Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2337 recenzí

terezinka77 - Zulum Restaurace
16. květen 2013 | 10:11

Já Vám něco poradím vy chytráci co sem píšete ty žvásty o tom, že jste nedostali jídlo, jděte si tu práci zkusit sami, nevydrželi by jste ani půl hodiny, natož celé dny, jako třeba my, kteří v gastronomii také pracujeme, na tuto restauraci nemám jediný špatný názor, chodíme tam s partou kamarádů dost často, vždycky jsme se zde dobře najedli i napili a schodou okolností jsme vždy jedni z těch hostů, kteří dokážou pochopit, když má obsluha plnou hospodu a pití dostaneme o pár minut dýl, je to jen čistě o schovývavosti o ničem jiném :) a věřte že nepříjemnou obsluhu si děláte jen vy sami, zkuste se někdy místo těch Vašich kyselých xichtů na obsluhu usmát, výsledek bude zaručený!


ihonzisek - U Salzmannů
14. květen 2013 | 09:34

Včera jsem navštívili tuto restauraci s kolegy z práce a rozhodně musím říct, že už to není, co bývalo.

Obsluha byla docela rychlá a příjemná. Jídlo také celkem ušlo. Nicméně jsem nabyl dojmu, že za ty peníze to není nic moc.

Nejhorší překvapení nás čekalo druhý den v práci, kdy jsme zjistili, že poslední zůstavší "účastníci zájezdu" byli dost nevybíravým způsobem nataženi na účtu za jídla, která si obsluha evidentně nechala zaplatit dvakrát. Absenci elektronického účtu raději ani nezmiňuji.

Shrnutí je tedy takové, že tato restaurace víceméně ze setrvačnosti těží ze svého jména a také určitého "genia loci", který bezesporu pořád má.

Takže příště bacha při placení!

A nebo jít jinam...


Andýsek - Rozmarýn
12. květen 2013 | 10:15

Jídlo velmi dobré. Obsluha příjemná a prostředí taktéž. Dali jsme si pečená žebírka a byla vynikající.


Andýsek - Starobolevecká hospůdka
12. květen 2013 | 10:07

Včera jsem tam prvně vyrazila s kamarádkama. Obsluha v poho ( byla jsem upozorněna že někdy jsou tam slečny nepříjemné, ale byly normální). pivko velmi dobré, velký výběr. Jídlo úžasné ( jen škoda že grilují jen ve středu a v sobotu) přílohy taky velmi dobré ( mandlové krokety, opečený brambor, šťouchaný brambor s cibulkou atd. .. ne jako všude hranolky, ty si můžu dát u mekáče) a moc pěkné prostředí a krásná velká teráska. Můžu jen vřele doporučit :)


Tomáš - AKROPOLIS ŘECKÝ RESTAURANT
10. květen 2013 | 14:51

Stará Akropolis byla strašná. V "nové" jsem sice nebyl, ale to, že si provozovatel napíše sám na sebe recenzi, důvěru nevzbuzuje :( (jméno profilu uživatele CZ je stejné jako provozovatel na jejich webu...).


CZ - AKROPOLIS ŘECKÝ RESTAURANT
17. květen 2016 | 21:12

ŘECKÝ RESTAURANT AKROPOLIS Vás vítá v letní sezoně 2016. Venkovní terasa s dětským hřištěm je již otevřena. Těšíme se na Vaší návštěvu.

Podělte se s námi také o Vaše názory a ohodnoťte naší restauraci.

Sledovat Nás můžete také na fb, instagramu a nebo ohodnit na tripadvisor.cz

Samozřejmostí jsou naše internetové stránky restaurant-akropolis.cz a email info@restaurant-akropolis.cz

S přáním dobré chuti - kolektiv restaurantu Akropolis. CZ


Annette - El Cid
4. květen 2013 | 08:51

Byli jsme zde na "vánočním degustačním menu". Popravdě si u těchto voucherů často nejsem jistá, zda Vás opravdu kvalitně obslouží a naservírují porce, jako byste si platili chody zvlášť. Tady si jistá být mohu! Voucher zahrnoval 4 chody, kde jsme již po výborném předkrmu byli naprosto plní (a to jsme nabídli i kamarádům). Poté přišla na řadu obrovská porce hlavního chodu a na závěr ještě variace sýrů s bagetkou a čokoládový dezert.

Vše bylo naprosto vynikající, jen pro degustační menu toho bylo až až! Vřele doporučuji!


PetraH - Zulum Restaurace
28. duben 2013 | 20:03

Obsluha nepříjemná již od začátku, šnek je jejich rychlejší brácha. Na pití jsme čekali asi 15 min a jídla jsme se nedočkali. Naše nervy nevydrželi a odešli jsme. Místo plného a spokojeného žaludku pokažené odpoledne.


italianahani - U Mansfelda
27. duben 2013 | 14:41

Vynikající kuchyně. Je to už nějaký čas, ale dělali tu výborný grilovaný lilek a excelentní svíčkovou (nevím, zda je stále na jídelním lístku). Takže tento podnik doporučuju, kdykoliv se mě někdo zeptá, kam zajít. Pět hvězdiček.


italianahani - Žumbera
27. duben 2013 | 13:57

Výborné jídlo a příjemná obsluha. Doporučuji!


italianahani - Restaurace U Králů
27. duben 2013 | 13:41

U Králů je to fajn, občas tam bývá i zpívaná, což je příjemný způsob jak trávit páteční či sobotní večer. Pivo ok, obsluha také. Za mě 3*


italianahani - Bazén Slovany
27. duben 2013 | 13:26

Lepší průměr; co mi trochu vadí, je smrad z cigaret, i když tam zrovna nikdo nekouří, zřejmě špatná klimatizace, protože v horkých dnech je tam nepříjemné vedro, i když jsou otevřená okna. Nicméně pivo (G 10°, Kozel černý, Prazdroj) v pořádku a s obsluhou jsme neměli problém. A co je jednoznačně pozitivní pro rodiče s dětmi, je dětský koutek a možnost využití dětské židličky.


na začátek | «předchozí | Strana 21 z 195 | následující» | na konec

12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde