančích, mohu doporučit, na tu se vydám určitě znovu... mnam...


majkl.82 - Zlatá koruna
2. únor 2013 | 15:22

Pred 2 roky jsme sem chodili pravidelne, byla to parada, ale nyni to zde jde celkem z kopce. Obsluha pomala, nestiha, ale za to prijemna a vstricna. Rozdeleni hospody na nekurackou a kurackou pulku je temer k nicemu, jelikoz se smrad z cigaret vzdycky natahne do te nekuracke. Pivo Zatec obcas zelezne, jidelnicek je celkem omezeny. Mrzi me, ze tato hospoda jde tak z kopce...


Hrosik - Angus Steak House
1. únor 2013 | 10:25

Čekal jsem od toho víc. Rezervace na 19 hodinu, přesto jsme čekali do 19:30. Jedna z číšnic se tvářila jak kyselá okurka, odnesla mi prázdný půllitr, aniž by se zeptala, co si dám a samozřejmě mi další nepřinesla. Taky bych čekal steakový příbor, s tímhle to nebyla žádná slast teda. Jinak steak výborný, hezky nazdobené zbytečnou zeleninou. Pepřová omáčka i bagety byly ale slabší. Prostory malé, zato nekuřácké. Suma: za ty prachy teda nic moc.

Stejně mi nejvíc steaky chutnají U Velblouda (steak, pepřová omáčka a bagetka perfektní, tanková 12°), jen kdyby to tam nebylo kuřácký. Atmosféra daleko lepší a to vše za menší prachy.


Drice - Restaurace U Trpaslíka
31. leden 2013 | 11:16

Bohužel jsem tuto restauraci navštívil před vánoci s kolegy z práce.

1. personál byl informován o počtu osob ( byl jsem tázán při rezervaci ), když jsme si začali objednávat tak nám bylo zděleno co nemají, ve finále byl výběr pouze z pár jídel, protože jsme se postupně dozvědeli až po výběru jiného jídla , že to také nemají.

2. když už si všichni jídlo vybrali čekali jsme skoro 2 hodiny než jídlo přinesou. Na otázku kdy jídlo bude zněla suchá odpověď servírky až bude tak bude. Když už jídlo přinesli, chyběly 2 porce na které se čekalo dalších 30 min.

3. obsluha nechochotná a jediné kdy se zasmála bylo při placení

Tuto restauraci bych nedoporučil a nedivím se, že musejí dávat pořád nabídky na slevové portály.


kava - El Cid
29. leden 2013 | 22:25

Předností této restaurace je opravdu skvělá obsluha, která se v Plzni jen tak nevidí. Ochutnané jídlo (předkrm a steak) bylo velmi dobré, i když porovnáme-li cenu/výkon/chuťové sladění jedná se o standard. Co však zkazilo chuť se vrátit je kuřácké prostředí. Ačkoliv jsme seděli v nekuřácké sekci, stačilo aby si v přední části na baru zapálil jeden člověk a měli jsme kompletně po večeru. Bohužel sem se již nevrátíme, nemá smysl si platit drahé jídlo a nechat si jej zkazit kouřem jako v jakékoliv béčkové restauraci.


na začátek | «předchozí | Strana 24 z 195 | následující» | na konec

15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde