Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2335 recenzí

italianahani - Restaurace U Králů
27. duben 2013 | 13:41

U Králů je to fajn, občas tam bývá i zpívaná, což je příjemný způsob jak trávit páteční či sobotní večer. Pivo ok, obsluha také. Za mě 3*


italianahani - Bazén Slovany
27. duben 2013 | 13:26

Lepší průměr; co mi trochu vadí, je smrad z cigaret, i když tam zrovna nikdo nekouří, zřejmě špatná klimatizace, protože v horkých dnech je tam nepříjemné vedro, i když jsou otevřená okna. Nicméně pivo (G 10°, Kozel černý, Prazdroj) v pořádku a s obsluhou jsme neměli problém. A co je jednoznačně pozitivní pro rodiče s dětmi, je dětský koutek a možnost využití dětské židličky.


buldozer - Jing Du
24. duben 2013 | 21:22

Skvělá čína, příjemná obsluha, výborné ceny. Rádi sem chodíme i několikrát v týdnu.


kmiluse - Pijezpi
22. duben 2013 | 09:13

Jediné co je příjemné, byla obsluha. Kuřecí maso rozklepané, brambory nedovařené a neosolené. Za polévku a 2 chleby slečna servírka učtovala 40kč. Při ochutnání jsme rychle zjistili proč, za celý týden slitá v jednu. Prostě hnus. Sem prostě už nikdy.


brkan - Stará sladovna
19. duben 2013 | 10:44

Po dlouhé době jsme sem zašli na oběd. Pokud čekáte, že se zde v poledne najíte za 30 min. tak pozor, čekali jsme skoro hodinu. A grilovaná zelenina k rybě? Opečná kapie v přepáleným oleji - ach jo. Halušky - neosolené, veškeré ingredince smíchané až v misce ve které byly podávané, takže chuť nulová. Ať to kuchař radši nedělá, když to neumí.... Takže zase asi dva roky neee. Děkuji.


tomasak - El Cid
18. duben 2013 | 18:09

Tak tato restaurace asi nej v Plzni. Skutečně světová kvalita za Plzeňské ceny.


irenka - Uctívaný Velbloud
17. duben 2013 | 20:41

Výborné jídlo, skvělé víno a příjemná obsluha, vřele doporučuji!


Malketka.21 - Pancho´s
17. duben 2013 | 09:38

Musím říci, že polední menu opravdu doporučuji. S kolegyněma docházíme pravidelně a jsme maximálně spokojené. Skvělá obsluha, milá, vtipná a jídlo chuťově skvělé. Nemám co vytknout.


Registrace - Polévkárna Supa Supa
8. duben 2013 | 14:47

Velmi příjemný podnik, polévky skvělé, stejně jako třeba mrkvové bramboráky. Stálo by za to rozšířit nabídku, např. o více druhů salátů.


Kokta - Angus Steak House
5. duben 2013 | 20:32

Dnes jsem navštívil steak house a mohu říci, že jsem byl velice překvapen. Obsluha milá a ochotná na jedničku, pořád se o nás někdo staral, ale tak by to mělo být v každé dobré restauraci. Pozval jsem přátele na večeři, byli jsme čtyři a dali jsme si každý jiný steak. Všichni jsme si moc pochutnali, propečenost přesně jak jsme si objednali. Ptali jsme se obsluhy na čem jsou steaky připravovány a když jsme se dozvěděli, že na dřevěném uhlí, tak před panem kuchařem smekám. Jen příště zvolím raději úpravu rare, dal jsem si medium a snesl bych o něco víc krve :-) Za dobré jídlo si musíte připlatit, ale ten zážitek za to určitě stojí. Rádi se do této restaurace vrátíme.


Bombikovic - Zulum Restaurace
2. duben 2013 | 23:00

Velmi pomala obsluha, cisnik radeji uklizi a utira stoly po hostech, zatimco jini nemaji ani napoje (pri temer prazdne restauraci)... Na jidlo jsme cekali trictvrte hodiny a kdyz konecne dorazilo, tak priloha byla mirne receno vlazna a hlavni jidlo velmi horke a nedosmazene... Nelze opomenout, ze zde od nasi posledni navstevy (ktera mimochodem nedopadla tak tragicky) velmi citelme zdrazili - smazeny hermelin, ktery staval jeste pred mesicem zhruba 70-80 korun nyni stoji 110!!! Nenechte se zmast relativne sympatickym prostredim, kuchyne nestoji za nic a provozovatel by se mel rozmyslet, zda-li by nebyl uzitecnejsi nekde v tovarne u pasu, nez v restauraci, ktera si zjevne hraje na neco, co ani zdaleka neni... Mimochodem, velmi zajimava vlastnicka struktura...


Sebi - Potrefená Husa
1. duben 2013 | 16:50

Příjemná restaurace, kterou doplňuje kvalitní obsluha a naprosto famózní jídlo. Jedna z nejlepších restaurací v Plzni.. Vřele doporučuji zkusit ;)


na začátek | «předchozí | Strana 22 z 195 | následující» | na konec

13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde