Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2337 recenzí

Vála - Rozmarýn
7. březen 2013 | 22:41

Dobrý den, dnes jsem navšťívil tento podnik a byl jsem moc mile překvapen, dříve jsem chodil dlouhá léta do Velblouda a nedokázal bych si představit, že bych do Rozmarýnu někdy zabloudil, jenže po zkušenosti z Velblouda, který teď již není Plzeňský nebo je plzeňský, ale pod Pražským vedením a je vidět že na této klasické plzeňské hospodě novým majitelúm moc nezáleží tak jsem prostě raději zavítal hned vedle do Rozmarýnu. A jak jsem již zdůraznil byl jsem mile překvapen, jídlo naprosto v pořádku jak obědové menu tak na večeři vřele doporučuji pivo mají Prazdroj 12 a G 10 což je naprosto v pořádku navíc je výborné. Byl jsem velice spokojen, a co je neuvěřitelné snad v jakékoliv restauraci aspoň tady v Plzni měl jsem tu čest poznat se s majitelem, který mě dokázal jak uvítat tak se se mnou mile rozloučit což je dnes dá se říct naprosto neuvěřitelné a já mu za to skládám velikou poklonu a moc bych mu přál aby jeho podnik šlapal lépe než minulým majitelům. Všem vřele doporučuji a pokud se Vám všem co chodily do Velblouda , který je hned vedle a již nejsou spokojeni zajděte pár kroků do Rozmarýnu a nechte se mile překvapit novým majitelem, který přistupuje k tomuto podniku velice profesionálně a je vidět že si ho váží. Tohle je jen můj dojem. Restauraci Rozmarýn vřele doporučuji!!!


vserubak - Indická restaurace Everest
2. březen 2013 | 19:06

Výborný podnik. Byly jsme tam ve třech, každý samozřejmě jiné jídlo, abychom ochutnali co možná nejvíce. Vše, co jsme měli, bylo chuťově perfektní. Obsluha milá, dá se s ní bez větších problémů domluvit česky (o leckterých čínských restauracích se to říct nedá), porce velké, ceny dobré. Dopučuji polévky - všechny.

Každopádně se sem vrátím ochutnat něco dalšího.


lubi.482 - Zlatá koruna
19. únor 2013 | 02:32

Příjemná hospůdka na jižním předměstí, s příjemným a čistým interiérem. Obsluha je velice příjemná a vstřícná, jídelníček sice méně obsáhlý, ale zato jsou zde vynikající pokrmy vhodné k pivu, např. utopenec, nebo nakládaný hermelín. Je zde opravdu pestrý výběr piv, většinou zde vládne veselá atmosféra. Výhodou je rozdělení kuřácké a nekuřácké místnosti. Hospodu bych určitě doporučil, chodíme sem cca rok a půl.


jaromirjanak - El Cid
18. únor 2013 | 20:32

Super restaurace s vynikajícím jídlem. Podle nás nejlepší restaurace v Plzni. Byli jsme tam naposledy včera a zase jsme byli spokojeni. Obsluha je příjemná a pozorná. To se moc dnes nevidí. Vína mají za hodně rozumné ceny a dá se tam pořídit i levné víno co stojí za to. Doporučujeme špíz z mořských plodů, krevety na česneku :-) mňam. Je dobře, že jsou i v Plzni restaurace kam se dá chodit a dobře se najíst. Jára


12356 - ŠACHMAT
18. únor 2013 | 12:49

výborná kuchyně a obsluha a v létě super terasa a koncerty


Registrace - Zlatá koruna
15. únor 2013 | 18:35

Dříve dobrá hospoda, se kterou to jde v poslední době s kopce a drží jí nad vodou jen výběr piv a vhodná lokace. Kuchyně špatná, nová obsluha jakbysmet. Prostředí nekuřácké části dobré, za to v kuřácké části to vypadá jak v nonstop herně.


Drice - Indigo
13. únor 2013 | 09:09

Do této restaurace se vracím pokaždé s jistotou, že za své peníze dostanu dokonalé jídlo. 99% ostatních " restaurací " by si mělo vzít příklad. Dle mého názoru jedna z nejlepších restaurací v Plzni.


bambal - Restaurace U Trpaslíka
11. únor 2013 | 21:06

K Trpaslikovi uz nikdy. pri objednavce dvou steaku nam po deseti minutach bylo zdeleno ze neni maso. dali sme si "steak" z veverky(nesel uriznout) k tomu grilovanou zeleninu(spise dusena cibulova smes), hnus. na zachodech smrad, plisen ani kapka mydla. nechtel bych videt kuchyni. velke zklamani


zolly - Zulum Restaurace
10. únor 2013 | 11:43

Tuto restauraci rozhodně nedoporučuji! Obsluha pomalá, jídlo průměrné, ale ceny jsou nadprůměrné. Objednat si tatarák byl velký omyl. Maso rozhodně nebylo čerstvé a po jeho vrácení zpět do kuchyně se rozpoutalo hotové peklo. Servírka očividně nezvládla situaci a stropila velkou scénu, navíc zavolala majitele, který ve vzniklé komedii pokračoval dál. Velice nepříjemný večer, který již nebudu nikdy opakovat a této restauraci se budu velkým obloukem vyhýbat.


stacy - Rozmarýn
9. únor 2013 | 15:10

Kvalitní restaurace, příjemná obsluha, chutné jídlo, opravdu hezky naservírované.. Z mé strany spokojenost ;-)


stacy - Restaurace U Trpaslíka
9. únor 2013 | 15:05

Tento podnik nedoporučuji.

1.) nepříjemná obsluha

2.) steak byl polosyrový - pokud zákazník neobjedná jinak, vždy se servíruje steak well done!) a nebyl očištěný - s tlustým masem..

3.) na toaletách to páchlo hůř jak v zaplivaném pajzlu


crazy-girl - Pancho´s
8. únor 2013 | 18:17

Výborný jídlo, příjemná obsluha, určitě doporučuju ;-) Je fakt, že když to byl Ixcatlan, vařili tam o trošku líp, ale v Pancho's mi taky moc chutná. Hlavně zkuste smažené papričky se sýrem jako předkrm, mňam.


na začátek | «předchozí | Strana 23 z 195 | následující» | na konec

14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde