Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2338 recenzí

Kokta - Angus Steak House
5. duben 2013 | 20:32

Dnes jsem navštívil steak house a mohu říci, že jsem byl velice překvapen. Obsluha milá a ochotná na jedničku, pořád se o nás někdo staral, ale tak by to mělo být v každé dobré restauraci. Pozval jsem přátele na večeři, byli jsme čtyři a dali jsme si každý jiný steak. Všichni jsme si moc pochutnali, propečenost přesně jak jsme si objednali. Ptali jsme se obsluhy na čem jsou steaky připravovány a když jsme se dozvěděli, že na dřevěném uhlí, tak před panem kuchařem smekám. Jen příště zvolím raději úpravu rare, dal jsem si medium a snesl bych o něco víc krve :-) Za dobré jídlo si musíte připlatit, ale ten zážitek za to určitě stojí. Rádi se do této restaurace vrátíme.


Bombikovic - Zulum Restaurace
2. duben 2013 | 23:00

Velmi pomala obsluha, cisnik radeji uklizi a utira stoly po hostech, zatimco jini nemaji ani napoje (pri temer prazdne restauraci)... Na jidlo jsme cekali trictvrte hodiny a kdyz konecne dorazilo, tak priloha byla mirne receno vlazna a hlavni jidlo velmi horke a nedosmazene... Nelze opomenout, ze zde od nasi posledni navstevy (ktera mimochodem nedopadla tak tragicky) velmi citelme zdrazili - smazeny hermelin, ktery staval jeste pred mesicem zhruba 70-80 korun nyni stoji 110!!! Nenechte se zmast relativne sympatickym prostredim, kuchyne nestoji za nic a provozovatel by se mel rozmyslet, zda-li by nebyl uzitecnejsi nekde v tovarne u pasu, nez v restauraci, ktera si zjevne hraje na neco, co ani zdaleka neni... Mimochodem, velmi zajimava vlastnicka struktura...


Sebi - Potrefená Husa
1. duben 2013 | 16:50

Příjemná restaurace, kterou doplňuje kvalitní obsluha a naprosto famózní jídlo. Jedna z nejlepších restaurací v Plzni.. Vřele doporučuji zkusit ;)


rasputin - Pivnice Belvedére
28. březen 2013 | 14:10

Dobrá pivnice, vynikající Chodovar 11. Dobrá obsluha a i zde již několikrát zmíněný tataráček nemá chybu . U mne 4 hvězdy


dzezulak - Restaurace U Trpaslíka
24. březen 2013 | 13:10

Celkem dobře pojatý interiér. Stavebně oddělené prostory pro nekuřáky a kuřáky lze jen tušit. Kouří se jen v patře. Obsluha celkem dobrá. K jídlu:Polévky doneseny v oštípaných talířích a spíš průměrné;hlavní chody doneseny spíš vlažné, vzhledově nic moc, chuť ušla. K prostředí:Záchody plesnivé a zima, absence uklidové místnosti vede k tomu, že mop a kýbl je opřen o zed u umyvadel.

Celkově:Restauraci jsme navštívili poprvé a taky naposled


Vála - Rozmarýn
7. březen 2013 | 22:41

Dobrý den, dnes jsem navšťívil tento podnik a byl jsem moc mile překvapen, dříve jsem chodil dlouhá léta do Velblouda a nedokázal bych si představit, že bych do Rozmarýnu někdy zabloudil, jenže po zkušenosti z Velblouda, který teď již není Plzeňský nebo je plzeňský, ale pod Pražským vedením a je vidět že na této klasické plzeňské hospodě novým majitelúm moc nezáleží tak jsem prostě raději zavítal hned vedle do Rozmarýnu. A jak jsem již zdůraznil byl jsem mile překvapen, jídlo naprosto v pořádku jak obědové menu tak na večeři vřele doporučuji pivo mají Prazdroj 12 a G 10 což je naprosto v pořádku navíc je výborné. Byl jsem velice spokojen, a co je neuvěřitelné snad v jakékoliv restauraci aspoň tady v Plzni měl jsem tu čest poznat se s majitelem, který mě dokázal jak uvítat tak se se mnou mile rozloučit což je dnes dá se říct naprosto neuvěřitelné a já mu za to skládám velikou poklonu a moc bych mu přál aby jeho podnik šlapal lépe než minulým majitelům. Všem vřele doporučuji a pokud se Vám všem co chodily do Velblouda , který je hned vedle a již nejsou spokojeni zajděte pár kroků do Rozmarýnu a nechte se mile překvapit novým majitelem, který přistupuje k tomuto podniku velice profesionálně a je vidět že si ho váží. Tohle je jen můj dojem. Restauraci Rozmarýn vřele doporučuji!!!


vserubak - Indická restaurace Everest
2. březen 2013 | 19:06

Výborný podnik. Byly jsme tam ve třech, každý samozřejmě jiné jídlo, abychom ochutnali co možná nejvíce. Vše, co jsme měli, bylo chuťově perfektní. Obsluha milá, dá se s ní bez větších problémů domluvit česky (o leckterých čínských restauracích se to říct nedá), porce velké, ceny dobré. Dopučuji polévky - všechny.

Každopádně se sem vrátím ochutnat něco dalšího.


lubi.482 - Zlatá koruna
19. únor 2013 | 02:32

Příjemná hospůdka na jižním předměstí, s příjemným a čistým interiérem. Obsluha je velice příjemná a vstřícná, jídelníček sice méně obsáhlý, ale zato jsou zde vynikající pokrmy vhodné k pivu, např. utopenec, nebo nakládaný hermelín. Je zde opravdu pestrý výběr piv, většinou zde vládne veselá atmosféra. Výhodou je rozdělení kuřácké a nekuřácké místnosti. Hospodu bych určitě doporučil, chodíme sem cca rok a půl.


jaromirjanak - El Cid
18. únor 2013 | 20:32

Super restaurace s vynikajícím jídlem. Podle nás nejlepší restaurace v Plzni. Byli jsme tam naposledy včera a zase jsme byli spokojeni. Obsluha je příjemná a pozorná. To se moc dnes nevidí. Vína mají za hodně rozumné ceny a dá se tam pořídit i levné víno co stojí za to. Doporučujeme špíz z mořských plodů, krevety na česneku :-) mňam. Je dobře, že jsou i v Plzni restaurace kam se dá chodit a dobře se najíst. Jára


12356 - ŠACHMAT
18. únor 2013 | 12:49

výborná kuchyně a obsluha a v létě super terasa a koncerty


Registrace - Zlatá koruna
15. únor 2013 | 18:35

Dříve dobrá hospoda, se kterou to jde v poslední době s kopce a drží jí nad vodou jen výběr piv a vhodná lokace. Kuchyně špatná, nová obsluha jakbysmet. Prostředí nekuřácké části dobré, za to v kuřácké části to vypadá jak v nonstop herně.


Drice - Indigo
13. únor 2013 | 09:09

Do této restaurace se vracím pokaždé s jistotou, že za své peníze dostanu dokonalé jídlo. 99% ostatních " restaurací " by si mělo vzít příklad. Dle mého názoru jedna z nejlepších restaurací v Plzni.


na začátek | «předchozí | Strana 23 z 195 | následující» | na konec

14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde