Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2342 recenzí

Andýsek - Rozmarýn
12. květen 2013 | 10:15

Jídlo velmi dobré. Obsluha příjemná a prostředí taktéž. Dali jsme si pečená žebírka a byla vynikající.


Andýsek - Starobolevecká hospůdka
12. květen 2013 | 10:07

Včera jsem tam prvně vyrazila s kamarádkama. Obsluha v poho ( byla jsem upozorněna že někdy jsou tam slečny nepříjemné, ale byly normální). pivko velmi dobré, velký výběr. Jídlo úžasné ( jen škoda že grilují jen ve středu a v sobotu) přílohy taky velmi dobré ( mandlové krokety, opečený brambor, šťouchaný brambor s cibulkou atd. .. ne jako všude hranolky, ty si můžu dát u mekáče) a moc pěkné prostředí a krásná velká teráska. Můžu jen vřele doporučit :)


Tomáš - AKROPOLIS ŘECKÝ RESTAURANT
10. květen 2013 | 14:51

Stará Akropolis byla strašná. V "nové" jsem sice nebyl, ale to, že si provozovatel napíše sám na sebe recenzi, důvěru nevzbuzuje :( (jméno profilu uživatele CZ je stejné jako provozovatel na jejich webu...).


CZ - AKROPOLIS ŘECKÝ RESTAURANT
17. květen 2016 | 21:12

ŘECKÝ RESTAURANT AKROPOLIS Vás vítá v letní sezoně 2016. Venkovní terasa s dětským hřištěm je již otevřena. Těšíme se na Vaší návštěvu.

Podělte se s námi také o Vaše názory a ohodnoťte naší restauraci.

Sledovat Nás můžete také na fb, instagramu a nebo ohodnit na tripadvisor.cz

Samozřejmostí jsou naše internetové stránky restaurant-akropolis.cz a email info@restaurant-akropolis.cz

S přáním dobré chuti - kolektiv restaurantu Akropolis. CZ


Annette - El Cid
4. květen 2013 | 08:51

Byli jsme zde na "vánočním degustačním menu". Popravdě si u těchto voucherů často nejsem jistá, zda Vás opravdu kvalitně obslouží a naservírují porce, jako byste si platili chody zvlášť. Tady si jistá být mohu! Voucher zahrnoval 4 chody, kde jsme již po výborném předkrmu byli naprosto plní (a to jsme nabídli i kamarádům). Poté přišla na řadu obrovská porce hlavního chodu a na závěr ještě variace sýrů s bagetkou a čokoládový dezert.

Vše bylo naprosto vynikající, jen pro degustační menu toho bylo až až! Vřele doporučuji!


PetraH - Zulum Restaurace
28. duben 2013 | 20:03

Obsluha nepříjemná již od začátku, šnek je jejich rychlejší brácha. Na pití jsme čekali asi 15 min a jídla jsme se nedočkali. Naše nervy nevydrželi a odešli jsme. Místo plného a spokojeného žaludku pokažené odpoledne.


italianahani - U Mansfelda
27. duben 2013 | 14:41

Vynikající kuchyně. Je to už nějaký čas, ale dělali tu výborný grilovaný lilek a excelentní svíčkovou (nevím, zda je stále na jídelním lístku). Takže tento podnik doporučuju, kdykoliv se mě někdo zeptá, kam zajít. Pět hvězdiček.


italianahani - Žumbera
27. duben 2013 | 13:57

Výborné jídlo a příjemná obsluha. Doporučuji!


italianahani - Restaurace U Králů
27. duben 2013 | 13:41

U Králů je to fajn, občas tam bývá i zpívaná, což je příjemný způsob jak trávit páteční či sobotní večer. Pivo ok, obsluha také. Za mě 3*


italianahani - Bazén Slovany
27. duben 2013 | 13:26

Lepší průměr; co mi trochu vadí, je smrad z cigaret, i když tam zrovna nikdo nekouří, zřejmě špatná klimatizace, protože v horkých dnech je tam nepříjemné vedro, i když jsou otevřená okna. Nicméně pivo (G 10°, Kozel černý, Prazdroj) v pořádku a s obsluhou jsme neměli problém. A co je jednoznačně pozitivní pro rodiče s dětmi, je dětský koutek a možnost využití dětské židličky.


buldozer - Jing Du
24. duben 2013 | 21:22

Skvělá čína, příjemná obsluha, výborné ceny. Rádi sem chodíme i několikrát v týdnu.


kmiluse - Pijezpi
22. duben 2013 | 09:13

Jediné co je příjemné, byla obsluha. Kuřecí maso rozklepané, brambory nedovařené a neosolené. Za polévku a 2 chleby slečna servírka učtovala 40kč. Při ochutnání jsme rychle zjistili proč, za celý týden slitá v jednu. Prostě hnus. Sem prostě už nikdy.


na začátek | «předchozí | Strana 22 z 196 | následující» | na konec

13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31





Dotykačka nabízí EET pokladny a příslušenství za přijatelné ceny. V ceně řešení od Dotykačky je pokladní software, který má více než 70 funkcí

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz

Možnosti inzerce zde