Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2342 recenzí

brkan - Stará sladovna
19. duben 2013 | 10:44

Po dlouhé době jsme sem zašli na oběd. Pokud čekáte, že se zde v poledne najíte za 30 min. tak pozor, čekali jsme skoro hodinu. A grilovaná zelenina k rybě? Opečná kapie v přepáleným oleji - ach jo. Halušky - neosolené, veškeré ingredince smíchané až v misce ve které byly podávané, takže chuť nulová. Ať to kuchař radši nedělá, když to neumí.... Takže zase asi dva roky neee. Děkuji.


tomasak - El Cid
18. duben 2013 | 18:09

Tak tato restaurace asi nej v Plzni. Skutečně světová kvalita za Plzeňské ceny.


irenka - Uctívaný Velbloud
17. duben 2013 | 20:41

Výborné jídlo, skvělé víno a příjemná obsluha, vřele doporučuji!


Malketka.21 - Pancho´s
17. duben 2013 | 09:38

Musím říci, že polední menu opravdu doporučuji. S kolegyněma docházíme pravidelně a jsme maximálně spokojené. Skvělá obsluha, milá, vtipná a jídlo chuťově skvělé. Nemám co vytknout.


Registrace - Polévkárna Supa Supa
8. duben 2013 | 14:47

Velmi příjemný podnik, polévky skvělé, stejně jako třeba mrkvové bramboráky. Stálo by za to rozšířit nabídku, např. o více druhů salátů.


Kokta - Angus Steak House
5. duben 2013 | 20:32

Dnes jsem navštívil steak house a mohu říci, že jsem byl velice překvapen. Obsluha milá a ochotná na jedničku, pořád se o nás někdo staral, ale tak by to mělo být v každé dobré restauraci. Pozval jsem přátele na večeři, byli jsme čtyři a dali jsme si každý jiný steak. Všichni jsme si moc pochutnali, propečenost přesně jak jsme si objednali. Ptali jsme se obsluhy na čem jsou steaky připravovány a když jsme se dozvěděli, že na dřevěném uhlí, tak před panem kuchařem smekám. Jen příště zvolím raději úpravu rare, dal jsem si medium a snesl bych o něco víc krve :-) Za dobré jídlo si musíte připlatit, ale ten zážitek za to určitě stojí. Rádi se do této restaurace vrátíme.


Bombikovic - Zulum Restaurace
2. duben 2013 | 23:00

Velmi pomala obsluha, cisnik radeji uklizi a utira stoly po hostech, zatimco jini nemaji ani napoje (pri temer prazdne restauraci)... Na jidlo jsme cekali trictvrte hodiny a kdyz konecne dorazilo, tak priloha byla mirne receno vlazna a hlavni jidlo velmi horke a nedosmazene... Nelze opomenout, ze zde od nasi posledni navstevy (ktera mimochodem nedopadla tak tragicky) velmi citelme zdrazili - smazeny hermelin, ktery staval jeste pred mesicem zhruba 70-80 korun nyni stoji 110!!! Nenechte se zmast relativne sympatickym prostredim, kuchyne nestoji za nic a provozovatel by se mel rozmyslet, zda-li by nebyl uzitecnejsi nekde v tovarne u pasu, nez v restauraci, ktera si zjevne hraje na neco, co ani zdaleka neni... Mimochodem, velmi zajimava vlastnicka struktura...


Sebi - Potrefená Husa
1. duben 2013 | 16:50

Příjemná restaurace, kterou doplňuje kvalitní obsluha a naprosto famózní jídlo. Jedna z nejlepších restaurací v Plzni.. Vřele doporučuji zkusit ;)


rasputin - Pivnice Belvedére
28. březen 2013 | 14:10

Dobrá pivnice, vynikající Chodovar 11. Dobrá obsluha a i zde již několikrát zmíněný tataráček nemá chybu . U mne 4 hvězdy


dzezulak - Restaurace U Trpaslíka
24. březen 2013 | 13:10

Celkem dobře pojatý interiér. Stavebně oddělené prostory pro nekuřáky a kuřáky lze jen tušit. Kouří se jen v patře. Obsluha celkem dobrá. K jídlu:Polévky doneseny v oštípaných talířích a spíš průměrné;hlavní chody doneseny spíš vlažné, vzhledově nic moc, chuť ušla. K prostředí:Záchody plesnivé a zima, absence uklidové místnosti vede k tomu, že mop a kýbl je opřen o zed u umyvadel.

Celkově:Restauraci jsme navštívili poprvé a taky naposled


Vála - Rozmarýn
7. březen 2013 | 22:41

Dobrý den, dnes jsem navšťívil tento podnik a byl jsem moc mile překvapen, dříve jsem chodil dlouhá léta do Velblouda a nedokázal bych si představit, že bych do Rozmarýnu někdy zabloudil, jenže po zkušenosti z Velblouda, který teď již není Plzeňský nebo je plzeňský, ale pod Pražským vedením a je vidět že na této klasické plzeňské hospodě novým majitelúm moc nezáleží tak jsem prostě raději zavítal hned vedle do Rozmarýnu. A jak jsem již zdůraznil byl jsem mile překvapen, jídlo naprosto v pořádku jak obědové menu tak na večeři vřele doporučuji pivo mají Prazdroj 12 a G 10 což je naprosto v pořádku navíc je výborné. Byl jsem velice spokojen, a co je neuvěřitelné snad v jakékoliv restauraci aspoň tady v Plzni měl jsem tu čest poznat se s majitelem, který mě dokázal jak uvítat tak se se mnou mile rozloučit což je dnes dá se říct naprosto neuvěřitelné a já mu za to skládám velikou poklonu a moc bych mu přál aby jeho podnik šlapal lépe než minulým majitelům. Všem vřele doporučuji a pokud se Vám všem co chodily do Velblouda , který je hned vedle a již nejsou spokojeni zajděte pár kroků do Rozmarýnu a nechte se mile překvapit novým majitelem, který přistupuje k tomuto podniku velice profesionálně a je vidět že si ho váží. Tohle je jen můj dojem. Restauraci Rozmarýn vřele doporučuji!!!


vserubak - Indická restaurace Everest
2. březen 2013 | 19:06

Výborný podnik. Byly jsme tam ve třech, každý samozřejmě jiné jídlo, abychom ochutnali co možná nejvíce. Vše, co jsme měli, bylo chuťově perfektní. Obsluha milá, dá se s ní bez větších problémů domluvit česky (o leckterých čínských restauracích se to říct nedá), porce velké, ceny dobré. Dopučuji polévky - všechny.

Každopádně se sem vrátím ochutnat něco dalšího.


na začátek | «předchozí | Strana 23 z 196 | následující» | na konec

14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32





Dotykačka nabízí EET pokladny a příslušenství za přijatelné ceny. V ceně řešení od Dotykačky je pokladní software, který má více než 70 funkcí

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz

Možnosti inzerce zde