Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2338 recenzí

PetraH - Zulum Restaurace
28. duben 2013 | 20:03

Obsluha nepříjemná již od začátku, šnek je jejich rychlejší brácha. Na pití jsme čekali asi 15 min a jídla jsme se nedočkali. Naše nervy nevydrželi a odešli jsme. Místo plného a spokojeného žaludku pokažené odpoledne.


italianahani - U Mansfelda
27. duben 2013 | 14:41

Vynikající kuchyně. Je to už nějaký čas, ale dělali tu výborný grilovaný lilek a excelentní svíčkovou (nevím, zda je stále na jídelním lístku). Takže tento podnik doporučuju, kdykoliv se mě někdo zeptá, kam zajít. Pět hvězdiček.


italianahani - Žumbera
27. duben 2013 | 13:57

Výborné jídlo a příjemná obsluha. Doporučuji!


italianahani - Restaurace U Králů
27. duben 2013 | 13:41

U Králů je to fajn, občas tam bývá i zpívaná, což je příjemný způsob jak trávit páteční či sobotní večer. Pivo ok, obsluha také. Za mě 3*


italianahani - Bazén Slovany
27. duben 2013 | 13:26

Lepší průměr; co mi trochu vadí, je smrad z cigaret, i když tam zrovna nikdo nekouří, zřejmě špatná klimatizace, protože v horkých dnech je tam nepříjemné vedro, i když jsou otevřená okna. Nicméně pivo (G 10°, Kozel černý, Prazdroj) v pořádku a s obsluhou jsme neměli problém. A co je jednoznačně pozitivní pro rodiče s dětmi, je dětský koutek a možnost využití dětské židličky.


buldozer - Jing Du
24. duben 2013 | 21:22

Skvělá čína, příjemná obsluha, výborné ceny. Rádi sem chodíme i několikrát v týdnu.


kmiluse - Pijezpi
22. duben 2013 | 09:13

Jediné co je příjemné, byla obsluha. Kuřecí maso rozklepané, brambory nedovařené a neosolené. Za polévku a 2 chleby slečna servírka učtovala 40kč. Při ochutnání jsme rychle zjistili proč, za celý týden slitá v jednu. Prostě hnus. Sem prostě už nikdy.


brkan - Stará sladovna
19. duben 2013 | 10:44

Po dlouhé době jsme sem zašli na oběd. Pokud čekáte, že se zde v poledne najíte za 30 min. tak pozor, čekali jsme skoro hodinu. A grilovaná zelenina k rybě? Opečná kapie v přepáleným oleji - ach jo. Halušky - neosolené, veškeré ingredince smíchané až v misce ve které byly podávané, takže chuť nulová. Ať to kuchař radši nedělá, když to neumí.... Takže zase asi dva roky neee. Děkuji.


tomasak - El Cid
18. duben 2013 | 18:09

Tak tato restaurace asi nej v Plzni. Skutečně světová kvalita za Plzeňské ceny.


irenka - Uctívaný Velbloud
17. duben 2013 | 20:41

Výborné jídlo, skvělé víno a příjemná obsluha, vřele doporučuji!


Malketka.21 - Pancho´s
17. duben 2013 | 09:38

Musím říci, že polední menu opravdu doporučuji. S kolegyněma docházíme pravidelně a jsme maximálně spokojené. Skvělá obsluha, milá, vtipná a jídlo chuťově skvělé. Nemám co vytknout.


Registrace - Polévkárna Supa Supa
8. duben 2013 | 14:47

Velmi příjemný podnik, polévky skvělé, stejně jako třeba mrkvové bramboráky. Stálo by za to rozšířit nabídku, např. o více druhů salátů.


na začátek | «předchozí | Strana 22 z 195 | následující» | na konec

13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde